15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiinteät pidennykset aidoista hiuksista: luonnollisen näköiset harjat hetkessä!

sidontalaajennuksia ei tunnisteta tyttö

Monet naiset haluavat täyteläiset ja pitkät hiukset, mutta valitettavasti vain hyvin harvat saavat virtaavan harjan. Jos ravitsevat shampoot, naamarit ja hoidot eivät auta, on vain yksi ulospääsy: sidontapidennykset. Tämä hiustenpidennysten versio takaa paksut ja pitkät hiukset silmänräpäyksessä ja mahdollistaa luonnollisen siirtymisen pidennyksistä omiin hiuksiisi. Olipa kyseessä vain yksittäiset hiukset, jotka tekevät hiuksista todellisen katseenvangitsijan, tai täydellinen puristussarja, joka herättää kadehdittavan täyteläisyyden päähän: korkealaatuiset sidokset tarjoavat joustavia, yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja. Tarkastelemme menetelmää tarkasti ja selitämme, kuinka hiuslangat on käsitelty, kuinka kauan ne kestävät, miten tunnistat laadukkaat pidennykset, mitä on noudatettava niiden hoidossa ja miten hiukset voidaan sitten poistaa kevyesti hiuksille.

Mitä sidontapidennyksiä tehdään ihmisen hiuksista??

sidontapidennykset hiusten aaltojen tyyli

Kanssa Kiinteät pidennykset aidoista hiuksista kutsutaan hiustenpidennysmenetelmäksi. Pidennykset työstetään hiuslankaan kerrallaan. Jokaisessa säikeessä on keratiinipohja, joka lämmitetään lämpöpihdeillä tai ultraäänilaitteella ja muodostaa sitten lähes näkymättömät nivelet. Pidennykset eivät ole liimattuja, vaan hitsattuja, istuvat tukevasti omiin hiuksiin ja kestävät siksi paljon tavallista pidempään. Ne pysyvät lujasti hiuksissa jopa kuusi kuukautta, minkä jälkeen ne ovat yleensä täysin kasvaneet ja ne on vaihdettava tai sidottava uudelleen lainoilla.

sidontapidennykset hiusten väri villi harja

Jotta lopputulos olisi todella vakuuttava ja uusi harja näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta, sinun on otettava huomioon muutama asia ostettaessa:

  • Sijoita korkealaatuisiin joukkovelkakirjoihin. Esimerkiksi intialaisista aidoista hiuksista valmistettuja hiuslisäkkeitä pidetään korkealaatuisina. Hiukset ovat luonnollisesti kiiltävät, kemiallisesti käsittelemättömät eikä niissä ole silikonikerrosta. Saat volyymin ensimmäisen pesun jälkeen ja näytät terveeltä ja hoidetulta.
  • Arvioi pituus oikein: Tunnetut valmistajat tarjoavat kiinnityspidennyksiä aidoista hiuksista kolmessa pituudessa: 40 cm lyhyille, 50 cm keskipitkille ja 60 cm pitkille hiuksille.
  • Tarvittava määrä hiuslankoja voi vaihdella suuresti ja liittyy läheisesti omaan hiusten tiheyteen. Pohjimmiltaan: värin aksentteja varten tarvitset jopa 50 nauhaa, hiusten sakeutumiseen – 50-100 sävyä, hiustenpidennykseen sinun on tilattava 50-200 säiettä.

Liimauslaajennukset: mitkä ovat menetelmän edut?

sidontapidennykset kiharat tyyli lyhyet hiukset

Ihmisen hiuksista tehtyjä pidennyksiä pidetään menetelmänä, joka on hellävarainen hiuksille ja tarjoaa useita tärkeitä etuja:

1. He tekevät pisteitä lujalla otteella ja ne voidaan muotoilla halutulla tavalla. Hiustenkuivauksesta ja punonnasta värjäykseen ja leikkaamiseen: hiustenpidennykset voivat tehdä kaiken. Jopa tasoitusrautaa voidaan käyttää epäröimättä.

2. Laajan värivalikoiman ansiosta jokainen löytää oikean sävyn. Hiusten tulee viime kädessä olla mahdollisimman lähellä omaa hiusväriäsi, mikä on tärkeä edellytys luonnolliselle ilmeelle.

sidontalaajennusten parissa mitä varoa tytöille

3. Oikein hoidettuna säikeiden risteykset ovat tuskin näkyvissä. Ne eivät luista tai hinaa, ja siksi ne ovat erittäin mukavat käyttää. Ei ihme, että Rihannan kaltaiset tähdet vaihtavat lyhyistä hiuksista niin usein.

4. Sidokset voidaan työstää jopa hyvin lyhyiksi hiuksiksi. 10 cm hiusten pituus riittää täysin hitsaamaan hiuspidennyksen.

Kiinteät pidennykset aidoista hiuksista: Kaikki riippuu oikeasta hoidosta

sidontapidennykset letti punottu kampaus

Kiinnityspidennykset ovat pitkäikäisiä, näyttävät hyviltä ja ne voidaan muotoilla monella eri tavalla. Mutta jotta ne kestäisivät pitkään, sinun on huolehdittava niistä asianmukaisesti. Kampaa hiukset päivittäin: ensin kärjet, sitten keskiosa ja sitten hiusraja pehmeällä pidennysharjalla. Jotta yksittäiset säikeet eivät sotkeudu, voit laittaa hiukset illalla pullaan tai vaihtoehtoisesti muotoilla löyhästi punotun kampauksen. Pese hiukset 3-4 kertaa viikossa välttäen alkoholia sisältäviä tuotteita, jotka voivat pehmentää keratiiniliitoksia.

Jos sidontalaajennukset menettävät hitaasti pidon tai kasvavat ulos kuuden kuukauden kuluttua, sinun on joko poistettava ne kokonaan tai liitettävä ne uudelleen. Voit käyttää erityistä liuotinta, vaivaa keratiiniliitokset liitospihdeillä ja poista ne sitten varovasti. Palautettaessa uusi keratiinigranulaatti kiinnitetään säikeisiin ja ne voidaan sitten työstää uudelleen.

liimauslaajennusten aallotyylin edut

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse