15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kauniita ilta -kampauksia – 20 ideaa ja muotoiluvinkkiä jokaiselle hiusten pituudelle

Kaunis ilta kampaukset updo punos

Olitpa sitten juhlissa, yritysjuhlissa tai yksinkertaisesti juhlaillalla ystävien kanssa, oikea iltahius tuo esiin koko ulkonäön. Voit jättää hiuksesi auki tai osittain tai kokonaan. Ideoita on vain loputtomasti ja voit löytää sopivan kampauksen jokaiselle hiusten pituudelle. Haluaisimme esitellä sinulle muutamia esimerkkejä kauniista ilta -kampauksista, jotka voit muotoilla itseäsi seuraavaan juhlaan tai erityistapahtumaan.

Iltakampaukset pitkille hiuksille

kauniit-ilta-kampaukset-puoliksi auki-hiukset

Iltakampaukset täydentävät parhaiten ilta -ilmettä ja viimeistelevät juhla -asun parhaalla mahdollisella tavalla. Ne näyttävät erityisen naisellisilta ja tyylikkäiltä, ​​minkä vuoksi hyvän illan kampaus on välttämätön jokaisessa erityistilanteessa. Vaikka ilta -kampauksia pidetään usein suurena haasteena jopa ammattikampaajille, niitä voidaan myös jäljitellä onnistuneesti kotona muutamalla vinkillä ja temppulla.

Epäilemättä pitkät hiukset sopivat parhaiten kauniisiin ilta -kampauksiin. Pitkiä hiuksia voi käyttää avoimena tai puoliksi auki sekä tyylikkäässä pääntyssä. Kiharat, aallot ja punokset on muotoiltu parhaiten pitkillä hiuksilla, joten kampausvalinta on suurin tällä hiusten pituudella.

kauniit-ilta-kampaukset-pitkät hiukset-kiharat

Aika, jolloin päivitykset olivat ainoa vaihtoehto tyylikkäälle ilta -kampaukselle, on kauan sitten. Löysät ilta -kampaukset ovat korvanneet klassiset chignonit ja niitä pidetään jo juhlallisten kampausten uusimpana trendinä. Kyse ei ole vain avoimista hiuksista, vaan erityisistä kampauksista, useimmiten puoliksi auki olevista hiuksista. Ne toimivat parhaiten kiharoiden tai aaltojen kanssa ja takaavat erityisen naisellisen ilmeen.

Curling ilman curling -rautaa – 10 ideaa ja ohjeet hiusten muotoiluun

Kampaus kiharoilla – 17 ideaa tähän moderniin muotoiluun

Kampaukset kiharoilla- 31 ideaa lyhyille ja pitkille hiuksille

kaunis-ilta-kampaukset-pitkät hiukset-puoliksi auki

Tärkeä vaatetus ilta -kampaukselle on asu. Jos molemmat on koordinoitu keskenään, koko illan ulkoasu pyöristetään. Siksi on tärkeää valita asu ennen kuin päätät tarkasta kampauksesta. Jos esimerkiksi sinut kutsutaan gaalaan, jossa lumoava asu on pakollinen, sinun kannattaa harkita myös lumoavia ilta -kampauksia.

Vähemmän virallisiin tapahtumiin, kuten parhaan ystäväsi syntymäpäivään, löysät ilta -kampaukset sopivat täydellisesti. Puoliksi auki olevat hiukset, joissa on vesiputous punokset tai punotut sivut, ovat täydellisiä tällaisiin tilaisuuksiin.

Tee vain kauniita ilta -kampauksia itse

ilta-kampaukset-pitkät hiukset-puoli-jakaus-kiharat

Haluatko käyttää hiuksiasi auki erityistilanteessa, mutta silti tyylikkäässä kampauksessa, nämä ideat kauniista ilta -kampauksista sopivat sinulle. Tällä kampauksella hiukset ovat auki, mutta kuluneet sivulle. Tämä avaa yhden kasvojen osan ja muuttaa löysät hiukset juhlaksi kampaukseksi nopeasti ja helposti.

kauniit-ilta-kampaukset-sivuttain-pitkät hiukset

Tätä ilta -kampausta varten hiukset ensin käpristyvät tai heiluttavat ja sitten sivuosa vedetään. Sitten puoli, jossa on pienempi karvaosa, joko punotaan tai kiinnitetään joidenkin bobby -nastojen avulla. Tämä kampaus toimii myös erittäin hyvin sivuponin kanssa.

Kauniit ilta -kampaukset, jotka on kulunut sivulle tai kiinnitetty, ovat täydellisiä selkämattomille mekkoille ja asuille. Tämä korostaa vaatteiden vaikutusta ja luo pyöristetyn ilmeen. Ja parasta on, että voit tehdä tällaisia ​​ilta -kampauksia itse ilman ongelmia ja ilman paljon harjoittelua.

ilta-kampaukset-pitkät hiukset-punotut-otsatukka

Lähes auki, mutta mukavalla vaikutuksella voit muotoilla hiuksesi, kun punot otsatukka. Tätä varten ranskalainen punos punotaan vasemmalta oikealle otsaan (tai päinvastoin). Joten loput hiukset pysyvät auki, edelleen kauniissa ilta -kampauksessa. Tämä ulkoasu on paras ilta ystävien kanssa.

ilta-kampaukset-yksinkertainen-poninhäntä

Yksinkertainen poninhäntä voidaan myös muuttaa juhlaksi kampaukseksi ja käyttää erityisessä tilanteessa. Voit tehdä tämän punomalla hiukset pään takaosassa tai kääntämällä ne ympärillesi. Lopuksi voit sitoa hiukset käyttämällä hiustyynyä hiuksen joustavan sijasta ja yksinkertainen iltahius on valmis.

Kauniit ilta -kampaukset keskipitkille hiuksille

ilta-kampaukset-keskipitkät-hiukset-kiharat

Keskipitkille hiuksille on myös kauniita ilta -kampauksia, jotka antavat tyylikkään ilmeen kaikkiin tilaisuuksiin. Jälleen voit valita avointen ja kiinnitettyjen hiusten välillä, mutta nämä kampaukset tarvitsevat lisää äänenvoimakkuutta. Keskipitkän hiusten pituudella on myös tiettyjä etuja. Olkapäähän ulottuvilla hiuksilla korostetaan asua ja iltahius on yksinkertaisesti lisäys siihen. Iltakampauksilla keskipitkille hiuksille voit myös laittaa iltapukusi parrasvaloihin löysillä hiuksilla.

kaunis-ilta-kampaukset-keskipitkät-hiukset punottu

Jos haluat huomaamattoman, mutta kauniin iltameikin, niin kauniit iltahiukset keskipitkille hiuksille sopivat siihen täydellisesti. Puoliksi auki olevat hiukset, joissa on osa punottuja hiuksia, ovat täydellinen iltakampaus, joka voi täydentää mitä tahansa mekkoa. Jotkut hiustarvikkeet hiuksissasi voit piristää ulkonäköä ja tehdä siitä hieman havaittavampaa.

ilta-kampaukset-keskipitkät-hiukset-puoliksi auki

Puoliksi auki olevat hiukset, joissa on vaaleat aallot, ovat paras valinta yksinkertaiseen ilta-kampaukseen, jossa on tietty wow-tekijä. Sinun ei pitäisi vain sitoa hiusten sivuja bobby -nastoilla, vaan kiertää tai punoa ne halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Tämä ilme yhdistyy täydellisesti ombre -hiuksiin tai hiusväreihin ja kohokohtiin.

Keskipitkät hiukset voidaan myös sitoa kauniiksi päiviksi pääpannan avulla. Hiukset kääritään pääpannan ympärille ja luodaan runsas vaikutus, vaikka hiukset eivät ole riittävän pitkiä. Joten sinulla on hieno hiuskoriste otsaasi ja tyylikäs chignon kaulaasi.

Kauniita ilta -kampauksia lyhyille hiuksille

kaunis-ilta-kampaukset-lyhyet hiukset-otsatukka

Oletko uskaltanut leikata hiuksesi lyhyiksi, mutta et tiedä miten muotoilla hiuksesi erityistapaukseen? Älä huoli, olemme keränneet hienoja ideoita tähtien innoittamiksi kauniiksi iltahiuksiksi lyhyille hiuksille.

Lyhyillä hiuksilla on myös etunsa juhlallisiin kampauksiin. Vaikka ne voidaan sitoa kauniisiin päivityksiin vain tietyissä olosuhteissa, vaihtoehdot ovat yhtä suuria. Lisäksi lyhyen kampauksen muotoiluun tarvittava aika on paljon lyhyempi kuin pitkän harjan.

kaunis-ilta-kampaukset-lyhyet hiukset auki

Klassinen pixie -leikkaus ei vaadi melkein mitään valmistautumista erityistapahtumaan, koska sitä on vaikea muotoilla. Siksi naisilla, joilla on lyhyt leikkaus, on se etu, että heidän on tuskin muotoiltava hiuksiaan ennen juhlatilaisuutta. Joten pese vain hiuksesi, levitä hiuksiin vahaa ja olet valmis.

Asiat ovat erilaiset kasvaneiden pixie -leikkausten ja bob -kampausten kanssa. Ne tarjoavat suuremman valikoiman ilta -kampauksia, ja ne voidaan myös muotoilla vastaavasti. Hiusten jättäminen auki on tässä tapauksessa yksi parhaista juhla -kampauksen ideoista. Ilta -ilmeelle tämä kampaus vaatii kuitenkin sopivan tyylin. Syvällä jakautumisella ja tietyllä määrällä juuria yksinkertaiset avoimet hiukset muuttuvat upeaksi ilta -kampaukseksi.

kauniita ilta-kampauksia-lyhyitä suoria hiuksia

Suorilla hiuksilla voit tehdä kauniita ilta -kampauksia sekä pitkillä että lyhyillä hiuksilla. Jos et halua jättää hiuksiasi auki, mutta haluat muotoilla ne tyylikkääksi ilta -kampaukseksi, voit käyttää tätä ideaa inspiraationa. Täällä hiukset suoristetaan ensin suoristusraudalla ja sitten kammataan takaisin. Sitten hiusten yläosa otetaan ja kiusataan taaksepäin kampa. Muotoile lopuksi sivualueet hiuksen vahalla tyylikkäästi ja kiinnitä ne Bobby -nastoilla. Lumoava ilme lyhyille hiuksille on valmis.

ilta-kampaukset-lyhyet hiukset-bob

Tässä on kaksi yksinkertaista esimerkkiä kauniista ilta -kampauksista, joita voit jäljitellä erittäin nopeasti ja helposti muutamalla Bobby -nastalla. Vaikka nämä ulkonäöltään näyttävät hieman yksinkertaisilta, ne täydentävät täydellisesti houkuttelevaa iltaasua.

Juhlapäivityksiä joka tilanteeseen

ilta kampaukset-kiharat-löysempi-chignon

Vaikka päivityksiä ei enää tarvita, niitä pidetään edelleen klassisina ilta -kampauksissa. Kauniit päivitykset erityistapauksiin toimivat yleensä sekä pitkillä että keskipitkillä hiuksilla. Jos sinulla on kuitenkin olkapäähän tai lyhyet hiukset, ylösnostettu kampaus voidaan muotoilla vain hiustenpidennyksellä.

Joten jos haluat ilta -kampauksen hiuksesi kiinnitettynä, pitkillä hiuksilla on tietty etu. Voit kokeilla pitkää harjaa ja sitoa hiuksesi pullaan, chignoniin tai kauniiseen punottuun kampaukseen.

kaunis-ilta-kampaukset-punokset-kiharat-pulla

Ammattitaitoiset kampaajat muuttavat kauniit iltahiukset, joissa on kiinnitetyt hiukset, usein todellisiksi taideteoksiksi. Kuitenkin, jos haluat muotoilla updo itse erityiseen tilaisuuteen, tarvitset vähän harjoittelua ja paljon kärsivällisyyttä. Paremman tuloksen saavuttamiseksi kotona voit kutsua auttavan käden, kuten parhaan ystäväsi.

kaunis-ilta-kampaukset-pulla-letti-kaula

Kauniita ilta kampauksia pulla, voit käyttää pulla tyyny. Tämä tarkoittaa, että täydelliset tulokset saavutetaan lähes aina, jos hiuslisälaitetta käytetään oikein. Saat leikkisän vaikutelman yhdistämällä tämän ilta -kampauksen punottuun kaulaan tai sivuihin.

kaunis-ilta-kampaus-kalanruoto-punos-updo

Ei ole ihme, että kauniit ilta -kampaukset yhdistetään usein punottuihin kampauksiin. Punotut hiukset näyttävät erityisen naisellisilta ja voivat täydentää melkein mitä tahansa asua täydellisesti. Jos olet hyvä punoksissa, voit kokeilla tätä punottua seppeleideaa ilta -kampauksena. Tätä varten hiukset on jaettu kahteen osaan ja kaksi kalanruotopunosta punotaan selässä. Punokset sidotaan sitten pään ympärille kuin seppele bobby -nastojen avulla.

kaunis-ilta-kampaukset-hollantilainen-punos-updo

Yksinkertaiset punotut kampaukset voidaan muuttaa nopeasti kauniiksi ilta -kampauksiksi, jos käytät muutamia temppuja. Jos esimerkiksi punot hollantilaista punosta hieman löysämmin, voit piilottaa punoksen alaosan hiuksiisi ja tehdä tyylikkään päällisen. Tämä ulkoasu toimii hienosti keskipitkillä hiuksilla ja sopii erinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin.

Previous Post
Bandana -kampaukset – 28 ideaa naisellisuuden ilmaisemiseksi
Next Post
Harjoitukset selluliittia vastaan: vinkit ja harjoitussuunnitelma kiinteälle iholle yhdellä silmäyksellä!