15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kynsien muotoilu lyhyille kynsille kesällä – trendit, vinkit ja ideat

Kynsien muotoilu lyhyille kynsille kesä-oranssi-kuvio-nuolet-valkoinen

Nyt kun kesä on vihdoin saapunut, emme tarvitse vain oikeita asuja ja kampauksia. Kynnet on myös hoidettava kauniisti ja suunniteltava vuodenajan mukaan. Ja tätä varten niiden ei tarvitse edes olla pitkiä. Jopa lyhyet kynnet voivat näyttää yhtä houkuttelevilta yksinkertaisella suunnittelulla tai jopa yksivärisellä ilmeellä. Tässä artikkelissa haluamme esitellä teille, mikä on tyypillistä ja sopivaa lyhyiden kynsien muotoiluun kesällä. Hyviä vinkkejä ja ideoita yhdistetään kuviin. Saa itsesi ja kaikki ympärilläsi täydelliseen kesätunnelmaan.

Kynsien muotoilu lyhyille kynsille kesällä – tärkeitä hoitovinkkejä

kynsien suunnittelu lyhyille kynsille kesä-turkoosi-eksoottinen-valkoinen-sieni-tekniikka

Olipa yksinkertainen, koriste -elementtejä, kukkakuvioita tai geelikynsiä – kesällä voidaan tehdä paljon, jotta kesän muotoilu saa viimeisen kosketuksen kynsien avulla. Mutta jotta lopputulos näyttäisi todella hyvältä, on erittäin tärkeää huolehtia kynsistäsi ja valmistaa ne oikein. Kynsityypistä riippuen tarjolla on laaja valikoima tuotteita, jotka tarjoavat kynsille sen, mitä se tarvitsee. Kuivat kynnet voidaan hieroa erityisellä kynsiöljyllä kosteuden lisäämiseksi. Ihannetapauksessa öljyn tulisi imeytyä yön yli. Jos kynnet ovat ohuet ja hauraat, on parasta käyttää kynsien kovettajia. Tämä on hyvä hoitotuote, vaikka pidät kynnet lyhyinä.

Myös kynsien taukoja suositellaan. Parhaassa tapauksessa he tarvitsevat noin 2 viikkoa toipuakseen jokaisen maalauksen välillä. Myös tällä tavalla takaat kauniin ja hoidetun ulkonäön pitkällä aikavälillä.

Sopivat kesän värit

kynsisuunnittelu-lyhyet-kynnet-kesä-vaaleanpunaiset-kukat-maalaus-motiivit-kukka-kesä

Periaatteessa voidaan käyttää kaikkea, mikä syttyy kauniisti ja saa sinut hyvälle tuulelle. Joten värit tulisi olla mahdollisimman ystävällisiä. Näitä ovat oranssi, keltainen, punainen, vaaleanpunainen, sininen ja vihreä, mutta myös eksoottisia sävyjä, kuten turkoosi, hiekan värit, koralli ja mainittujen värien eri vivahteet. Jos haluat jotain hieman hienovaraisempaa, voit käyttää myös pastellisävyjä, ja neonvärit ovat erityisen silmiinpistäviä. Lämpimät metallivärit, kuten kulta, kupari tai pronssi, sopivat myös tyylikkääseen ilta -manikyyriin.

Talvi- ja joulukynnet – 25 tyylistä mallia

Kynsien muotoilu wow -tekijällä: Inspiroivia kuvaideoita

Syksyn kynnet 2017/2018 – ideoita kauniiseen kynsien suunnitteluun syksyyn

Kynsien suunnittelu lyhyille kynsille – ideoita & Kesän trendit

kynsien suunnittelu lyhyille kynsille kesä-raidat-liima-aqua-turkoosi-valkoinen-lakka-geometrinen

Kuten kaikilla aloilla, trendit muuttuvat myös kynsitaiteen suhteen. Jotkut viime vuoden asiat pysyvät samana, toiset suuntaukset eivät yhtäkkiä ole enää niin suosittuja ja uusia ideoita lisätään sen sijaan. Seuraavassa näytämme sinulle joitain tämän vuoden vaihtoehtoja, jotka kannattaa ehdottomasti harkita. Suunnittelut eivät yleensä ole vaikeita. Monet ovat hyviä aloittelijoille.

Freestyle aloittelijoille

Kynsien suunnittelu-lyhyet kynnet-kesä-freestyle-värit-kynsilakka-abstrakti

On totta, että tiettyjen aiheiden piirtäminen pienille kynsille on kaikkea muuta kuin helppoa. Ja varsinkin aloittelijoille se on vaikeaa. Jos on myös levoton käsi, monet epätoivoon ja luovuttavat. Joten on hyvä, että freestyle -muotoilu on olemassa. Täällä voit kokeilla haluamallasi tavalla ja leikkiä kesän väreillä. Hyvä idea on esimerkiksi maalata kynsi millä tahansa värillä. Voit sitten täydentää lyhyiden kynsien muotoilua muilla vastaavilla väreillä yksinkertaisesti suunnittelemalla niiden avulla kynsien kärjet. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti hieromalla siveltimen sen päälle karkeasti kerran, ottaen suhteellisen vähän maalia etukäteen. Toista niin monella värillä kuin haluat.

Geometriset kuviot

kynsien suunnittelu-lyhyet kynnet-kesä-geometriset-graafiset-pastellisävyt

Ne näyttävät pirteiltä ja moderneilta ja luovat siistin ilmeen. Graafiset kuviot ja kuviot ovat edelleen suosittuja ja niitä voidaan helposti käyttää lyhyiden kynsien muotoiluun. Ja parasta on, että täällä voidaan ajatella monenlaisia ​​motiiveja ja eri kesävärejä voidaan yhdistää keskenään. Joten saat aina uuden suunnittelun ja vaikutuksen vaihtelevalla ilmeellä säännöllisin väliajoin.

Kynsimalleiden maalaus lyhyille kynsille – Leikkisiä tai minimalistisia pisteitä

kynsisuunnittelu-lyhyille kynsille-kesä-minimalistinen-piste-kuvio-valkoinen-musta

Etsitkö yksinkertaisia ​​kynsimalleja, tämä on sinua varten. Pisteet lisätään vain valittuun perusväriin. Ja erityisellä kynällä sinun ei tarvitse edes olla erityinen kyky piirtää tai erityisen vakaa käsi. Vaikeinta on pohjimmiltaan päättää, miten pisteet suunnitellaan. Koska sen lisäksi, että mitä tahansa väriä voidaan käyttää tai useita voidaan yhdistää, voit myös pelata numerolla. Yksittäiset pisteet tai enintään kolmen yhdistelmät näyttävät hieman tyylikkäämmiltä. Jos toisaalta monet erilaiset tuputetaan, saat leikkisemmän kynsien suunnittelun lyhyille kynsille.

Kynsien suunnitteluohjeet lyhyille kynsille verkkomaisesti

kynsisuunnittelu-lyhyet-kynnet-kesä-verkko-punainen-hopea-tyylikäs-naiset

Monenlaisia ​​työkaluja voidaan käyttää houkuttelevien kuvioiden luomiseen. Voit esimerkiksi käyttää verkkoa oman kynsisuunnittelun tekemiseen lyhyille kynsille. Jälleen valitaan pääväri, jota käytät jokaisen naulan suunnitteluun. Tämä voi olla mustaa. Kun tämä kerros on kuivunut, verkko asetetaan kynnelle. Itseliimautuvat vaihtoehdot helpottavat tätä vaihetta, koska verkko on nyt maalattu eri värillä. Sinä päätät, mitä kynsilakan väriä käytät tähän.Kullalla tai pronssilla saat erityisen tyylikkään ilmeen. Voit myös maalata kynnet valkoiseksi ja kultaiseksi. Näin nopeasti saat kauniita kynsimalleja!

Värikäs ranskalainen manikyyri

kynsisuunnittelu-lyhyet-kynnet-kesä-ranskalainen-manikyyri-kirkkaat värit

Ranskalainen manikyyri ei luultavasti koskaan mene pois muodista. Se vain kokee jatkuvasti uusia vaihtoehtoja. Värikkäät ideat, joissa jokaiselle kynsille annetaan eri väri, sopivat hyvin kesään. Tätä tarkoitusta varten lyhyiden kynsien muotoilu voidaan luoda geelikynsistä tai voit käyttää vain kynsilakkaa. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityisiä kaavaimia, joilla voidaan peittää kynsien kärjet.

Maalaa kynsikuu

kynsisuunnittelu-lyhyet-kynnet-kesä-kynsi-kuu-ranskalainen idea-viini-punainen-hopea

Niin kutsuttu kynsikuu voidaan myös korostaa mielenkiintoiseksi vaihtoehdoksi ranskalaiselle manikyyrille. Ranskalaisen manikyyrin kaavaimet ovat yhtä sopivia tähän. Täydellinen idea myös viileälle kynsien suunnittelulle lyhyille kynsille. Perusvärin jälkeen kynsikuun alue peitetään ja maalataan eri väriseksi. Älä unohda läpinäkyvää ylälakkaa kaikkiin malleihin!

Hyödyllisiä työkaluja ja tarvittavia tuotteita

kynsisuunnittelu-lyhyet-kynnet-kesähoito-vinkit-ideat-trendit-pisteet

Sopivilla ja halutuilla kesäväreillä varustetun kynsilakan lisäksi erilaisia ​​astioita ja elementtejä voidaan luonnollisesti käyttää myös kauniin muotoilun luomiseen. Kynsilakkakynä on erittäin hyödyllinen pisteille, kun taas koristeet, kuten strassit, kimallus, nauhat tai tarrat, täydentävät aihetta tai korvaavat itsenäisen maalauksen. Jos haluat maalata pieniä kuvia itse ja vapaalla kädellä, muista valita lakka, joka on varustettu ohuella siveltimellä ja mahdollistaa tarkemmat viivat. Nauhojen tai vaihtoehtoisesti Tesan muodossa olevat kaavaimet sekä kankaat, kuten verkot tai pitsi ovat loistavia apuvälineitä.

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille