15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tummat hiukset ja kohokohdat: nämä kohokohdat sopivat parhaiten sen kanssa!

Suihkumustat ja tummanruskeat hiukset ovat sinänsä upeita, mutta oletko koskaan miettinyt, miltä kohokohdat näyttäisivät tummalla harjalla? Kirkkaat kohokohdat tummissa hiuksissa voivat olla hieman vaikeampia saada, mutta tulos on sen arvoista. Halusitpa hieman kirkastaa tummia hiuksiasi tai vain lisätä pizzazzia värjäämättä niitä kokonaan, kohokohdat ovat täydellinen ratkaisu, jos haluat muuttaa ulkonäköäsi. Tässä on 17 upeaa kohokohtaa mustista ja tummanruskeista hiuksista, jotka voisivat innostaa sinua pieneen uudistukseen.

Parhaat ideat tummien hiusten korostamiseen

Kohokohdat tummissa hiuksissa edessä

Haluatko luonnollisen näköisiä kohokohtia? Vai pidätkö värikkäistä aksentteista? Vaikka sinulla on mustat tai tummanruskeat hiukset, voit valita monia korostusvärejä. Koska kohokohdat voivat muuttaa dramaattisesti hiusten väriä, on parasta nähdä ammattimainen värimies. Prosessi vaatii usein valkaisua ja jopa useita istuntoja halutun ilmeen saavuttamiseksi.

Mustat hiukset valkoisilla raidoilla

Mustat hiukset valkoisilla raidoilla

Haluatko olla grunge -tyttö? Sitten valko-vaaleat kohokohdat ovat vain asia. Yhdistä mustat hiuksesi platinan vaaleisiin kohokohtiin luodaksesi jyrkän kontrastin ja luodaksesi katutyylikkään ilmeen, joka loistaa missä tahansa.

Mustat hiukset harmailla raidoilla

mustat hiukset harmailla raidoilla

Haluatko tehdä lausunnon kohokohdistasi? Kokeile sitä mustilla hiuksilla ja hopeisilla kohokohdilla. Kauan ovat menneet ajat, jolloin hopeiset ja harmaat raidat aiheuttivat stressiä. Hopean kohokohdat eivät ole vain trendikkäitä, vaan ne voidaan myös helposti värjätä uudelleen kotona – väliaikaisella hiusvärisuihkulla.

7 trendikkäitä kohokohtia yhdellä silmäyksellä – babylightsista sombréen

Nauhan kohokohdat ovat uusi balayage! Näin ulkoasu toimii

10 ideaa kauniita harmaita kohokohtia, balayagea ja yhteistyötä varten.

 Mustat hiukset, joissa on punaisia ​​raitoja

pitkät mustat hiukset, joissa on punaisia ​​raitoja

Vaikka punainen on yksi maailman harvinaisimmista luonnollisista hiusväreistä, punainen on yksi salonkien halutuimmista sävyistä. Mitä tulee mustien hiusten värjäämiseen punaisilla kohokohdilla, sinun kannattaa etsiä balayage -tekniikkaan erikoistunut värimies. Tällä tekniikalla kohokohdat näyttävät erittäin luonnollisilta ja vilkkailta.

Yksi vuoden kuumimmista väreistä viininpunainen näyttää yksinkertaisesti upealta mustilla hiuksilla

mustat hiukset ja tummanpunaiset säikeet edessä

Värimies voi myös auttaa sinua löytämään oikean punaisen sävyn, joka sopii ihosi sävyyn. Jos sinulla on vaalea iho, kirkkaan oranssi-punainen tai syvänpunaruskea on täydellinen. Lämpimät punaiset sävyt ja kultainen hohto, kuten kupari, sopivat parhaiten keskikokoisille ihotyypeille. Punaiset sävyt, joissa on sinivioletti pohjavire, kuten viininpunainen, ovat erityisen imartelevia tummille ihotyypeille.

Tummat hiukset, joissa on 2 vaaleaa lankaa edessä

tummanruskeat hiukset ja kaksi vaaleaa säntää edessä

90 -luvun lohkosarjat juhlivat suurta paluuta. Kaksi paksua lankaa on värjätty edestä, jotta kasvojen ympärille muodostuu mukava kehys. Kontrasti vaaleiden kohokohtien ja tummien hiusten välillä on erityisen vaikuttava.

Mustat hiukset ja 2 vaaleaa säntää edessä

Mustat hiukset suklaanruskeilla raidoilla

mustat hiukset suklaanruskealla balayagella

Oletko koskaan halunnut saada aurinkoisia hiuksia kuten brunette BFF? Hyviä uutisia: voit! Temppu saada kauniit mustat hiukset ja ruskeat kohokohdat on mennä suklaanruskeisiin sävyihin saadaksesi hiuksesi näyttämään auringon vaaleistamilta. Voit tietysti valita myös vaaleampia ruskean sävyjä, mutta muista, että mitä kontrastisempi väriyhdistelmä, sitä vähemmän se näyttää luonnolliselta.

Pehmeät kohokohdat kasvojen ympärillä

Suklaanruskeat kohokohdat keskipitkillä mustilla hiuksilla

Mustat hiukset ja siniset raidat

Mustat hiukset ja siniset raidat Money Piecen edessä

Lihavat hiusvärit ovat suosittuja. Yksi parhaista tavoista kokeilla trendiä on saada siniset säikeet mustiksi hiuksiisi. Sen sijaan, että kiinnittäisit silmiinpistäviä värinauhoja kaikkialle harjaan, kaksi lankaa edessä ovat helppo tapa päivittää ulkoasua. Puhumattakaan, nämä kasvoja kehysttävät säikeet tekevät ihmeitä ja kiinnittävät huomiota kasvosi piirteisiin. Tummat siniset sävyt, kuten tummansininen ja keskiyön sininen, sopivat myös parhaiten tummien hiusten kanssa.

Mustat hiukset ja siniset raidat edessä

Mustat hiukset ja siniset raidat edessä

7. Mustat hiukset, joissa on raitoja karamellia

mustat hiukset karamelli kohokohtia

Jos haluat vaalentaa tummia hiuksiasi ja lisätä niihin söpön kosketuksen, kokeile karamellivärisiä kohokohtia. Rakastamme tätä yhdistelmää karamellia ja mustia hiuksia, varsinkin kun kohokohdat on värjätty balayage -värjäystekniikalla. Ne on sijoitettu koko hiuksiin luoden mukavan ulottuvuuden luomatta liikaa kontrastia.

Karamellisäikeitä tummanruskeisiin hiuksiin

Mustat hiukset, joissa on tuhkaa vaaleita raitoja

Mustat hiukset, joissa on tuhkaa vaaleita raitoja

Jos haluat, että vaaleat kohokohdat värjätään tummille hiuksille, mutta platinablondi näyttää sinulle hieman liian rohkealta, tuhkavaaleat kohokohdat saattavat olla enemmän sinun juttusi. Ash blonde on savuinen sävy, jossa on viileä pohjaväri, joka imartelee lähes kaikkia. Se näyttää upealta sekä mustilla että tummanruskeilla hiuksilla.

tummanruskeat hiukset vaaleanruskeilla kohokohdilla

Saarni vaaleat vinkit hopeanhohtoisella

tummanruskeat hiukset vaaleanruskeilla kohokohdilla

Vaalenna mustat hiukset tummanruskeilla kohokohdilla

tummanruskeat balayage -vinkit ja mustat hiukset

Haluatko antaa mustalle harjalle jonkinlaisen rakenteen? Tummanruskeat kohokohdat ovat loistava tapa piristää super tummia hiuksiasi, koska niiden avulla voit leikkiä värillä ilman, että ne näyttävät liian dramaattisilta.

mustat hiukset ja tummanruskea ombre

Mustat hiukset vaaleanpunaisilla raidoilla

mustat hiukset ja vaaleanpunaiset raidat edessä

Vaaleanpunaiset kohokohdat ovat loistava tapa lisätä tummaa harjaa. Erityisesti magenta väri näyttää raikkaalta ja vilkkaalta mustissa hiuksissa. Tämä rikas marjasävy antaa kiharoillesi lämpimän kosketuksen ja antaa “kaikki silmät minuun” -tekijän.

mustat hiukset, vaaleanpunaiset säikeet keskipitkät ja kiharat

Ruusun raitoja mustissa hiuksissa

Ruusukultaisia ​​raitoja keskipitkissä mustissa hiuksissa

Ei ole parempaa tapaa ilmaista rakkauttasi rosé -viiniä kohtaan kuin rosé -kohokohdilla. Tämä väri antaa harjalle kirkkaan ja metallisen kosketuksen ja asettaa lopullisen muodin.

ruusukultaisia ​​vaaleanpunaisia ​​raitoja edessä mustissa hiuksissa

Tummat hiukset kultaisilla vaaleilla säikeillä

mustat hiukset tummilla vaaleilla säikeillä

Haluatko pitää sen klassisena ja samalla antaa hiuksillesi modernin ilmeen? Sitten mustat hiukset kultaisilla kohokohdilla saattavat olla sinulle. Lonkan bronde -trendi, pysy uskollisena tummalle harjalle ja lisää väriä kiiltävän ja eloisan ilmeen saamiseksi.

mustat hiukset kultaisilla vaaleilla säikeillä balayage

Tämä auringonpaisteinen sävy vaalean ja ruskean välillä voidaan sovittaa täydellisesti ihonväriisi. Halusitpa sitten lämpimämpiä tai viileämpiä sävyjä, koloristisi tuo unelmasi mustista hiuksista pronssikoristeilla elämään.

Luonnollisen näköinen, tumma blondi balayage kohokohtia

suorat ruskeat hiukset ja vaaleat kohokohdat

Lämmin, hunaja blondi säikeet tummanruskeat hiukset

Tummanruskeat hiukset kultaisilla vaaleilla säikeillä

Kastanjanruskeat kohokohdat – tummanruskea ja punertava kiilto

mustat hiukset, joissa on punaruskea punaruskea raita

On aika löytää mustien hiusten ihmeet ja punaruskeat kohokohdat. Tämä hämmästyttävä sävy tekee auringosta suudellun ilmeen, joka yhdistää blondit, ruskeat ja punaiset harjaasi elinvoimaisen viimeistelyn.

Auburn -kohokohdat tummanruskeissa hiuksissa

Vaalea tummanruskeat hiukset punaruskeilla säikeillä

Hopea ja sininen kohokohta mustissa hiuksissa

hopea ja sininen kohokohta mustissa hiuksissa

Kaksi sävyistä hiuksista on tullut yksi pakollisista hiusväri-ideoista, joita kannattaa kokeilla vuonna 2021. Kaikille, jotka haluavat leikkiä useilla hiusväreillä samanaikaisesti, tämä suuntaus on vain asia. Hopeasinisillä kohokohdilla tunnet myös tiensä metallisten hiusten trendin ympärille.

Mustat hiukset smaragdin kohokohdilla

Mustat hiukset smaragdin kohokohdilla

Mustat hiukset, joissa on smaragdinvihreä ombré, on erittäin hieno tapa kokeilla vihreiden hiusten trendiä. Tämä sävy herättää tyylikkään viileän tytön esteettisyyden ja antaa harjalle asteittaisen värinmuutoksen tummilla juurilla ja vaaleilla kärjillä. Löydät lisää ideoita vihreille hiuksille artikkelistamme “Hiusten värjäys vihreäksi”.

Mustat hiukset, joissa on kupariraitoja

Mustat hiukset, joissa on kupariraitoja

Jos haluat halata sisäistä rocktähtiäsi, kokeile mustia hiuksia kuparin kohokohdilla. Tämä hiusväri yhdistää rohkean punaisen sävyn ja ruskean ripauksen lisäämään hieman lämpöä tummaan harjaasi. Tuloksena on silmiinpistävä mutta hienostunut hiusväri, joka saa hiuksesi näyttämään kaikkea muuta kuin yksinkertaiselta.

Mustat hiukset ja kuparinauhat

kuparin säikeet mustille hiuksille

Mustat hiukset ja viileät vaaleanruskeat kohokohdat

mustat hiukset ja viileät vaaleanruskeat kohokohdat

Tuhkasta hiusväristä on tullut standardi hiusten värimaailmassa, ja viileät vaaleanruskeat kohokohdat eivät ole poikkeus. Tämä hiusväri tuo haluamasi rakenteen ja näyttää myös erittäin luonnolliselta.

mustat hiukset vaaleanruskeilla balayage -kohokohdilla

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!