15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pitkät bob -kampaukset: näin käytämme LOBia kesällä 2021!

Olemme nähneet LOB -trendi -kampauksen catwalkeilla ja punaisella matolla jo jonkin aikaa. Olkapäähän ulottuva leikkaus on erityisen käytännöllinen kesällä, mutta se tuo myös muita etuja. Pitkä rintakehä antaa paksuille hiuksille ja luonnollisille kiharoille enemmän kevyyttä ja saa hienot hiukset näyttämään täyteläisemmiltä. Ja parasta on, että klassikko voidaan tulkita ja muotoilla uudelleen ja uudelleen. Näytämme sinulle tämän kesän kuumimmat pitkät bob -kampaukset ja leikkaukset!

Mikä tekee trendi kampauksen pitkä bob?

Ero Bobin ja Lobin välillä

Mitä eroa on bobilla ja lobilla? Lob -leikkaus, joka tunnetaan myös nimellä pitkä bob, on pidempi käänne trendikkäässä bob -kampauksessa. Leikkaukset päättyvät tyypillisesti johonkin hartioiden ja solisluun väliin. Ei liian pitkä eikä liian lyhyt – hiustenleikkausta kutsutaan usein kultaiseksi keskiarvoksi. Molemmat hiustenleikkaukset ovat suosittuja, mutta jotkut pitävät parempana pitkää bobia, koska ylimääräinen pituus antaa heille mahdollisuuden kokeilla enemmän kampauksia ja hiusten väritrendejä.

Käytä pitkää bobia tylpänä suorassa leikkauksessa

Sileä pitkä rinta, jossa sivujako

Älä ymmärrä meitä väärin: rakastamme ranta -aaltoja ja pomppivia kiharoita, mutta on yhä ilmeisempi, että myös täysin sileät olkapäähän ulottuvat hiukset ovat nousussa – ja ulkonäkö näyttää erityisen hyvältä, kun se on yhdistetty pitkään rintamaan. Tämä tekee myös kasvot kapeammiksi ja pidemmiksi.

Olkapäähän ulottuvat suorat tummanruskeat hiukset tylsällä leikkauksella

90 -luvun herätys tuo myös takaisin keskiosan. Yhdistelmä keskipitkille suorille hiuksille tylpissä leikkauksessa näyttää erityisen tyylikkäältä.

Harmaata kiitosta

Pitkä rinta joka puolelta balayage -kohokohdilla

Jos haluat hieman tekstuuria ja äänenvoimakkuutta, et voi mennä vikaan Tousled Lobin kanssa, saksaksi “bewuschelter Lob”. Tämä on kaikkien bloggaajien suosituin kampaus. Jos haluat muotoilla pitkän rintasi vain satunnaisesti, kuivaa hiukset ensin kokonaan ja käytä lämpösuojaa. Tee satunnaisia ​​aaltoja suoristusraudalla ja kampaa ne sitten curling -kampa.

Pitkä rintakehä sivuttain

Tylsä pitkä rintakehä, jossa on syvät sivuttaiset ilman otsatukka

Variantti pitkästä bobista, jossa on viistot otsat ja sivujako, näyttää myös erittäin modernilta ja sopii kaikkiin hiusten rakenteisiin, olivatpa ne sitten suoria, kiharoita tai niiden välissä. Anna otsasi kasvaa pitkiksi ja jakaa hiuksesi paljastamaan “hyvä” puolesi.

Pitkät tummanruskeat tummat hiukset

Sivulla pyyhkäiset otsatukka ovat pidempiä kuin klassiset otsat ja luovat erityisen romanttisen ilmeen, jota on vaikea vastustaa. Mitä syvempi jako, sitä dramaattisempi ilme.

Alareunassa ohennettu pitkä rintakehä syvällä sivujakaumalla saa ohuet hiukset näyttämään täyteläisemmiltä

Valmistui pitkä kehua

Pitkä bob -leikkaus ohennettu balayagella

Tämä pitkä bob -muunnelma on täydellinen volyymin lisäämiseksi hienoille hiuksille. Portaat leikataan hapsuilla ja antavat kampaukselle rennon tekemättömän ilmeen. Pro -vinkki: käytä pientä hiusgeeliä kesyttämään jokaisen säikeen kärjet.

Pitkä bob porrastettu hienoille hiuksille

Ylistys suorilla otsatukkailla

Ylistys suorilla otsatukkailla ja karamellin kohokohdilla

Ota esimerkki suosikkielokuva -tähdistäsi ja kokeile tylppäjä otsatukkaita – panostamme siihen, että huomaat, että se sopii täydellisesti lohkon leikkaukseen. Suorat otsatukkainen lohko kehystää kasvosi upeasti. Voit antaa kampaukselle leikkisän kosketuksen kääntämällä kärjet sisäänpäin soikealla pyöreällä harjalla.

Pitkä bob ohuille suorille hiuksille suorilla otsatukkailla

Tämä trendikäs ilme imartelee erityisesti naisia, joilla on soikeat tai pyöreät kasvot, koska se lyhentää visuaalisesti otsa -aluetta ja kiinnittää huomiota suuhun ja leukaan.

Kehu veden aalloilla 20 -luvun ilmeessä

Pitkä bob -kampaus retro -aalloilla

Pauhuva kaksikymppinen on aikamme tyylikkäimpiä aikoja. Tyylikäs ja erittäin lumoava kampaus on veden aalto. Nämä tiukasti istuvat aallot sopivat täydellisesti lisäämään tyylikkään retro-kosketuksen pitkään keulaan. Muotoilu vaatii jonkin verran vaivaa, mutta voit tehdä sen! Täältä voit selvittää, miten voit tehdä vesiaallon kampauksen itse.

Shaggy lohko verho otsatukka

Ylistys kuluneilla otsatukkailla

Höyhenpeiteinen poni, kuten verhot, sopii täydellisesti pörröisen ulkonäön porrastetun lohkon kanssa! On erityisen hienoa, että sitä voidaan käyttää minkä tahansa kasvomuodon kanssa.

Ylistys liukas otsatukka

pitkät bob -kampaukset 2021 hienot hiukset liukuvat otsatukka

Liukastangot ovat ilmavampi versio verhotangosta, koska ne ovat kuluneet keskijakaumassa ja ovat erityisen käytännöllisiä kesällä. Langat voidaan muotoilla tyylikkäästi kasvoista ja yhdistää muihin hiuksiin.

Pitkä bob porrastettu platina blondi, jossa on liukuvat otsatukka

Lob -kampaus 60 -luvun tyylillä

Pitkä bob -kampaus, jossa on 60 -luvun hohto ja liukuvat otsatukka

Jos haluat muotoilla hienon ja tyylikkään osittain avoimen pitkän bob-kampauksen, harkitse bouffantia. Tämä tarkoittaa voimakkaasti kiusoitettua pään takaosaa. Bouffant tekee tyylikkään lausunnon ja luo katseenvangitsijan. Tämä ainutlaatuinen tyyli kunnioittaa myös retro -aikakautta vaikuttavalla määrällä. Ulkonäkö ei tietenkään saisi näyttää liian ylelliseltä.

Pitkä bob-kampaus puoliksi auki, keskeltä jakautuminen takana

Kaksinkertainen hollantilainen punos

Pitkä bob, jossa kaksi punosta, täydellinen kesäksi

Punokset ovat erityisen suosittuja nyt tänä kesänä! Toisin kuin bob, lobilla on vielä tarpeeksi hiusten pituutta kauniiden punottujen kampausten luomiseen. Esimerkiksi hollantilaisissa kaksinkertaisissa nyrkkeilypunoksissa hiusten on oltava vähintään hartioiden pituisia. Kampaus on urheilullinen, rento ja viileä samanaikaisesti!

Röyhkeä ylistys

Kiiltävä pitkä rintakehä, jossa on keskiosa

Ariana Grande ilmestyi äskettäin Flippy -kiitoksella Instagramissa ja aiheutti melkoisen hämmennyksen. Mutta myös monet julkkisnaiset, kuten Emilia Clarke ja Bella Hadid, elvyttivät ikonisen ilmeen ulospäin kääntyneillä 90 -luvun kärjillä ja osoittivat, kuinka tyylikäs yksinkertainen kampaus voi näyttää jopa punaiselta matolta.

Röyhkeä pitkä bob, märkä

Pitkä bob, jolla on lyhyet otsatukka eli vauvan otsatukka

Pitkä bob -muunnos hienoille hiuksille, jotka on ohennettu alaosasta mikro -otsalla

Micropony juhli paluutaan vuonna 2018. Se on lyhyempi kuin keskimääräinen poni ja kuuluu ylellisiin tyyleihin. Tämäntyyppinen otsatukka on kuitenkin ihanteellinen kasvojen mittasuhteiden tasapainottamiseen, koska otsatukka ja kulmakarvojen välinen tila pidentää kasvoja visuaalisesti. Yhdistä vauvan otsat aaltoileviin hiuksiin saadaksesi katseenvangitsijan.

Pitkä bob porrastettu vauvan otsatukka

Rento puolikas pulla

Pitkä bob -tyyli kesällä - puoliksi auki oleva kampaus yläsolmulla

Ponytails ja pullot ovat suosittuja vaihtoehtoja pitämään hiukset pois kasvoiltasi, mutta ne voivat kyllästyä ajan myötä. Hyvä uutinen: Yksinkertaisista ja käytännöllisistä pitkistä bob -kampauksista ei ole pulaa. Esimerkiksi puolikas pulla on ihanteellinen pitämään hiukset pois kasvoiltasi kiinnittäen samalla huomiota kasvojen piirteisiin. Tyyliä varten etuhiukset on sidottu rentoun pullaan. Loput hiukset jätetään auki.

Puoliksi poninhäntä

Pitkä bob -kampaus puoliksi auki ja korkea poninhäntä

Toinen hieno puoliksi alaspäin oleva kampaus on puoliksi ylös poninhäntä. Pullon sijaan etukarva on sidottu korkeaan poninhäntäyn. Hiuspannan piilottamiseksi voit erottaa pienen säikeen poninhäntä alaosasta, kääriä sen ympärille ja kiinnittää hiusneulalla.

Pitkä bob sivuleikkauksella

olkapäähän ulottuva pitkä rintakehä, sivuleikkaus ja balayage

Jos haluat lisätä röyhkeää kosketusta lob -kampaukseesi, voit ajella sivuleikkauksen. Tämä tyylikäs ilmentymä viileästä tytön esteettisyydestä antaa sinulle mahdollisuuden leikkiä trendikkäillä alikuvioilla ja ajeltuilla malleilla – rohkea mutta tyylikäs ilme. Viileä plus: jos jaat hiuksesi keskelle, ajeltu puoli pysyy piilossa.

Jaa hiukset keskelle ja työnnä ne korvien taakse

Pitkä, tylsä ​​leikkaus, jossa on keskijakauma

Tällä yksinkertaisella mutta tyylikkäällä ilmeellä on erityinen geometria ja se tekee ihmeitä korostaaksesi kasvosi samalla, kun vierität pois ärsyttävät säikeet.

Katkoviiva: Pitkä kaula ohennettu pohjasta

Choppy Long Bob ohensi ohuita hiuksia kohokohdilla

Jos et valitse klassista, kerrostettua hiustenleikkausta, mutta haluat silti lisätä hieman enemmän rakennetta hienoihin hiuksiisi, niin katkera lohko olisi juuri sinulle. Tälle lob -muunnelmalle on tunnusomaista se, että hiusten pituudet ovat ohentuneet vain kuluneina 3 viimeisen senttimetrin aikana. Täysin suoraa viivaa ei ole, hiukset voivat olla vain hieman pidempiä edestäpäin. Kaiken kaikkiaan ne putoavat löysämmin ja niillä on kesäinen keveys.

Pitkä bob -kerros, vaalea, ohennettu alareunasta

90 -luvun herätys: siksak -jakaus

90 -luvun houkutteleva siksak -jakaus

Siksak -jakaus on loistava tapa lisätä mielenkiintoinen aksentti lob -kampaukseesi, vaikka käytät hiuksiasi. Se oli erityisen suosittu 90 -luvulla, mutta sillä on ajaton viehätys ja se tuo vaihtelua jokaiseen kampaukseen.

Siksak -jakaus tuo vaihtelua jokaiseen kampaukseen

Pitkä bob A-linjalla

Pitkä bob, A-viiva suorilla tummilla hiuksilla

A-linjainen lohko on epäsymmetrinen leikkaus, joka kehittää minkä tahansa kasvomuodon eduksi. Hiukset leikataan kulmassa ja ovat edestä pidemmät kuin takana. Mitä suurempi ero pituuksissa, sitä erottuva ulkonäkö.

Pitkä bob -kampaus yli 50 -vuotiaille naisille

Pitkä kaula, jossa luonnolliset kiharat

Pitkä kaula, jossa luonnolliset kiharat ja A-linja

Vino lohko, jopa luonnolliset kiharat voivat saada tietyn vaaleuden. Olkapään pituuden ansiosta kiharat saavat uuden keinun ja ne on myös helpompi muotoilla. Muuten, löydät kauniimpia hiustenleikkauksia luonnollisille kiharoille tästä artikkelista.

Pitkät bob -kampaukset, joissa on pääpanta

Pitkä rintaliivi, jossa clavi -leikkaus ja pääpanta

Hiustarvikkeet voivat muuttaa yksinkertaisimmat kampaukset erityisiksi! Jos pidät hiukset pois virityksestä kesällä tai sinulla on huonot hiukset, tyylikäs pääpanta voi viedä pitkän rintasi uudelle tasolle.

Pitkä bob, jossa on clavi -leikkaus paksuille hiuksille ja pääpanta

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!