15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kynsien trendit 2017/2018 – 15 jännittävintä kynsilakan trendiä

Kynsien tämänhetkiset trendit -2017-2018-kynsisuunnittelu-muoti-sininen-vihreä

Hyvin hoidetut kädet ja hyvä manikyyri huomataan aina ja ne edustavat tyylikästä tyyliä. Tämä parantaa ja pyöristää koko ulkoasua. Aivan kuten muoti on suunniteltu nopeita muutoksia varten, myös kynsien suunnittelussa on suuntauksia. Keskitytään kirkkaisiin väreihin, kuohuviin aksentteihin, mutta myös klassisiin marjavivahteisiin ja herkkiin alastonsävyihin niille, jotka haluavat hieman vähemmän eksentrisiä asioita. Seuraavassa kerromme sinulle trendikkäistä kynsilakan väreistä ja muista ajankohtaisista kynsien trendeistä 2017/2018.

Pantone -värit 2017 “Kale” ja “Greenery”

Nykyiset kynsien trendit -2017-2018-lehtikaali-vihreys-vihreä

Pantonen vuoden 2017 viralliset trendivärit ovat “Kale” ja “Greenery”. Ne valloittavat vaatekaapimme keväällä ja kesällä ja takaavat raikkaan ja positiivisen ilmeen. Samat värit tulevat myös kynsiin. Vihreys yhdistyy hyvin vaaleanharmaaseen, valkoiseen, beigeyn tai tummansiniseen. Jos uusi vihreän sävy on liian kirkas sinulle eikä välttämättä sovi makuusi, valitset mieluummin vihreän sävyn “Kale”, joka tarkoittaa “vihreää kaalia” saksaksi ja on tämän vuoden trendiväri. Se näyttää erityisen hyvältä valkoisen, vaaleanpunaisen tai oranssin kanssa.

Kesän väri sininen

Nykyiset kynsien trendit -2017-2018-sininen-moderni

Kesällä 2017 yksi nykyisistä kynsilakan trendiväreistä on sininen. Erityisen väriintensiiviset ja sinivihreät vivahteet, kuten turkoosi vihreä ja taivaansininen, mutta myös harmaansininen, ovat todellinen monipuolisuus. Sininen ei kuitenkaan sovi kaikille ihon sävyille. Naisten, joilla on erittäin vaalea iho, tulisi valita tummemmat sävyt. Muuten liian vaaleat sävyt voivat nopeasti saada kädet vaaleiksi ja sairaiksi. Syvä sininen ja vaalea rakenne muistuttaa merta ja hiekkaa, joten se on täydellinen kynsien muotoilu kesälomalle.

Kirkas punainen ja sähköoranssi

Nykyiset kynsien trendit -2017-2018-punainen-oranssi-haalea

Täydellisen kevään ja kesän kynsilakan pitäisi olla silmiä hivelevä ja antaa hyvän mielen. Kirkas punainen ja sähköoranssi ovat ehdottomasti valinta ekstroverteistä persoonallisuuksista. Toisin kuin klassinen punainen, tässä käytetään paljon oranssia. Se, sopiiko maaliväri jokapäiväiseen elämään, riippuu pitkälti siitä, miten se yhdistetään vaatteisiin. Esimerkki: punaisilla punaisilla kukilla varustettua mekkoa täydentävät täydellisesti punaiset kynnet. Punainen manikyyri lisää vastustamattoman aksentin pestyihin farkkuihin.

pronssi

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-pronssi-väri-kynsilakka

Vaikka nykyiset kynsien trendit ovat epätavallisia ja hulluja, etenkin kesällä, jotkut pitävät yksinkertaisesta väristä, joka muistuttaa edelleen kuumaa kesää ja auringonpaistetta. Kultaisen, ruskean ja terrakotta -sekoitus tuo kynnet, joita aurinko on käytännössä suudellut. Tämä lämmin maan sävy näyttää hyvältä kaikilla ihon sävyillä ja antaa kynsille täydellisen kesän hehkun.

Alaston

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-alaston-väri

Kynsilakka must-have 2018 on herkkä alaston sävy. Tämä on täydellinen niille, jotka pitävät vähemmän värikkäistä asioista, mutta eivät kuitenkaan halua tehdä ilman hyvin hoidettuja kynsiä. Sinun pitäisi löytää sopiva sävy, joka ei saa ihoa näyttämään liian vaalealta, mutta myös ilman liian suurta valkoisen osuutta. Pastellinsävyt persikasta ja beigestä ovat hyvä valinta joka tilanteeseen ja jokapäiväiseen elämään.

Luonnollinen ja lumoava korostetulla pintamaalilla

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-luonnollinen-alaston

Seuraavassa kynsien trendissä 2017/2018 väritysväri jätetään kokonaan pois ja sen sijaan korostetaan kynsien luonnollisuutta. Luonnolliset kynnet, joissa on kevyt, hohtava kiilto ja ranskalainen viehätys, on todella helppo loihtia: Viilaa kynnet kauniisti ja levitä vain erittäin kiiltävä päällyste, jotta saat aikaan lasitetun vaikutelman korostaaksesi hyvin hoidettujen käsien luonnollista kauneutta erityisen hienovaraisella tavalla. Saat lisää lumoavaa vaikutusta esimerkiksi juhlissa lisäämällä kimallusta.

Metalliset sävyt

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-metallinen-glitter

Niin sanotut metallikynnet ovat yhä suositumpia sekä herkillä sävyillä että tummilla, dramaattisilla muunnelmilla. Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat metallisävyisiä kynsilakkoja. Vaikutus voidaan saavuttaa useilla kynsien suunnittelutekniikoilla: väreillä, joissa on pieniä hohtavia hiukkasia, kalvolla tai erityisillä pigmenteillä. Jokainen tekniikka saavuttaa enemmän tai vähemmän kiiltävän ilmeen ja muuttaa kynnet todellisiksi lisävarusteiksi. Kehittyneet metallitehosteet näyttävät parhaiten kynsiltä, ​​jotka eivät ole liian pitkiä ja joiden muoto on hieman pyöristetty, muuten koko kynsien muotoilu näyttää nopeasti ylikuormitetulta. Pian saat tietää hieman enemmän metallisten kynsien eri muunnelmista.

Timanttikynnet

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-timantti-manikyyri

Jokainen oikea fashionista rakastaa kimallusta ja glamouria juhlamanikyyrin suhteen. Loistavan kiillon ansiosta kynnet ovat täydellinen lisävaruste. Erittäin lumoava trendi saavutetaan käyttämällä holografisia kynsikalvoja. Jos harrastat kultaa, sinun pitäisi ehdottomasti tehdä kokonaisia ​​kultapalkkeja kynsillesi. Se näyttää paljon tyylikkäämmältä kuin luulet

Hologrammi ja kromikynnet

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-kromi-jauhe-kulta-hopea

Erikoispigmentit tai -jauheet takaavat erittäin hienot metalliset vaikutukset kynsiin ja ovat mahdollisia vain geelikynsilakoilla. Hieno jauhe levitetään kostealle geelikerrokselle ja suljetaan sitten. Tumma tai musta tausta takaa optimaalisen peilivaikutelman. Jos haluat saada erilaisia ​​aurora -tehosteita, sinun on käytettävä eri väriä, kuten tummansininen, violetti tai vihreä. Lopuksi pigmentti suljetaan perusteellisesti.

Konfetit, stensiilit ja tarrat

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-konfetti-glitter

Jos haluat, että täysikokoinen kynsilakka on monipuolisempi, voit laittaa siihen kuvioita kaavaimilla tai tarroilla. Geometriset muodot ovat erityisen suosittuja. Kukat sen sijaan ovat vähemmän suosittuja. Kuitenkin catwalkilla esiteltiin mielenkiintoisia kynsimalleja aidoilla, kuivattuilla kukilla vuonna 2017.

Tiivistetyt ja sävytetyt kynnet

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-sävy-kynnet-abstrakti

Näissä kynsilakkatrendeissä kynnet toimivat kankaana ja muistuttavat lopulta abstraktia maalausta. “Abstraktin” kynsisuunnittelun tapauksessa pohjana käytetään väriä vaativaa lakkaa ja sitten toinen väri levitetään kuivalla harjaksella. Täydentävät värit saavat aikaan erityisen kauniin vaikutelman. “Tint Nails” käyttää pohjalakkaa, joka on mahdollisimman neutraali, kuten vaaleanpunainen tai nude. Kun ensimmäinen kerros kuivuu, hiero maalia kynnen keskelle ja tahraa se varovasti sienellä. Tuloksena tulisi olla herkkä akvarellivaikutus. Tiivistä lopuksi pintamaalilla.

2-värinen manikyyri

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-kaksivärinen-kynsilakka

Tätä uutta kynsisuuntausta varten käytät kahta väriä samasta väriperheestä ja yhdistät ne jokaisen kynsisi suunnitteluun. Tätä varten on suositeltavaa käyttää mallia, jotta lopputulos on täydellinen. Erityisen kauniita yhdistelmiä syntyy matta- ja kiiltävillä lakkaväreillä, pastelli- ja kevätväreillä sekä täydentävillä väreillä.

Kynsien nykyiset trendit 2017/2018: Kynsien muodot

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-luonnollinen-alaston

Kynsien muodon ja manikyyrin pituuden tulisi periaatteessa vastata naistyyppiä. Punaiset, pitkät kynnet ilmaisevat täysin eri väitteen kuin samanväriset lyhyet kynnet. Yleensä pätee seuraava: mitä yksinkertaisempi ja pyöreämpi kynsi viilataan, sitä karkeampi kynsien muotoilu voi olla. Hoikkaat naiset, jotka ovat hyvin kevyesti meikkiä ja joilla on hieman pidemmät kynnet, voivat näyttää erittäin tyylikkäiltä. Muotinäytöksissä trendikkäät ovat hyvin hoidetut, ei liian pitkät ja pyöristetyt kynnet.

Kynsien trendit 2017/2018: pedikyyri ja manikyyri

nykyinen-kynsien-trendit-2017-2018-pedikyyri-manikyyri-punainen

Samanvärisen kynsilakan levittäminen käsiin ja jalkoihin ei ole enää pakollista. Kaikki, mitä pidät kauniina, on sallittua. Nykyisten kynsisuuntausten osalta alasti tai läpinäkyvät kynnet voidaan yhdistää voimakkaasti lakattuihin pedikyyreihin.

nyky-kynsien-trendit-2017-2018-metalliset aksentit

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus