15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitkä lisävarusteet eivät saisi puuttua käytännöllisestä puutarhakeittiöstä

ulkokeittiön grillialueen tarvikkeet

Tässä muutamia asioita, jotka ovat yhtä käytännöllinen puutarhakeittiö ei saa puuttua, jotta voit aloittaa grillaamisen heti, kun se lämpenee.

Käytännöllinen puutarhakeittiö – täytä kaapit aromaattisilla kastikkeilla

tarvikkeet käytännöllinen puutarhakeittiö chutney -kastike

Chutney -kastikkeiden avulla voit lisätä mausteista makua kanalle, kalalle ja muulle lihalle. Ne ovat rasvattomia, eksoottisia ja yksinkertaisesti herkullisia soseutettujen hedelmien, mausteiden ja sokerin ansiosta.

Yhdysvalloissa suosittu Slawsa -kastike on yhtä herkullinen. Se on rasvaton, gluteeniton ja kolesteroliton ja sisältää vain 15 kaloria. Se sopii täydellisesti liha- ja kalaruokien, kuten hot dogien, hampurilaisten (tai lihapullien), sianlihapihvien ja kanapihvien, katkarapujen, simpukoiden ja lohen kanssa. Slawsa tekee voileipistäsi, kääreistäsi ja tacoistasi vieläkin maukkaampia, ja kastike on ihanteellinen kastike tortilloille. Kastiketta voi tilata eri verkkosivuilta.

Käytännöllinen puutarhakeittiö – Näitä grillitarvikkeita ei saa puuttua!

laitteet käytännölliset puutarhakeittiön grillitarvikkeet

Grillauksen jälkeen on tärkeää puhdistaa ritilä huolellisesti. Harja voi auttaa sinua tässä. Voit puhdistaa helposti tankojen välistä ja päästä käsiksi myös ahtaisiin kulmiin. Lisävaruste, joka on tehty a käytännöllinen puutarhakeittiö ei saisi puuttua.

tarvikkeet käytännöllinen puutarhakeittiö Stuff A Burger

Rakastatko hampurilaisia? Sitten tiedät todennäköisesti ongelman, joka koskee ainesosien suojaamista putoamiselta. Täydellinen ratkaisu tähän on tämä “Stuf-a-Burger” -puristin Sur la Tablelta. Tämä alkuperäinen grillisarja koostuu kahdesta osasta. Säiliö, jonka täytät jauhelihalla, kansi, joka leikkaa jauhelihaan syvennyksen suljettuna. Täytä sitten kaikki ainekset. Lisäksi on myös tämä mielenkiintoinen ruudukko, jolla voit kääntää neljä lihapullia kerralla.

puutarhakeittiön tarvikkeet BBQ -sarja ruostumatonta terästä

Tämä käytännöllinen sarja on saatavilla grillimestarille kotona tai pikemminkin puutarhassa. Se sisältää lastan, haarukan, grillipihdit ja harjan marinadin levittämiseen. Sarja koostuu ruostumattomasta ruostumattomasta teräksestä, tukevista kahvoista ja nahkalenkeistä ripustettavaksi.

tarvikkeet käytännöllinen puutarhakeittiö makkaraverkko Sur La Table

Makkaratelineen kanssa Sur pöytä makkaran grillaaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Sen avulla voit grillata ja kääntää jopa kuusi makkaraa kerralla.

Älä unohda oikeita astioita käytännölliseen puutarhakeittiöön!

puutarhakeittiön astiat värikäs muovi

Puutarhakeittiön astioiden tulee olla särkymättömiä, jotta voit nauttia aterian rauhassa. Astiat, jotka kestävät ikuisesti, voit rentoutua ja nauttia grilli -iltoista. Sen pitäisi olla astianpesukoneen kestävä ja kirkkailla kirkkailla väreillä, jotka tuovat hyvän mielen käytännöllinen puutarhakeittiö tuo.

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä