15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ulkokeittiön perustaminen – luovia ideoita ulkokeittiön suunnitteluun

Ulkokeittiökalusteet tiiliverhous-luonnonkivi-työtaso-ruostumaton teräsgrilli

 Ihmettelet, miten sinun Aseta keittiö pitäisi olla niin mukava ja käytännöllinen? Olemme keränneet sinulle innovatiivisia ja luovia ideoita. Tämän Camden -kodin omistajat ovat aina halunneet järjestää suuret illallisjuhlat. Siksi he suunnittelivat keittiönsä mahdollistamaan sen. Rockportin suunnittelija Deborah Chatfield opetti tämän. Hän suunnitteli toscanalaisen loggian tunteen ja käytti rakentamisessa paljon kiveä. Pitkä puinen pöytä auttoi myös luomaan tämän tunnelman.

Ulkokeittiön perustaminen – ideoita ja vinkkejä todelliseen hyvinvointiisi puutarhassa

ulkokeittiö-kalustus-maalaismainen-puu-kivi-ruostumaton teräs-grilli

Miksi hyvillä ihmisillä on usein huonoja kokemuksia huonoista Aseta keittiö? Tätä kysymystä kysytään usein, koska monilla meistä on todennäköisesti ollut huonoja kokemuksia sopimattomista malleista. Joskus käy niin, että seisot keittiössä etkä tiedä mihin laittaa lastan tai muuta tavaraa. Olemme nähneet tarpeeksi huonosti suunniteltuja keittiöitä. Voimme usein tunnistaa huonosti suunnitellun keittiön, mutta emme voineet itse tehdä mitään keittiön paremman sisustamisen vuoksi. Mutta on ihmisiä, jotka voivat tehdä sen. Tässä on opittu esimerkiksi Russ Faulkilta – hän on Kalamazoo Outdoor Gourmetin presidentti ja suunnittelee grillit ja muut keittiövälineet. Eric Groft on maisemointiyrityksen johtaja ja Mark Scott on toisen yrityksen presidentti. Jaoit heidän kokemuksensa kanssamme.

Ensinnäkin, aina suunnitella. Kaikki kolme asiantuntijaa ovat yhtä mieltä siitä, että keittiön suunnittelu on erittäin tärkeää, että sinun tulee suunnitella kaikki huolellisesti etukäteen. Näin voit välttää monia huonoja päätöksiä.

Toiseksi, tarkista useiden asiantuntijoiden kanssa. Kerää useampi kuin yksi mielipide keittiön suunnittelusta. Etsi alan parhaat ammattilaiset ja kuuntele heidän kanssaan. He antavat sinulle hienoja ideoita.

Perusta ulkokeittiö – 3 asiantuntijaa auttaa sinua

Ulkokeittiö perustettu ruostumattomasta teräksestä rakennettu grillirakennus

Kolmanneksi, varmista, että ihmiset, jotka auttavat sinua suunnittelemaan keittiösi, todella tietävät siitä. On kauheaa ympäröidä itsensä väärillä ihmisillä, jotka eivät tiedä, mikä on modernia ja missä. Faulkin kokemuksen mukaan suunnittelija kertoi hänelle, että asiakas ei halunnut jääkaappia keittiöönsä ulkopuolelle, koska hän ei halunnut koteloida jääkaappia talvella. Faulkin mukaan ainoa asia talvella olisi sammuttaa jääkaappi. Joten tällä suunnittelijalla ei ollut aavistustakaan tekniikasta.

Neljänneksi, ole varovainen siitä, mistä materiaaleistasi talosi on rakennettu, ja käytä samaa keittiössäsi. Se olisi sopivaa ja myös halvempaa sinulle. Jotkut materiaalit ovat halpoja ja mestarit rakastavat työskennellä heidän kanssaan, mutta jos ne ovat vain yhdessä paikassa talossa – niiden käyttö on sopimatonta.

Viidenneksi: ole varovainen mittojen kanssa! the Aseta keittiö voi olla erittäin vaarallista, jos teet tämän virheellisesti. Jos sinulla olisi iso talo ja pieni keittiö, se näyttäisi groteskilta ja kuin elefantti lasikaupassa Faulkin mukaan. Myös päinvastainen voi olla ongelma. Älä tee laskurista niin suurta. Pitkän laskurin tilavuus on sama kuin Volkswagenin. Jos siirtyminen tiskistä muihin huoneisiin ei sujunut hyvin, koko tarina näyttää rannalta kuolleelta makaavalta valaalta.

Keittiön asentaminen – Seuraa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä

ulkokeittiö-kalusteet-graniitti-työtaso-ruokailutila-säilytystilaa

Kuudenneksi, keskity virtaukseen. Mitä sen oikein piti tarkoittaa? Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava erittäin varovainen huonekalujen sijoittamisessa. Onko se tarpeeksi käytännöllistä? Hänen Aseta keittiö, mutta oikeutetusti siitä voi tulla painajainen, jos et tee tätä hyvin ja kadut myöhemmin. Esimerkiksi on erittäin tärkeää, kuka aikoo kokata, mitkä ovat heidän tarpeensa ja onko keittiö tarpeeksi mukava.

ulkokeittiö-kalusteet-luonnonkivet-saari-edessä-puu-baarijakkara-ruokailutila

Seitsemänneksi luo riittävästi valoa. On vaikea kokata, kun valoa ei ole tarpeeksi. Silloin ei voinut nähdä ruokaa ja tehdä virheitä. Varmista, että valo on normaali ja että voit ehkä himmentää valoa myöhemmin.

Kahdeksas: Kuinka paljon on oikeastaan ​​liikaa? On parempi olla ostamatta tarpeettomia laitteita. Mutta tämä on yksi vaikeimmista kysymyksistä. On ihmisiä, jotka käyttävät liikaa ostaakseen erilaisia ​​asioita, joita he eivät koskaan tarvitse. Mutta muut asiantuntijat ovat eri mieltä asiasta. Esimerkiksi nainen pyysi suunnittelijaa toimittamaan keittiöönsä laitteita, jotka maksoivat 80 000 dollaria. Hän kokkaa harvoin itseään, mutta kun hän tekee, hän toivoo, ettei mitään jää puuttumaan.

Ulkokeittiön perustaminen – keittiön suunnittelu ulkoalueella

ulkokeittiö-kalusteet-ruokailutila-ruokapöytä-penkki-puu-musta

Yhdeksäs: Kyse on ruoanlaiton hauskuudesta. Mieti mitä todella tarvitset ja hanki se. Suunnitelma! Et ehdottomasti halua paistaa pihvejä ylikuumenemisessa, polttaa kylkiluita tuntikausia tai leipoa pizzaa liian heikossa uunissa. Mieti siis tarkkaan, millaisia ​​laitteita aiot ostaa.

Kymmenes: Kaiken pitäisi sopia. Nykyään ei ole kyse pelkästään ruoanlaitosta. Voit kokata, katsella televisiota ja harrastaa muita aktiviteetteja samanaikaisesti – kaikki riippuu vain sinusta ja ideoistasi! Tutustu näihin vinkkeihin Aseta keittiö!

Keittiön pöytäpuut pitkät suuret penkit

kiviseinä puu materiaali mukavuus mukavuutta suunnittelija ideoita

Keittiö perustettu kivi puu pesuallas ulkopuolella alueella

keittiö perustettu puutarha ulkoalue täysin varusteltu

maaperä kivimateriaali moderni tekniikka grilli ruoka

perustaa keittiö tyyli moderni mukavat huonekalut tilava

ruoanlaitto ulkona syöminen mahdollisuus puukivi luonnollisuus   alueen suunnittelu takka lounge nojatuoli näkymä rentoutumiseen

tuore huomautus sininen oranssi värit saavat kaiken tarvittavan

keittiökalusteet sisäpiha moderni sisustus suunnittelutyö

Previous Post
Wieniläiset pajuhuonekalut – kauniit punokset huonekaluissa ja kodin tarvikkeissa
Next Post
Kasvihuoneen rakentaminen ja asettaminen puutarhaan – mitä sinun on harkittava