15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lavakalusteiden rakentaminen parvekkeelle – halpoja ja yksinkertaisia ​​sisustusideoita

Jos etsit halpaa, käytännöllistä ja miellyttävää vaihtoehtoa parvekkeen asentamiseen ja haluat hoitaa huonekalutuotannon itse, niin lavan kalusteet parvekkeelle ovat juuri oikea valinta. Täydellinen kierrätysprojekteihin ja erityisesti silloin, kun parveke on pieni tai erikoismuotoinen ja sitä on vaikea löytää kaupoista. Koska itse valmistetut huonekalut voidaan helposti mukauttaa yksilöllisiin mittoihin ja muodostaa lopulta täydellisen oleskelutilan. Tänään näytämme sinulle muutamia ideoita parvekkeen lavahuonekaluista. Et halua poistua parvekkeelta ollenkaan!

Lavahuonekalut parvekkeelle – ideoita loungeen

Lavakalusteet parvekkeelle ja kaikkiin tyyleihin - Moderni sohvapöytä pyörillä

Jos luulet, että parvekkeesi on liian pieni tai vääristynyt viihtyisään loungeen, olet väärässä. Koska jokaisella parvekkeella voi todella muuttua todellinen hyvinvoinnin keidas. Löydät tästä todistuksen seuraavista esimerkeistä ja ideoista sohvapöydistä ja ennen kaikkea sohvista – joskus kapeista, joskus taskuista tyynyjen säilyttämiseksi, joskus mukavan, suuren leposohvan muodossa. Jos rakennat kuormalavakalusteet parvekkeelle itse, saat upean ulkoalueen!

Yksinkertaiset lavahuonekalut parvekkeelle - pinoaminen sohvalle

Mukava paikka viipyä luonnollisesti vaatii myös oleskelutilan, ja tämä koskee myös parveketta. Siksi lavahuonekalut ovat välttämättömiä oleskelualueelle. Koska voit leikata, purkaa, järjestää ja koota eurolavat tarpeidesi mukaan, saat parhaan perustan niiden kanssa valmistaa loistavia lavahuonekaluja parvekkeen loungeen.

Valmistele ja huolla huonekalut asianmukaisesti lavoilta

Lavasta valmistetut lavahuonekalut parvekkeelle - Kodikas nojatuoli modernilla beigellä

Kuormalavan vakiomitat ovat 120 x 80 x 14,4 cm – riittävän suuria toteuttamaan ideasi parvekkeen sisustamiseen. Ja jos parvekkeen lavahuonekalujen on oltava pieniä, leikkaa ne haluamaasi kokoon! Kuormalavapuu on suhteellisen kestävää, mutta tämä pätee vain, jos suojaat sitä sateelta. Tämä ei tarkoita, että sinun on peitettävä kaikki ensimmäisellä tipalla (satunnainen sade ei vahingoita puuta heti). Mutta pidemmän sateen aikana ja erityisesti talvella on suositeltavaa peittää parvekekalusteet peitteellä.

Rakenna kaappi maalaismaisiin kuormalavakalusteisiin parvekkeelle

Kuten puulle on tapana, myös kuormalavat kestävät ajan mittaan. Voit torjua tämän suojalakalla tai ainakin hidastaa sitä merkittävästi. Joten kun lavahuonekalut parvekkeelle ovat valmiit, suosittelemme lakkaamaan tai lakkaamaan ne. Tähän ei vain kirkas lakka, vaan tietysti myös värikkäämpi. Mutta älä kiirehdi liikaa maalien kanssa. Koska puu on myös hiottava etukäteen. Tämä estää myös karkean pinnan tuhoamasta tulevia istuintyynyjä ja verhoilua. Suunnittele pinnat huolellisesti, mieluiten hiomakoneella, koska riippuen huonekaluihin tarvittavista kuormalavoista, hiekkapaperilla kestää todella kauan. Vaihtoehtoisesti voit myös hankkia koristelavat rautakaupasta.

DIY lavahuonekalut – sohva parvekkeelle

Rakenna yksinkertaisia ​​lavahuonekaluja parvekkeelle - pinota eurolavoja sohvalle

Riippuen siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on parvekkeella ja haluatko rakentaa sohvan tai sohvan parvekkeen kuormalavakalusteiksi, voit joko käyttää koko kuormalavan sellaisenaan tai leikata sen puoliksi tai lyhentää sitä. Selkänojana käytetään yleensä koko valikoimaa. Puolet siitä voi riittää istuimelle. Kannattaa myös miettiä, kuinka korkea olohuoneen pitäisi olla. Kuten tiedätte, lavat ovat vain hieman yli 14 cm korkeita. Jos se on liian alhainen sinulle, voit joko pinota kaksi niistä päällekkäin tai yksinkertaisesti lisätä jalat muusta lavasta. Myös betonilohko sopii tähän hyvin.

Taitettava kuormalavasohva lisää säilytystilaa

Muuten sohvaa ei voi käyttää vain istumiseen, vaan se tarjoaa myös säilytystilaa samanaikaisesti – arvokas asia parvekkeille, joilla yleensä ei ole tilaa! Voit rakentaa istuimen erikseen ja kiinnittää sen valmistettuun laatikkoon saranoilla, jotta se on helppo avata.

Sohvat kuin kuormalavojen huonekalut parvekkeelle rentoutumiseen ulkona

Parhaan mukavuuden takaamiseksi sinun tulee varustaa parvekkeen lavahuonekalut tyynyillä tai tyynyillä. Voit selvittää tarjoamasi mitat etukäteen ja sisällyttää ne sohvan tai sängyn kokoa valittaessa. Joten voit olla varma, että kaikki sopii lopulta. Tietenkin voit ommella tällaisen verhoilun itse tai tilata sen erityisesti. Mukavat pussit ja tyynyt lattialla ovat ihanteellisia lisäistuimia varten.

Lavakalusteet parvekkeelle rakennettiin kapeiksi puolittaviksi kuormalavoiksi tilaa säästäville penkeille

Eurolavat Huonekalut voivat olla melko raskaita, mikä on tietty haitta verrattuna alumiinista tai muovista valmistettuihin huonekaluihin. Siksi pyörät ovat käytännöllinen ratkaisu, jos tarvitset tai haluat siirtää huonekaluja aika ajoin (esim. Alla olevan alueen puhdistamiseen). Jarruilla varustettuja pyöriä suositellaan, jotta sohva tai sänky ei liuku aina istuessasi.

Lavan kalusteet parvekkeelle – pöydän rakentaminen

Pieni sivupöytä, joka on valmistettu laudoista ja jossa on metallijalat parvekkeen sisustamiseen

Lavarakenteinen parveke -istuinalue tarvitsee todennäköisesti myös pöydän. Riippumatta siitä, onko se sohvapöytä, sivupöytä tai kokoontaitettava pöytä seinälle tai kaiteelle – Euro -lavoilla voit tehdä yksilöllisiä malleja tarpeidesi mukaan. Yksinkertaisin vaihtoehto on luultavasti kaksi saman kokoista leikattua lavapalaa, jotka yksinkertaisesti asetat päällekkäin ja poraat yhdessä. Kokosta riippuen pari pyörää on käytännöllinen lisä.

Penkki ja pieni pöytä pyörillä parvekkeen asettamiseksi

Mutta voit myös poistaa laudat kuormalavoilta ja luoda sitten kokonaan uusia pöytiä lavakalusteiksi parvekkeelle. Esimerkiksi kuutiomuodot ovat erittäin suosittuja, eivätkä ne sovellu pelkästään sohvapöydiksi vaan myös sivupöydiksi. Jos rakennat pöydän hieman korkeammalle pienemmästä koostaan ​​huolimatta, siitä tulee jopa kompakti ruokapöytä. Joten voit nauttia lounaasta tai illallisesta mukavasti ulkona huolimatta terassin tai puutarhan puutteesta. Et voi vain koristella pöytää pöytäliinoilla. Jos haluat antaa sille tietyn tyylikkyyden, anna sille lasilevy!

Muuten, pöydät voidaan myös avata ja käyttää säilytystilana laatikon muodossa. Tai entä viinilaatikko kuormalavojen sijasta??

Rakenna sohva tai ruokapöytä yksittäiskokoisina parvekkeen sisustamiseen

Viileät lavahuonekalut – rakenna baari

Tilaa säästävät tangot ja pöydät, jotka on valmistettu kuormalavoista parvekkeelle - kaiteisiin tai taitettaviksi

Jos tila sallii, baari olisi myös hyvä idea, jos haluat rakentaa huonekaluja parvekkeelle kuormalavoista. Pienet juhlat ystävien kanssa ovat vieläkin viileämpiä. Älä huoli, emme tarkoita puutarhabaarin kokoista baaria. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää vapaaseinää ja jopa kaiteita. Jos haluat säästää enemmän tilaa, voit myös valita taitettavan version pienen parvekkeen lavahuonekaluiksi.

Baari parvekkeen kaiteille tilaa säästävänä vaihtoehtona, josta on näkymä

Baari kuormalavakalusteina parvekkeelle – rakennusohjeet

Baari lavan kalusteina parvekkeelle valkoisena, betonilaatat laskureina

Hyllyjen tekeminen

Hylly parvekkeiden istuttamiseen puulavoista seinälle

Kun olet koonnut kaikki huonekalut yhteen, puuttuu vain oikea parvekkeen sisustus, joka korostaa lisäksi parvekkeen lavahuonekaluja. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja kuormalavojen käyttämiseen parvekkeen koristeluun. Koska ne ovat suhteellisen alhaisia, ne voidaan sijoittaa kätevästi seinää vasten ottamatta paljon tilaa. Samaan aikaan 14 cm tarjoaa tarpeeksi tilaa koristeille, kuten kynttilöille, hahmoille, kukkaruukkuille, lyhtyille ja muille. Jos tämä alue ei riitä sinulle, kiinnitä vain leveämmät levyt rakojen väliin, jotka sitten ulkonevat (taitettava halutessasi). Aukot ovat myös ihanteellisia ripustettavien koristeiden kiinnittämiseen koukkuilla. Tällaiset hyllyt ovat käytännöllisiä ja houkuttelevia.

Kierrätyslavat kasvihyllylle, liitetaulumaali merkintöjä varten

Voit myös rakentaa kasvihyllyn muiden lavahuonekalujen lisäksi. Aseta lava pystyasentoon ja varusta se istutuspusseilla, jotka täytät sitten mullalla ja istutat. Jos se on sinulle liikaa vaivaa, osta vain kasvisäiliöt ripustettavaksi ja ripusta ne lautojen väliin.

Täydennä parvekkeen lavahuonekaluja koristeilla - rakenna lokerot kuormalavoista

Tai entä jos sisustus itse koostuu lavoista? Joten voit tehdä tällaisen lokeron tai laatikon projektiesi ja yksinkertaisten levyjen jäännöksistä. Parvekkeesi viimeistelee keijuvalaisimet, jotka voit jakaa mihin tahansa. Lyhyessä ajassa kaikki lavahuonekalusi valaistuvat ja luovat romanttisen ilmapiirin jopa iltaisin.

Käytännöllinen kasvihylly, jossa on kirjaimet parvekkeen puutarhaan

Lisää rakennus- ja sisustusideoita

Boho -lavahuonekalut parvekkeelle, romanttisia tekstiilejä ja viinilaatikko sivupöydäksi

Lavakalusteet parvekkeelle – DIY sivupöydälle

Sivupöytä parvekkeen ikkunan vieressä, jossa on leikattu puulava ja palkit pöytäjaloina

Parvekelavan kalusteet Välimeren parvekkeille

Lavakalusteet parvekkeelle - sohva jakkarat ja sohvapöytä

Hylly kukkaruukkujen ripustamiseen – mausteet ja mansikat istutetaan parvekkeille

Hylly parvekkeen vihertämiseen - kukkaruukut ripustettavaksi

Rakenna modernit lavahuonekalut parvekkeelle

Lavakalusteet parvekkeelle - teollisuuspenkit selkänojalla ja pöytä metallijaloilla

Idea parvekkeen kulmaan – hylly, joka on valmistettu eurolavasta kukkia varten

Lavakalusteet parvekkeelle - DIY -hylly kasveille helpoksi

Mustat huonekalut ja värikkäät tyynyt moderneille parvekkeille

Modernit lavahuonekalut parvekkeelle mustaksi värikkäillä tyynyillä

Rakenna kapeita lavahuonekaluja parvekkeelle – idea sivupöydäksi

DIY -lavahuonekalut parvekkeelle - rakenna oma sivupöytä harrastelijoille

Lavakalusteet parvekkeille, joissa on kapeat aukot – pieni oleskelualue

Pienet parvekekalusteet huonekalujen rakentamiseen istuintyynyillä

Varusta kasvihylly foliolla tai kasvipusseilla

Lavahylly, jossa on suojapeite tai kasseja aromaattisille kasveille

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana