15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yksityisyyden suoja viinipulloilta: Alkuperäinen kierrätysidea vanhoille lasipulloille

Pyöräily puutarhassa on todella hauskaa! Kun vanhoista, ilmeisesti hyödyttömistä esineistä syntyy jotain uutta ja kaunista, ei vain silmä ole tyytyväinen, vaan myös ympäristö. Joten voit rakentaa halvan puutarhapolun vanhasta puusta tai muuttaa vanhat ovet alkuperäiseksi yksityisyysnäytöksi. Yksityisyyden suojaamisessa on toinen hyvä idea käyttää kierrätysmateriaaleja puutarhassa. Viinipulloista valmistettu yksityisyysnäyttö näyttää todella siistiltä ja voi suojata tehokkaasti uteliailta katseilta. Lue, mitä tarvitset tähän jännittävään kierrätysprojektiin!

Uusi elämä vanhoille pulloille

DIY -yksityisyysnäyttö viinipulloista pergolassa

Puutarhassa on niin paljon hienoja asioita tyhjistä lasipulloista. Kukkapenkeistä ja tuulikelloista tunnelmallisiin koristeisiin – mielikuvituksellasi ei todellakaan ole rajoja. Lasi on materiaali, joka ei muutu vuosien varrella ja säilyttää oman viehätyksensä. Sitä on saatavana eri muodoissa ja väreissä ja se on erittäin koristeellinen. Joten vanhat lasipullot ovat aivan liian hyviä heitettäväksi pois. Sen sijaan voit käyttää pulloja uudelleen ja hengittää puutarhaan uutta elämää.

Koristeellinen ja edullinen yksityisyysnäyttö lasipulloista

Halpa yksityisyysnäyttö lasipulloista DIY

Kun puhut puutarhan tai terassin yksityisyysnäytöistä, voit todella säästää kierrättämällä vanhoja esineitä. Viinipullojen yksityisyysnäyttö on yksi kauneimmista ja luovimmista ideoista. Nämä lasipullot ovat kapeita ja niitä on saatavana eri väreinä. Ne voidaan järjestää siten, että syntyy värikäs seinä, joka luo jännittäviä valotehosteita auringonvalolle altistuessaan. Ja parasta on, että koko projekti ei maksa paljon, kunhan sinulla on tarpeeksi pulloja.

Yksityisyysnäyttöjen luominen viinipulloista: Näin se toimii!

Rakenna oma yksityisyysnäyttö lasipulloista ja puupylväistä

Et tarvitse paljon viinipulloista valmistetulle DIY -yksityisyysnäytölle, mutta se vaatii jonkin verran manuaalista taitoa. Kierrätysprojektin periaate on melko yksinkertainen: Ensin pullojen pohjat lävistetään ja työnnetään sitten rautatangoille. Tangot on asennettu puurunkoon, jotta ne pysyvät vakaina. Mitä lähempänä palkit ovat toisiaan, sitä parempi näkymä on estetty.

Aiotko rakentaa samanlaisen yksityisyysnäytön viinipulloista itse? Vastaamme alla, mihin sinun on kiinnitettävä huomiota.

Kuinka monta pulloa tarvitaan?

DIY -yksityisyysnäyttö terassi -idealle värikkäistä pulloista

Tähän kysymykseen ei ole selvää vastausta, koska tarkka määrä riippuu kyseisestä hankkeesta. Noin 7 pulloa viiniä mahtuu 3 metriä korkealle sauvalle jättäen päät vapaiksi tikun asentamiseen puukehykseen. Jos haluat pienemmän yksityisyysnäytön, tarvitset vähemmän pulloja tikkua kohden. Viinipullojen korkeus vaihtelee, mutta on yleensä 300-375 mm. Jotta voit laskea tarvittavan pullon määrän, sinun on vielä määritettävä yksityisyysnäytön leveys. Tämä auttaa myös määrittämään, kuinka monta rautapalkkia tarvitaan.

Poista pullon etiketit

Poista etiketit viinipulloista

Ennen kuin työnnät pullot tangoille, on suositeltavaa poistaa tarrat. Kuori jokainen pullo kuumalla vedellä ja astianpesuaineella tarran ja liiman poistamiseksi. Jos haluat poistaa tarroja useista pulloista kerralla, aseta ne kuuma vesihauteeseen, jossa on astianpesuainetta. Jos tämä menetelmä ei toimi, kokeile kynsilakanpoistoainetta.

Kierrätysidea tyhjien lasipullojen yksityisyysnäytölle

Et ehkä halua poistaa tarraa kauniimmista, kalliista viinipulloista, mutta muista, että tämä tapahtuu ennemmin tai myöhemmin, osittain sään vuoksi. Tuloksena on osittain repeytyneet tarrat, jotka ovat kaikkea muuta kuin kauniita.

Lasipullojen poraus: sinun on kiinnitettävä huomiota tähän

Lävistä lasipullo näin

Seuraava asia, joka sinun on tehtävä rakentaaksesi yksityisyysnäytön viinipulloista rautasauvoihin, on lävistää pullot. Tätä varten tarvitset erityisen poran lasin poraamiseen. Voit esimerkiksi käyttää kovametalliporaa, mutta timanttiporanterä on vielä parempi.

Kun lävistät pullon, sen on oltava vakaa. Aseta ne ylösalaisin esimerkiksi hiekka- tai hiekkasäkkiin ja poraa sitten lattian keskikohdan läpi timanttiporalla. Käytä suojakäsineitä ja suojalaseja.

Tärkeää: Kun porat lasia, älä käytä poran koko tehoa lasin rikkoutumisen välttämiseksi. Yrität käyttää lasia hitaasti pois sen sijaan, että poraisit sitä nopeasti.

Yksityisyyden suoja viinipulloilta ilman porausta: Vaihtoehtoja on olemassa

Kiinnitä yksityisyysnäyttö pulloista langalla ilman porausta

Lasipullojen poraaminen ei ole kaikille. Jos et voi tai et halua käsitellä poraa, voit omistautua toiseen tapaan kiinnittää pullot. Nyt haluamme tarkastella kahta mahdollista vaihtoehtoa.

Ensimmäisessä viinipullot sidotaan sauvoihin sen sijaan, että ne olisi juuttunut niihin. Tätä varten käytetään lankaa. Pullot on järjestetty tankojen väliin, ja pohjapullo istuu puukehyksen päällä. Kierrä sitten pullo langalla rautatangon ympärille ja jatka, kunnes kaikki lasipullot on sidottu. Jos tangot ponnahtaa ulos puurungosta, voit piilottaa pullot ylösalaisin (niskasi läpi).

DIY halvat yksityisyysnäytöt, jotka on valmistettu puusta ja tyhjistä lasipulloista

Toinen vaihtoehto ei toimi täysin ilman porausta, mutta porat puuta lasin sijaan, mikä on paljon helpompaa. Tähän projektiin tarvitaan Forstner -kärki tai reikäsaha ja puiset nauhat. Puun porattujen reikien on oltava riittävän suuria, jotta pullon kaulat mahtuvat.

Rakenna puukehys lattiaan

Betonoi puurunko maahan

Mitä voit tehdä, jotta lasipulloista valmistettu yksityisyysnäyttö pysyy vakaana? Vaihtoehtoja on kaksi – joko rakentaa maahan tai rakentaa tuet. Selitämme nyt, kuinka yksityisyysnäyttö rakennetaan maahan betonilla.

Rungon asentamiseksi kaivaa reikä ja aseta puurungon pylväs siten, että koteloliitännän alku on hieman maanpinnan yläpuolella. Täytä reikä muutamalla litralla vettä. Kaada nopeasti kovettuva betoniseos. Napauta sitten betoniseos pois puukappaleella. Varmista vesivaa’alla, että pylväs on suora. Täytä loput reiät maaperällä ja kaada se pylvään ympärille puukappaleella.

Kokoa yksityisyysnäyttö

Suojaa allasalue viinipulloista valmistetuilla yksityisyysnäytöillä

Kun puurunko on jo pystyssä, työnnä rautatangot aiemmin porattuihin reikiin. Liu’uta sitten poratut pullot tankoihin missä tahansa järjestyksessä – jotkut pystyasennossa, toiset ylösalaisin tai miten haluat. Voit luoda minkä tahansa kuvion eri väreistä. Asenna lopuksi puurungon yläosa ja viinipulloista valmistettu yksityisyysnäyttö on valmis.

Viileitä puutarhaideoita viinipulloista valmistetulla yksityisyysnäytöllä

Lasipullot kierrättävät koriste -aidan

Lasipulloista valmistettu yksityisyysnäyttö ei ole vain käytännöllinen lisä puutarhaan, vaan myös parantaa sitä täydellisesti. Värilliset pullot imevät auringonvaloa ja luovat kauniita väritehosteita. Tässä on hienoja ideoita puutarhanhoitoon yksityisyysnäytöllä, joka on valmistettu vanhoista pulloista.

Suojaa terassi

Yksityisyysnäyttö terassille, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista valmistetuista viinipulloista

Kukaan ei halua vieraiden katsovan terassia. Kauniilla ja omaperäisellä yksityisyysnäytöllä voit suojata yksityisyyttäsi ja kuvastaa ulkoaluetta. Yllä olevassa esimerkissä lasipulloilla varustetut tangot on asennettu suoraan pergolaan – yksinkertainen ja todella alkuperäinen idea.

Aseta värillisiä aksentteja puutarhaan

Rakenna oma paraventti puusta ja lasipulloista

Voit myös rakentaa pienen näytön vanhoista viinipulloista. Tässä projektissa ei käytetty rautapalkkeja. Sen sijaan pullot liimattiin yhteen luodakseen täysin tiiviin yksityisyysnäytön.

Piilota epämiellyttävät alueet puutarhassa

Piilota epämiellyttävät alueet puutarhassa yksityisyysnäytöillä lasipulloista

Yksityisyysnäyttö ei ole välttämätön vain terassille ja parvekkeelle. Jos puutarhassa on alueita, jotka haluat piilottaa, kierrätysmateriaalista valmistettu yksityisyyssuoja voi olla erittäin hyödyllinen. Kasvihuone, ilmastointilaite tai roskat voidaan piilottaa sen taakse.

Rakenna yksityisyysnäyttö huvimajalle

Huvimaja, jossa on viinipulloista valmistettu yksityisyysnäyttö

Kaikki haluavat rentoutua huvimajassa kesällä. Huvimajassa ei yleensä ole seiniä ja se altistuu usein naapureiden uteliaille silmille. Värillisistä viinipulloista valmistetun yksityisyysnäytön avulla voit suojata alueen ja antaa lehtimajalle koristeellisen ilmeen. Tällaisella yksityisyysnäytöllä näkymä estetään ilman raitisilman saantia.

Edullinen puutarha -aita viinipulloista

Viinipullojen aita rakentaa itsellesi vinkkejä

Haluatko aidata puutarhan alueella, kuten uima -altaalla? Silloin sinun ei välttämättä tarvitse turvautua klassiseen puuaitaan. Rakenna sen sijaan värikäs yksityisaita värillisistä lasipulloista ja lisää mukava korostus prosessin ulkopuolelle.

Vinkki: Jos haluat rakentaa värillisen aidan lasipulloista, mutta et löydä värillisiä pulloja, voit maalata ne itse. Lasivärit sopivat tähän parhaiten.

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana