15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee kynsien suunnittelu itse kynsileimoilla – ohjeet ja vinkit

Kynsileimat tekevät sen itse-kynsilakka-punainen-valkoinen-geometriset-aiheet

Kynsien leimaaminen on yksinkertainen menetelmä tehokkaille kynsimalleille, jotka voit tehdä itse kotona tuhlaamatta paljon rahaa ja aikaa kynsisalongissa. Kanssa Kynsien leima Lukuisia aiheita voidaan siirtää kynsillesi ja voit jopa tehdä itse tehtyjä kynsikalvoja. Kuinka tämä toimii, muutama kynsimalli inspiraation saamiseksi sekä hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja onnistuneeseen kynsien leimaamiseen löytyy artikkelista!

Käytä kynsileimoja saadaksesi ammattimaisia ​​tuloksia kotona

Kynsileima kaunis-kynsisuunnittelu-tee-se-itse-häät-manikyyri-idea

Kynsien leimaustekniikalla otat kuvion hiotusta mallista ja kiinnität sen kynsillesi leimalla. Tällä tavalla voidaan luoda kauniita kynsimalleja muutamassa minuutissa, jotka muuten kestäisivät yli tunnin. Pienellä harjoittelulla voit jopa saavuttaa ammattimaisia ​​tuloksia kotona kynsileiman avulla.

Kynsileimasarja kauniisiin kynsimalleihin

Kynsileimasarja-kaavain-jyrsitty-motiivit-vedin-kaavin-leima

Jotta voit itse tehdä tehokkaita kuvioita tai koristeita sisältäviä kynsimalleja, tarvitset kynsilakkaa ja muutamia astioita, jotka löytyvät kynsileimasarjasta. Siihen kuuluu yleensä kaavin, jota usein kutsutaan vedettäväksi tai kaavimeksi, hiottu malli malleilla ja tietysti leima.

Kynsien leimaus stensiilit

Kynsileimat-tee-se-itse-stensiilikuvio-valkoinen-kynsilakka-sininen-aiheita

Kynsien leimaamiseen tarkoitettujen aiheiden valikoima on suhteellisen laaja ja voit valita koko kynsien tai vain osan kuvioiden välillä. Riippumatta siitä, onko se geometrinen, kukka- vai eläinmotiivi – kaikki voidaan siirtää nopeasti kynsiin.

Kuinka kynsileima toimii?

Levitä kynsileima-ohjeet-kynsisuunnittelu-kuvio-sininen-valkoinen

Ennen kuin aloitat leimaamisen, sinun tulee valmistaa kynnet, maalata ne pohjalakalla ja mahdollisella kynsilakalla ja antaa niiden kuivua hyvin. Levitä sitten erivärinen kynsilakka kaavaimesta valittuun aiheeseen, kunnes se on hyvin peittynyt. Ota seuraavaksi kaavin ja vedä se yhdellä kertaa kaavaimen kuvion päälle ylimääräisen maalin poistamiseksi. Kaikki aiheen kentät tulee täyttää kynsilakalla. Nyt leimaa käytetään painamalla sitä lujasti kuvion päälle. Jos aihe ei siirry kokonaan leimaan, sinun on toistettava vaiheet. Kun olet tyytyväinen muotoiluun, sinun on leimattava se kynsiin, puhdistettava kynsinauha ja sinetöitävä kynsimalli pintamaalilla.

Hyödyllisiä vinkkejä kynsien leimaamiseen

kynsileima-stensiili-hei-kisu-motiivi-lapset-idea-kynsisuunnittelu

Jotta voit tehdä oman kynsien suunnittelun kynsileimoilla mahdollisimman hyvin ja käyttää astioita oikein, sinun on noudatettava muutamia tärkeitä vaiheita. Pidä mukanasi aina kynsilakanpoistoaineella varustetut vanulapput ja puhdista kaavin heti käytön jälkeen. Helpoin tapa poistaa maalijäämät leimasimesta on nukkatela. Kuviolevy on myös puhdistettava mahdollisimman nopeasti, jotta se on valmis seuraavaan kynsiin. Voit poistaa ylimääräisen kynsilakan kynsinauhoista kynsien suoristuskynällä tai yksinkertaisesti kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla vanupuikolla..

Levitä kynsileimoja aloittelijoille

kynsileima-motiivit-tähdet-sydämet-hei-kisu-kynsisuunnittelu-tee-se-itse

Oikealla kynsilakalla haluttuun aiheeseen on suuri merkitys kynsien leimaamisessa. Sen ei pitäisi olla liian ohut tai kuiva liian nopeasti. Parhaat ovat kynsilakat ja leimauslakat, jotka peittävät hyvin ja ovat kontrastia peruslakan värin kanssa. Jos olet aloittelija kynsien leimaamisessa, on suositeltavaa aloittaa yksinkertaisemmilla kynsimalleilla, kuten pienillä tähdillä, sydämillä tai vastaavilla hahmoilla.

Tee seepra -kynsien muotoilu itse

kynsileima-kynsisuunnittelu-glitter-kulta-musta-valkoinen-seepra-eläin-aihe

Eläinkuviot ovat hyvä idea yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen kynsien muotoiluun kynsileimoilla. Ne voidaan siirtää nopeasti kynsiin ja yhdistää kauniisti erilaisiin kynsilakoihin.

Video -opetusohjelma: Kynsien leimaaminen täydellisiin kynsiin

Kynsileima, jossa kukkakuvioita

kynsileima-kynsisuunnittelu-kukka-motiivit-sininen-kynnet-idea

Jos pidät erityisesti kukka -aiheista, voit luoda kynsien muotoilun kukilla itse käyttämällä kynsileimaa. Markkinoilla on lukuisia malleja, joissa on tällaisia ​​kuvioita, ja ne sopivat täydellisesti korostuskynsien muotoiluun.

Sopivat väriyhdistelmät kynsien leimaamiseen

kynsileima-stensiili-linnut-motiivit-kynnet-siirto-kynsisuunnittelu

Oikealla värivalinnalla kynsilakalle pohjaan ja aiheeseen on suuri merkitys kynsien leimaamisessa. Värien tulee olla kontrastia keskenään ja sopia yhteen. Vaaleat kuviot näyttävät hyviltä tummilla kynsilakoilla, kun taas mustat kuviot sopivat paremmin vaaleille tai paljaille kynsilakoille.

Kynsien muotoilu kynsileimoilla – käänteinen leimausmenetelmä

kynsien-leima-kynsitarrat-tee-itse-kauniit-kynsisuunnittelukukat

Kynsileimasimella voit jopa tehdä omat kynsikalvot tai tarrat ja käyttää niitä kauniiden kynsien suunnitteluun. Tämä on ns. Käänteinen leimausmenetelmä, jossa haluttu aihe tulostetaan kynsileimalle, väritetään halutulla tavalla ja siirretään sitten kynsiin.

Kuinka voit tehdä omat kynsikalvot kynsileimoilla??

kynsileima-ohjeet-käänteisleimaus-menetelmä-suunnittelu-anna kuivua

Sinun on ensin valittava mallista koko kynsien aihe, painettava sitä mustetyynyllä tunnetulla tavalla ja odotettava 3-4 minuuttia, kunnes se kuivuu hyvin. Sitten aihe on värjätty millä tahansa kynsilakalla tai akryylimaalilla. Helpoin tapa tehdä tämä on hienolla harjalla.

Käänteinen leimausmenetelmä kauniille kynsimalleille

kynsileima-käänteinen-leimaus-ammattilaistulokset-kotona

Kun maalattu kynsimalli on täysin kuiva, päällystä se kirkkaalla ja nopeasti kuivuvalla lakalla ja odota vielä 10-15 minuuttia. Kynsikalvo voidaan sitten irrottaa varovasti leimasintyynystä ja kiinnittää kirkkaalla lakalla maalattuun kynsiin. Kalvoa tulee painaa vain kevyesti kynsilevyä vasten, jotta se ei rikkoutuisi. Levitä lopuksi kerros pintamaalia ja leikkaa kalvon tarpeettomat reunat kynsisaksilla.

Tee kynnetarrat kynsileimasimella itse – ohjeet

kynsileima-stensiili-levitä-kynsikuvio-tee-se-itse -idea

Samalla tavalla voit myös tehdä pienempiä kynsikalvoja ja tarroja itse. Suoraan mustetyynyn sijasta voit leimata kuvion silikonimatolle tai vahapaperille ja värittää sen haluamallasi tavalla.

Väritä kuvio, anna sen kuivua ja siirrä se kynsillesi

kynsileima-kynsitarra-tarrat-tee-itse-käänteinen leimaus-ohjeet

Kun haluamasi malli on valmis, levitä kerros kirkasta lakkaa ja anna sen kuivua. 10-15 minuutin kuluttua kalvo voidaan poistaa matosta tai paperista pinseteillä. Voit leikata valmiit kynsikalvot haluamallasi tavalla ja tehdä useita pienempiä kynnetarroja.

Kynsien muotoilu itse tehdyillä tarroilla

kynsileima-levitä-käännä-leimaamalla-kaunis-kynsisuunnittelu-glitter

Itse tehdyillä tarroilla voit piristää tylsää manikyyriäsi ja muuttaa sen erityiseksi kynsisuunnitteluksi. Voit joko käyttää kalvoja heti tai luoda useita ja käyttää niitä muihin kynsimalleihin.

Värikäs kynsien muotoilu geometrisilla kuvioilla – ohjeet

kynsileima-setti-kynsilakka-työkalut-kynsitarrat-käytä-itse

Geometriset aiheet ovat olleet viime aikoina suosittuja. Täältä löydät ohjeet kynsien suunnitteluun geometrisella kuviolla, jonka voit toistaa kotona kynsileimasimella. Alla olevassa videossa on yhteenveto kolmesta variantista itse tehdyille kynsikalvoille.

Video -ohjeet: DIY kynsikalvot – 3 vaihtoehtoa

Previous Post
Uusi upea kasvitieteellinen puutarha Singaporessa
Next Post
Harjoja onttoa selkää vastaan: yleiskatsaus parhaista harjoituksista vahvalle ja terveelle selälle!