15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Undercut miesten kampaus – symboli modernista maskuliinisuudesta ja rohkeudesta

Undercut miesten kampaus moderni-rohkea-maskuliinisuus

Aliarvostus on aliarvostus, jota sotilaat suosivat 1900 -luvulla. Tämä kampaus mahdollistaa hyvin lyhyet hiukset pään sivuilla ja pään takaosassa, kun taas pään päällä olevat hiukset pysyvät pidempään. Siten kampauksen voi muotoilla tyylikkäästi ja monin eri tavoin. Alleleikatun hiuksenleikkauksen erityinen muoto on mukautettu ankariin talviolosuhteisiin sodan aikana. Sotilas sai myös kasvattaa partansa tällä kampauksella. Tämä auttoi häntä eristäytymään enemmän kylmästä. Tämä yhdistelmä on erittäin suosittu nykyään. Alleleikattujen miesten kampausten joustavuus ja toimivuus ovat tuoneet kuuluisuutensa takaisin viime vuosina, mikä tekee niistä modernin hiustenleikkauksen suosituimpia muunnelmia.

Vaihtoehtoja aliarvostetuista miesten kampauksista

Undercut miesten kampaukset variantit-yksityiskohdat-hiukset tekstuurit-haircut-vaihtoehto

Urosväri sopii kaikille hiustyypeille ja -väreille. Ainoa tapaus, jossa aliarvostus ei sovi sinulle, on jos sinulla on erittäin ohuet, ohuet hiukset tai jos olet kalju kruunulla. Siinä tapauksessa näytät paremmalta lyhyellä leikkauksella. Kuitenkin, jos olet tekemisissä vain laskevan hiusrajan kanssa, alileikkaus voi olla erittäin sopiva vaihtoehto. Otsasi kulmat, joissa on ohuempia hiuksia, voidaan leikata hyvin lyhyiksi tai ajella koko ajan, kun taas hihnaa voidaan kasvattaa pidemmäksi ja palauttaa. Selaa vain ehdotettuja muunnelmia ja valitse hiustyyli, joka saa sinut tuntemaan olosi varmemmaksi.

Alileikkaus siirtymällä ja ilman

Undercut miesten kampaus -ilman siirtymistä

Pohjimmiltaan tällaisten miesten aliarvostettujen kampausten tulisi käyttää paljon aksentteja ulkonäössä, koska aina on parempi vaikutus liukua johonkin outoon. Siksi jokaisella yksityiskohdalla on tärkeä rooli. Klassiset aliarvostetut miesten kampaukset, joita käytettiin vuosikymmeniä sitten, ovat nykyään niin monipuolisia, että voit helposti saavuttaa yksilöllisen ilmeen menemättä reunan yli. Ilman siirtymää pään sivuilla olevat hiukset pidettäisiin lyhyinä pituudelta, joka ulottuu reunaan asti (leikkaus). Yläkarva alkaa reunasta, eli pidemmät hiukset ylöspäin. Tyypillinen leikkaus voidaan siis nähdä.

Kampaukset miehet aliarvostettu siirtymällä

aliarvostetut-miesten-kampaukset-siirtymä-trendikkäillä hiuksilla

Siirtymä tarkoittaa sitä, että pään sivut eivät ole yhtä pitkiä, mutta mitä korkeammalle se nousee, sitä paksummat hiukset tulevat. Se pidentyy yläosassa ja tyypillinen leikkaus pysyy poissa. Mutta voit silti tehdä tämän, jos sivupituuksia pienennetään. Tässä tapauksessa reuna näkyy edelleen. Tämä voidaan ajaa pois, kun lyhyt kohtaa pitkän. Siellä näkyisi ohut valkoinen viiva. Tämä linja luo viileän ilmeen useimmissa tapauksissa.

Klassinen alleleikattu parta

aliarvostettu-miesten-kampaukset-klassinen-parta

Ne, jotka kasvattavat täyden parran, voivat odottaa trendikästä yhdistelmää. Kampauksen tulee myös sopia partaan. Siirtymä voidaan koordinoida täydellisesti. Voit muotoilla hieman pidemmät hiukset rennosti toiselle puolelle. Koko asia on ehdottomasti yksi hienoimmista aliarvostetuista miesten kampauksista.

Hopeaketjun ulkonäkö

undercut-men-hairstyles-silver-fox-over-40-age

Aliarvostus ei ole hyvä vain nuorena. Tällainen kampaus sopii myös yli 40-vuotiaille miehille. On myös riittävästi muunnelmia, jotka voidaan sovittaa joko vaatimattomammille tai paljon ylellisemmän näköisille miehille. Miesten aliarvostettujen kampausten monipuolisuus tekee niistä puettavia jopa viileille isoisille. Viime kädessä näillä aliarvostuksilla etsitään myös vintage -ilmettä. On vain hienoa näyttää harmaita raitoja modernilla tavalla.

Undercut miesten kampaus punos

aliarvostetut-miesten-kampaukset-punotut-kampaukset-sivuttain-ranskalaiset-maennerzoepfe-pään yläosa

Tämä rohkea ja yhtä suosittu yhdistelmä on jo vakiinnuttanut asemansa puhtaasti miesten liiketoiminnaksi monille miehille. Jos haluat näyttää tyylikkäältä ja itsevarmalta, alleleikattu punos on oikea päätös sinulle. Punosta voidaan käyttää eri muunnelmissa. Kampaus on sekoitus lyhyitä ja pitkiä hiuksia, jotka voidaan muotoilla monin eri tavoin. Punos voi olla auki, punottu tai jopa muunnettu kalanruotopunokseksi.

Äärimmäinen aliarvostus ja ylellinen hihna

undercut-men-hairstyles-quiff-hair-strands-kuivausrumpu

Jos estetiikka on rohkea ja hienostunut, tämä tyyli voidaan kokeilla. Kun langat kuivuvat, ne pysyvät täydellisessä kunnossa. Ajetut kulmat lisäävät yksityiskohtia katkaisemalla pituudet.

Kaksikerroksinen aluslevy

undercut-man-hairstyles-kaksikerroksinen parta

Tässä tyypissä on lyhyt leikattu osa hiuksista pidemmän hiuslisäkkeen alla ja toinen ajeltu hiusraja, joka on lyhyen leikatun osan alla.

Kihara alileikkaus

aliarvostetut-miesten-kampaukset-kiharat-aliarvostus-luonnollinen-brunette

Hipsterit tykkää tästä tyylistä. He arvostavat hiuksia, jotka näyttävät luonnollisilta. Joten ehkä kolmannella luokalla et tiennyt mitä tehdä kiharoille hiuksillesi. Mutta se ei ole syy välttää alittamista tänään. Näin voit kiinnittää hieman enemmän huomiota itseesi.

Luonnollinen afro -alileikkaus

undercut-men-hairstyles-afro-haircut-young-texture

Hyvä asia aliarvostetuissa miesten kampauksissa on, että ne toimivat lähes kaikissa hiusten rakenteissa. Oikean ilmeen saamiseksi tyyli on enimmäkseen au naturale. Anna hiuksillesi muutama sävy, jotta ne näyttävät persoonallisemmilta.

Sotilaallinen tyyli

aliarvostetut-miehet-kampaukset-brad-pitt-sotilaallinen-tyyli-raivo

Kuten lähes kaikki julkkikset, Brad Pitt muuttaa ulkonäköään erilaisilla kampauksilla, jotka saavat hänet aina näyttämään tyylikkäältä. Tässä hänellä on viileä aliarvostus amerikkalaisesta sotaelokuvasta “Fury”. Mukava siirtyminen keskipitkistä hiuksista miesten hiustenleikkaukseen, jossa on täydellisesti leikatut alaleikatut sivut.

Tyylikäs alileikkaus ja kampaukset kasvoille

undercut-men-hairstyles-justin-timberlake-elegant-face-kampaukset

Justin Timberlake näyttää hyvän esimerkin lyhyestä alivälistä, jossa on tyylikkäät linjat ja tasapainoinen kontrasti. Sen yhdistäminen kasvojen kampaukseen on täydellinen tapa näyttää tyylikkäältä ilman parranajoa joka päivä.

kampaukset miehet aliarvostetut mustat hiukset haalistuvat

Nykyään voimme nopeasti nähdä, että miesten aliarvostetut kampaukset ovat edelleen erittäin trendikkäitä. Ne ovat saavuttaneet suosion huippunsa tarjoamalla lähes rajattoman valikoiman trendikkäitä kampauksia. Lopuksi on mainittava, että tyypillisillä aliarvostetuilla miesten kampauksilla, joita nähtiin melkein kaikkialla, on nyt paljon enemmän muunnelmia. Julkkisten kanssa on helppo nähdä, että tämä leikkaus voidaan säilyttää ja suunnitella eri tavalla lähes joka päivä.

kampaukset miehet aliarvostetut kartiot haalistuvat vaaleat hiukset ja parta yhdistyvät

Sinun on kuitenkin käytävä kampaajalla 2-3 viikon välein, jotta tällaiset miesten aliarvostetut kampaukset pysyvät täydellisessä kunnossa. Parhaita muotoilutuotteita tähän ovat pomadit, geelit ja vaahdot. Voit myös käyttää hiustenkuivaajaa optimaalisen äänenvoimakkuuden saavuttamiseksi. Voit kuitenkin suunnitella alleviivauksesi harvoilla kosmetiikkatuotteilla ja suurella mielikuvituksella. Pidä hauskaa!

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla