15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mausta luonnolliset kiharat korostuksilla – vinkkejä ja ideoita kauniisiin kohokohtiin

Jos etsit hiusväri -ideoita kiharoille hiuksille, olet todennäköisesti törmännyt lukuisiin kauniisiin kohokohtiin riippumatta siitä, löysitkö haun Pinterestissä tai Instagramissa. Jos et tunne täydellistä värinmuutosta, voit piristää luonnollisia kiharoitasi kohokohdilla. Kohokohdat ovat täydellinen tapa lisätä syvyyttä ja ulottuvuutta kiharoihin hiuksiin. Haluaisitko oppia lisää luonnollisten kiharoiden kohokohdista? Seuraavassa kerromme sinulle, mitkä korostustekniikat ovat parhaita kiharoille hiuksille, ja annamme 6 ideaa erilaisille kiharahiusten kohokohdille, joista olemme innostuneita.

Luonnolliset kiharat kohokohdilla näyttävät hyvältä?

Kiharat balayage ja tummat juuret

Ensinnäkin, jos mietit, näyttävätkö kohokohdat kiharoista hiuksista, vastaus on selvä “kyllä”! Kohokohdat näyttävät todella upeilta luonnollisilla kiharoilla ja antavat jo määritellylle hiusrakenteellesi juuri oikean määrän lisämäärittelyä. Tämä loistava värin ja rakenteen vuorovaikutus on täydellinen hiuksillesi.

Voi vahingoittaa kiharoiden hiusten kohokohtia?

hunaja-blondi balayage kohokohdat ruskeilla luonnollisilla kiharoilla

Kuten mikä tahansa hiusten värjäysvaihtoehto, etenkin valkaisukurssia vaativat kohokohdat, hiukset voivat vaurioitua. Siksi on hyvä mennä ammattilaisen luo sen sijaan, että teet kohokohdat itse. Mitä enemmän haluat kirkastaa luonnollista hiusväriäsi – eli mitä vaaleampaa haluat värittää kohokohtasi – sitä enemmän mahdollisia vahinkoja voi esiintyä.

Balayage -hiustekniikka karamellinruskeassa luonnollisille kiharoille

Erityisesti kiharat hiukset, hiusvärin käsittely voi vaikuttaa hiusten rakenteeseen ja aiheuttaa spiraalien muodon menettämisen. Mutta vaikka luonnollinen kiharakuviosi muuttuisi korostusprosessin aikana, sen ei pitäisi olla pysyvää. Tärkeintä on, kuinka kevyesti haluat vaalentaa hiuksiasi. Jos aiot käyttää kuparista tai kullanruskeaa sävyä, kiharakuviosi ei todennäköisesti muutu. Mutta kun siirryt suihkumustasta valkoiseen vaaleaan, odota, että lukot menevät löysiksi ja tasaisemmiksi noin kaksi pesukertaa.

Luonnolliset kiharat suklaanruskeilla kohokohdilla

Jos värimiehesi ottaa oikeat askeleet ja keventää hiuksiasi istunnoissa ja sitten rakennat terveellisen hiustenhoitotavan ravinteikkailla hoitotuotteilla, kohokohdat eivät saa rasittaa liikaa luonnollisia kiharoitasi.

Mitkä korostustekniikat ovat parhaita??

Karamellinruskeat kohokohdat tummilla kiharoilla

Aika ja tekniikka riippuvat siitä, kuinka monta kohokohtaa on tehty. Voit levittää yksittäiset säikeet tasaisesti hiuksiisi tai luoda kaksivärisen ilmeen. Luonnollisesti kiharoille hiuksille suositellaan kuitenkin balayage -menetelmää.

Balayage

Balayage -värjäystekniikka luonnollisilla kiharoilla

Balayagella hiusväri levitetään vapaalla kädellä, minkä etuna on se, että voit itse päättää, mihin väri ja kiharat putoavat. Tämä hiusten värjäystekniikka todella antaa hiuksille luonnollisen, aurinkoisen ilmeen. Suuri etu on, että lähestymistapa jää käsittelemättömäksi eikä sitä tarvitse värjätä koko ajan.

Hiukset on yleensä jaettu pieniin kolmion muotoisiin osiin ja koloristi maalaa kukin kiharat käsin. Väri levitetään pääasiassa pituuteen ja kärkiin. Sitten hän peittää hiukset kevyesti sellofaanilla lämmön vangitsemiseksi, jotta väri voi vaikuttaa.

Foilyage

Balayage karamellissa luonnollisilla kiharoilla

Naisille, joilla on tyypin 4 kiharat, eli erittäin karvaiset hiukset, suositellaan pilaantumistekniikkaa (balayage + foliotekniikka). Koloristi käyttää väriä vapaalla kädellä ja kääri värilliset säikeet kalvoon hallitakseen prosessia paremmin. On tärkeää, että stylistisi tutkii huolellisesti, miten hiuksesi reagoivat valkaisuaineeseen, jotta vältät sen liiallisen käsittelyn ja pilaamisen..

Balayage luonnollisilla kiharoilla tuoretta ulkoasua varten

Olipa kyseessä balayage tai kalvot, kiharat hiukset korostettaessa on kiinnitettävä huomiota valittujen hiusosien kokoon. Jos liian ohuita säikeitä vaalentetaan, kohokohdat menetetään, mutta liian suuret säikeet näyttävät paksuilta ja luonnottomilta. Kohokohdilla voit myös saavuttaa upeita muotoilutehosteita ja rajata kasvot kauniisti.

Balayage -värjäystekniikka tummille hiuksille

Luonnollinen kaltevuus

vaalea balayage ruskeilla luonnollisilla kiharoilla

Toinen tapa antaa luonnollisille kiharoille enemmän kiiltoa ja vaalentaa tummia hiuksia on värigradientti, joka tunnetaan myös nimellä kaltevuus. Aloitat tummemmalla lähestymistavalla ja vaihdat sitten kärkiin tummien ja vaaleiden sävyjen, ohuempien tai paksummien säikeiden välillä. Värijakaumalla on oltava luonnollinen ja harmoninen vaikutus.

hunaja blondi balayage vinkkejä tummille luonnollisille kiharoille

Vaikka kiharointikuvasi ei muutu merkittävästi valkaisuprosessin aikana, kuivumista ja pörröisyyttä voi esiintyä käsittelyn jälkeen. Tämän välttämiseksi jatkohoito on avainasemassa. On suositeltavaa investoida Olaplex -hiustenhoitoon nro 3, koska se vahvistaa hiuksia uudelleen kemiallisen käsittelyn jälkeen. Kun teet väriturvallisista, kosteuttavista hiusmaskeista säännöllisen osan hiustenhoitotuotteistasi, väri pysyy kirkkaana ja kiharat selkeinä.

tummanruskeat luonnolliset kiharat hunajan vaaleilla kärjillä

Vaikka jotkut värityöt vaativat vierailua salonkiin 4-6 viikon välein virkistäytyäkseen, korostus ei vaadi investoimaan niin paljon aikaa (ja rahaa). Jos haluat lisätä kiiltoa lukkoihisi, voit varata tapaamisen 6-8 viikon välein. Jos ei, kiharat menestyvät edelleen kauniisti ja kohokohdat näyttävät ajan myötä luonnollisemmilta.

6 ideaa kauniille korostusväreille luonnollisissa kiharoissa

Mausta luonnolliset kiharat kohokohdilla

Tarvitsetko korostusvärin inspiraatiota? Jos olet utelias näkemään, mitkä hiusvärit näyttävät parhaiten kiharoista hiuksista, tutustu näihin kohokohtiin saadaksesi luonnolliset kiharat ja löydä tyypillesi täydellinen sävy.

Hunaja blondi

Vaaleat vaaleat kiharat hiukset

Kun on kyse vaaleista kohokohdista luonnollisissa kiharoissa, olemme suuria hunajablondin faneja. Tämä lämmin, kultainen vaalean sävy näyttää upealta kohokohtana, erityisesti tummilla vaaleilla ja vaaleanruskeilla hiuksilla.

Pitkä bob, jossa on kiharat ja balayage -kohokohdat

Kirkkaan punainen

tummat luonnolliset kiharat punaisilla kohokohdilla

Haluatko tehdä lausunnon säikeistänne? Sitten punaiset kohokohdat kiharat hiukset ovat trendikäs vaihtoehto. Kirkas punainen asettaa täydellisen kontrastin tummille ja mustille kiharoille.

tummanruskeat kiharat hiukset punaisilla kohokohdilla

punaiset kohokohdat luonnollisilla kiharoilla

Punertavan ruskea

ruskeat kiharat, joissa on punaruskeita säikeitä

Kun on kyse ruskeista kiharoista hiuksista ja kohokohdista, rakastamme hienovaraista määritelmää, jonka punaruskeat kohokohdat tuovat sekoitukseen. Punaisella sävyllään väri poikkeaa vain hieman luonnollisesta hiusten sävystä ja mahdollistaa trendikkään ilmeen astumatta liian kauas mukavuusalueeltasi.

Punaruskealla luomalla hienovaraisen, tyylikkään kontrastin

Kiharat punaisilla korostuksilla ohuissa päissä

Esittele kiharat korkealla puff -kampauksella

punaruskeat kärjet luonnollisissa kiharoissa

violetti

violetit korostukset kiharassa rintaliivissä edessä, pitkä takana, lyhyt takana

Jos rakastat leikkiä väreillä, violetti näyttää hyvältä kiharoissa hiuksissa, ja se tekee sen laventelissa! Laventelinväriset kohokohdat luovat silmiinpistävän kontrastin tummanruskeille ja mustille kiharoille ja asettavat kauniita aksentteja. Löydät ihotyypillesi täydellisen violetin sävyn lukemalla artikkelimme “Purppurahiusten värjäys”

Vihjeissä eri violetin sävyjä

violetit balayage -kohokohdat ruskeissa kiharoissa

Pastelli violetti imartelee keskisuuria ihotyyppejä

Pastellin violetit kohokohdat tummilla kiharoilla

Karamellinruskea

Karamellipitoisuus tummille, kiharoille hiuksille

Jos haluat perinteisemmän värin, harkitse karamellinruskeita kohokohtia. Vaaleanruskea sävy tekee silti yleisesti kevyemmän harjan ilman, että sinun tarvitsee vaalentua vaaleaksi sävyksi. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka aloittavat hyvin tummalla pohjalla, koska se vaatii vähemmän valkaisujaksoja kuin muut vaaleat vaihtoehdot.

Kuin aurinko olisi suudellut

Karamellinruskea balayage kohokohtia luonnollisille kiharoille tyyppi 4

Kohokohdat herättävät kiharat elämään

Karamellinruskeat kohokohdat tyypin 4 kiharoissa

Hopea ja harmaa

harmaat kohokohdat mustilla luonnollisilla kiharoilla 4

Laventeli ei ole sinun juttusi, mutta haluat silti murtaa uuden maan? Hopean kohokohdat ovat yhtä trendikkäitä! Käytä niitä antaaksesi modernin käänteen mustille kiharoille hiuksille.

Puhumattakaan hopean kohokohdista, jos tämä suuntaus on mielestäsi oikea sinulle, katso 10 ideaa kauniista hopea -kohokohdista.

hopea kohokohdat mustilla luonnollisilla kiharoilla

Tältä hopean kohokohdat näyttävät ruskeilla kiharoilla hiuksilla

hopeablondit korostukset luonnollisissa kiharoissa

Previous Post
Hyppynaruharjoitukset – edut, muunnelmat ja harjoitussuunnitelma yhdellä silmäyksellä!
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille