15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suorista kampaukset oikein suoristajilla ja hiuksilla: Se on niin helppoa!

Hiustemme suhteen emme ole melkein koskaan tyytyväisiä: naiset, joilla on suorat hiukset, haluavat laajoja kiharoita ja päinvastoin. Kuinka hyvä, että on olemassa muotoilutyökalu, joka voi tarjota meille molemmat. Mitä tulee kampauksiin, suoristusrauta on todellinen monipuolinen, uskomattoman käytännöllinen ja lähes jokaisella naisella on sellainen. Olipa kyseessä rento ranta -aalto tai täydellisesti suoristetut hiukset, joilla on tyylikäs ilme – monia hienoja kampauksia, joissa on suoristusraudat, jotka voimme loihtia hetkessä, jos tiedämme, mitä pitää varoa ja miten niitä käytetään oikein. No, kuinka suoristat hiukset oikein, jotta ne pysyvät suorat pidempään, tai miten voit luoda nämä upeat kiharat? Kerromme sinulle kaiken tämän ja monia muita hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja alla!

Kampaukset suoristajilla: kuinka löytää täydellinen suoristusrauta!

Kiharoiden tekeminen suoristusraudoilla Ohjeita hiusten vinkkien suoristamiseen

Tuskin on olemassa muita ajattomia ja tyylikkäitä kampauksia kuin täysin suorat hiukset. On loogista, että suoristat hiukset oikein ja et vahingoita hiusten rakennetta oikea suoristin yksinkertaisesti välttämätöntä. Muotoilutyökalu on pitkäaikainen investointi, ja tästä syystä olisi järkevää säästää vähän aikaa ja hankkia korkealaatuinen suoristusrauta, joka toimii mahdollisimman hellävaraisesti. Sen ei tarvitse aina olla kallein, mutta sinun on varmistettava, että levyt ovat hyvin tiivistettyjä ja mieluiten keraamisia tai teflonisia. Keraamiset levyt takaavat tasaisen lämmön jakautumisen, mikä takaa hyvän lopputuloksen. Kun ostat, kiinnitä huomiota myös levyjen leveyteen: mitä pidemmät ja paksummat hiukset, sitä leveämmät ne pitäisi olla. Jos haluat luoda kiharat suoristusraudalla, käytä suoristusrautaa, jossa on hieman pyöristetyt levyt.

Mitä sinun tulee ottaa huomioon suoristaessasi hiuksiasi??

Mitä sinun tulee ottaa huomioon suoristaessasi hiuksiasi?

Hiusten suoristaminen ei ole suuri taide, vai mitä? Emme näe sitä näin! Koska jos suoristat hiuksesi säännöllisesti, olet varmasti tehnyt yhden tai toisen virheen. Joskus ne ovat pieniä asioita, joihin emme yleensä kiinnitä huomiota, mutta jotka ovat uskomattoman tärkeitä hiusten pitämiseksi terveinä. Tiesitkö myös, että sinun ei pitäisi suoristaa hiuksiasi heti pesun jälkeen? Syynä on se, että rasvakerros ei ole vielä muodostunut, joka voi suojata hiuksia kuumuudelta. Ammattilaiset suosittelevat hiusten pesua illalla ja suoristamista vasta aamulla. Toinen ehdoton no-go kampaus, jossa on suoristusrauta, on käyttää sitä märkiin hiuksiin! Ennen kuin aloitat muotoilun ja vältät halkeilevat päät, harjaa hiukset hyvin ja käytä lämpösuojaa. Suihke muodostaa suojakalvon ja suojaa harjaa myös kosteudelta, mikä tarkoittaa, että hiukset pysyvät sileinä pidempään.

Hiukset, joissa on suoristusraudat, kun on parasta suoristaa hiukset

Aseta suoristusrauta oikeaan lämpötilaan, koska liian kuuma ei automaattisesti tarkoita tasaisempaa. Paksemmille hiuksille noin 180 astetta olisi optimaalista, kun taas hienoille hiuksille 160 astetta on täysin riittävä. Jos et ole varma, on parempi aloittaa pienimmällä asetuksella ja nostaa sitä tarvittaessa hieman kuumemmaksi. Parhaan tuloksen saamiseksi leikkaa hiukset kahteen osaan ja suorista ne säikeittäin, alkaen niskasta ja edetä kohti pään takaosaa. Lopuksi kampaus suljetaan sopivalla hiusöljyllä. Antaaksesi harjalle ylimääräistä kiiltoa, voit käyttää myös kiiltoa sisältävää suihketta tai seerumia.

Hiusten suoristusvinkit nopeisiin kampauksiin suoristusraudoilla

Täysin suorien hiusten ei kuitenkaan tarvitse olla tasaisesti pään päällä. Säilyttääksesi äänenvoimakkuuden, vedä suoristinta hieman ylöspäin hiusrajasta tai jätä se kokonaan pois. Tai entä jos annat harvallesi hieman enemmän kiharaa ja muotoilet yksittäiset säikeet hieman sisäänpäin tai ulospäin? Tämän pienen tempun avulla kampaus näyttää heti paljon tyylikkäämmältä ja hiukset täyteläisemmiltä.

Kiharat kampaukset suoristimilla: kuinka luoda täydelliset ranta -aallot

Suoristuslaitteilla varustetut kiharat antavat ohjeet suoristamiseen suorittavilla nopeilla kampauksilla

Suoristimilla varustetut kampaukset ovat todella hauskoja ja monipuolisempia kuin luulisi. Sileän ulkonäön lisäksi muotoilutyökalu on ihanteellinen romanttisten ranta -aaltojen loihtimiseen. Tekniikka vaatii paljon kärsivällisyyttä, varsinkin ensimmäisillä yrityksillä, mutta usko meitä – se on ehdottomasti sen arvoista! Jälleen on tärkeää, että käytät lämpösuojaa äläkä aseta lämpötilaa liian kuumaksi. Paremman tuloksen saavuttamiseksi hiukset on jaettu yksittäisiin osiin ja kiinnitetty. Kiinnitä nyt hiuslanka suoristusrautaan siitä kohdasta, josta aalto alkaa, ja kääri se kerran. Vedä sitten suoristusrauta hitaasti alas kärkiin ja löysää syntynyt aalto varovasti sormillasi. Korjaa lopuksi hiuslakka ja voilà – olet luonut täydelliset kiharat suoristuslaitteella. Onko se liian monimutkaista sinulle? Silloin niin sanottu punontamenetelmä olisi juuri sinulle sopiva! Punostele vain klassinen punos, mene punoksen yli suoristusraudalla ja Beach Waves ovat valmiita.

Hiukset, joissa on suoristusrautoja ja jotka suoristavat hiukset

Previous Post
Rikkaruohot nurmikolla – miten hallita 10 yleisintä lajia
Next Post
Upeat joogaharjoitukset sinulle ja vauvallesi sävyttävät koko kehon