15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Punainen puutarhassa – kauniita suunnitteluideoita jäljiteltäväksi

punainen puutarhapenkissä-idea-kukat-oranssi-kukat-välimerellinen seinä

Punaisella on suuri vaikutus tunnelmaan ja siten myös mielialaan. Tästä syystä väri on myös loistava valinta sisä- ja ulkosuunnittelussa. Tässä artikkelissa näytämme sinulle hienoja ideoita värille Punainen puutarhassa, jonka voit toteuttaa nopeasti ja helposti. Olipa kukkien, huonekalujen tai muiden lisävarusteiden avulla luotu ystävällinen ilmapiiri, jossa sinulla on taatusti hyvä olo.

Punainen puutarhassa unikkojen kanssa

punainen-puutarha-unikko-idea-kukkapenkki-kesä-kiviseinä

Unikoilla on houkutteleva punainen sävy. Tästä syystä teet itsestäsi upean myös punaisen puutarhan suunnittelussa. Käytä niitä koristamaan kukkapenkkiä tai kehystämään puutarhapolkua. Olet tervetullut yhdistämään unikot muiden kirkkaanväristen kukkien kanssa.

Punainen puutarhassa – puutarhakalusteet aksenttina

punainen puutarhatuolissa-aksentti-terassi-pikkukivet-riippuvat kasvit-betoni-terassilaatat

Joskus vähemmän on enemmän. Tämän todistaa myös tämä kauniisti suunniteltu terassi, jolle punainen lakattu puutuoli kiinnittää katseen. Syy tähän on juuri tämä! Koska muita vahvoja värejä ei ole, tämän esimerkin kaluste punainen väri erottuu erityisen hyvin puutarhassa.

Musta tausta

punainen-puutarha-musta-tausta-julkisivu-lato-puu-krysanteemit

Jos haluat korostaa värikkäitä kukkia, myös punaista, puutarhassa, voit luoda mustan tai muun tumman taustan tätä tarkoitusta varten. Se soveltuu esimerkiksi aidalle, korkealle suojaavalle näytölle tai jopa navetalle tai talon julkisivulle.

Mausta vanhat puuovet

punainen-puutarha-houkutteleva-deco-nuhjuinen-ovi-puu-aksentti-ikkunat

Vanhat puuovet ovat arvokkaampia kuin luulisi. Niiden avulla voit suunnitella ulkoalueesi uudelleen. Ne ovat myös loistava tapa lisätä punaista puutarhaan. Riippumatta siitä, minkä päävärin valitset, punaiset aksentit näyttävät upeilta.

Kehysten kulkut ja sisäänkäynnit punaisella

punainen-puutarha-bougainvillea-kiipeily-kasvi-seinä-koristelu-ulkona-idea

Bougainvillea on kaunis kasvi, jossa on houkuttelevia kukkia, joita voit käyttää koristamaan punaisella puutarhassa. Kiipeilykasvi voidaan valita punaisena ja koristella puutarhapolkuja pergolailla tai muilla alueilla terassilla ja sen ympärillä. Hieno aksentti ulkona.

Rentouttava tunnelma puutarhassa

punainen-puutarha-romanttinen-puutarha-suunnittelu-penkki-puinen-torni-kiipeilykasveja

Punainen on itse asiassa kirkas vaikutus. Siitä huolimatta se voi myös luoda rauhallisen ilmapiirin puutarhaan. Hyvä esimerkki tästä on tämä puutarhan punaisen värin muotoilu. Nauti kauniista kukista mukavilla penkeillä ja nauti näkymistä.

Monivuotiset kukat

punainen-puutarha-dahlia-kukka-sänky-muoto-aksentti-väri

Punaisia ​​kasveja on monella eri tavalla. Suunnittele puutarhasi monivuotisilla kukilla ja lisää siihen punainen väri. Sopivia kukkia ovat daaliat. Tulet nopeasti huomaamaan, että punainen tulee todella omalle tämän kauniin värisekoituksen kanssa.

Punaiset ikkunaluukut

punainen-puutarha-ikkunaluukut-idea-maalaismainen-houkutteleva-valkoinen-talo-julkisivu-ikkuna

Voit korostaa paitsi itse puutarhaa myös muita ulkoalueita punaisella värillä. Mitä mieltä olet näistä houkuttelevista ikkunaluukuista? Ne eivät vain saa taloa näyttämään suloisemmalta ja kodikkaammalta, vaan myös herättää Välimeren tunnelmaa. Loistava idea puutarhan punaiseen väriin!

Punaiset sävyt

punainen-puutarha-vivahteita-bordeaux-tina-punainen-moderni-ideoita

Kun valitset puutarhassa punaisen värin, tärkeintä on oikea sävy. On parasta valita nämä makusi ja haluamasi vaikutuksen mukaan. Kun olet valinnut täydellisen sävyn, voit aloittaa maalaamisen heti. Onko se ruskean, vaaleanpunaisen tai oranssin suuntaan – punaisen värin karismaa kaikissa muunnelmissaan ei voi jäljitellä mikään muu väri.

Yhdistä punaiset vivahteet

red-garden-camellia-blossom-rose-brick-wall-wall-background

Voit yhdistää puutarhan punaiseen väriin useita sävyjä. Tämä puutarhasuunnittelu on loistava esimerkki ainutlaatuisen tunnelman luomisesta. Camellian kirkkaan punaiset kukat näyttävät vieläkin kauniilta tummanpunaista ja lähes ruskeaa tiiliseinää vasten. Vaaleampi väri on erityisen tehokas.

Punainen puutarhassa – kukkapenkit, joissa on punaisia ​​aksentteja

punainen puutarhassa zinnia-kukka-sänky-puutarhapolku-mukulakivi-harmaa

Tässä on ehdotus kukkapenkin luomiseksi puutarhapolkua pitkin. Punaista puutarhassa lisäävät zinniat. Kauniit kukat yhdistetään harmaaseen väriin, josta polun mukulakivet on tehty, sekä vaaleanvihreisiin ja tummiin, punaruskeisiin lehtiin. Luodaan mielenkiintoinen värisekoitus.

Previous Post
Puutarhasuunnittelu – 107 kuvaa, kauniita puutarhaideoita ja tyylejä
Next Post
Kymmenen parasta kardiolaitetta tehokkaaseen kestävyysharjoitteluun kuntosalilla!