15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni puutarhasuunnittelu saa kattoterassin näyttämään kodikkaalta

sopivat design huonekalut huonekalut hiljainen rauha

Viihtyisä ja moderni puutarhan suunnittelu kattoterassille takaa täydellisen rentoutumisen. Sillä on myös vaikuttava vaikutus kaikkiin kävijöihin. Katso ideamme kauniista puutarhasuunnittelusta!

Moderni puutarhasuunnittelu antaa kaupunkiasunnolle raikkaan ilmeen 

kaupungin litteä kattoterassi, joka kutsuu vaikuttuneita kävijöitä

Kodikkaan ja moderni puutarhan suunnittelu Kattoterassilla on tietysti lukemattomia mahdollisuuksia. Esittelemme sinulle variantin kodikkaasta puutarhasuunnittelusta kattoterassilla, jolla voit paeta kaupungin jokapäiväistä stressiä. Tämä puutarha sijaitsee kaksikerroksisen kaupunkitalorakennuksen katolla. Suunnittelu luotiin yhteistyössä Simon Morray-Jones Architectsin, Clair Strong Interior Stylingin ja Isossa-Britanniassa toimivan BlueSky Landscapesin kanssa. Tämän kattopuutarhan moderni tyyli on jatkoa modernille sisustukselle.

Moderni puutarhasuunnittelu kutsuu sinut rentoutumaan

modernit puutarhan suunnitteluideat tuoreet vihreät kasvit

Kaupunkiympäristönsä mukaisesti puutarha koostuu kasveista, jotka vaativat vähän huoltoa. Tämä tarkoittaa, että omistajan ei tarvitse huolehtia, jos hänellä ei ole aikaa. Tämä rentouttava puutarha koostuu ruoanvalmistusalueesta, istuinalueesta, jossa on ruokapöytä, kehystettynä matalilla pensasaidoilla yksityisyyden parantamiseksi. Vihreät ja valkoiset kasvit hallitsevat tätä yksinkertaista mutta vaikuttavaa puutarhaa. Moderni puutarhasuunnittelu on yksinkertainen mutta moderni. Huonekalumateriaali on helppo puhdistaa. Oranssiksi maalattu nelijalkainen pöytä ja rehevä istutus luovat tarvittavan sisäisen rauhan rentoutumiseen raskaan työpäivän jälkeen.

moderni puutarhan suunnittelu vihreä raikas ilma rentoutua helppo pyyhkiä pois

Previous Post
Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa
Next Post
Vinkkejä korotettujen sänkyjen istuttamiseen – mitkä kasvit sopivat hyvin yhteen?