15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modern Gardens – 12 trendiä esillä Chelsea Flower Show 2016 -tapahtumassa

Moderni puutarha - puutarhasuunnittelu - trendit - puutarhaveistos - puutarhataide - lampi

Joka vuosi maailman suurin kukka -näyttely, Chelsea Flower Show, järjestetään Ison -Britannian pääkaupungissa. Viisi päivää toukokuussa 4,5 hehtaarin alueella on mielikuvituksellinen modernit puutarhat esitteli ja pani täytäntöön puutarhan suunnittelun uusimmat suuntaukset. Hanki inspiraatiota ja vinkkejä puutarhaasi puutarhan suunnittelun Mekasta.

Moderni puutarha – puutarhasuunnittelu perustuu Chelsea Garden Show 2016 -tapahtumassa esitettyihin uusimpiin trendeihin

Moderni puutarha - puutarhasuunnittelu - trendit - puutarhapolku - värillinen - puutarhaveistos

Puutarhasuunnittelijat Englannista eivät vain esittele taitojaan ja luovat unenomaisia ​​maisemia, jotka ovat nousseet ikään kuin Alicen unelma -maailmasta. Mutta salaisuus pitäisi paljastaa – näyttelyn aikaan kaikki kasvit ovat huippukunnossa ja kukkivat upeasti rinnakkain, vaikka joillakin lajikkeilla on eri kukinta -ajat.

Moderni puutarha – 12 inspiraatiota houkuttelevaan puutarhasuunnitteluun uusimpien trendien perusteella

Moderni puutarha-puutarhan suunnittelu-trendit-kasvi-nurmikon matto-corten-teräs

Englantilaisen puutarhan rakenteellisten ja rakenteellisten elementtien lisäksi istutus sisältää eri materiaaleista valmistettuja veistoksia ja puutarhataidetta. Corten -teräs ja betoni erottuvat vuoden 2016 trendimateriaaleista. Seuraavissa kuvissa niitä tulkitaan hyvin monipuolisesti.

Moderni puutarha, jossa on puutarhaveistoksia

moderni-puutarha-puutarha-design-trendit-betoni-puutarha-taide-takka

Puutarhapolkuilla on tärkeä rooli puutarhassa. Ne tarjoavat rakenteen ja tietysti täydellisen pääsyn jokaiseen nurkkaan ulkoalueella. Betonista tai sementistä on tulossa suosittu materiaali sen modernin ulkonäön ja kestävien ominaisuuksien vuoksi. Betonilaatat voidaan järjestää rakennuspalikoiksi ja käyttää myös terassin ikkunaluukkujen peittämiseen.

Moderni kattopuutarha

moderni-puutarha-maisemointi-trendit-katto-puutarha-autotalli-viherryttäminen

Puutarhamessuilla esitellyillä ideoilla ei ole rajoja. Yksi esimerkki tästä on vihreä autotalli. Vihreät katot ja koristeelliset metsät, jotka on istutettu vaiheittain yhdessä lohkareiden ja sammalta kanssa, luovat maailman, jossa kaksi kulttuuria kohtaavat. Tätä erottuvaa puutarhasuunnittelua voidaan kuvata eurooppalaiseksi tulkintaksi, joka hyödyttää aasialaista puutarhaa.

Moderni puutarha ja suora pääsy lattiasta kattoon ulottuvien lasiovien kautta

moderni-puutarha-puutarha-design-trendit-puutarha-talo-lasitus-kattopuutarha

Englannissa puutarhan luonnolliseen suunnitteluun kiinnitetään paljon huomiota. Tämä päämotiivi näkyy myös jokaisessa esillä olevassa modernissa puutarhassa. Joka tapauksessa tämä ei tarkoita sitä, että kasvit ovat kasvaneet kaoottisesti tai ovat kasvaneet itsestään. Jokainen lajike tarvitsee tietyn paikan ja kukkii eri tavalla. Kasvit on sijoitettu vierekkäin siten, että niistä tulee kaunis kuva milloin tahansa vuoden aikana.

Moderni puutarha rinteellä

moderni-puutarha-puutarha-suunnittelutrendit-rehevä-rivitalo-rinteellä-corten-teräs

Rinteiden puutarhoja ei yleensä haluta, mutta puutarhan ystäville – todellinen unelma. Tämä on ihanteellinen edellytys onnistuneelle rivitalopuutarhasuunnittelulle, jossa on erilaisia ​​alueita ja kasveja. Kenttä, jossa harrastuspuutarhuri voi kehittää mielikuvitustaan.

Moderni puutarha ja pergolat – uusien materiaalien käyttö

moderni-puutarha-puutarha-suunnittelutrendit-portaat-corten-teräskiipeilykasvit

Puutarhan pergola toimii ulkoilualueen suunnittelukeskuksena. Suorakulmaiset puiset pergolat ovat todella vanhanaikaisia, mutta et voi tehdä ilman kodikkuutta. Ihanteellinen ratkaisu on muodon muuttaminen ja myös käytettyjen materiaalien vaihtelu. Pyöreä muotoinen pergola, puulattia ja teräsrakenne voivat olla hyvä vaihtoehto tavalliselle.

Moderni puutarha ja puutarhataidetta

moderni-puutarha-puutarha-design-trendit-puutarha-portti-corten-teräs-puu

Corten -teräs, puu, pronssi – puutarhataide ei rajoita. Suunnitteluelementeillä tai niillä, jotka antavat alueelle puhtaasti koristeellisen luonteen, ei ole merkitystä. Suunnittelun on yksinkertaisesti oltava oikea ja sopusoinnussa tyylikkäästi muiden puutarhassa olevien esineiden kanssa.

Moderni puutarha, jossa on lampi tai vesi

moderni-puutarha-puutarha-design-trendit-puu-puutarha-talo-lampi

Nykyaikaisen puutarhan vesiominaisuudet ottavat askeleen taaksepäin, ja ne korvataan kaikenlaisilla ja muotoisilla lampilla. Nykyaikaiset ja samalla hyvin lähellä luontoa suunnitellut vesialueet takaavat rauhallisen ja rennon ilmapiirin ulkona, yksityisellä vehreällä keitaalla. Koristekasvit ja muut lajikkeet, jotka yleensä viihtyvät veden lähellä luonnossa, sopivat todella tähän alueeseen omassa puutarhassa.

Moderni puutarha ja kasvit kukkaruukkuissa

modernit puutarhat-puutarha-design-trendit-puutarha-polku-kivi-laatat-ueppig

Ruukuissa ja ruukuissa olevat kasvit voidaan myös näyttää erittäin luonnollisilta. On suositeltavaa valita suurempia kontteja, koska ne tarjoavat yksinkertaisesti enemmän liikkumavaraa. Peitä alustan pinta multaa tai, mikä parasta, sammalla luonnollisen ilmeen saavuttamiseksi. Etsi myös sellaisia ​​kasveja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin muut vapaasti kasvavat kasvit, ja järjestä kukkaruukut vaiheittain.

Moderni puutarha, jossa on patio ja ruokailutila

moderni-puutarha-puutarha-design-trendit-terassikatto-betoni-puutarhapöytä

Puutarhan terassilla on useita etuja. Ennen kaikkea sisäalue laajenee ulospäin ja kutsuu sinut viettämään enemmän aikaa ulkona. Oikeiden ulkokalusteiden avulla voit luoda unenomaisen tunnelman sen mukaan, kuinka paljon vapaata tilaa on käytettävissä.

Previous Post
Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa
Next Post
Vinkkejä korotettujen sänkyjen istuttamiseen – mitkä kasvit sopivat hyvin yhteen?