15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

20 esimerkkiä tyylikkäästä akryylistä tehdystä olohuoneen pöydästä

olohuone-pöytä-akryyli-pleksilasi-pyöristetyt reunat-läpinäkyvä

Akryylikalusteet tunnetaan ja rakastetaan tyylikkäältä ja kyvyltään olla vahvasti läsnä huoneessa samalla säilyttäen kevyt ja siro laatu. Akryylikalusteista on tullut jopa täydellinen vaihtoehto pienempiin asuntoihin.

Kiinteä ajatus akryylisesta sohvapöydästä on kehittynyt viime vuosina, koska nämä läpinäkyvät huonekalut sopivat täydellisesti huoneen keskipisteeseen, jossa tilaa on vähän. Läpinäkyvyytensä vuoksi se loistaa Olohuoneen pöytä akryylistä Paitsi että se vie vain vähän tai ei lainkaan tilaa, voit myös nähdä mattojen värikkäiden kuvioiden läpi.

Olohuonepöytä akryylistä – 20 ideaa sävellykseen sen kanssa

CB2-Peekaboo-sohvapöytä-olohuone

Tänään näytämme sinulle useita esimerkkejä yhdestä Olohuoneen pöytä akryylistä, pienistä, tuskin näkyvistä kappaleista ainutlaatuisiin valikoimiin, jotka vain loistavat. Kun valitset akryyli -sohvapöydän, ota huomioon siihen käytettävissä oleva tila. Jos huone on pieni, ota pienempi pöytä tai yhdistä kaksi sivupöytää ja luo modulaarinen huonekalu, joka voidaan purkaa milloin tahansa. Jos sinulla on suurempi huone, sinulla on valinnanvapaus ja saat pöydän, joka vastaa ideoitasi ja odotuksiasi.

Pyöristetty Olohuoneen pöytä akryylistä

kaareva-akryyli-sohvapöytä-kirkkaat värit-olohuone

Yksi suosituimmista malleista yhdelle Olohuoneen pöytä akryylistä on U-muoto, jossa on pyöristetyt, kaarevat reunat terävien kulmien sijaan. Peekaboo -sohvapöytä sopii täydellisesti pienikokoisiin huoneisiin, ja sitä voidaan helposti siirtää, jos tarvitaan enemmän tilaa.

U-muotoa on saatavana useissa muunnelmissa. Yksi niistä on seuraava esimerkki. Katso kulmat. Nämä ovat jopa pyöreämpiä kuin yllä esitetty Peekaboo -kokoelma.

Akryylinen deco vesiputous design -olohuone

Vesiputous Olohuoneen pöytä akryylistä on sohvapöydän paksumpi versio, jossa on pyöristetyt reunat. Tämä vankka huonekalu on tehokas ja kevyt samaan aikaan.

Ralphmarks kaareva akryylipöytä

Jos rakastat pyöristettyjä reunoja ja kulmia, mutta haluat silti pöydän, joka on kaikkea muuta kuin kapea, käsintehty Curve -akryyli -sohvapöytä valetusta akryylistä on juuri sinulle sopiva.

Neliönmuotoinen akryylinen olohuoneen pöytä

Avino-Cocktail-pöytä-vihreä-ympäristö-olohuone

Jos olohuoneesi on tilavampi ja suurempi, voit myös valita modernin neliönmuotoisen Olohuoneen pöytä akryylistä Valitse. Avino -cocktailpöydän suorat viivat antavat huonekalulle terävän ja jäisen ilmeen. Kiinteät jalat antavat sille myös kristallin. Erikseen toimitettava lasilevy lisää ulkonäköä. Huonekalu on saatavilla läpinäkyvässä versiossa sekä erilaisissa iloisissa väreissä.

Wisteria -akryylipöytä olohuoneen lasi

Saat samanlaisen ilmeen valitsemalla Wisterian tarjoaman akryyli- ja lasipöydän. L-muotoiset jalat on kiinnitetty pöytälevyn kulmien ulkoreunoihin, mikä kiinnittää huomiota moderniin neliön muotoon. Silti tämän huonekalun juuret ovat menneisyydessä, koska se sai inspiraationsa 1930 -luvun mallista.

Tyylikäs akryylinen cocktailpöytä olohuoneessa

Seuraava Olohuoneen pöytä akryylistä by Acrylic Innovations on sekä ärsyttävä, kiiltävä että räätälöity ulkonäkö, kiitos sen taitavasti kapenevista jaloista, jotka muistuttavat antiikkikalusteiden muotoa.

Idea olohuoneen akryylipöydästä

Nykyaikaisemman ilmeen saat valitsemalla pöydän, jossa on metallijalat, kuten alla olevassa esimerkissä. Akryylipöytä on mielenkiintoinen kontrasti hopeiseen, x-muotoiseen pohjaan.

Pitkänomainen olohuoneen pöytä, joka on valmistettu akryylistä

Milano-hieno-jalka-sohvapöytä-asunto-idea

Pitkillä sohvapöydillä on se etu, että niillä on kapea muoto ja ne voivat olla pala, joka voi herättää huomiota. Milano Fine Leg -sohvapöytä on valmistettu akryylistä ja lasista, ja se on räätälöity vastaamaan tarpeitasi. Tarkat jalat ja erottuva reuna tekevät tästä läpinäkyvästä huonekalusta yllättävän suuren.

AVF Bullet akryyli sohvapöytä suunnittelu

Luoti Olohuoneen pöytä akryylistä on käytännöllinen huonekalu, mutta samalla todellinen taideteos. Se on Alexandra Von Fürstenbergin suunnittelema ja innoittamana hänen kiinnostuksestaan ​​leikattuihin timantteihin.

Akryyli-pöytä-olohuone-läpinäkyvä asunto

Seuraava esimerkki Acrylic Innovationsilta on vankka sohvapöytä. Se edustaa hienoa yhdistelmää modernisuutta ja perinteitä ja yhdistää suosikki antiikkiesineesi vakauden ja leikatun kristallin tarkkuuden.

Akryyli-sohvapöytä-mukava näkymä-asunto

Samanlainen Acrylic Innovationin malli tarjoaa eleganssia häiritsemättä upeita näkymiä.

Sivupöydät akryylistä valmistettu olohuoneen pöytä

Gus-moderni-akryyli-pöytä-suunnittelu-idea

Jos haluat modulaarisia kappaleita, kokeile lisätä yhteen kaksi tai neljä sivupöytää Olohuoneen pöytä akryylistä koottu, mikä voi muuttaa muotoaan milloin tahansa. Gus Modern Acrylic I-Beam -pöytä voi koristella sohvan toista puolta ja muodostaa olohuoneen keskipisteen järjestämällä sen ryhmiin. Pöytä on koottu tyylikkäästi käyttämällä kolmea toisiinsa kiinnitettyä akryylipaneelia.

AVF-M-16-akryyli-kaksiosainen pöytä

Toinen vaihtoehto on Alexandra Von Fürstenbergin ainutlaatuinen kokoelma sivupöytiä. M-16 Cube-sivupöydät, jotka on valmistettu akryylistä, näyttävät pareittain kaksinkertaisilta. Hanki neljä ja sinulla on upea yksi Olohuoneen pöytä akryylistä, investoinnin arvoinen. Niitä on saatavana harmaan, mustan ja valkoisen sävyinä.

Triljoona akryylipöytäasunnon suunnittelua

Geometrisen ilmeen saamiseksi kiinnitä hieman huomiota triljoonaan akryylistä valmistettuun sivupöytään, joka on myös Alexandra Von Fürstenbergin suunnittelema. Kuvittele vain vaikutus, kun tämä timantin muotoinen pöytä yhdistetään muiden kanssa.

Ralphmarks-Mitred-Acrylic-side-table-design

Tämän kappaleen upeat 4 cm paksut paneelit antavat sille rohkean ilmeen, ja sen pieni koko pitää koko muodon ohuena. Kaksi ihmistä voi pystyttää Mitred -sivupöydät.

Olohuonepöytä, joka on valmistettu akryylistä ja jossa on kaksinkertainen toiminto

Lucite -runko -sivupöytä akryyli -olohuone

Mikä voisi olla parempi kuin taulukko, joka voi suorittaa useita toimintoja. Serge de Troyerin Lucite -arkku on a Olohuoneen pöytä akryylistä ja rinnassa yhdessä. Voit täyttää ne siististi järjestetyillä kirjoilla, muuttaa ne näyttelyesineeksi kokoelmien näyttämiseksi tai jättää ne tyhjiksi, jotta saat virheettömän puhtaan vaikutelman. Katso Plexi-Craftin tarjontaan samankaltaisia ​​pöytiä.

Pyöristetty akryylipöytä

DWR Magino sohvapöytä olohuone idea

Design Within Reachin Magino -sohvapöydän kaltaisella muotoilulla saat tukea ja tallennustilaa aikakauslehdellesi samanaikaisesti. Halvemman vaihtoehdon saat osoitteesta Overstock.com.

Pieni pöytä sanomalehtiosastolla

Kirkas-Lucite-pieni-pöytä-taitettava sanomalehti

Jos sinulla ei ole paljon tilaa, harkitse tämän version sivupöytää ja osta kaksi niistä. Laita ne yhteen Olohuoneen pöytä akryylistä huoneen keskellä ja erota ja säädä niitä tarvittaessa.

Akvaario-sohvapöytä, valmistettu akryylisinisestä

Lopulta meillä on yksi Olohuoneen pöytä akryylistä altaan ja lasilevyn muodossa sinulle. Tarkemmin sanottuna allas on akvaario. Midwest Tropical Fountain Aqua -pöytä on varustettu kaikella mitä tarvitset valaistuksesta keinotekoisiin kasveihin ja sinisiin lasikiviin. Vain kalat puuttuvat. Jos kasvit ja sora eivät sovi makuusi, voit myös valita sopivan koristeen itse.

Previous Post
Puutarhasuunnittelu – 107 kuvaa, kauniita puutarhaideoita ja tyylejä
Next Post
Kymmenen parasta kardiolaitetta tehokkaaseen kestävyysharjoitteluun kuntosalilla!