15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhatrendit 2016 – 16 askelta unelmiesi puutarhaan

Puutarhatrendit 2016 -unelma puutarha-moderni-yksivärinen-vesikivet-pingviinit

the Puutarhatrendit 2016 mennä kahteen suuntaan – luonnollinen ja kaupunki. Nämä voidaan ymmärtää epäilemättä – suurkaupunkien ihmiset haluavat elää terveellisemmin, syödä terveellisempää ruokaa ja saada myös vihreän palan itselleen, vaikka heillä on vain vähän tilaa. Muilta osin olet erittäin kiireinen urasi, perheesi ja jokapäiväisen elämäsi parissa, jotta voit käyttää paljon aikaa kasvien kasvattamiseen. Nykyaikaisen puutarhasuunnittelun tulisi vastata näihin vaatimuksiin.

Puutarhatrendit 2016 – 16 vinkkiä moderniin puutarhan suunnitteluun

Puutarhatrendit 2016 -unelma-puutarha-ilmava-aita-corten-teräs-rei'itetty arkki

Riippumatta siitä, onko se puutarha, osa siitä vai terassi kaupungissa, sinun tulee ensin miettiä yksityisyysnäyttöä ja aitaa. Corten -teräs näyttää modernilta ja selvästi urbaanilta. Ruosteinen ja moderni, se voidaan tuoda mielikuvituksellisiin muotoihin ja integroida melkein mihin tahansa.

Puutarhatrendit 2016 – ulkokalusteet yksivärisissä väreissä

Gartentrends 2016 -unelma puutarha-moderni-harmaa-yksivärinen-keinotekoinen turve-yksityisyys-aita

Yhden värin puutarhakalusteet ja muotoilu ovat yksi vuoden 2016 tärkeimmistä puutarhatrendeistä. Toisin kuin vehreys, rentoutumis- ja ruokailualue on muotoiltu ja korostettu.

Yksityisyyssuoja ja aita yhdessä ilmavassa säleikköseinässä

Gartentrends 2016 -unelma puutarha-aita-yksityisyyden suoja-ilmava-puiset säleet

Yksityisyyden suoja on tärkeä osa modernia puutarhasuunnittelua. Integroidut paneelit ja järjestelmät eivät saa syrjäyttää luonnollista ilmavirtaa eivätkä rajoittaa puutarhaa. Puun käyttö säleikön seinissä takaa luonnollisen kosketuksen ja miellyttävän ilmeen.

Puutarhatrendit 2016 ja moderni arkkitehtuuri – avoin suunnittelu 

Puutarhatrendit 2016 -unelma-puutarha-moderni-arkkitehtuuri-avoin-suunnittelu-liukulasiovet

Nykyaikaisessa arkkitehtuurissa ja puutarhasuunnittelussa vaikutetaan voimakkaasti huoneiden ja alueiden yhdistämiseen sisältä ja ulkoa. Lasiseinät ja lattiasta kattoon ulottuvat lasiovet, jotka voidaan siirtää erillään ja yhdistää samanaikaisesti.

Puutarhatrendit 2016 – sorapuutarha

garden ternds-2016-dream-garden-japani-rake-sora-garden-feding

Soran käyttö puutarhassa saa yhä enemmän suosiota. Se on helppo hoitaa ja näyttää erittäin puristiselta. Lisäksi sorapohjasta haravointia kutsutaan eräänlaiseksi meditaatioksi. Ei ole sattumaa, että japanilaisella puutarhalla on niin rauhoittava ja harmoninen vaikutus.

Puutarhatrendit 2016 – koristeellinen viemärikanava

gartenternds-2016-unelma-puutarha-koriste-viemärikanava-terassi-ulkona

Koristeellinen sisustus ei sovi kaikkien unelmien puutarhaan. Puristit haluavat luopua lisäelementeistä ja korostaa muotoja. Toimivat ja ei liian näkyvät yksityiskohdat täyttävät molempien pylväiden korkeat vaatimukset. Koristeellinen viemärikanava tarjoaa käytännöllistä käyttöä ja tekee vaikutuksen taiteellisella muodollaan.

Puutarhatrendit 2016 – ulkomatot ja matot värikkäänä aksenttina ulkoalueella

garden ternds-2016-dream-garden-outdoor-matto-turkoosi-nojatuoli-rottinki-tietysti

Ulkomatot siirtävät kodin ulkoalueelle. Houkuttelevat, aurinkoiset värit luovat hyvän tunnelman ja saavat ulkopuolen tuntumaan kodikkaalta. Toinen plus on, että voit kävellä paljain jaloin.

Kotitekoiset puutarhakalusteet – valmistettu Euro -lavoista

puutarhaternds-2016-unelma-puutarha-luova-puutarhakalusteet-tee-eurolavat-itse

DIY -huonekalut soveltuvat erityisesti ulkokäyttöön, koska ne eivät aina täytä korkeaa mukavuuden ja materiaalien laatua. Upeita ja luovia huonekaluja voidaan loihtia eurolavoista. Jos ne eivät ole enää kauniita ja kokonaisia, ne voidaan helposti hävittää ja käyttää materiaalia kierrätykseen.

Puutarhatrendit 2016 – Istuta ruukut ja ruukut puutarhaan

gartenternds-2016-dream-garden-plant-ruukut-iso-betoni-mobile

Suuret puutarhan istutuskoneet korostavat aksentteja ja ovat hyvä vaihtoehto nuorille kasveille, jotka vaativat erityistä hoitoa.

Kukkaruukut ovat liikkuvia ja käytännöllisiä

gartenternds-2016-dream-garden-garden-plant-ruukut-sora-kasvit-unterblingen

Monet kasvit eivät ole talvikestäviä eivätkä voi selviytyä ankarista olosuhteista kylmänä vuodenaikana ilman tukea. Ruukkuihin ja ruukkuihin istuttaminen helpottaa siirtymistä talvipuutarhaan tai kellariin.

Puutarhatrendit 2016 – pikapuutarha

gartenternds-2016-dream-garden-instant-garden-kasvit-yrtit-mobile

Välitön puutarhanhoito on uusi suuntaus, erityisesti kaupunkilaisille. Puutarhanhoitoon on vähän aikaa ja vähän tilaa vihannesten tai yrttien istuttamiseen maahan. Hyvä tapa olla tekemättä ilman sitä on hankkia nostettava sänky tai vaihtoehtoisesti rakentaa se itse.

Puutarhatrendit 2016 – Välitön puutarha vaihtoehtona kaupunkilaisille 

puutarhaternds-2016-unelma-puutarha-korotettu-vuode-instant-puutarha-muovi-rottinki

Pienessä siirrettävässä sängyssä pienet vihannekset ja yrtit, jotka on kasvatettu ja ostettu, voidaan helposti siirtää. Pikapuutarha voidaan helposti uudistaa ja siirtää haluttaessa.

Puutarhatrendit 2016 – maalaistalon puutarha 

gartenternds-2016-dream-garden-lanhaus-garden-chaotic-wild-kasvit

Maalaistaloa ei löydy vain maasta, vaan tämän tyylisen puutarhan suunnittelu on mahdollista kaupungissa, jos tilaa on riittävästi. Sille on ominaista rehevä istutus, joka ensi silmäyksellä saattaa tuntua hieman kaoottiselta. Pensat ja pensaat rakentavat puutarhan luonnollisesti ja jakavat sen useille alueille. Istuimet, suuret kukkaruukut ja katos muuttavat viheralueen todelliseksi unelmapuutarhaksi.

Nurmikon leikkaaminen puutarhapolulla – kaoottista ja viehättävää 

gartenternds-2016-dream-garden-nurmikko-maehnen-puutarhapolku

Puutarhapolut eivät ole vain hyödyllisiä, vaan ne myös rakentavat visuaalisesti maalaistalon puutarhan. Luonnonkiven, mutta myös soran, lastujen ja tiilien käyttö näyttää erityisen luonnolliselta. Leikatusta nurmikosta valmistetut kapeat polut, joita reunustavat pensasaidat tai pienet kukat, näyttävät erityisen aitoilta.

Puutarhatrendit 2016 – helppohoitoiset koristekasvit, pensaat ja maanpeite

gartenternds-2016-unelma-puutarha-ruoho-pensaat-maanpäällinen

Puutarhassa mielikuvituksellisesti järjestetyt koristoruohot, maanpeite ja pensaat antavat luonnollisen ilmeen ja niitä on helppo hoitaa samanaikaisesti. Monet näistä kasveista ovat talvikestäviä ja monivuotisia. Etsi sopiva laji sijainnin ja suunnan perusteella.

Siniset hortensiat – katseenvangitsija etupihalla

gartenternds-2016-dream-garden-blue-hydrangeas-vporgarten-kaunis

Upeat hortensiat, jotka kukkivat sinisenä, koristavat puutarhaa ja antavat sille tyylikkään, satumaisen säteilyn. Jotta kukat pysyisivät todella kauniissa värissä, sinun on kiinnitettävä huomiota maaperän olosuhteisiin. Siniset hortensiat tarvitsevat happaman maaperän, jonka pH -arvot ovat 4,0-4,5 – samanlainen kuin alppiruusuilla. Emäksisessä maaperässä korvaa se rododendronilla – nosta istutusreikä runsaasti ja täytä se.

Puutarhatrendit 2016 – luonnollinen lannoite munankuorista

puutarhaternds-2016-unelma-puutarha-munankuoret-duengen-earth-kasvit

Hyvä lisälannoitus kalkkikarbonaattina voidaan helposti valmistaa munankuorista. Murskaa ja jauhaa munankuoret ja sekoita ne pohjan kanssa. Sitä suositellaan erityisesti papuille ja herneille, mutta myös ruukkukasveille.

Tee etupiha läsnä ja tyylikäs

puutarhatrendit-2016-unelma-puutarha-etu-puutarha-talo-puutarha-polku-etuovi

Pergola vetäytymispaikkana modernissa puutarhassa

Puutarhatrendit-2016-unelma-puutarha-pergola-moderni-suunnittelu-jokikivet-eksoottinen huvila

Älä tee ilman takkaa ulkoalueella

puutarhatrendit-2016-unelma-puutarha-takka-istuin-betoni-moderni-verhoilu

Moderni ja toimiva valaistus miellyttäviin iltoihin ulkona

puutarha-trendit-2016-unelma-puutarha-epäsuora-valaistus-moderni-design-valot

Previous Post
Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus
Next Post
Rakenna lintuhuone itse – 9 mielenkiintoista ideaa ja ohjeet