15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Leikkaavat otsat – ohjeet suoriin ja vinoihin leikkauksiin

Jos etsit uutta kampausta suurella muutoksella, mutta jos kaikkia hiuksia ei ole leikattu radikaalisti lyhyiksi, valitset yleensä ponin. Poni -kampaukset muuttavat ulkonäköä valtavasti pienestä vaivasta huolimatta ja luovat tyttömäisen tai röyhkeän ilmeen ponin muodosta riippuen. Varsinkin kun päätät spontaanisti tämän kampauksen ja et halua odottaa seuraavaan kampaaja -tapaamiseen, tartu nopeasti saksiin. Jotta tämä ei johda pettymykseen, on otettava huomioon muutama asia, jos haluat leikata otsatukkaasi itse. Tässä artikkelissa olemme koonneet hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita otsojen leikkaamisesta. Saat taatusti täydellisen ilmeen ja voit pian esitellä uuden kampauksesi kaikille muille.

Otsatukka – hyödyllisiä vinkkejä ja tarvittavia työkaluja

otsatukka leikkausvinkit-sakset-kampa-työkalut-ohjeet

Mitä ehdottomasti välttää leikkaamalla otsatukkaa, on keittiösaksesi käyttö. Muut sakset, joita käytät jokapäiväisessä elämässä, ovat myös tabu. Ne eivät ole riittävän teräviä eivätkä yksinkertaisesti tehty tätä tarkoitusta varten, koska tylpät terät aiheuttavat halkeamia. Varsinkin jos luot säännöllisesti poni -kampauksen ja leikkaat otsatukka uudestaan ​​ja uudestaan, kannattaa sijoittaa ammattisahoihin. Tulos on taatusti parempi.

otsatukka leikata sileä-kampauksen-tyylinen-kiharat-brunette

Tarvitset myös kampa. Tämä on kaikkea muuta kuin kallista ja yksinkertaisesti osa leikkaamista. Älä edes yritä käyttää harjaa sen sijaan. Korkeintaan tämä tekee kaikesta vielä monimutkaisemman. Kampa sen sijaan ei vain halkaise hiuksia upeasti, vaan tekee myös paljon selkeämmäksi kapean muotoilunsa ansiosta.

Moderni shag -kampaus verhotangolla valloittaa päät vuonna 2019!

Mikroponi on palannut: kuka pitää lyhyestä ponista?

Trendikampaukset: keskipitkät, kerrostetut ja otsatukka – 13 tyylejä & Vinkkejä

otsatukka leikata pystysuoraan-kärki-hiukset-kampaus-ohjeet

Sitä ei koskaan leikata vaakasuoraan! Vaikka halutaankin suorat otsatukka, pidä sakset aina pystysuorassa tai ylöspäin ja leikkaa hiuksiin. Teet tämän pikkuhiljaa etkä ota riskiä poistaa liikaa hiuksistasi kerralla tai edes saada vinoa otsatukka. Sinun ei myöskään pidä vetää hiuksiasi liian alas kampaan. Silloinkin liika voidaan katkaista nopeasti ja otsatukka tulee aivan liian lyhyeksi.

Tämä on myös syy, miksi sinun pitäisi leikata hapsut, kun hiukset ovat kuivat. Kosteus tekee hiuksista pidemmät (vaikkakin minimaalisesti) raskauden vuoksi. Heti kun hiukset ovat kuivuneet ja vetäytyneet yhteen, kun otsatukka on leikattu, koet ilkeän yllätyksen, koska ne lyhenevät.

Suositut pitkät kampaukset otsatukkaineen – 20 muotoiluideaa ja -vinkkiä

Kampaukset, joissa otsatukka, bob -kampaus ja poninhäntä

Kampaus ja otsatukka- trendit syksyllä 2014

Leikkaavat otsat – ohjeet muodon mukaan

otsatukka-leikkaus-diy-kampauksen-leikkaus-idea-tee-itse

Kuinka tarkasti leikkaat, riippuu tietysti ennen kaikkea muodosta, jonka haluat saada. Suorat ponit karvat pidetään ja leikataan eri tavalla kuin vinoon varianttiin. Meillä on kaksi opasta, jotka auttavat sinua varmasti, jos haluat leikata otsatukka. Ota aina aikaa. Jos sinulla on kiire, on parempi siirtää uusi poni -kampauksesi toiseen päivään.

Leikkaa suora reuna

otsatukka-leikkaus-suorat-otsatukka-yksinkertaiset ohjeet-aloittelija-idea

Jos sinulla ei vielä ole ponia, on suositeltavaa, että ensimmäinen leikkaus tehdään kampaajalla. Hän voi löytää parhaan muodon kasvoillesi ja tällä tavoin myös parhaiten määrittää oikean pituuden, leveyden ja tiheyden. Myöhemmin sinun tarvitsee vain leikata valmis ulkoasu säännöllisesti, mikä on tietysti paljon helpompaa.

suorat otsatukka leikkaa itsesi täysiksi, kuten Zoey Deschanel

Jos et odota ja haluat luoda ponin kampauksen itse vielä pitkistä hiuksistasi, sido ensin poninhäntä. Vedä tästä poninhäntästä vähitellen useita säikeitä kammalla etuosista tai erotat ensin langat ja sitot hiukset yhteen. Anna niiden pudota kasvoillesi. Tämä on helpoin tapa määrittää, kuinka paksut ja kuinka leveät otsat haluat olla. Voit myös käyttää silmän kulmaa leikkaamalla otsatukka. Ponin päät eivät saa ulottua liian pitkälle silmien ulkokulmien ulkopuolelle.

leikkaa ja muotoile täydet otsatukka itse

Jos olet tyytyväinen hiusten määrään, leikkaa hiukset ensin karkeasti silmien tasolle. Ei ole väliä, onko leikkaus vino, koska jatkat leikkaamista jälkeenpäin saadaksesi oikean pituuden. Nyt voit aloittaa hiusten leikkaamisen pikkuhiljaa. Lopuksi niiden tulisi ulottua kulmakarvojen alapuolelle. Tarkista säännöllisesti ponin pituus ja että leikkaus on suora. Sitten voit jatkaa leikkaamista tai lopettaa niiden kanssa.

Leikkaa viisto reunus

poni-leikkaus-idea-kampaukset-tyttömäinen-vino

Jos haluat leikata otsatukka vinosti, menettely on jälleen erilainen. Voit leikata vinon ponin itse samoilla työkaluilla. Jos leikkaat itsellesi tällaiset puolitangat, myös tässä tulee olla varovainen, ettei lyhin osa ulotu kulmakarvan alimman reunan yli. Viistojen otsojen oikea leikkaaminen ei ole erityisen helppoa. Jos kuitenkin uskallat, toimi seuraavasti:

Kuinka leikata vinot otsat itse, ohjeet

Vino, puoliponi saavutetaan ensin kampaamalla halutut hiusten osat eteenpäin ja sitomalla loput osat yhteen tai kiinnittämällä ne. Kun keräät otsatukka otsatukkaille, sen vasemmalle ja oikealle puolelle luodaan kaksi väliseinää, jotka muodostavat niin sanotun kolmion. Kärki on parhaimmillaan pään keskellä, mutta se riippuu pääasiassa siitä, kuinka paljon hiuksia haluat leikata tai kuinka paksut haluat otsatukkaiden olevan. Eroaminen on loistava työkalu. Riippuen siitä, millä kasvojen puolella sivuponi leikataan, vastakkainen jako toimii leikkauksen rinnalla, niin sanotusti.

Siirrä nyt lanka valitun vastakkaiselle puolelle ja kampaa se tasaisesti. Joten jos haluat otsatukka oikealle puolelle, ota lanka vasemmalle leikkaamista varten ja päinvastoin. Nyt määrität leikkauslinjan. Kuten jo mainittiin, tämä kulkee rinnakkain pään kruunun kanssa ja sen pitäisi olla suunnilleen poskipäät. Tämä voi tietysti vaihdella sen mukaan, kuinka pitkä poni pitäisi olla. On parempi jättää lanka hieman pidempään ja lyhentää sitä pala kerrallaan kuin leikata liian lyhyt haara.

Vaihtoehtoisesti partaveitsiä voidaan käyttää, jos haluat leikata kulmikas otsatukka. Tästä videosta voit selvittää, miten tämä toimii:

Lyhyt otsatukka – Mikroponi

Erittäin lyhyt mikroponi balayage -värillä

Mikroponi on epäilemättä jotain rohkealle, koska se on erittäin näkyvä, ylellinen ja ennen kaikkea ei sovi kaikille kasvomuodoille. Siksi hänen on erityisen suositeltavaa mennä kampaajalle sen sijaan, että auttaisi kättä. Tämä ei ole vain paras tapa arvioida, sopivatko mikro -otsat ylipäätään sinulle, mutta voi myös määrittää oikean pituuden jälkeenpäin.

Kulmikas mikroponi lyhyille ja pitkille hiuksille

Lisäksi oikea leikkaus on erityisen tärkeä tässä. Vaikka vino poni piilottaa puutteet automaattisesti putoamalla irti, mini -otsatukka sijaitsee suoraan otsaan ja tekee jokaisen säikeen, jokaisen viiston leikkauksen ja muut virheet näkyviksi. Jos emme edelleenkään pysty estämään sinua ja haluat silti leikata pienet otsatukka, on parasta toimia seuraavasti:

 • Tee ensin yllä olevat suorat otsatukka -ohjeet.
 • Poista sitten vähitellen lisää hiuksia otsista leikkaamalla ne uudelleen pystysuunnassa.
 • Lyhennä tällä tavalla otsatukka pala kerrallaan, kunnes olet tyytyväinen pituuteen. Tarkista jokaisen leikkauksen jälkeen peilistä, onko pituus oikea sinulle ja leikkaa vasta sitten tarvittaessa.
 • Periaatteessa ei ole tarkkaa sääntöä oikealle pituudelle, koska jokaisella on jotain erilaista. Jotkut käyttävät sitä otsan keskelle, toiset jopa lyhyempään. On myös kaltevia vaihtoehtoja.
 • Muista: kerran pois, se pysyy pois, kunnes hiukset ovat kasvaneet takaisin! Älä ole liian nopea leikkaamisen kanssa, ole kärsivällinen.

Epäsäännöllinen ja pitkä mikroponi mustille hiuksille punaisilla aksentteilla

Mikroponi näyttää hyvältä soikeilla kasvoilla, kun taas pyöreitä kasvoja tulee välttää. Syynä tähän on se, että erittäin lyhyt leikkaus saa kasvot näyttämään entistä leveämmiltä. Sama koskee kulmikkaita kasvoja. Sydämenmuotoisilla kasvoilla merkityt voivat olla onnekkaita. Joissakin tapauksissa lyhyet otsat voivat itse asiassa imartella kasvoja.

Kärki: Jos et ole varma, voit helposti testata sen kerran. Kerää hiuksesi yhteen, ikään kuin olisit sitomassa punoksen, ja pidä päätäsi otsasi edessä kuin hapsut. Tämä toimii myös, jos sitoudut korkeaan pullaan ja vedät hiusten päät hiusliitoksesta otsasi yläpuolelle.

Half pony – Leikkaa trendikäs ranskalainen leikattu poni

Shag -kampaus, jossa on runsas 70 -luvun tyyliin leikattu poni

Trendikäs ranskalainen leikkaus, joka tunnetaan myös nimellä shag -kampaus, joka muistuttaa ranskalaisia ​​kauneuksia, kuten Brigitte Bardot ja erityisesti heidän kampauksensa 60- ja 70 -luvuilta, on erittäin suosittu trendi, jonka olet todennäköisesti huomannut useita kertoja tai jonka näet pian lisää usein tulee. Joten se ei yllätä meitä, jos olet päättänyt tästä ulkoasusta ja haluat leikata ranskalaisia ​​otsatukkaita.

Ranskalainen leikkaus ponin kampaus näyttää rennosti tyylikkäältä, jopa poninhäntä

Ja todennäköisyys, että saat hyvän osuman, on erittäin suuri, koska houkuttelevat otsat sopivat lähes kaikkiin kasvojen muotoihin ja sopivat sekä bob -kampauksiin että pitkiin hiuksiin. Vain jos sinulla on korkea tai leveä otsa, sinun tulee olla varovainen ja pyytää neuvoja etukäteen. Kiharat hiukset ovat myös vähemmän sopivia. Suosittelemme kuitenkin ensin käyntiä kampaajalla. Jos haluat silti leikata ranskalaisen leikkauksen otsatukka itse, voit tehdä sen seuraavasti:

Puolet ponin kampaus ranskaksi leikatulla tyylillä suorille hiuksille

 • Muotoile keskiosa.
 • Vie hiukset, joista haluat tehdä ponin, eteen (sama määrä jakautumisen vasemmalle ja oikealle puolelle) ja kiinnitä loput taakse tai sido ne.
 • Jaa tämä osa hiuksista puoliksi niin, että saat kaksi osaa.
 • Aloita yhdellä kahdesta. Nosta ne kammalla ja katkaise vähitellen vain hyvin lyhyt pala sisäpuolelta ylhäältä alas. Lyhyimmän pisteen tulisi olla kulmakarvojen alapuolella, kun otat otsatukka toiselle puolelle. Pisin on leuan tasolla.
 • Ole kärsivällinen leikatessasi ja leikkaamalla vain vähän kerrallaan, ja tarkista sitten pituus ennen saksien asettamista takaisin. Leikkauksen tulee olla tasainen, porrastettu.
 • Jos olet tyytyväinen tähän puoliskoon, toista koko juttu myös toisen puoliskon kanssa. Ponin ensimmäinen puolisko toimii mallina.

Leikkaa ja leikkaa otsatukka säännöllisesti

otsatukka-leikkaus-ideat-tee-se-itse-leikkaus-kampaaja

On parasta leikata ponin hiukset muutaman päivän välein sen sijaan, että odottaisit viikkoja, ennen kuin se kasvaa liian pitkäksi ja kiinnittää katseesi. Se vain helpottaa työtä. Jos et ole löytänyt aikaa lopulta tai olet yksinkertaisesti unohtanut, jatka vain ohjeiden mukaisesti ponin tyypistä riippuen: Kun olet kuiva, poimi osa hiuksista kammalla ja leikkaa hieman. Tarkista sen jälkeen pituus, onko leikkaamista enää tarpeen tehdä. Leikkaa jälleen pystysuunnassa, EI vaakasuorassa!

otsatukka-leikkaus-vino-video-opetusohjelma-naisellinen-leikkisä

Muuten on mainittava, että monet kampaajat tarjoavat nyt myös jälkileikkauksen ilmaiseksi, kun olet suorittanut perusleikkauksen heidän kanssaan. On parasta kysyä lisätietoja kampaajalta. Se voi jopa osoittautua tarpeettomaksi vaivata itseäsi.

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse