15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyylikkäitä naisten siirtymäkauden kampauksia – vinkkejä ja inspiraatiota tähdiltä

Naisten siirtymäkauden kampaukset hair-let-grow-pixie-cut-bobfrisur-emma-watson

Haluatko kasvattaa hiuksiasi takaisin lyhyen leikkauksen jälkeen vai aiotko erota pitkästä harjasta? Esittelemme sinulle ideoita kampauksille, joilla voit muotoilla kauniin ilmeen siirtymiseksi lyhyiden ja pitkien hiusten välillä. Artikkelista löydät kauneimman Naisten siirtymäkauden kampaukset, kuin ne ovat tähtien kuluneita.

Naisten siirtymäkauden kampaukset – anna pixie -leikkauksen kasvaa

Naisten siirtymäkauden kampaukset Pixie-cut-short-medium-long-bob-strähnen-anne-hathaway

Jos haluat kasvattaa hiuksiasi, sinulla pitäisi olla paljon kärsivällisyyttä ja valita oikea leikkaus siirtymäkauden kampaukselle. Pelkästään hiusten antamista ei suositella, koska ne ovat epätasaisia. Jos sinulla on esimerkiksi lyhyt leikkaus, jolla on pidemmät karvat ja lyhyempi kaula -alue, hiuksesi kasvavat voi luoda ei -toivottua mullet -vaikutusta. Siksi on parasta käydä silloin tällöin kampaajalla ja säätää hiusten pituutta.

Naisten siirtymäkauden kampaus lyhyestä pitkään tai keskipitkään

Naisten siirtymäkauden kampaukset lyhyet hiukset-kasvaa-siirtymä-keskipitkät-keira-knightley

Yleensä kestää muutaman vuoden siirtyä lyhyestä leikkauksesta pitkiin hiuksiin oman hiuksen kasvun mukaan. Jos toisaalta saavut keskipitkän kampauksen, kuten trendikkään pitkän bobin, koko asia vie hieman vähemmän. Molemmissa tapauksissa sinulla on itse asiassa bob siirtymäkauden kampauksena, joka tarjoaa erilaisia ​​muotoiluvaihtoehtoja sekä suorille että kiharoille hiuksille.

Moderni naisten kampaukset naisille 30 vuotta

Tyyli lyhyet hiukset – 7 kampausta Pixie leikata jäljitellä

Puolipitkät kampaukset 2016 naisille: 30 trendikkäimmistä tyyleistä

Siirtymäkauden kampaus alileikkauksen jälkeen – inspiraatiota Scarlett Johanssonilta

Naisten siirtymäkauden kampaus-aliarvostettu-vino-poni-suuri-scarlett-johansson

Sivu- ja alimuotoiset kampaukset ovat olleet viimeisten parin vuoden täydellinen trendi, varsinkin viileänä kesän kampauksena. Jos et kuitenkaan enää pidä trendikkäästä ulkonäöstä, sinun tulee tuoda paljon kärsivällisyyttä, jotta aliarvostus kasvaa. Sillä välin on olemassa muutamia ideoita naisten siirtymäkauden kampausvaihtoehdoista, jotka joskus näyttävät paremmilta kuin todellinen aliarvostettu kampaus. Näyttelijä Scarlett Johansson esimerkiksi antoi hiuksensa kasvaa, kammasi pidemmät yläkarvat alas ja peitti aliarvon.

Kasvavat lyhyet hiukset otsatukkailla

Naisten siirtymäkauden kampaukset tyyli-poni-kampaus-poni-väriaine-kasvaa-anna-kaley-cuoco

Lyhyt hiustenleikkaus, jossa on sivut tai suorat otsatukka, näyttää hyvältä ja voidaan muotoilla joko sekavaksi tai tyylikkääksi. Kasvavat otsat eivät myöskään ole ongelma, jos ne on muotoiltu oikein. Jonkin ajan kuluttua se voidaan kompensoida hiusten pituudella ja muuttaa kauniiksi bob -kampaukseksi. Kaley Cuoco on siirtymävaiheessaan, jossa on otsatukka, valinnut myös jonkin verran väriä sävyttämällä vaaleat hiuksensa vaaleanpunaiseksi. Väritys tuo aina hyvän idean siirtymäkauden kampaukseen, joten se ei näytä tylsältä.

Naisten siirtymäkauden kampaukset pixie -leikkauksesta bobiin

hyvät-siirtymäkauden kampaukset-lyhyt-kampaus-lyhyt-bob-vaalea-ylistys-jennifer-lawrence

Siirtyäkseen lyhyestä kampauksesta lohkoon Jennifer Lawrence valitsi lyhyen sivuttain jaetun bobin, jota hän käytti hieman aaltoilevasti. Tällainen siirtymäkauden kampaus on täydellinen naisille, joilla on pyöreät kasvot, ja se voidaan muuttaa olkapäähän ulottuvaksi bobiksi suhteellisen lyhyessä ajassa.

Tyyli naisten siirtymäkauden kampaus

naiset-siirtymäkauden kampaukset-lyhyt kampaus-sekava-lyhyt-bob-aallot-keskijakautuminen-lilja-collins

Naisten lyhyet ja pitkät hiustyylit vaativat hyvää muotoilua, jotta ne näyttävät hyvältä tällä välin. Esimerkiksi suoristusraudalla jopa lyhyet hiukset voivat näyttää pidemmiltä. Jos pidät kuitenkin myös lyhyemmistä kampauksista, voit loihtia retro -kampauksen aalloilla seuraavaa juhlaa varten. Huomaa kuitenkin, että vaurioituneet hiukset kasvavat yleensä hitaammin. Jos haluat pitkät hiukset lopputuloksena, sinun tulee muotoilla siirtymäkauden kampaus harvemmin, jotta et vahingoita hiuksia. Myös säännöllistä kärjen leikkaamista suositellaan.

Ideoita korkean kiinnityksen naisille siirtymäkauden kampaus

hyvät-siirtymäkauden-kampaukset-hiukset-anna-kasvaa-väriaine-updo-emma-roberts

Naisten siirtymävaiheessa on lukuisia muotoiluideoita keskipitkistä pitkiin hiuksiin, jotka voit tehdä itse ilman paljon vaivaa. Klassisia chignoneja, päivityksiä, joissa on pääpanta tai vanteet, ja punottuja kampauksia, kuten punottuja seppeleitä hiuksista, voidaan loihtia hartioihin ulottuvilla hiuksilla. Hiuksesi voivat siis kasvaa taas pitkiä rauhassa.

Säilytä naisten siirtymäkauden kampaukset Bobin jälkeen oikein

hyvät-siirtymäkauden kampaukset-keskipitkä-askel-leikkaus-vaaleat hiukset-ashley-benson

Jos haluat sanoa hyvästit bob -kampaukselle ja antaa hiusten kasvaa uudelleen, voit tehdä kauniita siirtymäkauden kampauksia itse askelleikkauksella. Jotta hiukset kasvaisivat mahdollisimman nopeasti, tarvitaan kuitenkin paljon hoitoa. Stressaantuneet hiukset eivät näytä ollenkaan kauniilta, joten sinun on leikattava kärjet säännöllisesti ja käytettävä vastaavia hiustuotteita.

Siirtymäkauden kampaukset ja hiustenpidennykset

hyvät-siirtymäkauden-kampaukset-jälkeen-bob-hiusten-värjäys-hiustenpidennykset-katy-perry

Jos haluat luoda hiuksillesi ylellisemmän ilmeen, voit kokeilla siirtymäkauden kampausta. Voit esimerkiksi värittää ne haluamallasi tavalla, kuten esimerkiksi Katy Perry usein tekee. Useimmat laulajat ja näyttelijät eivät kuitenkaan anna hiusten kasvaa rauhassa, vaan turvautuvat ns. Joten voit aina saada haluamasi hiusten pituuden odottamatta kauan.

Leikkaa hiukset lyhyiksi – mitä varoa

hyvät-siirtymä-kampaukset-siirtyminen-pitkät-lyhyet-otsatukka-tyylit-taylor-swift

Toinen naisten siirtymäkauden kampaus on päätös leikata hiukset pitkistä lyhyiksi. Monet julkkisnaiset ovat valinneet lyhyemmän leikkauksen, josta on tullut yhä suositumpaa viime vuosina. Jotta muutos ei olisi raju, voit ensin tehdä keskipitkän kampauksen ja vasta sitten harkita lyhyttä leikkausta.

Vaiheet pitkästä lyhyeen leikkaukseen siirtymisestä

hyvät-siirtymä-kampaukset-pitkät hiukset-leikkaus-bob-siirtymä-pixie-charlize-theron

Etelä -afrikkalainen näyttelijä Charlize Theron ei tehnyt pixie -leikkausta kerralla, vaan sen sijaan hän leikkasi pitkän vaalean harjansa bobiksi siirtymäkauden kampauksena. Bob -kampaukset ovat paras siirtyminen pitkistä hiuksista lyhyisiin aliarvostuksiin. Näin voit paremmin arvioida, näyttävätkö lyhyet hiukset hyvältä vai eivät.

Tyyli naisten siirtymäkauden kampaus kiharat

hyvät-siirtymäkauden-kampaukset-pitkästä lyhyeen-bob-kampaukseen-keskijakaus-kristen-stewart

Näyttelijä Kristen Stewart siirtyi pitkistä ruskeista hiuksista lyhyiksi vaaleiksi. Siirtymävaiheessa hän leikkasi ensin hiuksensa lyhyiksi ja värjäsi ne vasta sitten. Hän käytti melkein aina siirtymävaiheen kampaustaan ​​sivulle, jossa oli sivuttainen jako, joka asetettiin rentoihin kiharoihin. Toinen vaihtoehto kiharaan siirtymäkauden kampaukseen ovat kiharat, jotka on kammattu taaksepäin hieman volyymiä pään päällä.

Ideoita naisille siirtymäkauden kampaus pitkistä lyhyisiin – muotoiluvinkkejä

hyvät-siirtymäkauden-kampaukset-pitkät hiukset-voidaan-leikata-vaiheet-julianne-hough

Siirtymäkauden kampaus pitkästä lyhyeen on loistava tapa kokeilla erilaisia ​​hiustenleikkauksia. Jos esimerkiksi leikkaat hiuksesi lyhyeksi leikkaukseksi kerralla, odota hetki bob -kampausta. Jos kuitenkin valitset keskipitkän siirtymäkampauksen, saat selville, miltä lyhyt leikkaus näyttää, kun se kasvaa. Lyhyet naisten siirtymäkauden kampaukset, joissa on otsatukka, voidaan muotoilla hihnalla, joka luo lisää äänenvoimakkuutta pään yläosaan. Toisaalta pidempiä bob -kampauksia voidaan käyttää suorina tai kiharoina, keskeltä tai sivulta erotettuna ja auki tai kiinnitettyinä.

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse