15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustusideoita – mikä parvekkeen lattia valita

lattiapäällyste-parveke-laatat-suunnittelija-kuva

Harmaa betoniparveke on yleensä viimeinen paikka kodissa, jossa aloitat uudistamisen. Ehkä se johtuu siitä, että hän on liian pieni perustellakseen koko joukon työntekijöitä, jotka asettavat laatat ja terrakotta, sementoivat kaiken ja sitten kiillottavat laatat. Tai asut vuokra -asunnossa etkä halua sijoittaa johonkin sellaiseen, mitä et voi ottaa mukaasi, kun muutat myöhemmin. Näistä syistä meillä on mielenkiintoisia ideoita, joista voit valita parveke Lattiat, jonka avulla voit muuttaa sen itse.

Parvekkeen lattia – valmistelu

laatta-parveke-kattaa-kivi-liuskekivi-suunnittelu

Ei ole väliä mitä materiaaleja käytät siihen parveke Lattiat valita, niiden on oltava painavia tai riittävän kiinteitä, jotta ne eivät liuku ympäri ja liikkuvat voimakkaassa tuulessa. Älä myöskään unohda aukkoa, jonka kautta vesi valuu.

Parvekelattian materiaalit

gaudi-barcelona-mosaiikki-parveke-idea-peite

Viime vuosina on ollut mielenkiintoisia muunnelmia puusta parveke Lattiat ilmestyi. Ne on valmistettu erityisistä puulajeista ja tekniikoiden avulla, jotka takaavat materiaalin pitkän käyttöiän suojaamalla sitä ikääntymisprosessilta. Asennus on helppoa eikä vaadi erityistaitoja. Tällainen lattia antaa sinulle mahdollisuuden tarjota mukavuutta ja ilmapiirin, jossa voit tuntea olosi lähellä luontoa.

Lattiat puusta

lasten pöytä-parveke-puu-terassi-ulkona

Jos sinulla on melko pieni parveke, voit käyttää sitä Parvekkeen lattia valitse suuret graniitti- tai kivilaatat. Sen sijaan, että sementtisit ne ja saumaisit sen jälkeen, voit järjestää ne lähelle toisiaan. Voit jopa jättää joitakin paneeleja pois ja täyttää ne kivillä tai muilla koristemateriaaleilla myöhemmin.

Vanha hyvä kivi

Kattaa-suunnittelu-parveke-musta-kaide-lävistäjä

Pitäisi olla yläkerros, joten Parvekkeen lattia ovat betonia, voit käyttää toista yksinkertaista versiota. Maalaa se betonille sopivalla maalilla. On myös muita tuotteita kuvioiduille pinnoille. Voit käyttää myös näitä, mutta älä unohda, että ne keräävät enemmän pölyä ja likaa. Saatat myös joutua pyytämään asiantuntijaa tekemään sen puolestasi.

Betonilattia

cornwall-idea-parvekkeelle-terasseille-merinäköala

Saatat huomata, että olet päivätty joidenkin laattojen kanssa parveke Lattiat putkien ympärille, epätavallisten muotojen mukaiseksi tai viimeisen rivin ja kodin ulkoseinän välisen tilan täyttämiseksi. Jos käytät puulaattoja, voit leikata ne helposti sahan kokoisiksi. Jopa mosaiikin kanssa Parvekkeen lattia ei ole niin vaikeaa. Graniitilla, liuskekivellä tai muulla kivellä leikkaamiseen tarvitaan kuitenkin erikoistyökalu. Tällaiset ongelmat voidaan helposti ratkaista jättämällä alueet tyhjiksi ja täyttämällä ne sitten kivillä.

Eksoottinen mosaiikki 

Parvekkeen peittävä mosaiikki-Välimeren-tyylinen-valkoinen

Varten parveke Lattiat on valmistettu monenlaisista väreistä ja tyyleistä sekä eri materiaaleista. Tällaisia ​​materiaaleja ovat puu, graniitti, liuskekivi, kivi ja paljon muuta, joten löydät varmasti jotain, joka sopii myös sisustukseesi. Suuri etu on, että jos et pidä jostakin, voit vaihtaa valitsemasi ja järjestää kaiken uudelleen.

Parvekkeen lattia on liuskekiveä

kivi-laatta-parveke-nojatuolilla-pieni

Jos laatat eivät riitä sinulle tai haluat kokeilla muotoja ja olet täyttänyt suurimman osan tyhjistä paikoista kivillä, suosittelemme riittävän suurta kukkaruukkua sekä laitosta, jonka voit sijoittaa riippuen Valitse parvekkeellasi oleva valon määrä. Tämä antaa sinulle kaksi tehostetta kerralla: piilotat vapaat tilat ja puuttuvat parveke Lattiat maahan ja tee kaunis vihreä.

Kirkas lasi antaa vapauden tunteen

kirkas lasi-puulattia-parveke-skotlanti

Makuuhuonetta laajentaa parveke

makuuhuone-parveke-yhdessä-suunnittelija-asunto

punaiset levyt-keraamiset-parveke-takorauta

eksoottinen parveke-välimeren-kreeta-makaa-kivi

yhdistelmä-puu-paneeli-peite-parveke-idea

talon suunnittelu-parveke-kalustus-perinteinen-britannia

lasi-parveke-puupäällyste-idea

perhe-asunto-puulattia-parveke-idea

patio-idea-kattaa-leveä-parveke-kivi

ruoho-lattia-parveke-makaa-kasvit -idea

30 upeaa parvekeideaa sisustamiseen 

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!