15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna itse roska -astia – halpoja ideoita kauniimpaan puutarhaan

Rakenna roska-astia itsellesi 4-sarano-ovet-yksityisyys aita-sora-vuoteet

Tiedät todennäköisesti ongelman, että puutarhasi näyttää kivalta ja hyvin hoidetulta, koska olet investoinut siihen niin paljon aikaa ja vaivaa, mutta sitten katsot rumaita roska-astioita, jotka häiritsevät puutarhan harmoniaa. Jos sinulla ei ole tilaa roska -astioille autotallissa tai katoksessa, voit yksinkertaisesti keksiä toisen tavan piilottaa roskakorit. Roskakorilaatikot ovat loistava vaihtoehto. Se on saatavana ostettavana, mutta tänään näytämme sinulle, kuinka saada se Rakenna roskakori itse ja tällä tavalla voit säästää paljon rahaa.

Rakenna oma roska -astia puusta

Rakenna roskasäiliö itsellesi perusta-puoliympyrä-sora-laatta-yksityisyys-aita-ristikko

Roskakorin rakentaminen itse on halpaa. Jos haluat rakentaa roskakorin halvalla itse, puu on luultavasti paras materiaali. On kuitenkin muistettava, että puusta on huolehdittava, jotta se kestää pitkään. Mutta riippumatta siitä, mitä materiaalia käytät, lopputuote on varmasti halvempi kuin vastaava, jonka ostat valmiina.

Rakenna roskakori itse – ideoita jäljitellä

Rakenna roskasäiliö itsellesi avoin muotoilu-puu-helppo-DIY-projekti

On parasta jättää joitakin avoimia tiloja rakentamisen aikana, jotta ilma pääsee kiertämään myös roskakorin sisällä ja epämiellyttävät hajut voidaan vähentää. Jos haluat rakentaa avoimen roskakorin itse, voit tehdä sen monin eri tavoin. Voit esimerkiksi suunnitella ovia, jotka eivät ulotu roskakorin katolle, jos rakennat roskakorin itse.

Anna ilman kiertää

roska-laatikko-rakenna itse puiset säleet-kalteva katto-sadesuoja

Vaihtoehtoisesti tällainen muunnelma sopii myös, jos haluat rakentaa avoimen roskakorilaatikon itse, jossa koko laatikko on valmistettu puulevyistä, jotka on erotettu toisistaan. Tämä luo pieniä rakoja ja ilma voi kiertää jälleen upeasti. Lisäksi tällä mallilla on myös korkeampi ja viisto katto, joka tukee lisäksi avointa muotoilua.

Lattiatason laatikko

roska-laatikko-rakenna-itse-säilytystila-roskat-talo-suojaava-katto-istutus-boxwood

Jotta voit helposti vetää roskakorit ulos laatikosta ja työntää ne takaisin sisään, on suositeltavaa rakentaa itse roskakori, joka on mahdollisimman tasaisella lattialla. Toisaalta suositellaan myös korotettua muotoilua, koska tämä mahdollistaa kosteuden valumisen paremmin eikä kerää laatikon alle ja vahingoita puuta.

Nosta laatikkoa hieman tai rakenna ramppi

roskakori-rakenna-itse-sininen-skandinaavinen-tyylinen-tee-irtoterassi

Joten jos haluat rakentaa korotettuja roskakorilaatikoita itse, sinun tulee joko valita mahdollisimman alhainen vaihtoehto. Yllä olevassa esimerkissä laatikon nostamiseen käytetään yksinkertaisia ​​puuliuskoja. Mutta voit myös kiinnittää pienen betonista tai puusta valmistetun luiskan, joka helpottaa ulos ajamista ja roskakorin sijoittamista pyörien avulla ja tekee nostamisen tarpeettomaksi.

Rakenna puinen roska -astia itse

Rakenna roskasäiliö itsellesi yksinkertainen idea-runko-rakennustelineet-diy

Tällaisissa tyylikkäissä ja yksinkertaisissa malleissa et edes tarvitse kokoonpano -ohjeita roskakoriin. Jopa aloittelijoille ei ole ongelmia tällaisen mallin toteuttamisessa. Tarvitset vain muutamia puuliuskoja ja -lautoja, jotka koot yhteen kuvan mukaisesti. Kun olet rakentanut puurungon itse, lisää ovi, jossa on saranat ja kansi.

Jäteastian kotelo puusta

Rakenna roska-astia laatikkoon itsellesi seinäverhous-luonnonkivi-julkisivu-talo-puutarha

Mitä paksumpi puu, sitä vakaampi laatikko on. Sinun ei tarvitse lisätä lattiaa, kun rakennat roskakorin itse. Puinen nauha takana ja tarvittaessa edessä riittää pienelle mallille suojaamaan laatikkoa vääntymiseltä. Voit rakentaa oven puulevyistä nopeasti ja helposti seuraavasti:

Rakenna kansi ja ovi itse

Rakenna roskakoriin laatikko itsellesi pieni malli-käsityöläinen-harrastus-puutarhuri

Aseta levyt lattialle ja mittaa haluttu etäisyys lautojen välillä. Ovi ulottuu puurunkoasi alhaalta ylös. Kiinnitä levyt yhteen ruuvaamalla tanko oikealle ja vasemmalle sekä lävistäjä. Varmista, että mikään ei luista, kun rakennat oven roskakorille itse.

Rakenna roska -astia itse

Rakenna roskasäiliö itse 3 tonnin rakennusohjeisiin - helppoa

Tällä tavoin voit käyttää useita laatikoita itse rakentaaksesi 3 tonnin roskakorilaatikon. Koska kotitaloudessa on yleensä vähintään yksi paperisäiliö, yksi jäännösjätteelle ja keltaiset pussit muoville, suurempia laatikoita voidaan tarvita. Voit myös kerätä lasia tynnyriin, joten tarvitset neljännen. Sinun tulisi harkita ja suunnitella tämä ennen kuin rakennat roskakorin itse.

Laatikon kansi

Rakenna roska-astia laatikkoon kansi-ketju-mukavuus-ulkovarastointi

Ovi ei ole välttämätön vain, jos rakennat roskakorin itse. Kansi on myös erittäin hyödyllinen, koska se helpottaa roskien heittämistä. Sinun ei tarvitse ajaa koko roskakoria laatikosta joka kerta. Kiinnitä myös säiliön kansi laatikon kanteen ketjulla, jotta molemmat kannet voidaan avata samanaikaisesti.

Rakenna itse roska -astiat taitto -ovien avulla

rakentaa roskakori voi laatikko itsellesi pieni-astiat-moderni-taitto-ovet-harmaa-puu

Jos haluat rakentaa alkuperäisen roskakorin itse, voit myös suunnitella tällaisia ​​houkuttelevia taitto -ovia yksinkertaisten ovien sijaan. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun laatikko on hieman pidempi ja mahtuu yli kaksi tonnia. Liukuovet ovat myös erittäin sopivia, etenkin suurissa roskataloissa. Valinta riippuu kuitenkin siitä, kuinka paljon haluat sijoittaa.

Rakenna oma roskakorisi metallista

Rakenna oma roska-astia metalli-teräs-minimalistinen-puinen säleovi

Jätelaatikon rakentamiseen soveltuvat puun lisäksi myös muut materiaalit. Voit esimerkiksi rakentaa roskakorin itse ruostumattomasta teräksestä. Metallilaatikosta tulee erityisen kaunis, kun yhdistät sen puuoviin, kuten yllä olevassa kuvassa. Joten voit rakentaa minimalistisen metallisen roskakorin itse, josta tulee katseenvangitsija ulkoalueella.

Rakenna oma PVC -roskakori

Rakenna roskasäiliö itsellesi pvc-muovi-halpa-puutarhan suunnittelu

PVC on myös loistava vaihtoehto, jos haluat ostaa valmiita roskakorilaatikoita. Materiaali on säänkestävää ja kestää monta vuotta ilman erityistä hoitoa. Muovi on myös helppo puhdistaa. Yllä näet myös toisen suuren idean luiskalle, joka helpottaa tynnyreiden työntämistä laatikkoon. Jos haluat rakentaa muovisen roskakorin itse, etsi sopivia elementtejä rautakaupasta.

Tee roska -astia itsellesi kahdelle tonnille

Rakenna itse-roska-astia-laatikko-2-ovinen-kansi-säilytyslokero

Tässä suuressa roskatalossa on melko suuret ovet, jotka voivat olla melko ärsyttäviä joillekin, vaikka et todellakaan pysy auki pitkään. Vaihtoehtoisesti, kuten jo mainittiin, voit suunnitella taitto -ovia tai tarjota molemmille puolille kaksi ovea vasemmalla ja oikealla, jos rakennat roskakorin itse tilan säästämiseksi. Pyöristetty kansi on myös mainitsemisen arvoinen.

Suunnittele kalteva kansi

roska-laatikko-rakenna-itse-kansi-ovet-puutarha-tarvikkeet-diy

Jos roska -astia ei ole katoksen alla ilman muuta suojaa, vaan suoraan sateessa, suosittelemme kattoa tai kantta, joka on suunniteltu kulmaan, jos rakennat roskakorin itse. Tällä tavoin vesi voi valua ilman ongelmia eikä se kyllästy kosteudesta, mikä ajan mittaan pilaa materiaalin.

Bitumikatto kattoon

roskakori-laatikko-rakenna-itse-saranat-roska-talo-ideat-puutarhasuunnittelu

Harkitse myös investointeja joihinkin bitumikattoisiin vyöruusuihin suojaamaan kansi auringolta ja kosteudelta. Tämä materiaali valittiin myös tähän roskakoriin. Katto on myös suunniteltu laajemmalle kuin talon ääriviivat ja suojaa siten myös sivuseiniä. Säiliössä ei ole kantta. Mutta se rakennettiin korkeammalle, jotta jätesäiliön kannen avaamiseen olisi tarpeeksi tilaa.

Viiden tonnin laatikot

roska-laatikko-rakenna-itse-seinä-niche-diy-idea-kansi-puulevyt

Nämä laatikot on suunniteltu melko huomaamattomasti. Ne ovat myös lähellä tietä, eli kiinteistön päässä, mikä lyhentää kätevästi tietä. Voit luoda tällaisen kapean seinän, johon sijoitat roskakorit sen jälkeen, kun olet rakentanut roskakorin itse. Kätevästi kannet on varustettu kaasujousilla, kuten autot, mikä tarkoittaa, että ne voivat seistä pystyssä.

Laatikko roska -astioille istutetulla katolla

roska-laatikko-rakenna-itse-puu-lamellit-kasvi-katto-helppo

Voit mukauttaa laatikon puutarhaan entistä paremmin vihreyttämällä kattoa. Suunnittele tätä tarkoitusta varten laatikko, jonka täytät maaperällä, ja suunnittele sitten valitsemasi kasvit. Jos tämä katto ei ole liian korkea, saat myös käytännöllisen korotetun sängyn, jolla se on erityisen helppo työskennellä. Mukava idea, jota kannattaa harkita, jos haluat rakentaa roskakorin itse.

Rakenna itse 4-bin-laatikko

Rakenna omat roskakori-kierrätys-muovipaperi-katto-vihreä-kiipeilylaitokset

Tämä malli on myös vihreä. On olemassa erilaisia ​​tapoja suunnitella istutettu laatikko. Voit myös rakentaa roskalaatikon kylvökoneella itse. Jos sinulla on vain suuri astia ja keräät jäljellä olevan jätteen pienempiin roskakoriin, tämä alkuperäinen malli soveltuu oman jätelaatikon rakentamiseen, jossa on toinen puoli roskakorille ja hylly toiselle puolelle.

Rakenna kannella tai suljetulla katolla?

roskakori-rakenna-itse-säleet-idea-pyöristetty katto-käytännössä rakennettu

Tämä roskakorin katto on epäilemättä erityisen miellyttävä pyöristetyn rakenteensa vuoksi. Tämä on kuitenkin myös katto, jota ei voi avata kannen tavoin. Kuinka paljon tämä sopii sinulle, voit itse päättää. Mieti, mikä olisi käytännöllisin vaihtoehto puutarhallesi ja tonnillesi.

Rakenna itse roskatalo

roska-laatikko-rakenna-etupiha-koristele-sänky-puut-laatat

Suunnittele roska -astia niin, että se sopii makusi mukaan ja jopa kaunistaa puutarhaa. Tämä on suuri etu etenkin tontilla, jossa puutarha on kadulla, esteettisyyden varmistamiseksi. Jos rakennat roskakorin itse tai rakennat suuremman roskakorin itse, voit valita rakenteen, joka mukautuu talon muotoon.

Roska -astia ja katos yhdessä

Rakenna itse-rakenna-suuri-aitta-puutarha-työkalu-roska-astia

Entä jos tappaisit kaksi lintua yhdellä kivellä roskakoriin? Kuulostaa mielenkiintoiselta eikö? Voit rakentaa roskakorin itse, jotta voit käyttää sitä myös aitana samanaikaisesti. Suunnittele vain puolet säiliölle ja varusta toinen hyllyillä ja koukkuilla työkalujen säilyttämistä varten.

Rakenna roskakori itse ja käytä markkinarakoja

roska-laatikko-rakenna-oma-säätiö-betoni-puu-lava-katto-katto

Kaikentyyppinen talon kapealla tai muilla puutarhan rakenteilla voidaan asentaa roska -astia sinne ja käyttää siten vapaata ja melko epäkäytännöllistä tilaa. Joten jos puutarhassa on tietty alue, jota et oikein tiedä, mitä tehdä, siitä voi tulla täydellinen alue roskakorin rakentamiseen itse.

Rakenna roskakori itse – ohjeet avoimeen suunnitteluun

roska-laatikko-rakenna-itse-ohjeet-verhous-aloittelija-helppo

Se on vieläkin nopeampaa ja helpompaa, jos rakennat itse roskakorin, joka on avoinna toiselta puolelta. Näiden asennusohjeiden avulla voit myös rakentaa roskakorin itse rakentaaksesi kokonaisen laatikon. Vaihda vain pitkä seinä oviin, sulje myös verhous kolmannella puolella ja mahdollisesti lisää katto.

Käytännön ideoita

roska-laatikko-rakentaa-ideoita-puu-talon-numero-sora-lattia

Todiste siitä, että roska -astia voidaan integroida täydellisesti puutarhaan, on myös esimerkki yllä olevasta ensimmäisestä kuvasta. Laatikko sijaitsee etupihalla, siinä on moderni muotoilu ja siihen liitettiin myös talon numero. Alla olevassa esimerkissä on malli, jossa on kansi ja sen vieressä variantti ilman kantta. Kaikki mallit, joita voit harkita, jos haluat rakentaa roskakorin itse.

Kukkalaatikko laatikossa

roska-laatikko-rakenna-itse-nostettu-sänky-yhdistelmä-kukat-kasvi-katto

Tässä on toinen esimerkki siitä, kuinka voit käyttää roskakoria puutarhan viheriöintiin. Jos mallissasi ei ole kantta, vaan vain kansi, aseta siihen kukkia sisältävät laatikot tai rakenna sopiva laatikko vastaavilla mitoilla. Jos suunnittelet sivuseinät puuliuskoista valmistetulla ristikolla, voit myös antaa niille kasvaa pieniä kiipeilykasveja.

Rakenna oma jätelaatikko avoimella muotoilulla

Roskakori-rakenna itse-auki-suojaava-katto-katto-kuormalavat-lattia-läpäisevä

Jos ovien suunnittelu on sinulle liian monimutkaista tai et yksinkertaisesti usko, että tarvitset niitä, voit luoda tällaisen avoimen mallin. Siinä on katto ja kuormalavoista valmistettu lattia, jotta astiat eivät seiso suoraan lattialla. Myös täällä voidaan varastoida tonnia muita puutarhatyökaluja ja -esineitä. Mieti siis etukäteen, kuinka paljon tilaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen, ennen kuin rakennat roskakorin itse.

Previous Post
Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus
Next Post
Rakenna lintuhuone itse – 9 mielenkiintoista ideaa ja ohjeet