15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee päivitykset itse – rento hiusbanaanityyppi “French Twist”

updo-häät-helppo-rento-blondi-kaunis-tee-se-itse

Ranskalainen kierre on aina ollut suosittu valinta DIY -updoon häissä ja muissa muodollisissa tilaisuuksissa. Tätä kaunista ja yksinkertaista kampausta voivat käyttää kaiken ikäiset naiset, mutta hiusten on oltava hieman pidempiä. Tee kampauksesta hieman rennompi ja sotkuisempi, jotta se näyttää vielä paremmalta. Me naiset olemme aina hieman enemmän huolissamme oikean meikin ja oikean kampauksen suhteen. Mutta jos jätämme hiuksille luonnollisen tekstuurin ja kerskaamme niiden epätäydellisyyksillä sen sijaan, että muotoilisimme ne täydellisesti, saamme luonnollisen ilmeen ja rento kampauksen, joka näyttää silti tyylikkäältä. Opas Naughty Twistiin Päivitykset tee se itse löydät alta.

Tee päivitykset itse häitä varten

updo-häät-hiustarvikkeet-kiteet-helmet-houkutteleva-kaunis-yksinkertainen

Rento DIY -updo -ranskalainen Twist on kampaus, jota voit käyttää löysästi ja jolla näytät rennolta, mutta voit silti näyttää tyylisi täydellisesti samanaikaisesti. Voi kuitenkin olla, että naiset, joilla on yksitoikkoiset hiukset, eivät saa täydellistä muotoilua tällä kampauksella. Sen sijaan voit kokeilla kohokohtia, jotta kampauksesta tulee hieman houkuttelevampi. Kampauksesta on hyötyä, jos hiukset ovat suorat, mutta niiden ei pitäisi olla liian pehmeitä, koska siitä voi tulla este. Koska haluat, että updo näyttää sotkuiselta, on parempi, jos hiuksilla on himmeämpi rakenne. Mutta sen pitäisi silti olla hallittavissa.

Updo “French Twist”

updo-häät-herkkä-eksoottinen-helppo-rento-kesä-mutkaton

Yhdessä Aloittaaksesi päivitysten tekemisen itse, ensimmäinen asia, jonka tarvitset, on surffaussuihke. Näissä ohjeissa käytettiin Bumple- ja Bumple Surf Spray -tuotteita. Suihkun levittämisen jälkeen sinun täytyy kuivata hiukset kylmällä Srufilla. Kuivaa ne vain sormillasi ja levitä sitten hiuksiin Bumble and Bumble Dry Spun Finish hiuksiin. Seuraavaksi on hieman vaikeampi osa, johon kuuluu hiusten kiusaaminen kruunuun DIY -updoon varten. Käytä kampa aloittaaksesi tämän vaiheen ja tee tämä jakamalla hiukset hieman sivulle suoran selän sijaan. Kiusaa hiusten kärkiä hyvin, jotta ne saavat täydellisen muodon. Kampaa hiukset taaksepäin sormillasi ikään kuin yrität sitoa ne takaisin poninhäntäyn. Suunta, johon haluat kiertää hiuksesi, on täysin sinun. Voit juosta joko vasemmalle tai oikealle. Tällä updo: lla valitaan yleensä suunta vasemmalle ja kampaus suunnitellaan myös tällä tavalla.

Kalanruotopunos Ohjeita rentouttomaan ulkonäköön

Rockabilly -kampaukset – kauniita vaihtoehtoja ja DIY -ohjeet

Tee itse valmistumiskampauksesi – 17 yksinkertaista ideaa ja ohjeet

Tee itsellesi updo – kiusaa ja kiinnitä

updo-wedding-red-tukka-easy-do-yourself-beautiful-easy

Ota nyt hiusten päät kädestäsi ja aloita kiertäminen haluamaasi suuntaan. Kun olet suorittanut curlingin ja päässyt päähän, tarkista muoto ja kruunu, ja jos jokin ei miellytä sinua, jonka haluat muuttaa. Jos haluat pitää kampauksen sellaisenaan, kiinnitä kierretty osa pään hiuksiin käyttämällä Bobby -nastoja. Kun kiinnität bobby -nastat paikalleen, varo litistämästä hiusbanaania. Käytä riittävästi hiuslakkaa, jotta updo on hyvin muotoiltu tähän muotoon. Ja olet valmis siihen. DIY -updo ei ole niin vaikea tehdä, vai mitä?!

Updo ylellisillä hiustarvikkeilla

updo-häät-kivet-kristalli-hiustarvikkeet-blondi-tilavuus-mielenkiintoinen

Tee rento päällinen itse – ohjeet ja video

Tee itse päivitykset hiusten punoksiin

Updo kampaus-kierretty-hiukset-banaani-häät-kampaamo-ideat-tee se itse

Updo-kampaukset häät-kampaus-klassinen-hiukset-banaani-rento-koottu-ohjeet

DIY-casual-updo-french-twist-hair-banaani-kuvat-opetusohjelmakautta: Kerran naimisissa

kierretyt hiukset-morsiamen kampaukset-ideat-klassiset-kampaukset-tarvikkeetUpdo-with-French-hohto-hieman turkoosihiukset-banaani-tee-se-itse-ranskalainen-twist-double-updo-ideoitaDIY-updo-for-häät-ranskalainen-twist-with-punos-ohjeetDIY morsiamen kampaus – ranskalainen kierre punoksellapunottu-morsiamen-kampauksen-kiinnitetty-ranskalainen-kierre-kuvat-ohjeet-tee-itse 

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta