15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasi -julkisivu peilivaikutteella – poikkeuksellinen puutalo

Lasijulkisivu - peilijulkisivu - puutalo - kaupunkiasuminen

Tyypillisen puutalon modernina muunnelmana omakotitalon katolla oleva lisärakenne sopii täydellisesti kaupunkiympäristöön. Se on itse asiassa itsenäinen yksikkö 12 -vuotiaalle pojalle tai toisin sanoen teini -ikäiselle huoneelle. Ulkopuolelta se näyttää kuutiosta Lasinen julkisivu joka laskeutui talon katolle. Konsepti ja muotoilu perustuvat itse asiassa perinteiseen puumajan ideaan.

Peilivaikutteinen lasinen julkisivu piiloutuu kaupunkitalon katolle

Lasinen julkisivu -peilijulkisivu-puutalo-peilaus-peili

Katon kuutiomainen puumaja on tuskin nähtävissä kaukaa. Tämä optinen harha saavutetaan erittäin tehokkaasti peilivaikutteisen lasijulkisivun kautta. Peilijulkisivun avulla yksinkertainen, kuutiomainen rakenne joutuu kosketuksiin ulkomaailman kanssa ja aiheuttaa ärsytystä. Suurin osa heijastavasta pinnasta toimii osittain ikkunaruuduna, mutta vain sisältä.

Peilivaikutteinen lasinen julkisivu: moderni variantti kaupungin puutalolle

lasi-julkisivu-peili-julkisivu-puutalo-katto-kaupunki

Julkisivu heijastaa kasvillisuutta ja ympäröivää maisemaa ja paljastaa vähän sisätiloja. Pieni rakennus näyttää liukenevan ympäristöönsä ja ylläpitää modernin kaupunkiarkkitehtuurin rytmiä. Vain yksittäiset alueet ovat läpinäkyviä sisältä ja toimivat suurikokoisina ikkunoina. Toiset ovat täysin läpinäkymättömiä ja tarjoavat yksityisyyttä, jota todella tarvitset.

Puumaja kaupunkiympäristössä – lasinen julkisivu, jossa on peilivaikutus talolle katolla

lasi-julkisivu-peili julkisivu-puutalo-sisustus-puu

Päivän aikana poikkeuksellinen lasijulkisivu heijastaa kaikkea alueella ja näyttää näkymättömältä. Illalla pieni talo saa eloon sisävalaistuksen ja toimii futuristisena lyhtynä, joka erottuu kaupunkitalojen yläpuolelta.

Talo, jossa on lasinen julkisivu ja minimalistinen sisustus kokonaan puusta

puutalo-minimalistinen-vierastalo-puu-sisustus-rakentaminen

Vaikka talon ulkoasu näyttää futuristiselta, pienen talon sisustus on yksinkertainen, mutta erittäin kodikas. Sisustus, kalusteet ja kaikki huonekalut on suunniteltu erityisesti hanketta varten. Tähän käytetään vain luonnonvaneria.

Minimalistinen sisustus vanerista

puumaja-moderni-sisustus-minimalistinen-puu

Yksinkertainen mutta toimiva varustus tarjoaa kaiken, mitä yksittäinen henkilö tarvitsee: makuuhuone, työhuone ja sisäänkäynti. Yksittäisiä huoneita ei ole erotettu toisistaan ​​ovilla. Sisustus pidetään erittäin yksinkertaisena ja yksinkertaisena. Suorakulmaiset mittasuhteet ja muodot hallitsevat sekä ulkona että sisällä.

Moderni puutalo kaupungissa – vanerilevyistä valmistetut huonekalut ja varusteet 

puutalo-peili-julkisivu-sisustus-vaneri-minimalistinen

Suurikokoiset ikkunat ja julkisivu lasista, peilivaikutelma

lasi-julkisivu-peili-julkisivu-puutalo-ikkuna-iso

Rakenna guesthouse, jonka katolla on peilijulkisivu

Lasinen julkisivu -peili julkisivu-puutalo-katto-talo-kaupunki

Majatalon luonnos

lasi-julkisivu-peili-julkisivu-puutalo-suunnitelma-luonnos

Mutta meidän on myönnettävä, että upeasta ja tehokkaasta suunnittelusta huolimatta tällä peilijulkisivulla voi olla haitallisia vaikutuksia lintuihin. Linnut ja muut eläimet eivät tunnista peilausta ja luultavasti astuvat tätä lasijulkisivua vasten. Talon katon modernin puumajan konseptin toteuttaminen takaa varmasti luonnon ja villieläinten suojelun.

* projekti Remico Siebring

Previous Post
Inspiroivia patioideoita raittiiseen ilmaan
Next Post
Permakulttuuripuutarhan luominen – näin luot helposti hoidettavan ja tuottavan ekosysteemin!