15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuinka valita kasvit puutarhaan – vinkkejä oikeille kasvilajeille

kasvit puutarhassa päivä lilja kaunis oranssi väri

Sammalan sijasta – luo hienompi puutarha! Lue muutama Kasveja puutarhassa sopivat tähän parhaiten! Jokainen meistä pyrkii luonnollisesti kauniiseen puutarhaan. Kyllä, mutta kaikki ihmiset eivät voi saavuttaa tätä sataprosenttisesti.

Kasvit puutarhassa – muutamia vinkkejä kauniiseen muotoiluun

kasvit puutarhan suolla unohtumaton sininen keltainen

Jos puutarhan maaperä on liian raskasta ja tiheää ja ylimääräinen vesi jatkuu, sopivien kasvien valinta on monimutkaista. Kaikki kasvilajit eivät voi kasvaa siellä. Mutta tietysti tähän tilanteeseen on myös hyvä ratkaisu. Jopa pysyvästi märät alueet voidaan muuttaa merkittäväksi puutarhaksi, kaunis ja riittävän monipuolinen, jotta siellä voidaan kasvattaa sopivia kasveja ja kukkia.

Suon unohtamaton (Myosotis palustris) on luultavasti paras valinta, jonka voit tehdä. Se on pakkasenkestävä ja kukkii toukokuusta syyskuuhun vuosia. Paras aika istuttaa on syksy. Yksittäisten kasvien välisen etäisyyden tulisi olla 20-30 cm.

Päivänlilja (Hemerocallis) muodostaa maaperään monikantaisen meheviä juurakoita. Hän voi luoda monia kauniita lajikkeita. Näistä ensimmäiseksi on mainittava kultaiset kellot keltaisilla kukillaan ja vaaleanpunainen damaski kauniilla vaaleanpunaisilla kukilla. Nämä Kasveja puutarhassa kasvaa erittäin korkeiksi, joten on suositeltavaa istuttaa ne pihan loppuun, jotta ne voivat toimia taustana muille alemmille lajeille. Kasvien välinen etäisyys on 50 x 50 cm.

Puutarhan kasvit on valittava ilmasto -olosuhteiden mukaan

huolehtia puutarhan lajien sydänlehtililjasta

Hostat eli hosta kehittävät heikkoja kasvujuurakoita. Nämä kukat kukkivat heinäkuusta elokuuhun suurilla, valkoisilla, tuoksuvilla kukilla, mutta lehdet ovat sydämenmuotoisia, suuria, erittäin kauniita, vaaleanvihreitä, joskus pilkkuja valkoisella, kermaisella tai keltaisella. Juurakot jaetaan syksyllä ja uudet kasvit istutetaan 60 x 60 cm: n välein. On parempi valita osittain varjostetut tai varjostetut alueet.

Kohteeseen Kasveja puutarhassa, jotka kasvavat hyvin paikoissa, joissa on paljon maaperän kosteutta, ovat puro -avens (Geum rivale), lobelia (Lobelia), upeat varpunen (Astilbe arendsii), vuoripioni (Trolius), sara (Cyperus), Veronica (Veronica). Kauniilla väreillään ne antavat puutarhallesi erityisen ilmeen. Ja tuoksu siellä… .. se on vain jotain hyvin erityistä, johon on helppo rakastua! Noudata siis hyviä vinkkejämme, etkä tule katumaan sitä – voit luoda kauniin värikkään puutarhan, josta voit olla vain ylpeä!

puutarhassa suolla unohtumattomia kasveja lajien erityispiirteet

suolla unohtumaton herkkä kaunis kukka sininen luonto

daylily oranssi väri kauniita luonnosuunnitteluideoita

kasvit päivä lilja monet kukat lajit violetti keltainen       hoitaa hellävaraisia ​​valkoisia kukkia tuoreina ja helpoina

kasvit puutarha terälehti lilja valinta vastaavia suunnitteluideoita

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille