15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Slip Bangs Bangs: trendi kampaus kesällä 2021

Verhotangot valloittivat sydämemme vuonna 2020. Tuolloin ajattelimme, että tuskin mikään poni tuo kasvot parrasvaloihin yhtä imartelevasti kuin tämä. Nyt kampaustrendi on saanut tyylikkään päivityksen: kesällä 2021 kaikki käyttävät liukuesteitä! Uusi poni -suosikkimme on paljon helpompi muotoilla kuin klassinen poni ja sopii kaikkiin kasvojen muotoihin. Julkkikset, kuten J.Lo ja Camila Cabello, ovat löytäneet trendin itselleen. Lue tästä, mikä tekee trendi -kampauksesta niin erityisen.

Miltä luistavat otsatukka näyttävät?

Slip Bangs on poni -kampaus, jossa on 70 -luvun tunnelma

Slip -otsat kuluvat keskellä jakautumalla, ja ne ovat jotain kuin hyped -verhojen pitkänomainen versio. Pituudet leikataan kulmassa ja sekoittuvat varovasti muihin hiuksiin. Nämä otsan reunat ovat ihanteellisia kesäksi, koska ne eivät rasvoitu eivätkä muodosta hikoilua. Lisäksi liukastangon säikeet voidaan helposti sitoa punokseen tai piilottaa. Vaikka otsatukka kasvaa, ne näyttävät silti kauniilta ja sulautuvat saumattomasti pituuksiin.

Kuinka muotoilla luistavat otsatukka -otsatukka

Otsatukka kampaus 2021 - liukuvat otsatrendit trendissä

Joten miten muotoilet liukastuneet otsatukka -otsatukka? Voit saavuttaa upeita tuloksia hiustenkuivaajalla ja pyöreällä harjalla. Saadaksesi otsatukka suoraan, pidä hiustenkuivaaja suutin harjan poikki ja puhalla kuiva ylhäältä alas. Pyöritä harja hitaasti ulospäin käännettyjen vinkkien osalta.

Jos haluat antaa otsatukkaille vieläkin sileyttä ja kiiltoa, voit mennä niiden päälle suoristusraudalla ja levittää sitten suoristavaa hiusöljyä. Tämä luo kiillotetun ilmeen.

Luo luonnollinen peruuttamaton ilme

otsatukkakampaus 2021 pitkät hiukset

Liukuvat otsat näyttävät myös hyviltä, ​​kun hiukset kuivataan ilmassa tai muotoillaan ranta -aalloiksi. Rento muotoilu ilman lämpöä ei ole ihanteellinen vain kuumina kesäpäivinä, vaan myös suojaa hiusten rakennetta. Laita koostumussuihke tai vaahto kosteisiin hiuksiin ja vaivaa niitä sormillasi, jotta hiukset saavat pidon ja otteen.

Otsat rasvaavat nopeasti kesällä?

otsatukka kampauksen liukas otsatukka lyhyelle otsalle

Oletko huolissasi siitä, että ponisi rasvautuu nopeasti kesällä? Kuivashampoo on täydellinen muotoilutuote, joka imee ylimääräisen öljyn ja raikastaa otsat pesujen välillä. Se lisää myös äänenvoimakkuutta, mikä näyttää hyvältä tässä ulkoasussa.

Kampaukset, joissa on liukuvat otsatukka

Slip Bangs Hairstyle hääille - kiinnitä hiukset

Rakastamme viileää 70 -luvun tunnelmaa, jota tämä hiusten trendi huokuu ja että tyyli on niin monipuolinen. Voit käyttää hiuksiasi löysästi ja muotoilla ne joko erittäin sileäksi ja joustavaksi tai rennommaksi ja luonnollisemmaksi. Updos näyttää myös uskomattoman tyylikkäältä liukastumilla, varsinkin kun keskelle jaetut otsat yhdistetään poninhäntäyn tai löysään pullaan.

Liukuvat otsat näyttävät hyvältä korkean pulla tai poninhäntä

Mikä hiusten väri otsalle?

poni -kampaus 2021 - liukuvat otsat ovat pidempiä versioita verhoista

Sukkahousujen värjääminen vaaleammaksi kesäksi on loistava tapa antaa hiuksillesi auringonpaisteinen ilme ja kehittää kasvosi entistä tehokkaammin. Tämä näyttää kasvosi piirteet ja silmäsi todella hyvin.

Trendi kampaus sopii kaikille kasvojen muodoille

otsatukka-kampaus ja puolipitkät hiukset lyhyelle otsalle

Parasta tässä hiustrendissä on, että se sopii mihin tahansa kasvojen muotoon, koska otsatukka voi vaihdella pituudeltaan. Anna kampaajan neuvoa, mikä ulkonäkö sopii parhaiten kasvosi muotoon.

Otsatukka pyöreille kasvoille ja hienoille hiuksille - liuku otsatukka

Naiset, joilla on pyöreät tai sydämenmuotoiset kasvot tulisi valita ohuemmat ja hapsutetut otsatukka, joka on asteittain leikattu leuan pituuteen asti. Tämä tekee kasvosi piirteistä pehmeämpiä ja tasapainoisempia.

otsatukka -kampaus kulmikkaille kasvoille

Sinulla on kulmikas kasvot? Olisi ihanteellinen, jos otsatukka olisi lyhyempi, jotta ne hyväilevät ja peittävät varovasti poskipäät.

Liukuvat otsat jakautuivat otsatukka keskellä soikeilla kasvoilla

Soikea kasvojen muoto Pohjimmiltaan harmonisoituu kaikkien ponivaihtoehtojen kanssa, mutta täyteläisempi poni, joka ei ole paljon porrastettu tai ohennettu, näyttää erityisen kauniilta tällä kasvomuodolla.

otsatukka kampaus paksut kasvot

Jos sinä korkea otsa sinun pitäisi valita pidemmät otsat korvataksesi tämän, ja jos olet lyhyt otsa lyhyemmät otsat ovat hyvä valinta luoda vaikutelma korkeammasta otsasta.

otsatukka-kampaus ja puolipitkät hiukset

Trendi kampaus Slip Bangs sopii kaikille kasvojen muodoille

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!