15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hiusten kuukalenteri – älä aliarvioi hyötyjä!

Kuukalenteri hiusten asento neuvoja nainen kauniita kampauksia

Kuukalenteri hiuksille, jossa oikea päivä hiusten leikkaamiseen voidaan valita, oli jo muinaisina aikoina koottu pitkän kuun tarkkailun ja sen vaikutuksen hiusten terveyteen ja kasvuun jälkeen.

Hiusten kuukalenteri lupaa kauniin kampauksen

Hiustenleikkaus sakset hyödyllisiä vinkkejä kampaus

Kuun vaiheet vaikuttavat pääasiassa hiusten kasvuun. Jos leikkaat sen, kun kuu on isompi, hiukset kasvavat nopeammin kuin jos leikkaat sen, kun kuu pienenee. Jos haluat vaihtaa hiuksiasi usein ja usein, niiden pitäisi pystyä kasvamaan nopeasti takaisin. Tässä tapauksessa sinun on lisättävä päivämäärä Kuukalenteri hiuksille valitse missä kuu on joko ensimmäisellä tai toisella neljänneksellä. Mutta jos saavutat juuri päinvastaisen ja haluat käydä kampaajalla harvemmin, sinun tulee valita päivä, jolloin kuu pienenee. Kuukalenteri voi auttaa sinua tässä. Hiusten leikkaaminen kutistuvan kuun aikana vahvistaa hiusten juuria ja estää niitä putoamasta. Kasvusi tulee olemaan riittävän hidasta.

Hiusten kuukalenteri antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä

Kuukalenteri hiustenleikkaus kampaaja vierailu vinkkejä ideoita

Uuden kuun aikana sinun tulee välttää hiusten leikkaamista, koska elämä lyhenee näinä päivinä. Valitettavasti ei ole selitetty, miksi näin on. Aivan kuten kuun vaiheet, myös kuun päivillä on tärkeä rooli. Kuun kiertokulku kestää 30 päivää, ja jokaisella päivällä on erityispiirteensä. Tiedot yhdessä Kuukalenteri hiuksille valitaan sen mukaan, miten kuu vaikuttaa hiusten kasvuun ja terveyteen. Päivät on jaettu hyödyllisiin, neutraaleihin ja epäedullisiin. Tällainen kalenteri voi auttaa sinua valitsemaan oikean päivän kampaajalle sen mukaan, mitä haluat muuttaa hiuksissasi.

Vuoden 2014 kuukalenteri ja miksi sinun pitäisi noudattaa sitä?

Puutarhanhoidon kuukalenteri 2014 – kuun vaiheiden edut ja haitat

Lisää menestystä vuoden 2014 kuukalenterilla eri elämänaloilla

Kuukalenteri hiukset nainen vaalea lyhytkarvainen kaunis kampaus

Kuukalenteri hiukset ruskea punainen vaalea väri lajike

Käytä kampausta, jossa on tähtiä vastaavat kerrokset

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse