15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee itse valmistumiskampauksesi – 17 yksinkertaista ideaa ja ohjeet

Prom-kampaukset-tee-se-itse-ohjeet-vntage-waves-pinup-girl

Monimutkaiset, liioitelut kampaukset eivät ole lähelläkään trendiä. Stylistit luottavat rentoihin kampauksiin ja hyvin hoidettuun, kiiltävään harjaan, joka putoaa mahdollisimman luonnollisesti ja jota ei “betonoida” hiuslakalla, kuten se näyttää 60-luvulta. Siirry myös aitoon ulkoasuun ja kokeile joitain meidän Prom -kampaukset kertaa pois. Tarjoamme yleiskatsauksen 15 ideasta ja yksinkertaisista ohjeista.

Tee itse valmistumiskampauksesi – mielikuvituksellisia parannuksia

Valmistumisen kampaukset-tee-se-itse-ohjeet-ylös-tee-kalat harmaat-keskipitkät hiukset

Up-do on eräänlainen updo, joka on hyvin luonnollinen ja löysästi sidottu. Hiusten asettamisesta ja sitomisesta ei ole tarkkoja sääntöjä. Hiusstylistit antavat mielikuvituksensa valloittaa ja yllättää monimutkaisilla mutta samalla rennoilla kampauksilla, joita voit myös jäljitellä itse.

Tee omat valmistumiskampauksesi – Up -do punottujen yksityiskohtaisten ohjeiden avulla

Prom-kampaukset-tee-se-itse-ohjeet-up-do-punokset-keskipitkät hiukset

Up-dosille on ominaista useita kierrettyjä ja rullattuja säikeitä, jotka on sidottu pään takaosaan. On suositeltavaa käyttää hiusneuloja ja hiusnauhoja, joiden väri on lähellä tätä. Haetaan luonnollista ulkonäköä, minkä vuoksi olisi hämmentävää, jos ”kiinnikkeet” pysyvät näkyvissä.

Kalanruotopunos Ohjeita rentouttomaan ulkonäköön

Hiusten punominen – 11 alkuperäistä punottua kampausta, joissa on ohjeet

Punottu kampaus häät: 35 ideaa eri pituisille hiuksille

Tee omat valmistumiskampauksesi – Up -do kierrettyjen ja rullattujen säikeiden avulla

Prom-kampaukset-tee-se-itse-ohjeet-ylös-tee-keskipitkät hiukset

Naiset ympäri maailmaa rakastavat mutkattomia päivityksiä ennen kaikkea siksi, että ne ovat hyvin monipuolisia, sopivat joka tilanteeseen, mutta myös jokapäiväiseen elämään ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – sopivat kaikenkokoisille hiuksille. Kokeile näitä kolmea hienoa päivitystä keskipitkille hiuksille.

Tee valmistumisen kampaukset itse – video -ohjeet

Tee itse valmistumiskampauksesi – Prinsessa Up -DoProm-kampaukset-tee-se-itse-ohjeet-prinsessa-ylös-tee-pitkät hiukset

Jokainen tyttö, jolla on pitkät hiukset, haaveilee prinsessa -kampauksesta, miksi sitten on lainkaan pitkiä hiuksia? On monia tapoja muotoilla pitkä harja, ei rajoja. On tuskin kuviteltavissa, että voit tehdä pitkistä hiuksistasi erittäin onnistuneita itse. Katso opetusvideo!

Tee Princess Up -Do itse – video -ohjeet

Tee Aabiball-kampaukset itse-vaiheittaiset ohjeet

Prom-kampaus-tee-se-itse-ohjeet-ylös-tee-pitkät hiukset

Päivityksillä tai letillä, se näyttää erityisen kauniilta, kun hiukset on korostettu. Koska korostamme erityistä rakennetta, hiusten punonta on todella näkyvää ja kaunista. Voidaan selvästi nähdä silmin valssattujen ja kierrettyjen säikeiden eri suunnat.

Tee itsellesi pukeutuminen useiden pienten hiusnauhojen avulla

Prom-kampaus-tee-se-itse-ohjeet-ylös-tee-askeleet-pitkät hiukset

Toinen lisätoimintojen etu on, että kampaus näyttää luonnollisesti tilavalta. Vinkkimme: voit tietysti kiusata yhtä tai toista säiettä, mutta älä liioittele sitä. Korjaa se käyttämällä suihketta, jolla on ylimääräinen hehku, muuten “normaali” saa hiukset näyttämään melko tylsiltä.

Tee itse valmistumiskampauksesi – päivitykset, joissa on paljon volyymia

Prom-hairstyles-tee-se-itse-ohjeet-updo-prinsessa-straehnen

Aksentteja ja hiuslisävarusteita voidaan sisällyttää up-dosiin. Romanttiset kukat, hiusneulat kristalleilla tai hiuskampa ainutlaatuiseen kosketukseen antavat kampaukselle tyttömäisen ilmeen ja hieman glamouria.

Tee itse valmistumiskampauksesi – Up -do toisella puolella kiertyneillä hiuksilla pitkille hiuksille

Prom-kampaus-tee-se-itse-ohjeet-sivuttain-ylös-tee-romanttinen

Up-dos ja muut päivitykset, jotka on sidottu matalalle niskasta tai toiselle puolelle, saavat aikaan kevyttä vintage-charmia. Nämä näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja sopivat erityisen hyvin mekkoon, jossa on klassinen leikkaus ja siluetti. Hieno esimerkki on esitetty yllä olevassa kuvassa.

Tee itse valmistumiskampauksesi – sotkuinen ranskalainen kierre keskipitkille hiuksille

Prom-kampaus-tee-se-itse-ohjeet-sotkuinen-ranskalainen kierre

Ranskalaiset kierretyt kampaukset ovat erittäin moderneja ja ajan tasalla, varsinkin jos ne eivät näytä liian “siisteiltä”. Kiusaa hiuksia ja, kun olet kiertänyt ne, sido ne hiusvärillä olevilla bobby -neuloilla ja aseta hiuslakka. Mitkä pienet säikeet lisäävät makeaa ulkonäköä, mutta liian monet saavat pään näyttämään tuuhealta.

Tee itse valmistumiskampauksesi – pitkille, kiharoille, villille hiuksille

Prom-hairstyles-do-it-yourself-ohjeet-pitkät hiukset-kihara

Pitkät ja kiharat hiukset voivat olla todellinen haaste tyylille. Vinkkimme on jakaa hiukset sektoreihin ja käsitellä niitä tällä tavalla. Käytä hiuslakan tai hiusvaahdon sijasta hiuksiin öljyjä, jotka antavat niille kiiltoa ja kimmoisuutta.

Tee itse valmistumiskampauksesi – sotkuinen pulla

Prom-hairstyles-tee-se-itse-ohjeet-poninhäntä-up-do-keskipitkät hiukset

Siirtyminen “sotkuiseen” ulkoasuun – sido hiukset poninhäntäyn matalalle niskaan ja kiusaa pään yläosaa hieman etukäteen, kierrä sitten poninhäntä ja kääri pulla. Anna minkä pienen säikeen pudota vapaasti kasvoillesi.

Tee omat valmistumiskampauksesi – vintage -tyyli keskipitkille hiuksille

Prom-kampaus-tee-se-itse-ohjeet-vintage-otsatukka-helppo

Vintage-ilme 50-luvun tyyliin sopii erityisesti naisille, joilla on keskipitkät hiukset. Nämä voidaan muotoilla helposti aaltoina suurilla hiusrullilla. Piirrä keskimmäinen jako ja kierrä otsatukka toiselle puolelle ja kiinnitä neulalla.

Tee itse valmistumiskampauksesi – punos pääpantaksi

Prom-hairstyles-tee-se-itse-ohjeet-vintage-volyymi-otsatukka

Punoksen käyttö pääpannana on aina hyvä idea tyttömäiselle kampaukselle. Se tuo hiuksiin tyylikkyyttä ja viehätystä. Näyttää erityisen hyvältä, että erottaa otsat muusta hiuksesta ja sitoo ne samalla.

Tee itse valmistumiskampauksesi – maanviljelijän seppele boho -tunnelmaan

Prom-kampaus-tee-se-itse-ohjeet-maanviljelijän seppele-yksinkertaisesti helppo

Talonpoikaseppele on yksi nuorten naisten suosituimmista kampauksista. Se antaa hiuksillesi raikkaan boho -nuotin ja sopii upeasti kesäasuun. Luonnollinen ja huomaamaton, tämä kampaus todella näyttää kauniit kasvosi. Luota luonnolliseen meikkiin ja kohokohtiin.

Tee itse valmistumiskampauksesi – punos hiuksiin

Prom-hairstyles-tee-se-itse-ohjeet-punokset-keskipitkät hiukset

Punotut keskipitkät hiukset eivät ole helppo tehtävä. Yleensä pituudesta on puute, ja punokset eivät todellakaan voi tulla omilleen. Pieni temppu poistaa ongelman. Jaa hiukset kahtia ja puno kaksi punosta, jotka lopulta sitoudut yhdeksi sivulle. Temppu on, että kun yhdistät kaksi punosta, tämä “ompelee” ne yhteen langan kanssa.

Tee omat valmistumiskampauksesi – sotkuiset kalanruotopunokset pitkille hiuksille

Prom-kampaus-tee-se-itse-ohjeet-punos-pitkät hiukset-sivuttain

Esittele pitkä harjasi sivussa ‘sotkuisella’ punoksella ja lisää hiuskoriste, jossa on kristalleja lisää glamouria. Toiselle puolelle sidotut kampaukset näyttävät parhaiten asuilta, joissa on paljaat hartiat. Joten laitoimme kauniin naispuolisen kaulan ja hartioiden linjan hyvin huomaamattomasti parrasvaloihin.

Tehokkaat hiustarvikkeet korostuksena yksinkertaiseen kampaukseen

Prom-kampaus-tee-se-itse-ohjeet-hiuslisäaineet-keskipitkät hiukset

Saat vaihtelua yksinkertaiseen kampaukseen, jos kiinnität tyylikkään hiuskoristeen hiuksiin. Löydä suhde hiusten muotoilun ja korujen suunnittelun välillä.

* Täydelliset ohjeet videoiden kanssa löytyvät seuraavasti tässä ja tässä löytö

Previous Post
Kierreportaat sisällä – esimerkkejä kiehtovista moderneista ja minimalistisista malleista
Next Post
Rihanna, Iman ja Naomi kuvasivat Balmainia vuonna 2014