15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee oma Tinkerbell -kampauksesi: on niin helppoa luoda trendikäs kampaus syksyyn!

Hauskista kuplapunoksista tyylikkäisiin banaanikampauksiin ja lyhyisiin kampauksiin, joissa on otsatukka – me naiset etsimme jatkuvasti uutta inspiraatiota muuttaaksemme hiustemme rutiinia ja virkistääksemme ulkonäköämme. Ihannetapauksessa kampaus näyttää tyylikkäältä ja lumoavalta, ja sen voi muotoilla nopeasti ja ilman paljon vaivaa. Viime kuukausina olemme juhlinneet monien kampausten, kuten rogue hair, paluuta. Mutta syksyllä ja talvella on tulossa uusi hiusten suuntaus, joka herättää paljon huomiota punaisella matolla ja kaduilla. Puhumme Tinkerbell -kampauksesta – ulkoasusta, joka on innoittanut yksi Disneyn kuuluisimmista ja söpöimmistä keijuista. Pohjimmiltaan tämä on söpö, sotkuinen updo sivuponilla. Oletko valmis kokeilemaan uusinta hiusten trendiä? Kanavoi sisäinen keiju ja opi tekemään Tinkerbell -kampaus itse!

nopeat päivitykset otsatukkaineen Tinkerbell -kampauksen tee se itse -ohjeet

Tämä klassinen hiustyyli, joka vielä muutama vuosi sitten nähtiin vain ammattitaitoisten baleriinien päissä, on yksi tämän kauden suurimmista hiusten trendeistä. Ja vaikka luulisi, että pulla ei ole muuta kuin pulla, ulkonäkö on edelleen kehittynyt. Olipa sotkuinen pulla, korkea pulla tai puoliksi auki olevat kampaukset – valikoima näyttää nyt loputtomalta ja jokaiselle löytyy jotakin. Ensinnäkin Kendall Jenner katsoi trendikkäästi American Music Awards -tapahtumaa viime vuonna. Sitten Perrie Edwards ja Emma Watson kiusasivat sitä ja näyttivät meille, kuinka siisti tämä yksinkertainen kampaus voi todella olla.

Tee oma Tinkerbell -kampauksesi – niin helppoa on saavuttaa trendikäs ulkonäkö

Disney Halloween -asuideat tekevät Tinkerbell -kampauksen itse

Lukuisat julkkikset ja muodin vaikuttajat ympäri maailmaa ovat valinneet tyylikkään ulkonäön ja saaneet ulkonäön uskomattoman suosituksi ja trendikkääksi. Kuten nimestä voi päätellä, kampaus inspiroi Tinkerbell -keiju Disneyn elokuvasta “Peter Pan”. Korkean pussin lisäksi myös rypytetyillä otsatukkailla on ratkaiseva rooli. Sen tulisi aina mennä kulmakarvoihin ja kehystää kasvot varovasti. Tämä saa kampauksen näyttämään paljon rennommalta ja rennommalta. Alle 10 minuutissa luotu ulkoasu on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat jotain tyylikästä ja vaivatonta. Ja koska Halloween on aivan nurkan takana, voit tietysti myös valita täyden Disney Halloween -asun. Yhdessä kauniin vihreän mekon kanssa näytät hyvältä, lupaamme!

Tee keiju Halloween -puku naisille Tinkerbell -kampaus itse

Harja, hiuslakka, pulla, pari bobby -nastat ja hiuslenkit sekä noin 5–10 minuuttia aikaa – se on kaikki mitä tarvitset saadaksesi trendikkään ilmeen! Ja näin nopeasti ja helposti voit tehdä Tinkerbell -kampauksen itse:

  • Harjaa hiukset ensin hyvin pään päälle ja sido ne korkealle poninhäntälle pään yläosaan.
  • Vedä seuraavaksi pullapehmuste hiusten joustavan ympärille ja aseta poninhäntälangat tasaisesti pussin ympärille sisäpuolelta ulospäin.
  • Kiinnitä nyt päät pussityynyn alle pienillä hiusneuloilla varmistaen, ettei niissä ole aukkoja ja että kaikki on täysin peitetty.
  • Keiju -ilmeen täydentämiseksi voit sitoa vihreän keulan pullaan.
  • Nyt vain muotoile otsatukka sivulle, korjaa kaikki hiuslakalla ja voilà – makea Tinkerbell -kampauksesi on valmis!

Tee “väärennetty” poni ulkonäön saavuttamiseksi

Tee päivitykset otsatukkaohjeilla Tinkerbell -kampaus itse

Saadakseen ulkonäön innoittamana Disney -keiju, sivutangolla on ratkaiseva rooli pussin lisäksi. Eikö sinulla ole poni? Ei ole mitään syytä huoleen, koska jopa tässä tapauksessa voit tehdä Tinkerbell -kampauksen itse. Ratkaisu tähän on tietysti väärennetty poni. Kerromme sinulle, miten tämä tehdään alla! Ensimmäinen vaihtoehto olisi ostaa väärennettyjä clip-in-otsatukka. Kyllä, tällaista on jo markkinoilla! Se saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta usko meitä – se lisää ulkonäkösi virkistävää kosketusta ja saa hiuksesi näyttämään paljon täyteläisemmiltä!

sinisten silmien meikki Tinkerbell -kampaus itse tekee päivitystrendejä

Toinen vaihtoehto olisi loihtia vääriä otsatukka hiuksistasi. Tässä on yksinkertainen vaiheittainen opas:

  • Kampaa hiukset hyvin ja erota otsan etuosa kammolla tai sormillasi pään keskelle.
  • Jos haluat pitää jäljellä olevat hiukset poissa tieltä, työnnä ne pois Bobby -neuloilla tai sido ne poninhäntäyn.
  • Kampaa nyt jakautuneet hiukset vääriä otsatukkaksi ja aseta ne pään yli haluttuun pituuteen – olipa sitten pitkä, lyhyt, sivusuunnassa tai suora, kaikki on sallittua!
  • Kun olet tyytyväinen tulokseen, kiinnitä otsat pääsi päälle muutamalla bobby -nastalla.
  • Nyt sinun tarvitsee vain tehdä korkea pulla ja Tinkerbell -kampauksesi on valmis!

Tee oma Tinkerbell-kampauksesi: kauniimpi ulkoasu muotoillaksesi uudelleen

nopeat päivitykset Disney Halloween -asu naisille Tinkerbell -kampaustrendi

Muutama punos antaa trendikkäälle kampaukselle täysin uuden ja modernin ilmeen

Updo -kampaukset pitkille hiuksille Ohjeet tekevät Tinkerbell -kampauksen itse

Niin yksinkertainen ja tyylikäs samaan aikaan – emme ole yllättyneitä siitä, että ilme on niin suosittu tähtien keskuudessa

Tinkerbell -kampaus itse tekee päivitystrendejä

Vihreällä mekolla voit muuttaa itsesi söpöksi keijuksi hetkessä ja sinulla on lopullinen Halloween -puku

Tee Tinkerbell -kampaus itse Ohjeet Halloween -asut pariskunnille

Vihreä jousi antaa Tinkerbell -kampaukselle viimeisen silauksen

Tinkerbell -kampauksen itse päivität nopeasti ohjeiden avulla

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun