15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kauniin kukkapenkin luominen – 6 hyödyllistä vinkkiä harrastuspuutarhureille

Kukkapenkki-muniminen-puutarhanhoito-suunnittelu-kauniit kukat-kasvit-viheriöinti

Tänä kesänä sinun ei tarvitse huolehtia puutarhasta, onko sinulla vihreät sormet tai ei. Seuraavien vinkkien avulla voimme arvata, kuinka tehdä kaunis Luo kukkapenkki Voit luoda puutarhan paratiisin itsellesi.

1. Kukkapenkin asettaminen – suunnittelu

Kukkapenkki-muniminen-puutarhanhoito-suunnittelu-kaivaminen-istutus-oja

Ennen kuin olet kaunis kukkapenkki sinun pitäisi tehdä vähän tutkimusta ja suunnitella hyvin. Koska haluat varmasti nauttia kaikista kukista, esimerkiksi auringonkukka ei saisi estää orvokkeja. Siksi istuta korkeammat kukat sängyn taakse ja pienemmät eteen. Jaa myös kukat ryhmiin niiden värin mukaan. Ole luova!

2. Kukkapenkin luominen – valitse oikea paikka 

kukkapenkki-muniminen-puutarhanhoito-suunnittelu-aurinkoinen-kuivuutta sietävä hedge-tree

Paikka, josta sen saa Luo kukkapenkki on valittava yhtä huolellisesti kuin kukkien sijainti sängyssä. Riippuen siitä, onko sänky auringossa koko päivän tai onko varjo puiden tai katon läpi, sinun tulee valita oikeat kukat. Kaikki kasvit eivät halua olla auringossa koko päivän. Älä myöskään ylikuormita sänkyä ja jätä kukkien väliin riittävästi tilaa niiden kasvulle. Kun ostat kukkia, ota selvää mieltymyksistäsi veden, auringonvalon ja tilan suhteen.

Kivestä, puusta tai muovista valmistetut sängynpäälliset – yleiskatsaus

Aseta nurmikon reunakivet – erota nurmikko kukkapenkeistä

Sängyn reunan rakentaminen – puusta, metallista tai kivestä valmistettu vuoderaja

3. Sekoita kukat kauniiseen kukkapenkkiisi

Kukkapenkki-luominen-puutarhanhoito-suunnittelu-landhausgarten-ueppig-krug-gartendeko

Voit olla kaunis Luo kukkapenkki, sekoittamalla kukkia. Uskalla sekoittaa monivuotinen ja yksivuotiset kukat. Monivuotiset kasvit tulevat takaisin puutarhaan joka vuosi. Ne kukkivat yleensä keväällä ja kesällä ja lepotilaan, niin sanotusti, talvella. Ne ovat loistava tapa piristää puutarhaasi ilman paljon huoltoa. Toisaalta yksivuotiset kukat kukkivat vain yhden kauden ja ne on istutettava uudelleen joka vuosi. Mutta ne ovat yleensä värikkäimpiä ja voivat tehdä kauniista puutarhasta vieläkin onnellisemman. Uskallatko!

4. Luo kaunis kukkapenkki – lannoitteet

Kukkapenkki-luominen-puutarhanhoito-suunnittelu-kasvit-kukat-aurinkoinen-sijainti

Jokainen elävä olento tarvitsee ruokaa kasvaakseen. Kukkasi ja kasvit eivät ole poikkeus. Lannoita siis puutarhasi ja kukkapenkki luonnollisella lannoitteella, kuten lannalla, jota löydät puutarhakeskuksestasi pienellä rahalla. Mutta jos se haisee liian pahalle, voit myös valmistaa lannoitteen itse banaanista, munankuorista tai kahvinporosta.

5. Hyödynnä seinät

Kukkapenkki Edge Stones Luonnon näköinen kevät kesä

Puutarha ei rajoitu vain maahan. Voit myös käyttää seiniä ja antaa kiipeilykasvien kasvaa kauniiden ristikkojen varrella. Voit myös kaunistaa paljaita kulmia tällä tavalla. Voit jopa rakentaa kauniita trellisejä itse pienellä rahalla.

6. Koristele kaunis kukkapenkki lisäksi

Puutarhasuunnittelu kivipolku puut yksityisyysruusu ruusut

Vietämme paljon aikaa ja vaivaa kodin sisustamiseen. Joten miksi et koristaisi myös puutarhaa? Jos haluat lisätä korostusta kukkapenkkiisi, et rajoitu pelkästään vaaleanpunaisiin flamingoihin nurmikolla. Monet kaupat ja puutarhakeskukset tarjoavat mielenkiintoisia koristeita, kuten hitsattua kuparia, erilaisia ​​kauniita koristekiviä ja lintuhöyheniä, joiden avulla voit tehdä puutarhastasi jotain erityistä.

Luo Vinkkejä Temppuja Ammattilaiset Tulppaanit Rottinkori

Tulppaanit nurmikon kivipuutarhan suunnitteluideoita

Nurmikon monivuotiset kukat yhdistävät harrastepuutarhan vinkkejä

Kukkapenkki istutus puun reuna yhdistää kesäkukkia

Nurmikkoalueen luominen Kukkatyyppien valitseminen ja niiden yhdistäminen taitavasti

Previous Post
Puutarhasuunnittelu – 107 kuvaa, kauniita puutarhaideoita ja tyylejä
Next Post
Kymmenen parasta kardiolaitetta tehokkaaseen kestävyysharjoitteluun kuntosalilla!