15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kukkivat roikkuvat kasvit korien ripustamiseen – 10 roikkuva kasviideaa

Riippuvat kasvit korien ripustamiseen lobelia-keltainen-violetti-kukat

Kukkakorit kauniilla värikkäillä kukilla ovat aina aksentti puutarhan suunnittelussa, joka kiinnittää katseen. Ne ovat loistava ratkaisu kiireisille kukka -ystäville, joilla on vähän aikaa ja tilaa puutarhassa. Ripustuskorin suunnittelussa on otettava huomioon oikeanlaiset maaperät, lannoitteet ja vesimäärät. Valitse suurempi ruukku istuttaaksesi erilaisia ​​kukkia vierekkäin. Muoviset ripustuskorit ovat erittäin halpoja. Luonnollisen ilmeen saavuttamiseksi voit yhdistää roikkuvat kasvit turvesammaliin. Jotkut kukat sopivat erityisen hyvin istutettavaksi roikkuvaan koriin. Katso tämä Riippuvat kasvit korien ripustamiseen ja anna itsesi inspiroida suunnitteluideoistamme.

Erilaisia ​​roikkuvia kasveja korien ripustamiseen

Ripustuskasvit ripustuskorille lobelia-lila-pink-white-bluemchen-Gartengestaltung

Lobelia erinus on kevätkasvi, jonka pienet kukat muistuttavat pieniä perhosia. Lobelia on helppo istuttaa ja tarvitsee kylmää säätä. Kun se lämpenee, kaada lisää vettä ja nestemäistä lannoitetta 4 viikon välein. Kesäkuun lopussa sinun on korvattava lobelia muilla kukilla, jotka pitävät lämpöä.

Tyypillisiä roikkuvia kasveja korien ripustamiseen

Ripustuskasvit roikkuvat korit pelagronia-vaaleanpunainen-sininen-valkoinen-riippuva istutin

Pelargonimus (kutsutaan myös geranimuusiksi) on tyypillinen roikkuva kasvi. Joillakin lajeilla on lehtiä, jotka kasvavat alaspäin ja sopivat erityisen hyvin ripustettaviksi ripustuskoreihin.

Kauniit pelagroniat roikkuvat roikkuvassa korissa

Ripustuskasvit roikkuvat korit pelargonium-punainen-vihreä

Pelagroniat ovat monivuotisia kasveja, joiden kukista voi nauttia keväällä ja kesällä. Ripusta ripustuskori pelagronioiden kanssa aurinkoiseen paikkaan.

Herkkä kellokukka (Campanula)

Ripustuskasvit roikkokoreille bluebells-campanula-purple-flowers

Jos haluat luoda maalaistyylisen riippukorin, valitse hellävarainen campanula (kellokukka). Kellokukka on monivuotinen kasvi, joka kukkii kesä- ja heinäkuussa.

Kellokukalla voi olla eri muotoisia kukkia

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-sinikellot-campanula-valkoinen-vaaleanpunainen-violetti-kukat

Joillakin alueilla voit nauttia sinikelloista lokakuuhun asti. Kukat voivat olla vaaleanpunaisia, valkoisia tai laventelin värisiä. Cmpanula -kukka tarvitsee paljon aurinkoa.

Värikkäitä taikakelloja roikkuu puutarhapöydän päällä

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-kalibrachoa-maagiset kellot-keltainen-vaaleanpunainen-liila

Maaginen kello (Calibrachoa) on toinen kasvi, joka sopii erinomaisesti roikkuvien korien istuttamiseen. Siinä on monia pieniä kukkia, jotka voivat olla vaaleanpunaisia, keltaisia, valkoisia, sinisiä tai punaisia.

Calibrachoa on eräänlainen kukka, joka on erittäin helppo istuttaa

roikkuu-kasvit-roikkuvat korit-calibrachoa-maagiset kellot-vaaleanpunainen-punainen

Maaginen kello kukkii keväästä talveen. Se rakastaa auringonvaloa ja on siksi täydellinen ripustettavaksi parvekkeelle tai terassille. Kukka tarvitsee paljon vettä ja ravinteikasta maaperää.

Ivy (hedera)

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-hedera-muratti-vihreät lehdet

Jos haluat luoda talvella riippuvan korin, valitse muratti (hedera). Ivyllä on kauniit liuskat. Ripusta hederakasvit varjoon ja anna maaperän kuivua hieman ennen kastelua.

Mystinen muratti on täydellinen puutarhaan, jossa on vähemmän auringonvaloa

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-muratti-hedera-vihreä-puutarha-roikkuvat korit-kuokka

Eksoottinen maanviljelijä -orkidea (Schizanthus)

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-schizanthus-raot-kukat-purppura-vaaleanpunainen

Jos haluat luoda eksoottisen roikkuvan korin, unohda tyypilliset roikkuvat kasvit, kuten petuniat ja lobelia. Istuta ruukku halkaistuilla kukilla. Ne näyttävät epätavallisilta ja herättävät varmasti huomiota. Kasvi tunnetaan nimillä talonpoika orkidea ja pikkumiehen orkidea, latinalainen nimi on schizanthus.

Halkaistut kukat kasvavat yllättävän nopeasti

roikkuu-kasvit-roikkuvat korit-schizanthus-raot-kukat-violetti-geeli-valkoinen-riippuvat korit

Olet varmaan kuullut, että orkideoita on vaikea istuttaa. Onneksi jos noudatat yksinkertaisia ​​sääntöjä, se ei ole oikein. Istuta kukat kuivaan, lannoitettuun maahan. He tarvitsevat aurinkoa aamulla ja varjoa iltapäivisin. On erittäin todennäköistä, että kukat kasvavat korin alla ja alla. Varo kirvoja keväällä.

Tyypillinen riippuva kasvi – puutarhapetunia 

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-petunia-vaaleanpunainen-valkoinen-lila-kukat

Puutarhapetunia on toinen kasvilaji, joka on tyypillinen roikkuvien korien istuttamiseen. Mitä tulee petunioihin, on olemassa erilaisia ​​värejä ja muotoja kukkia. Tämän tyyppinen kukka on helppo istuttaa. Tarvitset vain runsaasti auringonvaloa ja säännöllistä kastelua.

Petunian nimi tulee brasilialaisesta tupakan sanasta kahden kasvin samankaltaisuuden vuoksi

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-petunia-vaaleanpunainen-bidens-aurea-keltainen

Impatiens (ahkera täitä)

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-ahkera-fleeces-impatiens-vaaleanpunaiset kukat-vihreät

Jos puutarhasi tai parvekkeesi on hieman varjoisa, voit istuttaa impatiensia roikkuviin koreihin. Ahkera Lieschen kehittää kauniita, värikkäitä kukkia jopa varjossa. Voit tehdä tämän valitsemalla valutetun maaperän, joka ei ole liian lannoitettu.

Lieschenin ahkeraa kukkaa on viljelty vuodesta 1880

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-ahkera-valhe-impatiens-punainen-valkoinen-vaaleanpunainen-kukat-siniset roikkuvat korit

Täydellinen paikka Impatiensille on aurinkoinen aamulla ja varjoisa iltapäivällä. Huomaa, että pakkas voi vahingoittaa ahkeraa lisaa.

Fuksia

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-fuksia-vaaleanpunaiset-lila-kukat-mustat roikkuvat korit

Fuksia on löydetty Etelä -Amerikasta ja Karibialta. Ne ovat erittäin suosittu parvekekasvi, joka näyttää erittäin mukavalta roikkuvassa korissa. On olemassa yli 6000 erilaista fuksia. Istutettaessa auringonvalon määrä on tärkeä, ja mitä vahvempi kukkien väri, sitä aurinkoisempi kukka tarvitsee.

Fuksia on laajalti käytetty koristekasvi

roikkuvat kasvit-roikkuvat korit-fuksia-valko-vaaleanpunaiset-kukat

Maaperän ei tarvitse olla kosteaa, mutta ei liian kastettua, koska juuret voivat mädäntyä helposti. Lannoita maaperää kahden viikon välein äläkä anna kasvien jäätyä.

Previous Post
Nyrkkeily – Hyvä kunto ja nopeat refleksit
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta