15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kun ulko-lounge on keidas oman puutarhan

ulko-lounge-terassi-puutarha-istuimet-rottinki-vaaleanharmaa

Luonnossa olemisella on osoittautunut myönteinen vaikutus ihmisiin. Ei ihme, että haluamme siirtää vapaa -aikamme ulkona kesällä. Täydellinen paikka rentoutua on oma puutarha. Varsinkin kun se on houkuttelevasti suunniteltu ja kutsuu sinut viipymään mukavilla istuimilla ja koristeellisilla kohokohdilla. Tänään aiomme jakaa kanssasi muutamia vinkkejä ulkoilutilan parhaaseen sisustamiseen.

Mukavat oleskelutilat

lounge-puutarha-istuimet-nojatuoli-mukava-viihtyisä-puulattia-terassi

Riippumatta siitä, haluatko viettää aikaa puutarhassa yksin vai yhdessä perheen ja ystävien kanssa, sinun on ensin varmistettava, että siellä on mukavat istuimet, joihin voit istua. Puutarhakalusteet voidaan joko sijoittaa yksitellen tai tehdä isommaksi istuinryhmäksi. On siis mahdollisuus levätä yksin hyvän kirjan kanssa tai jakaa tilaa vieraiden kanssa grillillä. Ovat erityisen käteviä Lepotuoli yksilöllisellä istumismukavuudella, joita on saatavana eri istuinleveyksinä ja selkänojan korkeuksina. Tämän seurauksena istuimet räätälöidään yksilöllisesti käyttäjälleen ja mukautetaan hänen kokonsa ja pituutensa mukaan.

Kärki: Ne, jotka sopivat istuinkalusteiden värit talon julkisivuun, takaavat erityisen harmonisen kuvan.

Kodikas paviljonki

ulko-lounge-puutarha-puu-paviljonki-lehtimaja-yksityisyyden suoja-portaat

Istuinalueen yläpuolella oleva paviljonki varmistaa, että luonnon ystävät voivat jäädä puutarhaan, vaikka sää on huono tai jos äkillisesti sataa. Lisäksi se suojaa liialliselta auringon säteilyltä erittäin kuumina päivinä ja keskipäivällä. On olemassa erilaisia ​​versioita puusta, metallikehyksen muodossa ja romanttisilla kangasverhoilla.

Kärki: Jos valitset paviljongin, jossa on pysyvästi lukittavat ovet tai ikkunat, voit käyttää sitä myös esimerkiksi työpajana tai vierashuoneena.

Kauniita kukkia

lounge-puutarha-terassi-hydrangea-joy

Kasvisuunnittelu on jokaisen hyvin hoidetun puutarhan alfa ja omega.

• Tietyt kasvityypit kukkivat koko kesän ja ilahduttavat siksi omistajiaan pysyvällä värisävyllä. Näitä ovat esimerkiksi oleandrit, klematit ja hortensiat.

Maanpäällinen kaunistaa myös suurempia alueita ja on erittäin helppo hoitaa.

• Jokaisen nurmikon omistajan tulisi miettiä automaattista kastelujärjestelmää. Tämä optimaalinen hoito maaperästä ja varmistaa, että ruoho näyttää rehevän vihreältä.

ulkona-lounge-yksityisyys-hedge-ikivihreät kasvit

• Suojat jakavat puutarhan visuaalisesti ja tarjoavat riittävän yksityisyyden. Ensinnäkin tähän sopivat kasvit, jotka kasvavat korkeiksi ja sietävät suoraa auringonvaloa. Tässä on valikoima:

o muratti

o kiinalainen ruoko

o puutarhabambu

o kirsikkalaakeri

o Villi viini

Ilmakehän valaistus

puutarha-valaistus-keiju valot-puut-sateenvarjot

Oikea valaistus ei ainoastaan ​​takaa riittävää näkyvyyttä pimeässä. Se auttaa myös luomaan ilmapiirin iltaisin ulkona.

• Yksittäisiä aksentteja voidaan korostaa valaisemalla mielenkiintoisen muotoisia puita, erityisesti kauniita kasveja tai veistoksia puutarhassa ja korostamalla niitä. Tähän sopivat sekä suora valaistus ajovaloilla että epäsuora valaistus, esimerkiksi puolipyöreiden aurinkovalojen muodossa.

• Lattiaan integroidut lamput kiinnittävät silmiä. Usein nämä on järjestetty puoliympyräksi tai suoraksi verantaa pitkin ja antavat ulkopinnan loistaa romanttisessa valossa.

• Värikkäitä keijuvalaisimia, lyhtyjä ja kynttilöitä, jotka takaavat WOW -vaikutelman seuraavassa puutarhajuhlissa perheen ja ystävien kanssa.

Maalaismainen ulkokeittiö

pizzauuni-puutarha-itse tehty pesuallas-maalaismainen

Jokainen, joka on asettanut puutarhansa niin kauniisti, ei halua jättää sitä ollenkaan. Ja sen ei tarvitse olla. Vuoden 2017 trendi on ns. Ulkokeittiöt. Tällaisen grillin mahdollisuudet ylittävät paljon yksinkertaisen grillin mahdollisuudet. Siinä on työtaso, pesuallas, grilli ja / tai liesi. Tämä tarkoittaa sitä, että aterioita ei voi vain nauttia ulkona, vaan myös valmistaa siellä. Tämä säästää ärsyttävää juoksemista edestakaisin sisä- ja ulkotilojen välillä. Tällä tavalla isäntä voi myös nauttia ajastasi perheen ja ystävien kanssa.

Kärki: Ohjeet löytyvät verkosta a Rakenna oma ulkokeittiö helposti lehdet.

Kuvat:

1. © Photographee.eu / shutterstock

2. © markilux

3. 5. © Hannamariah / shutterstock

4. 6. 7. © pixabay.com cc0

Previous Post
Panna oma olut – Kuinka tehdä oma suosikki humalan makuinen juoma
Next Post
Tee luovia pääsiäispakkauksia kankaasta, paperista ja pusseista ja pakkaa kauniisti pääsiäislahjat