15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sopivat parvekekalusteet idyllille ulkoalueella

Jos sinulla on parveke, voit luoda pienen paratiisin. Lukuisten kasvien lisäksi asunnon ja talon tila on sisustettava käytännöllisillä ja mukavilla huonekaluilla, jotta siitä tulee hyvän olon alue. Parvekkeen huonekalujen valinta määräytyy parvekkeen koon ja suunnan sekä käyttötavan mukaan.

Oikeat parvekekalusteet kaikkiin tarkoituksiin

Rottinki nojatuolit tyynyillä ja pieni pyöreä pöytä parvekkeella

Jotta parvekkeesta ei voisi nauttia vain seisten, se on varustettava sopivilla istuimilla. Parvekekalusteet, jotka tarjoavat rentoutumispaikan, ovat runsaasti. Kuutiotyyliä ei suositella kaikkiin tunnelmiin. Vaikka suuret huonekalut sopivat paremmin tilaville alueille, taitettavat huonekalut ovat ihanteellisia pienille ja kapeille parvekkeille. Taitettavia tuoleja ja pöytiä voidaan käyttää joustavasti, ja ne voidaan joskus sijoittaa sivuun tilan säästämiseksi. Taitettavat parvekkeen lepotuolit mahdollistavat auringon ottamisen suljetussa tilassa. Ripustuspöydät, jotka voidaan taittaa sisään ja ulos ja kiinnittää parvekkeen kaiteisiin, ovat myös käytännöllisiä. Kulmapenkit sopivat niin, että koko perhe voi istua vihreässä keidas. Mitä suurempi parveke, sitä enemmän mahdollisuuksia avautuu. Todellinen lounge voidaan perustaa sopiva määrä neliömetriä. Kun ostat sisätiloja ulkopuolelle, on järkevää katsoa sopivia puutarhakalusteita kaatua takaisin. Huonekalut näkyvät sitten sopivassa tyylissä ja takaavat harmonisen ilmeen.

Materiaalien erityispiirteet

mikä puu puutarhakalusteille parvekkeella

Metalliset parvekekalusteet ilman verhoilua kuumenevat nopeasti auringossa ja ovat epämukavia istua. Jos kiinteistössä on varjoisa paikka ja runsaasti tyynyjä, voit silti luoda kodikkaan tunnelman metallikalusteilla. Valurautaiset tuolit ja pöydät voivat näyttää tyylikkäiltä, ​​mutta ne ovat melko painavia ja voivat rasittaa muurausta. Alumiinista valmistetut huonekalut ovat erityisen kevyitä ja näyttävät moderneilta ja viileiltä. Ne voidaan pyyhkiä helposti kostealla liinalla, eivätkä ne muutu edes vaihtelevissa lämpötiloissa.

Mikä puu parvekekalusteille?

Teak -nojatuoli ja sohvapöytä parvekkeelle

Puiset ja rottinkikalusteet säteilevät lämpöä ja mukavuutta, mutta eivät ole kovin säänkestäviä. Kosteus vahingoittaa materiaalia ja aiheuttaa usein sen turpoamista. Nyrkkisääntö sanoo: mitä kovempi puu, sitä säänkestävämpi. Jotta ei kannustettaisi sademetsien hävittämistä, on käytettävä paikallista metsää. Lehtikuusi ja tammi ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja tiikille ja ovat kovempia kuin kuusi tai mänty. Alueellisista metsistä puuttuu luonnollinen suojakerros, joten lakkaa tai kyllästämistä ei pidä unohtaa. Vähemmän korkealaatuisesta muovista valmistetut pöydät ja tuolit muuttuvat nopeasti epämiellyttäviksi. Polyrattan on erittäin muodissa: keinotekoisesti valmistettu paju materiaali on säänkestävää eikä ulkonäöltään yhtään huonompi kuin todellinen rottinki.

Huomioi kompassin suunta parveketta asentaessasi

Parvekekalusteiden sarja valkoista polyrataania

Parvekkeen suunta vaikuttaa suuresti valo- ja lämpötilaolosuhteisiin. Pohjoisella parvekkeella on enimmäkseen varjoisia olosuhteita, koska aurinko tuskin saavuttaa. Siksi metalliosilla ei ole odotettavissa ylikuumenemista. Alue näyttää ystävälliseltä, ja siinä on vaaleat värit ja huonekalut. Auringonvalon puutteen vuoksi on parempi käyttää parvekekalusteita, jotka kestävät kosteutta.

Nauti kahvista aamulla tai iltapäivällä parvekkeella

Itäparvekkeet mahdollistavat aamiaisen nauttimisen auringossa. Koska kiinteä tähti liikkuu edelleen päivän aikana, kesäiltapäivä voidaan viettää ilman kuumaa säteilyä. Parvekkeelle sopivat parvekekalusteet, jotka on valmistettu materiaaleista, jotka voivat varastoida lämpöä hyvin. Metallinen sisäosa ei siis ole sopimaton. Aurinko paistaa pisimpään etelään päin olevalta parvekkeelta, minkä vuoksi lämpöä varastoivat kankaat ovat epäedullisia. Tämä alue voidaan varustaa optimaalisesti puukalusteilla. Länteen päin olevilla parvekkeilla on myös oltava puusta tai aidosta rottinkista valmistetut pöydät ja tuolit metallikalusteiden sijasta.

Parvekkeet, jotka ovat länteen päin, on parhaiten sisustettu metallikalusteilla

Johtopäätös

Parveke on paras asentaa koon ja suunnan mukaan. Puusta valmistetut huonekalut sopivat etelään ja länteen päin oleville parvekkeille, koska altistuminen auringolle lisääntyy ja nämä materiaalit eivät ylikuumene. Viihtyisä oleskelutila voi tarjota suuria alueita. Taitettavat huonekalut sekä kulmapenkit ja pöydät ovat hyödyllisiä pienille parvekkeille.

lasitettu parveke puulattialla ja harmailla huonekaluilla

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla