15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kukkia puutarhaan – hyödyllisiä vinkkejä kauniiseen suunnitteluun

kukat puutarhaan ruusu kuningatar kaunis

Kukkien valitseminen puutarhaan upottaa sinut luonnon monimuotoisuuteen. Värikkäiden, tuoksuvien ja ainutlaatuisten kukkien avulla sinulla on mahdollisuus tuoda tuoksu ja raikkaus puutarhaan kuumien kuukausien ajaksi. Joten puutarhan suunnittelu kanssasi Kukkia puutarhaan Jos se todella toimii, meillä on muutamia vinkkejä ja ideoita, jotka auttavat sinua.

Kukkia puutarhaan – muutamia vinkkejä ja ideoita

kukat pionit suosittu herkkä kukkii kevät tunnelma

Kauneimmissa puistoissa kukat ovat tärkein elementti. Orvokkeista, tulppaaneista, begonioista ja petunioista valmistettuja värikkäitä mattoja viljellään rakkaudella, mutta myös paljon työtä. Oikeaan hoitoon vaikuttavat monet säännöt ja kaunis kukka -asetelma, tuloksena olevat hahmot ja kuviot voidaan kutsua taiteeksi. Siksi sinun täytyy Kukkia puutarhaan kiinnitä huomiota myös kasvien yksilöllisiin tarpeisiin. Sinun on myös järjestettävä kukat siten, että niitä ympäröivät kirkkaanväriset kukat riippumatta siitä, mihin suuntaan katsot.

Puutarhasuunnittelu kukilla – vinkkejä onnistuneeseen kasvien hoitoon

Sinun ei tarvitse olla kokenut puutarhuri tietääksesi, että puutarhan kasvien hoito on vaikeampaa kuin sisäkasvien hoito. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että ulkona olevat kasvit altistuvat monenlaisille sääolosuhteille, kuten sateelle ja auringolle. Jotta sinun ei tarvitse huolehtia liikaa puutarhan suunnittelusta kukkien kanssa, sinun on jo suunnattava heidän valonsa ja kosteutensa tarpeisiin kukkia istutettaessa. Jos aiot istuttaa useita kukkia yhteen sänkyyn, jaa ne ryhmiin niiden samankaltaisuuden ja saavuttaman korkeuden perusteella. Joten jos sängyt ovat enemmän puutarhan keskellä, istuta korkeammat kukat keskelle ja pienemmät ulospäin. Jos sänky on puutarhan reunalla niin, että vain etuosa näkyy, istuta korkeat kukat taakse ja anna niiden pienentyä edestäpäin.

Kukkia puutarhaan – ryhmittele kukinnan mukaan

kukat puutarhan nasturtiums monet keltainen väri

Niiden, jotka kukkivat samanaikaisesti, tulisi kuulua yhteen ryhmään. Istuta niiden lähelle kukkia, jotka kukkivat eri aikaan. Näin voit nauttia kukkivista kukista koko ajan.

Samoin kukat on ryhmiteltävä veden tarpeen mukaan. Et voi istuttaa paljon vettä ja aurinkoa pitäviä kukkia varjoa ja kuivaa maaperää suosivien kukkien viereen. On myös parasta kastaa kasvit aikaisin aamulla. Älä kuitenkaan liioittele sitä. Jos olet lisännyt lannoitetta maaperään, muista, että se säilyttää kosteuden, joten ylikastelu voi olla haitallista kasveille.

Epäilemättä ruusu on kukkien kuningatar. Se on osa melkein joka puutarhassa Kukkia puutarhaan. Kauniin tuoksuvan ruusun lisäksi löytyy myös iiris, punainen pelargonium, kauniit krysanteemit ja kauniit lilat. Useimmat puutarhat ovat myös kevään julistajia, kuten krookuksia, lumikelloja ja laakson liljoja. Todella värikäs, monipuolinen ja henkeäsalpaava puutarha, jossa on kukkia, älä unohda seuraavia kukkia:

Puutarhasuunnittelu kukilla – Suosittuja kukkia puutarhaan

kukat puutarhapioneille1 suosittu vaaleanpunainen

  • Kukkia puutarhaan: Pionit (Pionit) – Ne ovat monivuotisia kasveja, joilla on suuret, kauniit kukat. Ne kasvavat jopa 100 cm korkeiksi. He tuntevat olonsa mukavaksi auringossa ja maaperässä, jossa on runsaasti humusta. Pionit kukkivat myöhään keväästä alkukesään. Taimet saadaan juurista. Kiinassa tämä kukka on kansanperinteen suosittu symboli ja tarkoittaa vaurautta ja vaurautta.

kukat puutarhaan daaliat violetit kukat

  • Daaliat (Dahlia) – Daalioita kutsutaan myös georgineiksi. On noin 30 lajia ja yli 20 000 hybridiä. Ne saavuttavat keskimäärin 50 cm korkeuden ja kukkivat toukokuusta lokakuuhun. He tuntevat olonsa erityisen mukavaksi epäsuorassa auringonvalossa. Dahlia on Meksikon kansallinen symboli.

kukat hydrangeas sininen herkkä täydellinen suunnitteluideoita

  • Hortensia – Se kasvaa monivuotisten kasvien muodossa. Sen kukat ovat pallomaisia ​​ja hellävaraisia ​​värisävyjä. Sen korkeus on 1,20-1,80 metriä. Hortensia ei tarvitse paljon huoltoa. Ainoa asia, jota pitää varoa, on, että niiden juuret ovat aina kosteat.

kukat puutarha palo salvia violetti väri tuoksu raikas

  • Palosalvia (Salvia Splendens) – Palo -salvia on nimensä ansiosta kukkia, jotka kapenevat ylöspäin ja ovat vahvasti punaisia. Se kasvaa jopa 80 cm korkeaksi. Hän rakastaa löysää, ilmavaa maaperää, joka on runsaasti ravinteita ja lämpöä, minkä vuoksi sinun pitäisi löytää hänelle paikka auringossa. Lisäksi se kaadetaan usein ilolla. Se kukkii kesäkuusta myöhään syksyyn.

Kukkia puutarhaan – erilaisia ​​lajikkeita

sininen nasturtium keltainen kylläinen väri aromaattinen oikea hoito lajittelu tärkeä

  • Kukkia puutarhaan: Nasturtium (Tropaeloum) – Sillä on parantavia ominaisuuksia ja sitä käytetään avitaminoosiin, anemiaan, munuaissairauksiin, hiustenlähtöön, yskään ja ruoansulatuskanavan häiriöihin. Nasturtium rakastaa aurinkoisia ja osittain varjostettuja paikkoja ja paljon vettä. Maaperää ei saa lannoittaa, muuten se ei kukki. Se on yleensä viiniköynnöstä, mutta on myös pensaita, jotka kukkivat keltaisella, oranssilla, kirkkaan punaisella, punaruskealla ja vaaleanpunaisella sävyllä.

kukkia puutarhaan kauniita punaisia ​​kukkia

  • Kalanchoe (Kalanchoe blossfeldiana) – Tämä trooppinen kasvi tulee Madagaskarilta. Pensasmainen kasvi kasvaa jopa 30 cm korkeaksi. Niiden kukat kestävät pitkään. Koska Kalanchoen juuret varastoivat vettä, maaperän tulee kuivua ennen seuraavaa kastelua. Hän rakastaa lämpöä ja aurinkoa, mutta hänen pitäisi saada paikka osittain varjossa puutarhassa. Se kukkii talvella.

kukat puutarhan opiskelijalle kukka tagetes keltainen

  • Marigold (Tagetes) – Se on 20–25 cm korkea ja sopii hyvin litteisiin ja roikkuviin kukkaruukkuihin sekä koristeellisiin kukkalaatikoihin. Se kukkii heinäkuusta lokakuuhun vahvoilla keltaisilla, oransseilla, kultaisilla tai ruskeanoransseilla väreillä. Hän rakastaa kohtuullista kosteutta ja aurinkoa. Marigold tuo hieman karvaan tuoksun ja tarvitsee sekoitettua maata.

kukat puutarha laventeli violetti ideoita kasvien hoito

  • Laventeli (Lavandula) – Laventeli on voimakkaasti tuoksuva, monivuotinen pensas, joka kukkii herkillä violetilla väreillä. Hän rakastaa kevyttä ja ravitsevaa maaperää. Kylmä tai harvinainen kastelu ei häiritse häntä. Laventeli on erityisen suosittu sen eteeristen öljyjen sekä parantavien ja kosmeettisten ominaisuuksiensa vuoksi. Sitä käytetään myös keittiössä.

Kukkia puutarhaan – narsissi on aina suosittu

kukkia puutarhan narsissin suosittuun luontoon

  • Narsissi (Narcissus) – Tiedät varmasti legendan kauniista Narkissoksesta muinaisesta Kreikasta, joka kuoli rakkaudestaan ​​omaa heijastustaan ​​kohtaan. Narsissi nimettiin hänen mukaansa. Se rakastaa aurinkoisia tai hieman varjoisia paikkoja ja löysää hiekkaa. Narsissia tulee kastella runsaasti. Se kasvaa jopa 60 cm korkeaksi. Kukkien värit vaihtelevat valkoisen, kerman ja kaikkien keltaisten sävyjen välillä. Eteneminen tapahtuu sipulien kautta.

Zantedeschia, gladiolit, caladiat, atsaleat, kameliat ja koristeelliset auringonkukat kukkivat myös kesäkuun ja syyskuun välillä. Muratti- ja filodendronien lisääntymiselle taimilla kesäkuu on paras. Voit istuttaa myös muita monivuotisia kukkia saman kuukauden aikana, kuten kehäkukkia, neilikoita, syklameeneja, snapdragoneja, esikoita ja tavallista leinikkiä. Jokaisella kukalla on oma viehätyksensä. Kohteessa Kukkia puutarhaan kaikki riippuu mielikuvituksestasi. Voit itse valita, missä ja miten jaat ne puutarhassa.

Previous Post
Kukka neilikka – mitä tunteita eri värit ilmaisevat
Next Post
Juoksumattoharjoittelu – 12 hyödyllistä vinkkiä tehokkaisiin kuntoharjoituksiin