15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelijalamput kirkastavat tilaa uudelleen

Valaisimet modernit tyylikkäät kattokruunut riippuvalaisimet

Valo omassa kodissasi takaa mukavuuden ja hyvän olon. Jopa ne, jotka kulkevat taloon pimeässä ulkona, tuntevat vetovoimaa kodikkaasta ilmapiiristä, joka tulee ikkunasta lähtevästä valosta.

Mutta lamppu ei ole vain lamppu. Siellä on yksinkertaisia, toimivia valoja ja todellisia pieniä taideteoksia, suunnittelijalamppuja, jotka eivät ainoastaan ​​paranna huonetta valollaan pimeässä, vaan ovat myös todellisia katseenvangitsijoita ja vaikuttavat olennaisesti huoneen ulkoasuun yhdessä muiden huonekalujen kanssa.

Suunnittelijalamput – valaise huone epäsuoralla valolla

Lamppujen epäsuoran katon suunnitteluideoita

Jotta huone valaistuisi houkuttelevalla tavalla, epäsuora valo on useimmissa tapauksissa parempi kuin suora valo. Tämä takaa pääsääntöisesti huoneen paljon ystävällisemmän ulkonäön eikä sokaise katsojan silmiä.

Epäsuoraa valoa syntyy usein kohdevaloilla, jotka toimivat paitsi valonlähteenä myös tehokkaasti lavastettaessa kuvaa, veistosta tai esittelyä. Pöytätilanne on parhaiten valaistu kattovalaisimella.

Nämä Suunnittelijalamput Niiden ei kuitenkaan pitäisi roikkua liian korkealla pöydän yläpuolella, muuten kartio on myös liian suuri täällä ja kodikkuuden tunne katoaa. Esimerkiksi pienet kristallikruunut tai taidokkaasti muotoillut riippuvalaisimet ovat erittäin kauniita. Himmennystoimintoa suositellaan aina.

Suunnittelijalamput – valaise suosikkituolisi

Valaisimet kevyt suosikki nojatuoli lukeminen kulmasohva

Kaikkien, jotka tarvitsevat valonlähdettä lukualueellaan, esimerkiksi suosikki nojatuolissaan, tulee asettaa sinne lattia- tai pöytävalaisin. Lukiessa on tärkeää, että valo tulee takaa. Tämä on paljon lempeämpi silmille. Lattia- ja pöytävalaisimet sopivat myös täydellisesti sohvanurkan valaisemiseen ja luovat myös kodikkaan tunnelman. Variaatioita ja malleja on lukemattomia. Kaupat kuten schnebe.de tarjoaa laajan valikoiman, joka varmasti täyttää jokaisen maun

Pilkkuja katossa

Ideoita LED -valot katto riippuvalaisimet ruokailutila

Tietysti myös kattovalaisimilla on paikkansa. Ne ovat erityisen hyödyllisiä paikoissa, joissa tarvitaan paljon valoa, kuten keittiössä tai kylpyhuoneessa.

Sen sijaan, että luotettaisiin vain yhteen suureen lamppuun, jossa on suuri valokeila, nykyaikaisen valoasennuksen tulisi varmistaa, että kattovalaisin tulee erilaisista pienistä lähteistä. Tässä suositellaan esimerkiksi paikkoja, jotka valaisevat vain tietyn huoneen alueen.

Luota LED -tekniikkaan

Valaisimet katot keittiön suunnittelu valaistus

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, valaistusasennuksia suunniteltaessa on huolehdittava siitä, että käytetään LED -valoja. LED -valot ovat huomattavasti energiatehokkaampia kuin perinteiset hehkulamput ja niiden käyttöikä on myös paljon pidempi.

Niillä on myös kolme selvää etua energiaa säästäviin lamppuihin verrattuna: niiden valo on huomattavasti lämpimämpi, ne syttyvät täysin heti valokytkimen painamisen jälkeen, ja ne ovat paljon ympäristöystävällisempiä ja ne voidaan siksi hävittää helpommin.

Olohuoneen valaistus riippuvalaisimen ikkuna iso

Oikea valaistus antaa olohuoneelle luonteen

Kattokruunu moderni kattovalaistus hienovaraisesti hillitty

Yöpöydän valot lattiavalaisimet tyylikäs muotoilu

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse