15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valitse parkettilattia, puulaatat tai väri lattianpäällysteeksi

Parvekkeen mattolattia-atsteki-kuvio-punainen-sininen-värit

Useimmiten parvekkeen alkuperäinen lattia ei ole erityisen kaunis. Tämä on erityisen ongelma, jos omistajalla ei ole puutarhaa ja hänellä on vain mahdollisuus viljellä siellä kasveja ja vihanneksia. Loppujen lopuksi kaikki haluavat sen olevan mukavaa ja varsinkin jos vietät siellä paljon aikaa. Onneksi nykyään on olemassa erilaisia ​​tapoja piristää kukka- ja vihannespuutarhaa parvekkeella sopivalla lattiapäällysteellä. Parvekkeen matto, Laatat tai puulattia. Esittelemme 4 mahdollisuutta. Voit tehdä parvekkeesta iloisemman ja kodikkaamman valitsemalla yhden näistä vaihtoehdoista tai jättää sen sellaisenaan. Mitä tahansa valitsetkin, sinulla on mahdollisuus luoda upea parveke puutarha. Muista kuitenkin puhua asunnonhallinnalle ennen muutoksia, jotta et riko sääntöjä. Valitse lattia viisaasti!

 Valitse parkettilattia lattiapäällysteeksi

parveke-matto-lattia-raidallinen-matto-boheemi-ilme

Pitäisikö sinun Parvekkeen matto Lattiamateriaalina on muutama asia, jotka sinun tulee ehdottomasti olla tietoisia. Parvekkeen matto ei ole vain kallis, vaan se voi myös vahingoittaa parvekkeen lattiaa. Tämä tapahtuu erityisesti silloin, kun ulkomatto pysyy kosteana pitkään, koska olet kastellut sen kastamalla kasveja tai on satanut ja satanut lunta pitkään eikä voi kuivua.

Parvekkeen matto keinotekoisella ruoholla

Parvekkeen matto-lattia-keinotekoinen turve-raidallinen-matto-rottinki-nojatuoli-istutin

Varsinkin jos parvekkeen lattia on betonia, lämpötilan vaihtelut ja pakkanen voivat aiheuttaa halkeamia. Lisäksi, jos vuokraat paikan, olisi huono idea liimata matto lattiaan. Sinua voidaan myöhemmin syyttää lattian vahingoittamisesta ja saatat haluta saada talletuksesi takaisin myöhemmin.

parveke-matto-lattia-vihreä-valkoinen-siksak-mzster

 Moderni parveke matto vihreillä ja valkoisilla raidoilla

Vältä sitten kaikki nämä ongelmat hankkimalla itsellesi yksi Parvekkeen matto, jos parvekkeella on markiisi tai katos ja se on suojattu sateelta. Talvella ja sateisina aikoina on parasta ottaa matto sivuun tai säilyttää sitä kuivassa paikassa. Varmista myös, että matolle ei tipu liikaa vettä kastellessa, äläkä laita kukkaruukkuja suoraan matolle. Loppujen lopuksi haluat kalliimman Parvekkeen matto ei vaurioita, tai?

parveke-matto-lattia-eri värejä-näytteitä

 Piilota vanhat puulattiat, joissa on parvekematto

matto parveke värikäs ulkona istuinalue kaupunki

 Värikkäät parvekematot

matto parveke moderni oleskelualue tuolit pöytä puu

Parvekkeen matto luonnollisissa väreissä

parveke matto sininen kuvio penkki pöytä kukkaruukut

 Sininen ja valkoinen parveke matto sopivat valkoisiin huonekaluihin

pieni parveke lattiamatto ulkona värikäs raidallinen

parveke matto lattia koristella oleskelualue sohvapöytä

parveke matto raidat vihreä valkoinen jakkara sohva

parveke matto koristelu ulkona sohva tuolit pöytä valkoinen

puulattiat jumissa parveke koristella

2. Puulattia

Jos et halua Parvekkeen matto Jos haluat käyttää, voit myös ostaa joukon puulaattoja, jotka koot ohjeiden mukaan. Tämä vaihtoehto tarjoaa useita vaihtoehtoja ja on luultavasti paras valinta parvekkeen puutarhurille. Niiden kanssa ei ole väliä kuinka suuri parveke on. Voit myös itse päättää, haluatko peittää koko lattian vai vain osan ja erityisesti minkä osan.

puulaatat jumissa ulkoterassi rottinki deco

Puulaatat yksinkertaisesti kootaan yhteen

Koska puulaatat ovat hieman koholla, koko lattia voi kuivua paremmin kuin lattia kosteana Parvekkeen matto, joka suojaa jopa alkuperäistä lattiapäällystä alla. Puulaatoilla on myös optisia etuja. Ne takaavat kodikkaan, kodikkaan ilmapiirin, joka on täsmälleen päinvastainen kuin steriili ja kylmä, tyypillinen parvekkeen lattia.

puulaatat neliöt parveke lattia penkki grilli koristelu

puulattia käytävät parveke lattia kukat ruukut puutarha

nurmikko matto parveke keinotekoinen ruoho maa ulkona

3. Keinotekoinen ruoho parvekemattona

Vaikka monet pitävät nurmikon mattoa tylsänä ja ehkä vanhanaikaisena, tämä ei suinkaan pidä paikkaansa. Nurmikon matto tai jopa oikea ruoho voi päinvastoin olla loistava vaihtoehto parvekkeen lattialle. Varmista myös, että nurmikon matto on hieman todellisen lattianpäällysteen yläpuolella. Tällainen matto on erityisen hyvä, jos olet koiran ylpeä omistaja. Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin varmistettava, ettei koira seiso telineen päällä Parvekkeen matto virtsataan tekonurmelta.

keinotekoinen nurmikko parveke matto vihreä ulkona

Hanki sen sijaan erityinen astia tai matto, joka opettaa koiralle liiketoimintaa. Ehkä olet jo kuullut “Kuisti Potty”Mikä on loistava ratkaisu, jos asut kerrostalossa. Tämä auttaa estämään virtsan vuotamisen maton läpi. Koira voi hoitaa hommansa ilman, että sinun tarvitsee viedä sitä kävelylle, ja se oppii myös käyttämään vain nurmikkoa tähän.

nurmikko matto keinotekoinen ruoho ulkona parveke kaupunki

Kuistipotista on erilaisia ​​versioita. Voit valita keinotekoisen tai aidon ruohon, jota voidaan jopa kastella automaattisesti. Virtsa voi puolestaan ​​valua astiaan tai parvekkeelta. Mutta vaikka sinulla ei olisi koiraa, nurmikkomatto on tavallisen sijaan Parvekkeen matto mielenkiintoinen valinta. Laita se heti alusta, jotta sinulla ei ole ongelmia myöhemmin. Sama pätee myös tähän: älä jätä sitä makaamaan suoraan lattialle äläkä anna sen kastua. Noin vain Parvekkeen matto kosteus vahingoittaisi lattiaa riippumatta siitä, onko se betonia vai muuta materiaalia. Kuten tiedät, pysyvä kosteus houkuttelee tuholaisia, ja home kehittyy ja sen myötä epämiellyttävä haju.

puulattiat nurmikko matto aurinkotuoleja teak parveke deco

4. Väri parvekkeen maton sijaan

Olemassa olevan lattian maalaus on myös hyvä vaihtoehto Parvekkeen matto. Varmista kuitenkin, että huoneiston johto sallii tämän vaihtoehdon, jos asunto ei ole sinun omaisuuttasi. Voit valita useista kirkkaista ja vahvoista väreistä. Toinen loistava vaihtoehto ovat värit, jotka jäljittelevät esimerkiksi kiveä tai muita luonnonmateriaaleja.

Kun valitset, sinun on varmistettava, että valitset värin, joka sopii myös ulkoalueelle ja maalattavalle pinnalle. Loppujen lopuksi haluat sen kestävän pitkään. Noudata ohjeita ja valmistajaa ja suojaudu maalilta tulevilta kaasuilta maalaamisen aikana.

maali lattia parveke maali värikäs harja

parveke matto puulattia nurmikko matto väri parveke kunnostaa

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus