15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasten manikyyri – vinkkejä, ideoita ja ohjeita tehdä se itse

Tee manikyyri lapsille itse lasten kynsilakalla

Kuinka mielenkiintoisia äidin kynnet ovat. Ne näkyvät jatkuvasti uusissa kirkkaissa väreissä tai kauniilla kuvioilla ja kuvioilla. Tämä on tietysti erityinen vetovoima pienille tytöille. Ja tulee aika, jolloin on aika tehdä ensimmäinen lasten manikyyri. Jotkut äidit ovat kuitenkin huolissaan siitä, onko lasten manikyyri sopiva ja milloin. Ja mitä voit todella käyttää motiiveihin ja väreihin, jotta kynnet näyttävät lopulta myös lapsiystävällisiltä? Annamme sinulle tietoja ja vinkkejä kaikesta lasten manikyyriin liittyvistä asioista sekä hienoa inspiraatiota kynsien suunnitteluun, jota voit jäljitellä haluamallasi tavalla.

Onko manikyyri turvallinen lapsille??

Tytöt ovat erityisen ylpeitä lasten manikyyreistä

Ensimmäistä kertaa lapsi ei todellakaan ymmärrä, mitä teet kynsilläsi siellä. Se huomaa, kun nämä muuttuvat, ja sitten yleensä tarkastelee niitä tarkemmin, mutta yleensä se on kaikki. Jossain vaiheessa kuitenkin tulee hetki, jolloin lapsesi osoittaa enemmän kiinnostusta ja saattaa jopa haluta omat kynnet maalattuina kirkkailla väreillä. Eli mikä neuvoksi Aikuisten kynsilakkaa ei suositella toistaiseksi. Toisaalta tämä sisältää kemikaaleja, joita lapsesi ei voi sietää. Toisaalta sitä ei poisteta niin nopeasti. Tätä varten on käytettävä kynsilakanpoistoainetta, joka on suhteellisen aggressiivinen ja voi myös ärsyttää lasten herkkää ihoa.

Lasten kynsilakka on kemiallinen ja vesiliukoinen

Sen sijaan voit käyttää lasten kynsilakkaa. Kyllä, se on todella olemassa. Kysy vain apteekista tai Internetistä. Tämän kynsilakan etuna on, että se voidaan helposti pestä pois lämpimällä vedellä ja saippualla. Tämä on erityisen hyvä, jos lapsesi todella haluaa kokeilla sitä itse ja jotain valuu vaatteisiin tai muihin tekstiileihin. Lasten manikyyrilakka ei sisällä kemikaaleja. Toinen iso plussa!

Mikä puhuu lasten manikyyrin puolesta?

Ei hätää, maalaa lastesi kynnet, jos he osoittavat kiinnostusta

Vai olisiko kysymys “Mikä puhuu sitä vastaan?” On aivan normaalia, että tietyn ikäiset lapset ovat kiinnostuneempia siitä, mitä aikuiset tekevät. Se on myös hyvä merkki. Lisäksi maalaus opettaa pienille kärsivällisyyttä. Loppujen lopuksi heidän on pysyttävä paikallaan maalaamisen aikana (mikä ei välttämättä ole helppoa pienille leppoisille miehille) ja sitten myös odottamaan, kunnes kynsilakka on kuivunut. Jos lapset ojentavat itse kätensä, tämä puolestaan ​​edistää hienomotorisia taitoja, koska heidän on oltava varovaisia, ettei maalaa sen viereen. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, lasten manikyyri on hauskaa!

Nyt tietysti myös poikasi voi osoittaa kiinnostusta kynsilakkaan. Se ei ole mitenkään negatiivista. Loppujen lopuksi hän ei vielä ymmärrä, että tämä on tyypillinen menettely naisille ja pitää vain kirkkaita värejä ja muutoksia mielenkiintoisina. Ja vaikka – anna hänen pitää hauskaa ja maalata toistensa kynnet lasten kynsilakalla.

Manikyyri äidille ja tyttärelle

Äiti ja tytär maalaavat kynnet yhdessä ensimmäistä kertaa

Jotkut kauneussalongit tarjoavat ammattimaista manikyyriä lapsille. Äidin ja tyttären istunnot ovat vielä parempia, jolloin saat uuden kynsisuunnittelun yhteen etkä ole erotettu toisistaan. Tyttäresi näkee, että tehdään samaa kuin sinun, eikä siksi pelkää. Varmista myös, että lapsesi todella haluaa manikyyrin, äläkä pakota häntä tekemään sitä. On myös suositeltavaa käydä kosmetiikkastudiossa useita kertoja etukäteen, jotta voit sekä tutustua manikyyriin että lapsi ei enää koe häntä vieraana varsinaisen tapaamisen aikana.

Tee itse pedikyyri tai manikyyri lapsille

Pedikyyrit ovat myös suosittuja lasten keskuudessa ja voidaan yhdistää manikyyriin

Yksinkertaisin vaihtoehto on tietysti yksivärinen muotoilu. Jos tyttäresi on kuitenkin hieman pidempi tai sinulla ei ole vaikeuksia pysyä paikallaan, voit myös yrittää maalata jotain hauskaa tai mielenkiintoista hänen kynsilleen. Tämä tulee olemaan pieni haaste niille pienille kynsille. Hanki myös kätevä manikyyrisarja lapsille, jotta he voivat opettaa heille viilaamaan ja puhdistamaan kynnet.

Lasten manikyyri yksisarvinen

Trendikkäät yksisarviset lasten manikyyrin motiivina

Yksisarviset ovat nyt raivoa lasten keskuudessa. Tämä tietysti tekee niistä täydelliset kynsien suunnittelun motiivina. Ja niiden tekeminen ei ole niin vaikeaa, vaikka sinulla ei todellakaan olisi paljon kokemusta kynsien maalaamisesta. Tätä suunnittelua varten tarvitset:

 • Lasten kynsilakka valkoinen, violetti, vaaleanpunainen, kulta ja sininen
 • kimaltelevaa kynsilakkaa lapsille halutessaan
 • vesiliukoinen musta kynsilakkakynä

Valitse sormi, jolle haluat maalata yksisarvisen. Siellä luot puoliympyrän, jossa on kaksi korvaa valkoisella ja pitkänomainen kolmio sarvelle korvien väliin. Anna maalin kuivua. Suunnittele sen jälkeen harja vuorotellen vaaleanpunaiseksi, violetiksi ja siniseksi maalaamalla epäsäännöllisiä pisteitä. Anna kunkin värin kuivua ennen kuin siirryt seuraavaan. Käytä lopuksi mustaa lyijykynää piirtääksesi silmät ja sarven viimeiset rivit. Toinen kynsi voidaan maalata glitterlakalla lasten manikyyriin, kun taas toiset on maalattu kokonaan valkoiseksi ja suunniteltu samalla tavalla kuin harja.

Mansikat

Maalaa mansikat tai muut hedelmät itse näillä yksinkertaisilla ohjeilla

 • vihreä kynsilakka ja ohut harja
 • punainen kynsilakka
 • vaaleanpunainen kynsilakka
 • musta kynsilakka ja ompeluneula tai kynsilakka

Jos haluat maalata hedelmiä kynsiin lasten manikyyriin, tällaiset mansikat ovat hauska idea. Ne saavat sinut kesäiselle tuulelle ja näyttävät onnellisilta. Maalaa sormet punaiseksi tai vaaleanpunaiseksi tai käytä molempia värejä kuten esimerkissä. Anna tämän maalin kuivua ja lisää sitten mansikkakuoppia mustalla maalilla. Helpoin tapa tehdä tämä on kynsilakkakynällä, mutta voit myös upottaa neulan mustaan ​​lakkaan (puoli silmukan kanssa) ja maalata sillä. Vihreän kynsilakan ja siveltimen avulla voit maalata mansikoiden vihreän. Vaihtoehtoisesti sopii myös vihreä kynsilakka. Voit tietysti myös valita ja yhdistää muita hedelmiä.

Söpöjä kettuja

Kettuja manikyyrina lapsille yksinkertaisilla ohjeilla

 • oranssi kynsilakka
 • valkoinen kynsilakka
 • musta kynsilakkakynä
 • ohut harja

Niin monimutkaisia ​​kuin nämä ketut näyttävät ensi silmäyksellä, tulet hämmästymään siitä, kuinka vähällä askeleella voit tehdä ne itse. Tätä lasten manikyyriä varten levitä ensin oranssi väri kaikkiin kynsiin. Anna niiden kuivua hyvin. Käytä sitten valkoista lakkaa ja ohutta sivellintä maalataksesi kaksi soikeaa muotoa kynsien vasemmalle ja oikealle puolelle ja kaksi korvaa kolmion muotoisiksi. Toista tämä kaikilla sormillasi, minkä jälkeen annat kynsilakan kuivua jonkin aikaa. Nyt puuttuu vain muutama viimeinen musta asia ja tarkemmin nenä, korvat, kulmakarvat ja viikset.

Värikkäitä pisteitä

Yksinkertaisesti matkia lasten manikyyri värikkäitä pisteitä

 • Kynsilakka missä tahansa kirkkaassa värissä
 • valkoinen kynsilakka
 • Korvatangot tai erikoispistetyökalu

Tällainen kynsien muotoilu on tehty erityisen helpoksi. Pohjana on valkoinen lakka, jolle kirkkaat värit voivat tulla omiksi. Kun se on kuivunut hyvin, voit ottaa ensimmäisen värin ja pisteytystyökalun avulla taputtaa pisteitä täällä ja täällä kynsillä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös vanupuikkoa, josta leikataan puuvillapää ja muotoillaan pyyhkeet sauvalla. Jos siltä tuntuu, voit myös maalata kivaan aiheeseen kynsiin tai käyttää tarraa.

Kynsilakan sijasta voit käyttää tarroja lasten manikyyriin

Jos et luota itseesi monimutkaisempaan muotoiluun, sinulla on edelleen manikyyri, joka taatusti loihti jotain kaunista pikkuprinsessallesi. Voit myös helpottaa lasten manikyyriä itsellesi käyttämällä tarroja, tekojalokiviä, kaavaimia ja vastaavia. Ja jos asioiden on mentävä nopeasti, yksivärinen malli mielenkiintoisessa sävyssä tai tehokkaalla kimaltelevalla kynsilakalla riittää. On myös mielenkiintoisia tarroja, jotka jäljittelevät kynsilakkaa ja joissa on kauniita kuvioita tai aiheita. Nämä leikataan sopivan kokoisiksi ja liimataan koko kynsipohjaan, mikä on toinen vaihtoehto. Alla on muutamia ideoita lasten manikyyriin:

Isot tytöt voivat valita tyylikkäämmän manikyyrin

Ammattimainen manikyyri, jossa on 3D -vaikutus hedelmistä

Opas yksisarvisen kynsien suunnitteluun lapsille

Nämä kuvat muistuttavat luonnoksia - DIY -kynsimalleja ja lasten manikyyrejä

Kumppani etsii äitiä ja tytärtä samalla manikyyrillä - violetit pisteet ja vesimeloni

Värikkäät kesäkynnet iloisilla ja lapsiystävällisillä aiheilla ja kuvioilla

Mukava idea vanhemmille tytöille, vaaleanpunaisia ​​ja hopeisia sekä sydäntarroja

Maapäivän mukaisesti voit maalata ne kynsille

Suloiset beige -karhut valmistetaan nopeasti ja helposti

Luo hauskoja eläimiä ja tee pienistä lapsista onnellisia

Ilmapalloja kirkkaissa väreissä lapsille kynsien muotoiluna

Manikyyri -idea lapsille vaaleanpunaisella ja sinisellä kukilla ja kovakuoriaisilla

Maalaa yksinkertaisia ​​kuvia ja luo kaunis muotoilu kynsillesi

Previous Post
Bandana -kampaukset – 28 ideaa naisellisuuden ilmaisemiseksi
Next Post
Harjoitukset selluliittia vastaan: vinkit ja harjoitussuunnitelma kiinteälle iholle yhdellä silmäyksellä!