15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

8 vinkkiä, jotka auttavat sinua valitsemaan puutarhakalusteet

 Rottinkikalusteet puutarha sohvapöytä lyhty kivi sora lattia

Oikea Puutarhakalusteiden valinta takaa mukavuuden ulkoalueellasi. Suurella pöydällä ja käytännöllisillä, mukavilla tuoleilla tavallinen tiiliterassi voidaan muuttaa rentoutumisalueeksi lepäämään. Asenna viihtyisä veranta, jossa on klassinen pajasohva ja pajuinen keinutuoli, jonka peität runsaalla tyynyllä ja tyynyllä, ja siitä tulee nopeasti koko perheen uusi “olohuone”, jossa voit nauttia kuumista kesäpäivistä – esillä – kauniit huonekalut keramiikkalatoista.

Kiinnitä huomiota myös parvekkeeseen tai pieneen puutarha -alueeseen. Yhdessä oikeiden patiohuonekalujen kanssa kooltaan rajoitetusta alueesta voi tulla myös paikka, joka houkuttelee sinua ulos.

Huolellisesti harkittu suunnittelu terassin, verannan, parvekkeen tai puutarhan rakentamisessa varmistaa, että se näyttää kutsuvalta tulevina vuosina. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, mitä tehdä Puutarhakalusteiden valinta pitäisi kiinnittää huomiota.

1. Tee oikea Puutarhakalusteiden valinta luettelo

Tammi puu tuolit verhoilu allas tuoreet kukat design

Mieti, mitä toimintoa ulkoalueellasi pitäisi olla. Se voi olla ruokailutila lämpimille kesäiltoille, alue juhlille ja syntymäpäiville tai vain viihtyisä paikka lukea kirjoja tai ottaa nokoset rauhassa.

Tee ennen Puutarhakalusteiden valinta luettelo kaikista asioista, joita haluat tehdä ulkona. Se auttaa sinua päättämään myöhemmin, millaisia ​​puutarhakalusteita tarvitset. Jos esimerkiksi terassistasi tulee cocktailjuhlan keskus, ruokapöytä on tarpeeton. Valitse sen sijaan päätypöydät, viihtyisät istuimet ja tulipalo.

2. Oikea Puutarhakalusteiden valinta – Istu alas

Oleskelualue puu lyhty mukava pieni sohvapöytä pensaskasveja

Ennen kuin ostat sohvan, tuoleja tai nojatuoleja, kokeile niitä. Kuten sisustuskalusteiden kohdalla, usein tapahtuu, että se näyttää hyvältä, mutta ei ole niin kodikas kuin miltä se näyttää. Joten istu ennen kuin teet päätöksen.

3. Valitse helppohoitoiset huonekalut

Suunnittelu rottinki kaksipaikkainen sohva sivupöytä sohvapöytä

Säästä arvokasta aikaa, josta voit nauttia ulkoalueella ja puutarhassa valitsemalla helppokäyttöiset huonekalut. Useimmat metallista, tiikistä, setristä ja pajuista valmistetut huonekalut kestävät helposti erilaisia ​​sääolosuhteita. Siksi voit olettaa, että Puutarhakalusteiden valinta Näiden materiaalien valmistaminen on hyvä idea, koska ne kestävät pitkään.

4. Anna säilytyspaikka

Tammi puu raidat kuvio auringonkukka takka ulkona

Pidennä puutarhakalusteidesi käyttöikää säilyttämällä ne autotallissa, vajalla tai kellarissa muina vuodenaikoina. Jopa vaikeimmat huonekalut, kuten tiikki tai takorauta, kestävät pidempään suojattuna kylminä ja kosteina kuukausina. Jos sinulla ei ole paljon tallennustilaa, varo sitä Puutarhakalusteiden valinta varmista, että ne ovat kokoontaitettavia, jotta ne vievät vähemmän tilaa.

5. Kirkkaat värit puutarhakalusteita valittaessa

Koristeellinen tyyny valkoinen verhoilukalusteiden suunnittelu

Kun ostat ulkokalusteita, sinulla ei ole vain vaihtoehtoa puun luonnollisten värien, pajuhuonekalujen valkoisen, mustan tai beige -värin tai metallivärien välillä. Päinvastoin! Puutarhakalusteita on tarjolla monissa eri kirkkaissa väreissä. On myös parasta valita verhoilu, tyynyt ja muut aksentit kirkkailla ja kirkkailla väreillä.

6. Sijoita laatuun

Puutarhasuunnittelu verhoilukalusteet puinen pöytä lintuhäkki

Sanonta “Saat mitä maksat.” Liittyy tähän Puutarhakalusteiden valinta jo sen todelliset puolet. Muovipöydät ja päätypöydät näyttävät upeilta ja sopivat hyvin varjostetuille alueille, mutta ne menettävät nopeasti värin ja haalistuvat auringossa. Sama koskee joitakin puisia ja pajuisia huonekaluja. Ole varovainen ostaessasi ja lue muiden asiakkaiden mielipiteet ennen kuin käytät suuria summia.

7. Matot terassille

Oleskelualue patio lyhty rottinki puutarhakalusteet vihreä heittää tyynyt

Koristele terassin lattia säänkestävällä matolla. Nyt on saatavana monia muunnelmia, jotka on valmistettu nopeasti kuivuvista materiaaleista. Pehmeä, kirkkaanvärinen ja mukavasta materiaalista valmistettu lattia tuo nopeasti tottuneen mukavuuden sisältä ulos.

8. Käytännöllinen valinta puutarhakalusteille, joissa on kaksitoiminen toiminto

Matto sohvapöytä maalaismainen kesä aurinkoterassi

Käytä käytännöllisiä huonekaluja, joissa on useita toimintoja. Jakkara jalkojen nostamiseen voi olla esimerkiksi lisäistuin odottamattomille vieraille. Tarvittaessa penkki voi toimia sohvapöytänä. Tällaisia ​​mahdollisuuksia käytetään usein nykyään.

beige päivänvarjo puulattia koristetyyny värikäs

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus