15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuukalenteri hiusten leikkaamiseen ja hoitoon – kauneusvinkkejä

Kuukalenteri hiusten leikkaamiseen, hoitoon, kauneusvinkkien värjäämiseen

Monet ihmiset vannovat siihen tosiasiaan, että kuu vaikuttaa paitsi vuorovesiinkin, mutta myös jokapäiväisiin asioihin. Kuun vaiheteorian kannattajat uskovat, että kuun vaihe vaikuttaa heidän terveyteensä ja kauneuteensa ja perustaa kauneutensa ja muotoilumenetelmänsä kuun kulkuun. Onko sinulla seuraava tapaaminen kampaajalla? Sitten voit suunnitella edullisimmat päivät hiusten leikkaamiseen kuun kalenterin mukaan sen mukaan, minkä vaikutuksen haluat saavuttaa. Kuu vaikuttaa myös hiusten hoitoon ja värjäykseen. Tätä ei ole tieteellisesti todistettu, mutta kokeilemalla ei voi olla haittaa.

Kuukalenteri hiusten leikkaamiseen ja hoitoon: Kuun vaiheet 

Kuukalenteri hiusten leikkaamiseen ylläpitää päiviä horoskooppimerkkejä

Paras aika hiusten leikkaamiseen ja värjäämiseen on pohjimmiltaan kasvava kuu. Tämä on aika uuden kuun ja täysikuun välillä. Miesten ja naisten, joilla on lyhyt, lyhyt leikkaus ja jotka haluavat hiusten kasvavan hitaammin, tulisi mennä kampaajalle kuun laskiessa tai täysikuun ja uuden kuun välillä.

Hiusten leikkaaminen ja hoito kun kuu nousee

kuukalenteri kasvava kuun kuun vaiheet hiustenhoito

Kun kuu kasvaa, hiukset kasvavat paljon nopeammin kuin kuun muissa vaiheissa. Vähän uuden kuun jälkeisenä aikana ja vähän ennen täysikuuta hiukset imevät paremmin hoitotuotteita, kuten hiusten väriä, sävyjä ja hoitoja. Tämä on paras aika ihmisille, jotka haluavat pitkät, paksut ja terveet hiukset.

Hiusten leikkaaminen ja hoitaminen täysikuun alla

kuun kalenteri täysikuun kuun vaiheet hiustenhoito

Kun kuu on täynnä, hiustenleikkaus varmistaa vahvan hiusten kasvun. Hiukset näyttävät terveemmiltä ja putoavat paremmin. Tämä on täydellinen aika uudelle leikkaukselle ja onnistuneelle muutokselle.

Hiusten leikkaaminen ja hoitaminen kuun laskiessa

kuukalenteri vähenevän kuun kuun vaiheiden vinkit

Vähenevän kuun vaiheessa hiukset kasvavat hitaammin, mutta tiheämmin. Jos haluat kasvattaa hiuksiasi pidempään, älä käy kampaajalla tänä aikana. Toisaalta, jos haluat hidastaa hiusten kasvua, sinun tulee varata aika hiusten leikkaamiseen.

Kuukalenteri hiusten leikkaamiseen ja hoitoon: Uusi kuu

kuukalenteri uuden kuun kuun vaiheet hiustenhoito

Uuden kuun aikana hiukset kasvavat nopeasti takaisin ja päivä on täydellinen aika leikata pitkät hiukset.

Kuukalenteri hiusten leikkaamiseen ja hoitoon: horoskooppimerkit

kuukalenteri horoskooppi kuun vaiheet sykli

Yleensä hiukset voidaan leikata, värjätä ja hoitaa sekä kasvavalla että vähenevällä kuulla. Kyse on siitä, minkä vaikutuksen haluat saavuttaa. Lisäksi on otettava huomioon horoskooppi, jossa taivaankappale tällä hetkellä seisoo. Kuukalenterin mukaan ihanteellinen aika hiusten leikkaamiseen ja hoitoon on horoskooppimerkki Leo tai Neitsyt. Leopäivät takaavat täyteläisyyden ja Neitsyt täydellisen istuvuuden. Jos haluat parantaa hiusten rakennetta ja antaa hiusten kasvaa paksuksi ja täydeksi, mene kampaajalle, kun kuu on leossa tai Neitsyessä. Oinas- tai Jousimiespäivät ovat erityisen hyviä hiustenhoitoon. Hoitotuotteet imeytyvät paremmin hiuksiin.

Horoskoopilla on parhaat olosuhteet ja voimakkain vaikutus:

Kuukalenteri hiusten leikkaamiseen ylläpitää terveitä vinkkejä

  • Leo vahvoille hiuksille ja volyymille
  • Kauris ja Neitsyt tarjoavat hyvän istuvuuden ja pidon – pysyvät, hienostuneet kampaukset
  • Vesimies vinkkien leikkaamiseen pitkille hiuksille, mutta silloin hiukset eivät kasva nopeasti
  • Kalat ja skorpionit suosivat hilseen syntymistä
  • Syöpä tekee hiuksista rajoittamattomat
  • Säilytä tai värjää hiukset leijona, vaaka, oinas ja neitsyt
  • Hiustuotteet eivät ole otettu hyvin vastaan ​​Kalat, Syöpä ja Skorpioni -päivinä

Kuukalenteri hiusten leikkaamiseen ja hoitoon: yleiskatsaus seuraavista 6 kuukaudesta

mondkalendr hiusten leikkausväri

Jos haluat suunnitella vierailusi kampaajalle kuukalenterin mukaan, voit käyttää seuraavia päivämääriä seuraavan 6 kuukauden aikana:

Lokakuu 2017:

Parhaat päivät: 1. – 2. lokakuuta; 14.-16. lokakuuta; 23-24.

Huonot päivät: 3. – 4. lokakuuta; 12.-13.10., 21.-22.10

Marraskuu 2017:

Parhaat päivät: 10.-11. Marraskuuta; 19. – 21. Marraskuuta; 29. – 30. marraskuuta

Huonot päivät: 1. marraskuuta; 8. – 9. marraskuuta; 17.-18. marraskuuta; 27.-28. Marraskuuta

Joulukuu 2017:

Parhaat päivät: 7. – 8. joulukuuta; 16.-18. Joulukuuta; 27-28 joulukuuta

Huonot päivät: 5. – 6. joulukuuta; 14.-15. Joulukuuta; 24.-26.12

Tammikuu 2018:

Parhaat päivät: 03. -04. 12. – 14. tammikuuta; 22.-24. tammikuuta; 31. tammikuuta

Huonot päivät: 1. – 2. tammikuuta; 9.-11. Tammikuuta; 19.-21. tammikuuta; 28-29 tammikuuta

Helmikuu 2018:

Parhaat päivät: 1. helmikuuta; 9.-10. helmikuuta; 19.-20. helmikuuta; 27-28 helmikuuta

Huonot päivät: 6. – 7. helmikuuta; 16.-17. helmikuuta; 25.-26. Helmikuuta

Maaliskuu 2018:

Parhaat päivät: 8. – 9. maaliskuuta; 18.-19.3 .: 27.-28.3

Huonot päivät: 05. -06. Maaliskuu; 15.-16.3. 24.-25.3

Kuukalenteri kauneudelle ja terveydelle: Kauneusvinkkejä 

kuun kalenteri hiusten leikkaus perm päivää

Jos haluat heiluttaa hiuksiasi pysyvästi, sovi tapaaminen kampaajalle kuukalenterin mukaan. Suunnittele pysyvä päivä niille päiville, jolloin kasvava kuu on Vesimiehen tai Neitsyt merkissä, ja varmista siten optimaalinen ja kestävä tulos. Parhaat päivämäärät seuraavalle 3 kuukaudelle ovat: 28.-30.10., 24.-26.11. Ja 22.-23.12.

kuun kalenteri hiusten pesu

Säännöllinen hiusten pesu on osa henkilökohtaista hygieniaa. Monilla ihmisillä on ärtynyt päänahka, mikä voi yleensä johtaa huonosti siedettyihin hiusten muotoilutuotteisiin, suihkussa liian kuumaan veteen tai kuumaan ilmaan hiustenkuivaajalla. Vaikka syöpä- ja kalapäiviä pidetään epäedullisina yleiselle hiustenhoitotuotteelle ja niitä vältetään paremmin, on suositeltavaa käyttää hilse shampoota näinä päivinä.

hiustenhoito kotitekoinen hiustenhoitoaine munankeltuaisen öljy

Lisäksi voit parantaa hiusten rakennetta soveltamalla oikeaa hoitoa tiettyinä päivinä. Hemmottele hiuksiasi täysikuun hiushoidolla ja saavuta täyteläisempi ja kiiltävämpi harja. Täysikuun päivinä hiukset imevät hoitotuotteet paremmin ja tulos on enemmän kuin vakuuttava. Voit myös luoda täydellisen hiustenhoidon itse. Sekoita tätä varten munankeltuainen neljän ruokalusikallisen jojobaöljyn kanssa apteekista tai valinnaisesti sama määrä oliivi- tai kookosöljyä. Lisää muutama tippa nokkosen tinktuura täydellisen kotitekoisen hiusten hoidon luomiseksi. Hiero tämä varovasti pestyihin hiuksiin täysikuun aikana ja anna vaikuttaa yön yli. Huuhtele seuraavana aamuna ja olet valmis. Vältä tällaisia ​​ravitsevia toimenpiteitä syöpä- ja kalapäivinä, muuten hiukset ovat tylsät ja sitkeät.

Kuukalenterin karvojen poistaminen kehon päivistä

Aivan kuten kuukalenteri koskee hiusten leikkaamista, se toimii myös ei -toivotuille vartalokarvoille. Paras tapa poistaa karvat kehosta on vähenevä kuun vaihe. Sitten hiukset kasvavat hitaammin ja ovat pehmeämpiä, kun ne tulevat ulos. Toisaalta kasvavan kuun päivät eivät sovellu kestävään karvanpoistoon. Paremman vaikutuksen saamiseksi sinun tulee myös valita päivä, jona kuu on Kauris tai Härkä horoskooppimerkissä. Seuraavat 3 kuukautta seuraavat päivämäärät tarjoavat parhaat edellytykset pitkäaikaiseen epilointiin tai parranajoon: 08.-09. 26.-27. lokakuuta; Marraskuuta 5, 22 – 23. marraskuuta; 01-02 joulukuuta, 19-21 joulukuuta 29. – 30. joulukuuta. Jos kuu on horoskooppimerkkeissä Syöpä, Leijona ja Neitsyt, sinun pitäisi lykätä karvanpoistoa toisella päivällä.

kuu kalenteri kynsien hoito kauneus vinkkejä manikyyri

Säännöllinen kynsien hoito on osa hyvin hoidettua ulkonäköä. Voit tehdä tämän myös kuukalenterin mukaan. Parhaat ajat ovat päiviä, jolloin kuu on Kauris. Loka-, marras- ja joulukuussa 2017 Kaurispäivät ovat torstaisin uuden kuun jälkeen.

Kuukalenteri Hiustenleikkaus kauneuden vinkkejä

Jos uskot kuun vaiheteoriaan, voit suunnitella muita toimintoja kuukalenterin mukaan. Kauneus- ja hoitotoimenpiteiden lisäksi hammaslääkärikäynnit ja leikkauskäynnit voidaan ajoittaa sopivana päivänä kalenterista.

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme