15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Halpa puutarhan suunnittelu – vinkkejä rahan säästämiseen puutarhan luomisessa

valitse edullinen puutarhasuunnittelun helppohoitoinen kasvilaji

Kevät on jo lähellä ja puutarhanhoitokausi alkaa. Ja vaikka nautit kaivamisesta syvälle puutarhaan, et ehkä halua kaivaa syvälle lompakkoosi. Mutta sen sijaan, että haaveilet unelmiesi puutarhasta katsellen ikkunasta ulos, selvitä kuinka istuttaa kauniita kukkia kaivautumatta syvälle taskuun. Yhdelle halpa puutarhan suunnittelu esimerkiksi istuta ne kasvit, jotka kuolevat ennen talvea ja itävät uudelleen keväällä.

Edullinen puutarhasuunnittelu: Kuinka voit luoda kauniin puutarhan pienellä rahalla

Edulliset puutarhasuunnitteluvinkit puutarhanhoitoon siementen nuorilla kasveilla

  • Halpa puutarhan suunnittelu siementen ja nuorten kasvien kanssa.
  • Tämä vaatii hieman enemmän kärsivällisyyttä, mutta istuta siemeniä tai nuoria kasveja. Tämän seurauksena kasvit muuttuvat myöhemmin vakaammiksi ja niiden juuristo on vahvempi. Valitse esimerkiksi zinniat tai marigolds. Ne itävät ja kasvavat nopeasti.
  • Monivuotiset ja nurmikasvit yhdelle edullinen puutarhan suunnittelu: Unohda puutarhan uudelleenistutus vuosittain ja valitse monivuotiset kasvit, kuten tuberoosi tai Kalifornian unikko.

Siemenet ruukkukasveja-halvan puutarhan suunnittelu

  • Marjapensaat – marjapensaiden kanssa sijoitat kunnolla. Ne eivät tarvitse paljon huoltoa ja vuoden tai kahden kuluttua he antavat hedelmiä, mikä alentaa päivittäistavarakaupan kuluja. Säästät paljon enemmän kuin alun perin kulutit pensaaseen.

Hedelmäpuut kasvattavat marjapensaita vinkkejä puutarhan suunnitteluun halvalla

  • Yhdelle halpa puutarhan suunnittelu valitse kasveja, joita voit jakaa
  • Ole kärsivällinen ja säästä tarpeettomia kustannuksia laajentamalla puutarhaasi vähitellen joka vuosi. Voit myös säästää valitsemalla kasveja, jotka voit jakaa ja istuttaa uudelleen joka vuosi, kuten iiris tai japanilainen käärmeparta.
  • Kasvit, jotka tarvitsevat vähän vettä Valitse kasvit, jotka tarvitsevat vähän vettä. Tämä voi säästää paljon rahaa laskuissa. Laventeli kuuluu tällaisiin kasveihin.

Vinkkejä puutarhan suunnitteluun Puutarhanhoito edullista

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse