15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Korsetti punokset viileänä punottu kampauksen trendi: näin muotoilet ulkoasua!

korsetti punokset trendi punottu kampaukset pulla mini punokset

Olipa ranskalainen punos, kalanruoto punos tai naru punos, punottu kampaus on hyvä idea kaikkiin tilaisuuksiin. Käytämme punottuja hiuksia jokapäiväisessä elämässä, urheilun aikana, festivaaleilla ja jopa häissä. Juuri niiden monipuolisuuden vuoksi punottuja kampauksia pidetään naisten suosituimpina kampauksina. Tämän päivän postauksessa esittelemme korsettipunokset viileänä punottujen kampausten trendinä. Koristeellinen nauha vedetään valmiiden punosten väliin ja tyypillinen korsetin ilme loihditaan. Löydät artikkelista, mitä muotoiluvaihtoehtoja trendikampaukset tarjoavat ja miten ne voidaan muotoilla uudelleen!

Korsetti punokset: Hiusten muoti catwalkilta

kampaus trendit catwalk korsetti punokset muotinäytös

Aiemmin vain lapsen kampaus, nyt trendi catwalkilta: Korsettipunos palautettiin parrasvaloihin suunnittelija Lesley Hamptonin lähettäessä mallinsa nauhoilla punosten ympärille kiitotielle. Sillä välin tähdet ja tähtihahmot ovat kokeilleet korsettimaista ulkoasua erilaisissa muotoiluvaihtoehdoissa.

korsetipunos samettinauhalla palmikko rita ora

Esimerkiksi brittiläinen laulaja Rita Ora on yksi kuuluisista naisista, jotka käyttivät trendikästä kampausta suuressa vaihtelussa. Hän yhdisti sivukorsettipunoksen löysällä poninhäntällä ja yhdistelmä värillisellä samettinauhalla näyttää aivan upealta.

Korsetti punokset hollantilaisilla punoksilla

nyrkkeilijä punokset ero korsetti värikäs keula tyylikäs

Tämä kaunis punottu kampaus tulee omaksi, kun se on loihdittu kahdella hollantilaisella punoksella. Niin kutsutut nyrkkeilypunokset ovat myös kuumimpia punottuja kampauksia, ja monet tähdet ja mallit pitävät niitä yhtenä suosituimmista ulkonäöistä. Korsetti -ilmeellä nyrkkeilypunokset saavat mukavan päivityksen, joka tekee kampauksesta tyylikkäämmän ja samalla leikkisämmän.

ohjeet korsetti punokset hollantilainen punokset nauha

Näin se toimii korsetipunoksen kanssa:

1. Punostele ensin kaksi hollantilaista nyrkkeilypunosta pään takaosassa. Pään takaosassa olevaa jakoa ei välttämättä tarvitse vetää täydellisesti, koska nauha peittää sen joka tapauksessa. Koska tämä kampaus on hieman monimutkaisempi tehdä itse, voit pyytää ystävää auttamaan.

2. Leikkaa pitkä pala valitusta koristeellisesta nauhasta ja valmista se. Pituus riippuu hiusten pituudesta. On parempi ottaa hieman pidempi pala ja lyhentää sitä myöhemmin tarvittaessa.

3. Vedä nyt nauhan toinen pää punosten yläosan läpi, kunnes keskikohta on täsmälleen punosten välissä. Apuna voit sitoa nauhan pään neulaneulan ympärille ja vetää sen punottujen hiusten läpi.

4. Luo korsetin ulkoasu vetämällä nauhoja vuorotellen ristiin punosten sisäosan läpi, kunnes saavutat punoksen yläosan.

5. Kun punos on valmis, lyhennä tarvittaessa molempia päitä ja sido ne tyylikkääseen keulaan tai yksinkertaiseen solmuun. Korsetti punos on valmis!

Alla olevassa videossa voit tarkastella lähemmin punosten punomisen ja nauhan sitomisen vaiheita.

Mikä nauha korsetipunoksille?

tyylikäs punos kampaus hollantilainen punokset silmukka

Korsetti punosten ulkonäkö riippuu paitsi alkuperäisestä kampauksesta myös käytetystä koristeellisesta nauhasta. Tämä voi olla sekä ohut että erittäin paksu. Mitä tulee materiaaliin, sinulla on monia vaihtoehtoja. Kaikki on sallittua yksinkertaisista langoista tyylikkäisiin kangasnauhoihin. Tällä hetkellä sametti on erittäin trendikäs kangas ja samettinauha sopii täydellisesti tähän punottuun kampaukseen.

korsetti punokset leveä bändi tyylikäs punottu kampaus

Värien osalta koristeellisten nauhojen valinta on lähes rajaton. Päätät itse, oletko vaalea vai tumma, kuvioitu vai tavallinen. Kaunis kokonaisnäkymä syntyy, jos sovitat nauhan värin asusi kanssa. On parasta käyttää väriä, joka on ristiriidassa hiusvärisi kanssa, muuten molemmat sulautuvat yhteen ja vaikutus häviää hieman.

Korsetti punokset festivaalin kampauksena

muotoiluvaihtoehdot korsetti punokset värikkäitä jousia

Punottuja kampauksia pidetään parhaana päätöksenä mennä festivaalille. Niiden ei tarvitse näyttää täydellisiltä, ​​ne voidaan loihtia suhteellisen nopeasti eikä tarvitse muuta muotoilua. Jos etsit sopivia ideoita festivaalin kampaukseen Oktoberfestille tai muulle tilaisuudelle, trendikkäät korsettipunokset ovat erinomainen idea. Ne yhdistyvät upeasti Drindlin kanssa ja luovat upean kokonaisuuden.

korsetti punokset punottu kampaukset vaihtelut avaruuspullot puoliksi auki täysin punottu

Koska kaikki on värikkäämpää festivaaleille tai karnevaaleille, voit kokeilla koristenauhojen värejä ja luoda leikkisiä kampauksia. Olet hemmoteltu valintasi suhteen.

Suosittuja muunnelmia klassisista korsetipunoksista

Punottu avaruuspullojen korsettinauha takana

Kauniilla nauhoilla tai langoilla voit paitsi suunnitella nyrkkeilijän punokset eri tavalla, myös piristää muita punottuja kampauksia. Esimerkiksi punotut kaksoispullot näyttävät todella hyviltä, ​​ja niille voidaan antaa mukava päivitys tyylikkäällä nahkahihnalla.

hollantilaiset punokset nahkanauha punos kampaus pullaa

Yleensä korsetti voidaan sitoa jokaisen punoksen väliin. Useita punoksia pään päällä voidaan kudottaa useita korsetipunoksia. Voit esimerkiksi punoa neljä hollantilaista punosta kahden korsetin luomiseksi.

Puoliksi auki hiukset korsetti punos

lasten kampaukset korsetti punokset puoliksi auki hiukset tarvikkeet

Nämä puoliksi avoimet versiot tarjoavat suuren vaihtelun trendikkäästä punotusta kampauksesta, eikö niin? Punokset eivät välttämättä ole hollantilaisia, koska ulkonäkö toimii myös yksinkertaisemman variantin kanssa.

korsetti punokset puoliksi auki hiukset valkoinen lanka

Tämä punottu kampaus sopii täydellisesti sekä pitkille että keskipitkille hiuksille ja on erinomainen muotoiluvaihtoehto jokapäiväiseen elämään. Jos nauha ei kiinnitä silmiäsi heti, käytä mieluummin ohutta lankaa tai huomaamattoman väristä nauhaa.

Sivuilla korsetti punokset

keskipitkät hiuksista sivupunotut korsetipunokset

Toinen muotoiluvaihtoehto korsetipunoksille, joita rakastamme, ovat punotut sivut. Tässä kampauksessa hiukset punotaan toiselta puolelta, toinen puoli on muotoiltu sivunjaolla ja jätetty auki.

viileä punottu kampaus mini korsetti punokset puolella vaaleanpunainen lanka

Jotta saat korsetin ulkoasun, kaksi punosta on punottava lähelle pään sivua. Kampaus toimii sekä hollantilaisten että köysipunosten kanssa. Sitten nauha vedetään sen läpi ja sidotaan kaulaan.

korsettipunokset sivussa tyylikäs punottu kampa nahkanauha

Voit muotoilla avoimen hiusten osan haluamallasi tavalla. Päätät itse, onko se kihara, aaltoileva vai sileä. Pitkille hiuksille kuitenkin korsettipunokset on parasta yhdistää pehmeisiin kiharoihin tai aaltoihin. Jos toisaalta hiukset ovat keskipitkät, punottu kampaus näyttää paremmalta suorilla hiuksilla ja hieman volyymilla.

korsetti punokset muotoiluvaihtoehdot musta lanka

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä