15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Piilotetut sateenkaaren hiukset – väriyhdistelmät ja muotoiluideat viileälle hiusväritrendille

hiusten väri suuntaukset värikäs hiukset piilotettu sateenkaari näyttää

Hiustrendit muuttuvat jatkuvasti eivätkä ole enää entisensä. Nykyään ihmiset kokeilevat värejä, mikä luo mielenkiintoisia kampauksia. “Pimeässä hohtavista” hiuksista pastellisävyihin tyylikkäisiin harmaisiin hiusväreihin kaikki on sallittua. Hulluja hiusvärejä käyttävät kuitenkin enemmän kauneusbloggaajat ja opiskelijat, eikä niitä pidetä toimistoon sopivina. Tämän päivän postauksessa esittelemme yhden tämän hetken kuumimmista hiusväritrendeistä – Hidden Rainbow Hair tarjoaa lopullisen ratkaisun värjätyille hiuksille, joita voidaan käyttää myös jokapäiväisessä elämässä. Viileän hiustrendin myötä vain hiusten alin kerros on värjätty niin, että se on tuskin nähtävissä löysillä hiuksilla. Kuinka piilotetut sateenkaari hiukset värjätään ja mitkä kampaukset tuovat heille parhaan hyödyn, lue seuraavista osioista.

Piilotettu sateenkaari: Piilotetut hiusvärit ovat raivoa

piilotettu sateenkaari sateenkaari hiukset trendi

Sateenkaaren hiukset ovat trendi, joka on ollut kaikkialla Instagramissa parin viime vuoden ajan. Hiukset on värjätty kirkkaasti – usein kaikissa sateenkaaren väreissä. Annetussa linkissä näytämme sinulle, kuinka saada värikkäitä hiuksia väliaikaisella hiusvärillä päiväksi. Tällä tavalla voit testata, sopiiko sateenkaaren ulkoasu sinulle vai ei. Vasta sitten suositellaan hiusten pysyvää värjäämistä.

hiusväritrendit piilotettu sateenkaari tukka vaaleat hiukset

Piilotetun sateenkaaren hiusten trendin erottaa klassisista sateenkaaren hiuksista trendikkään ero. Piilotettu sateenkaari syntyy, kun kampaaja ei värjää koko hiuksia, vaan vain hiusten alaosaa. Trendi tunnetaan edelleen nimellä “alivalot” – eli korostukset tai säikeet, jotka on piilotettu yläkarvan alle. Tällaisen alkuperäisen hiusvärin avulla voit valita klassisen työpäivän ulkoasun ja hullujen yksisarvisten hiusten väliltä. Laita vain hiukset ylös ja ulkonäkösi muuttuu heti.

alivalot trendi korostaa sininen violetti

Sen ei kuitenkaan tarvitse olla sateenkaaren värejä. Voit kokeilla trendiä millä tahansa hiusvärillä. Periaatteessa kuitenkin sovelletaan seuraavaa: mitä silmiinpistävämpi ero päävärissä on, sitä tehokkaampi kampaus on.

Piilotettujen sateenkaaren hiusten värjäys – mitä etsiä?

viileä hiusväritrendi piilotetut sateenkaari hiukset

Jos olet päättänyt kokeilla viileää trendiä itse, sinun on harkittava muutamia asioita. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on valita ammattitaitoinen kampaaja, jolla on kokemusta kirkkaanvärisistä hiuksista. Tämä on erityisen tärkeää, jos haluat värjätä alemman hiusten kerroksen yhdellä tai useammalla kirkkaalla värillä. Jotkut kampaajat eivät toimi tällaisilla hiusväreillä ollenkaan jokapäiväisessä elämässä ja lopputulos voi olla pettymys.

piilotettu hiusväri sininen violetti bob etuosa pitkä takaosa lyhyt

Jos tapaaminen on jo tehty luotetun kampaajan kanssa, on aika alkaa miettiä haluamaasi kampausta. Väritetäänkö vain hiusten alaosa vai päätätkö muuttaa hiusten värin kokonaan? Mitkä värit tai väriyhdistelmät ovat mahdollisia? Kuinka lyhyet hiukset leikataan, jos niitä on? Sinun on valmisteltava vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin etukäteen, jotta et tuhlaa aikaa kampaamossa. Tietenkin voit saada neuvoja ammattilaiselta, jos et ole varma, mikä leikkaus ja hiusten väri näyttäisivät hyvältä. Voit myös halutessasi ilmoittaa kampaajalle valitsemasi värit muutama päivä etukäteen, jotta he voivat valmistautua sen mukaan.

sateenkaaren hiukset korostavat sinisiä violetteja mustia hiuksia

Jotta sateenkaaren hiukset toimisivat hyvin, hiukset on ensin värjätty erittäin vaaleiksi. Tällä tavalla kirkkaat värit tarttuvat paremmin ja tulevat lopulta omiin. Jos sinulla on luonnostaan ​​hyvin vaaleat vaaleat hiukset, parturi voi päättää, että tämä vaihe on tarpeeton. Useimmissa tapauksissa valkaisu on kuitenkin vaihtoehto.

ideoita uusi hiusväri piilotettu sateenkaari värikkäät hiukset

On tärkeää, että hiusten alaosa on värjätty vain takana. Muuten kasvojen ympärillä olevat värilliset säikeet ovat selvästi näkyvissä sen sijaan, että ne pysyisivät piilossa. Tätä varten vain niskan hiukset erotetaan ja värjätään kirkkain värein. Klassisen sateenkaaren ilmeen saavuttamiseksi kampaaja jakaa tämän hiusten osan 6 tai 7 pienempään säikeeseen ja värittää ne seuraavasti punaisella, oranssilla, keltaisella, vihreällä, sinisellä, indigolla ja violetilla. Ja niin, lopulta piilotettu sateenkaari luodaan hiuksiin. Huomaa kuitenkin, että kirkkaanväriset hiusvärit eivät kestä kovin kauan ja niitä on jatkuvasti päivitettävä, jotta vältetään haalistunut ilme.

Väriyhdistelmät piilotetuille sateenkaaren hiuksille

piilotettu sateenkaari hiukset piilotettu sateenkaari trendi muotoilu idea

Viileä hiusväritrendi syntyi Lontoon kampaamossa “Not Another Salon” kesällä 2016 ja on pysynyt siitä lähtien erittäin korkealla trendikkäiden kampausten listalla. Yhä useammat kampaajat ympäri maailmaa kokeilevat erilaisia ​​väriyhdistelmiä ja antavat meille hienoja ideoita inspiraationa seuraavaan kauneushoitokäyntiin. Olemme valinneet joitain kauneimmista ideoista piilotetuille hiusväreille ja esitelleet ne kuvagalleriassa. anna itsesi inspiroitua!

sateenkaari hiusväri hiusten alaosa värikäs

Piilotettu sateenkaari luonnollisen hiusvärin alle

Jos et halua täydellistä muutosta, voit yksinkertaisesti kokeilla Underlights -trendiä luonnollisen hiusvärisi alla. Tässä tapauksessa naisten, joilla on tummat hiukset, pitäisi ehdottomasti valmistaa ensin alempi hiusten kerros, muuten kirkkaat raidat ovat lähes näkymättömiä.

hiusväritrendi korostaa sinistä violettia mustaa hiusväriä

Yhdistä värit oikein

Kun valitset oikean väriyhdistelmän uudelle kampauksellesi, sinun on tarkasteltava väriteoriaa. Onnistuneet yhdistelmät syntyvät väreistä, jotka sopivat hyvin yhteen tai mahdollisesti vastakkain toistensa kanssa. Koska kaltevuuden pitäisi olla hienovarainen tässä trendissä, suositellaan samanlaisten värien yhdistelmiä. Tumman päävärin kanssa sopivat värikkäät kohokohdat, jotka on myös värjätty tummaan sävyyn.

viileä kampaus piilotettu sateenkaari hiukset vaaleat hiukset

Jos toisaalta hiuksesi ovat luonnollisesti vaaleita tai vaaleita, suosittelemme vaaleita alivaloja alemmalle hiuskerrokselle. Tällä tavalla ei ole tunkeilevaa kontrastia ja leikkisä hiusväri jää huomaamatta löysillä hiuksilla.

korostaa trendi tyyli bob kampauksen kiharat

Muodosta kontrastit

Halutessasi voit tietysti valita kontrastiset alavalot. Sininen, vaaleanpunainen, oranssi ja punainen tässä tapauksessa tarjoavat upeita värivaihtoehtoja, jotka näyttävät hyvältä luonnollisen hiusvärin alla. Huomaa kuitenkin, että pieniä, kirkkaita raitoja ilmestyy ajoittain.

hiusväritrendit 2018 korostaa sinistä vaaleanpunaista

Värikkäitä kohokohtia pastellisävyissä

Pastellivärit ovat toinen hiusväritrendi viime vuosina, joka on edelleen erittäin suosittu. Voit yhdistää molemmat trendit ja saada piilotetut sateenkaaren hiukset korostetuiksi pastelliväreissä. Ulkonäkö sopii parhaiten naisille, joilla on vaalea iho ja vaaleat hiukset.

Muotoile piilotetut sateenkaari hiukset oikealla tavalla

piilotettu sateenkaari sateenkaari hiukset trendi

Vaikka ensivaikutelma on tärkeä, piilotetun sateenkaaren hiusten trendillä se on itse asiassa toinen ilme. Koska värikkäät kohokohdat eivät ole heti havaittavissa. Sinun tulisi kammata löysät hiukset tai harjata kätesi niiden läpi löytääksesi piilotetun sateenkaaren. On myös useita kampauksia, jotka tuovat hyvin esiin piilotetut värit. Mutta jos sinulla on “vakava” työ, suosittelemme tuomaan esiin värikkäät hiuksesi vain työpäivän jälkeen ja viikonloppuna.

Arjen ilme

piilotettu hiusten väri viileä trendi muotoilu idea

Jos työskentelet toimistossa etkä saa käyttää hulluja hiusvärejä, piilotettu sateenkaaren hiusten trendi on täydellinen sinulle. Ennen kaikkea on tärkeää, että leikkaat ilman kerroksia, koska ne paljastavat värikkään hiusten osan. Jotta värikkäät alavalot pysyisivät salassa kollegoillesi ja esimiehillesi, sinun tulee aina käyttää hiuksiasi auki ja mieluiten suorina. Tällä tavalla voit saada hiusten värikkään osan katoamaan luonnollisen hiusvärin alle.

piilotettu sateenkaari hiukset bob kampaus moderni

sini-oranssi hiusväri värjää hiusten alaosaa

piilotettu hiusväri trendi ruskeat hiukset violetti tukka alla

piilotetut hiusvärit trendi vaaleat hiukset vihreät alavalot

Käytä piilotettuja sateenkaarihiuksia puoliksi auki

piilotettu sateenkaari hiustyyli puoliksi avoin punos kampaus

Puoliksi auki olevat kampaukset tuovat esiin piilotetut sateenkaari hiukset täydellisesti. Kiinnitä vain värjäämätön osa hiuksista tai puno se kauniisti ja jätä värikkäät alavalot auki. Tämä ulkoasu on täydellinen vapaa -aikaan ja myös juhliin.

piilotettu sateenkaari hiusten trendi muotoilu variantti punos

hiusvärit yhdistävät tummanruskean punaisen piilotetun hiusvärin

hiusten väritrendi kaksivärinen hiusten alaosan värjäys

piilotettu hiusten väri trendi väriyhdistelmä vaalea violetti

Sateenkaaren hiukset

tyyliin piilotettu sateenkaari

Toinen loistava tapa esitellä sateenkaaren hiuksesi on päivitykset. Nämä voidaan muotoilla rennosti ja jopa näyttää sotkuiselta. Top solmut, poninhäntä ja avaruuspullot ovat joitakin suosituimmista ideoista tähän.

piilotetut sateenkaari hiukset oikein muotoilu päivitykset

piilotetut sateenkaaren hiustyylit updo värikäs

Värikkäitä punottuja kampauksia

piilotettu sateenkaari hiustyyli punos kampaus

Punottujen sateenkaarihiusten punominen luo kauniita punoksia useissa sävyissä. Punotut kampaukset näyttävät aivan upeilta allevalojen kanssa ja ovat täydellinen vaihtoehto kesäjuhliin. Anna itsesi inspiroida kuvagalleriamme ideoista!

muotoiluideoita piilotettu sateenkaari hiukset punos

piilotettu sateenkaari tukka punottu poninhäntä

punos piilotetut sateenkaari hiukset

Lisää ideoita inspiraatioksi piilotettuihin hiusväreihin

kirkas hiusväri trendi piilotettu sateenkaari sininen hiusväri

bob linja piilotettu sateenkaari alle blondi

piilotetut sateenkaari hiukset tekevät oman väliaikaisen hiusvärin

piilotettu monivärinen hiusten väriyhdistelmä vaaleanpunainen

värikäs hiukset trendi piilotettu sateenkaari vaaleanpunainen sininen

värilliset hiukset piilotettu väriaine vaalea vaaleanpunainen

tee piilotetut sateenkaari hiukset itse väliaikaiseksi

piilotti värjätyt hiukset violetin vaaleanpunaiseksi blondin alle

hiusten kaksivärinen väriaine piilotettu hiusten väri

piilotettu sateenkaari hiusten väriyhdistelmä vaaleansininen bob a linie

piilotettu hiusväriyhdistelmä tummanruskea sininen vihreä

kaksivärinen hiusten trendi väriyhdistelmä ruskea sininen vihreä

Väritys alemmat hiukset sininen trendi bob kampaus

värikkäät hiukset piilotettu uusi hiusväritrendi

värikäs hiusten suuntaus korostaa ruskeita hiuksia

värikkäitä hiuksia ideoita väriyhdistelmiä alle

piilotettu hiusväri trendi mustat hiukset oranssi alleviivaus

piilotettu sateenkaari hiusten väriyhdistelmä tumma vaalea oranssi

Previous Post
Silmämeikki-ohjeet: Meikkivinkit juhlailmeeseen
Next Post
Pidä jalat kunnossa Pilates -harjoituksilla – tähtien harjoittelulla