15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee värjätyt hiukset itse Mardi Grasilla – mahdollisuudet yhdellä silmäyksellä

Se voi olla värikäs karnevaaleilla. Ja tämä ei koske vain pukuja, vaan myös kampauksia ja meikkejä. Jos haluat värjätä hiuksesi Mardi Grasille, sinun ei välttämättä tarvitse käyttää peruukkia. On olemassa pari tapaa, joilla voit pitää hiuksesi värillisinä vain yhden päivän. Tässä artikkelissa esittelemme yhteenvedon eri vaihtoehdoista ja annamme vinkkejä hiusten värjäämiseen itse karnevaalia varten. Kuvagalleriasta löydät inspiraatiota pukuihin, jotka yhdistyvät hyvin eri väreissä oleviin kirkkaanvärisiin hiuksiin.

värikkäitä karnevaalipastellivärejä

Hiusten värjäys päiväksi – miten se todella toimii?

sateenkaaren väriset hiukset tee itse hiustesi liitu

Suosituimpia väliaikaisten hiusten värjäysmenetelmiä on kolme: hiuslakka, hiusten liitu ja elintarvikeväri. Vaikutus voi kuitenkin vaihdella valitun menetelmän ja alkuperäisen hiusten värin mukaan. Kuten pysyvät hiusvärit, esimerkiksi vaaleat tai valkaistut hiukset voivat ottaa värin paremmin vastaan ​​kuin tummat. Lisäksi mitä vaaleammat hiukset, sitä vahvempi väri on lopulta. Toisin kuin pysyvät värit, jotkut väliaikaiset värit värjäävät myös tummat hiukset hyvin.

Kuinka lyhytaikainen värjäys toimii?

Tee oma värillisten hiusvärien yleiskatsaus

Jos haluat saada värjätyt hiukset vain lyhyeksi ajaksi, hiuksiasi ei tarvitse valkaista. Värit eivät sisällä ammoniakkia ja värjäävät vain hiusten pinnan. Siksi ne voidaan pestä nopeasti jälkeenpäin.

Piilotetut sateenkaaren hiukset – väriyhdistelmät ja muotoiluideat viileälle hiusväritrendille

Hiusten tatuointi naisille ja miehille – trendikkäitä aiheita uudelle heimojen tyylille

Pastelliset hiukset: Vinkkejä pastelliväreihin vaaleanpunaisella, violetilla ja sinisellä

Kuinka kauan väliaikainen väri pysyy hiuksissa?

vaaleat hiusvärit vaaleanpunaisia ​​vinkkejä lyhyeksi ajaksi

Väliaikaisia ​​hiusvärejä käytetään pääasiassa loistamaan värikkäitä aksentteja hiuksiin ja luomaan katseenvangitsijoita karnevaaleihin ja juhliin. Siksi ne eivät sovellu pysyvään hiusten värjäykseen. Yleensä lyhytaikaiset väriaineet voidaan pestä kokonaan pois 1-3 pesun jälkeen. Hiusten sävyt kestävät yleensä hieman pidempään. Joten se riippuu valitusta värjäysmenetelmästä.

Lyhytaikainen värjäys on haitallista?

moniväriset hiukset, vaaleanpunainen violetti vihreä

Väliaikaiset hiusten värjäysmenetelmät eivät vahingoita sitä kuten pysyvä hiusten väri. Hiusliitu, hiuslakka ja elintarvikeväri ovat väriaineita, jotka eivät tunkeudu hiuksiin eivätkä vahingoita niiden rakennetta. Kuitenkin, jos jompaakumpaa menetelmää käytetään liian usein, se voi aiheuttaa hiusten kuivumista.

Seuraavassa tarkastellaan lähemmin kolmea edellä mainittua vaihtoehtoa hiusten värjäämiseen Mardi Grasilla.

Tee värjätyt hiukset itse liidulla

hiusten liitu sininen vaaleanpunainen hiusväri päiväksi

Hiusliitu on väliaikainen hiusväri, joka tarttuu vain hiusten pintaan ja on siksi hellävarainen hiusten rakenteelle. Sen avulla voit nopeasti kiinnittää huomiota herättäviä aksentteja ja tehdä värjätyt hiukset itse. Suuri värivalikoima sisältää suosituimmat värit: päätät haluatko vaaleanpunaisen, sinisen, violetin, keltaisen, vihreän vai hopean.

värikäs hiusväri päivän liidulle

Hiusten liidulla on monia etuja. Se tarjoaa edullisen vaihtoehdon hiusten värjäykselle, sen käyttö on yksinkertaista ja kirkkaat värit voidaan pestä pois erittäin helposti. Tämän seurauksena hiusten liitut ovat loistava tapa värjätä hiukset päiväksi. Joten voit luoda alkuperäisen ilmeen Mardi Grasille ja Halloweenille.

hiusten liitu vaaleiden hiusten värjäysvinkit

Hiusliiton levittäminen on kuin tuulta. Se on niin helppoa:

1. Aseta pyyhe olkapäidesi ympärille ja käytä kertakäyttökäsineitä vaatteiden ja käsien suojaamiseksi.

2. Kostuta hiukset kevyesti, esim. B. ruiskupullolla.

3. Valitse väri ja levitä liitu hiuksiin ylhäältä alaspäin. Toista prosessi kirkkaille väreille.

4. On parasta antaa hiusten liidun kuivua ilmassa tai tarvittaessa puhaltaa se alimmalla teholla.

5. Sulje kuivunut maali suoristuslaitteella ja hiuslakalla paremman tarttuvuuden saamiseksi.

6. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

hiusliidun levitysvinkit tummille hiuksille

Haluatko värjätä hiuksesi pastelliksi luodaksesi näyttävän ilmeen Mardi Grasille? Pastellivärit toimivat hiusten liidulla, erityisesti vaaleilla vaaleilla hiuksilla. Varovaisuutta suositellaan kuitenkin erittäin vaaleilla hiuksilla, koska ne voidaan värjätä hyvin nopeasti. Tämä aiheuttaa myös joskus hiuksia, jotka pysyvät hiuksissa pidempään. Pastellisen ilmeen saamiseksi tummat hiukset naiset ja tytöt voivat yrittää värjätä hiuksensa ensin valkoisiksi ja vasta sitten värikkäiksi.

Väritä hiukset valkoisiksi Mardi Grasille

hiukset valkoinen väritys karnevaali yksisarvinen naamio

Jos haluat värjätä tummat hiukset vaaleille sävyille päiväksi, voit ensin värjätä ne valkoisiksi. Valkoisen hiusiliiton lisäksi budjettirahat ovat myös hyviä tähän. Yksinkertaisella jauheella tai jauhojen ja shampoon seoksella hiukset voidaan myös värjätä valkoisiksi / harmaiksi lyhyeksi ajaksi.

Väritä hiukset kirkkaasti hiuslakalla

hiusväri päiväksi hiuslakka vaaleanpunainen sininen spraymaali

Toinen hiusten värjäysmenetelmä, joka oli erittäin suosittu 90 -luvulla, on hiuslakka. Suihkumaaleilla voit nopeasti tehdä värilliset hiukset itse ja asettaa upeita aksentteja. Kuten muutkin väriaineet, värit ovat vähemmän tehokkaita tummilla hiuksilla, mutta ovat silti erittäin tehokkaita.

tummat hiusvärit hiuslakkaa siniset vinkit

Hiuslakan käyttö värjäykseen ei ole ollenkaan monimutkaista. On tärkeää suojata vaatteesi pyyhkeellä tai kampaajan viitalla. Suihkuta suihke suoraan kuiviin hiuksiin noin 20 cm etäisyydeltä. Työskentele jälleen ylhäältä alas. Anna maalin pysyä muutaman minuutin ajan ja ulkonäkö on valmis.

Väritä moniväriset säikeet päiväksi

värikkäät hiukset tee se itse hiuslakkakampaukset

Jos haluat vain värjätä yksittäiset säikeet kirkkaasti, voit käyttää korostuslakkaa tai alumiinifoliota. Kun korostushuppu on päällä, värjätyt säikeet voidaan vetää ulos ja värittää erikseen. Toisaalta alumiinifolio asetetaan säikeen alle vain sen värjäämiseksi. Näiden menetelmien avulla voit käyttää eri värejä ja tehdä siten värjätyt hiukset itse.

Väritä hiukset kirkkaasti päivän ajan elintarvikeväreillä

hiusten sävyt elintarvikeväri karnevaali

Jos haluat saada värilliset hiukset Mardi Grasille, sinun ei välttämättä tarvitse ostaa kalliita väriaineita. Kotitaloudessa on yksinkertaisia ​​korjaustoimenpiteitä, jotka ovat täydellisiä tähän. Esimerkiksi yksinkertainen elintarvikeväri on loistava tapa tehdä hiuksistasi näkyvämpiä karnevaaleille. Hiusten värjäys toimii parhaiten, kun värit ovat nestemäisiä.

hiusten värisävy elintarvikeväri hoitoaine

Näin se tehdään:

1. Laita valittu elintarvikeväri kulhoon ja sekoita pienellä hiustenhoitoaineella hammasharjalla. Tämän seurauksena sinun pitäisi saada vahva väri.

2. Käytä hammasharjaa värin jakamiseen hiuksiin.

3. Anna värillisen hoitoaineen vaikuttaa 30 minuuttia vaaleille hiuksille ja enintään 2 tuntia ruskeille hiuksille.

4. Huuhtele tahna hetkeksi. Huomaa, että useimmat elintarvikevärit ovat vesipohjaisia ​​ja siksi liukoisia veteen. Jos hiukset huuhdellaan perusteellisesti, koko vaikutus voi kadota, etenkin tummilla hiuksilla.

Elintarvikeväreillä ei saada vahvoja värejä. Väritys tällä menetelmällä on enemmän kuin sävy kuin pysyvä hiusväri.

Hiusten värjäys päivän ajaksi luomivärillä

hiusväri päiväksi temppuja luomiväri kohokohtia

Tavalliset luomivärit ovat hyvä viime hetken vaihtoehto lyhytaikaiselle hiusten värjäykselle. Niiden vaikutus kestää enintään yhden illan, mutta se on täysin riittävä karnevaalille. Ja mikä parasta, menetelmä toimii hyvin myös tummilla hiuksilla. Suora osuma!

Loistavia pukuideoita karnevaaleille värjätyillä hiuksilla

värikkäät hiukset saavat karnevaalisi näyttämään

Mietitkö jo tämän vuoden karnevaalipukua? Tässä olemme koonneet muutamia inspiraatioita pukuihin, jotka näyttävät värilliset hiukset erityisen hyvin. Alla on vinkkejä puvun ja hiusvärin yhdistämiseen.

Satu keiju

hiusväri moniväriset säikeet hiusten liitu tummat hiukset

Sinisillä tai lilailla hiuksilla voit näyttää kauniilta sadulta karnevaaleilla. Toisaalta Tinkerbellin kaltaiselle metsäkeijualle vihreä hiusväri on täydellinen.

Merenneito

hiusten värjäys merenneito puku karnevaali

Merenneito -puku karnevaaleille on täydellinen idea naisille. Tässäkin tapauksessa mahdollisuudet ovat moninaiset. Voit esimerkiksi olla kaunis merenneito, jolla on pitkät turkoosit hiukset, tai voit valita sen sijaan punahiuksisen Arielin muodon.

yksisarvinen

liila tukka yksisarvinen puku hiusvärin karnevaali

Voimme löytää maagisia yksisarvisia kaikkialta. Olipa se motto syntymäpäiville, lastenhuoneille tai naamiointi eri tilaisuuksiin, ideat tähän ovat yksinkertaisesti loputtomat. Esimerkiksi yksisarvinen puku, voit värjätä hiuksesi kirkkaiksi, vaaleanpunaisiksi, liilaiksi tai jopa valkoisiksi. Hiusten värit sopivat parhaiten pukuun.

Hymyilevä kissa

liila hiusväri karnevaali cheshire kissan puku

Alice in Wonderlandin Cheshire -kissan naamio näyttää alkuperäiseltä ja sopii sekä lapsille että aikuisille. Vaaleanpunainen hiusväri tai muutama musta ja vaaleanpunainen lanka hiuksissasi sopivat täydellisesti tähän.

Harley Quinn

vaaleanpunainen turkoosi hiusväri karnevaali harley quinn puku

“Suicide Squad” -faneille Harley Quinn -asu on erinomainen idea. Kummallinen hiusvärisi dip-väriaineessa voidaan jäljitellä täydellisesti vaaleilla hiuksilla elintarvikeväreillä tai ruiskumaalilla.

Jääprinsessa

turkoosi hiusten värjäysvinkit karnevaalijääprinsessa

Jos kuitenkin etsit tyylikästä pukua karnevaaleille, olet varmasti oikeassa jääprinsessan kanssa, jolla on valkoiset ja siniset hiukset.

riikinkukko

hiusvärin karnevaaliasu riikinkukko

Jos sinun pitäisi pukeutua villieläinten moton mukaan, teet suuren vaikutelman riikinkukko -asulla. Värikkäät hiukset riikinkukon väreissä tekevät pyöristetystä ilmeestä.

Sateenkaari

sateenkaaren hiukset värikkäät, tee oma glitteri

Jos olet päättänyt valita tunnelmallisen puvun Mardi Grasille, värilliset hiukset ovat täydellinen täydennys. Rakastamme sateenkaaria peitteenä. Sinun ei pitäisi ostaa kalliita pukuja tähän, vaan yksinkertaisesti yhdistää värikkäitä vaatteita.

Vinkki: Voit helposti tehdä glitteriä hiuksille itse sekoittamalla muotoilugeelin ja glitterjauheen.

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä