15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mehikasvien hoito – hyviä vinkkejä ja vähän enemmän

Mehikasvit hoitavat sisustustaloja-talon kukkaruukkuja-aloittelijoita

Helposti hoidettavat mehikasvit ovat täydellisiä kasveja. Niillä on eksoottinen muoto ja ne ovat erittäin helppohoitoisia. Seuraavassa on muutamia tärkeitä faktoja ja vinkkejä Mehikasvien ylläpito, ja kuinka kasvattaa niitä puutarhassa tai terassilla.

Hieman lisää mehikasveista

mehikasvit huolehtivat sinisistä vivahteista-houkutteleva-kasvi-puutarha-sisustus

Mehikasvit ovat kasveja, jotka ovat peräisin kuivilta alueilta ja joilla on ominaisuus varastoida vettä paksuihin, meheviin lehtiin ja varsiin. Niitä on saatavana monenlaisia ​​kokoja, muotoja ja värejä. Helppohoitoisten mehikasvien erityispiirre on, että ne tottuvat nopeasti ja helposti monenlaisiin elinoloihin. Puutarhanhoidon terminologia voi olla ajoittain melko sekavaa. Esimerkiksi kaikki kasvit, joilla on meheviä lehtiä ja varret, jotka kestävät vettä, luetaan usein sukulentteihin, mukaan lukien kaktukset, aloe, sedum, agave, echeveria, houseleek, crassula, kalanchoe ja satoja muita lajeja. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että useimmat puutarhurit käyttävät sanaa “sukulentit” viittaamaan kasveihin, joilla on meheviä lehtiä. Kaikkia piikkejä sisältäviä kasveja kutsutaan kaktuksiksi, vaikka ne itse asiassa kuuluvat Mehikasveja kuulua.

Kuinka huolehtia mehikasveista

hoito mehikasveille kuvio-aika-punainen-vihreä-helppohoitoinen

Kuten kaikki muut kasvit, mehikasvit tarvitsevat vettä sekä valoa, maaperää ja lannoitetta. Aurinko: Mehikasvit tarvitsevat vähintään 6-8 tuntia päivänvaloa päivässä; Maaperä: Mehikasvit voivat elää kaikenlaisessa maaperässä. On kuitenkin parasta käyttää hiekkaista maaperää, jossa on hyvä vedenpoisto, tai pieniä kiviä veden poistamisen helpottamiseksi; Vesi: Nämä kasvit rakastavat lämpöä ja kuivia aikoja, minkä vuoksi ne voivat olla ilman vettä viikkoja vaikuttamatta terveyteensä ja kauniiseen ulkonäköön. Hyvä vinkki kuin sinä Mehikasvien ylläpito sitä ei saa jättää kosteaan maaperään pitkään. Se voi jopa tappaa heidät. Lannoite: Lannoita mehikasvejasi keväällä. Lannoitteen tulee sisältää yhtä suuret määrät typpeä, fosforia ja kaliumia.

 Mehevä laji

Mehikasvit-hoito-mix-tyypit-vinkit-värikkäät-värit

Kun mehikasvit on vahvistettu, suurin osa niistä ei tarvitse huoltoa.

Hoito kannattaa tietää

Mehikasvit-hoito-sedum-kasvi-leikattu-kukkaruukku-sininen

Jotkut suuret lajit, kuten sedum -kasvi, tulisi kuitenkin karsia syksyllä tai varhain keväällä.

Kestäviä tai trooppisia mehikasveja

Mehikasvit-vuoret-aurinko-kiviset-runko-kivet

 Ennen kuin ostat mehikasveja, tarkista kunkin kasvin hoito -ohjeet. Jotkut mehikasvit voivat olla kalliomaisemia maisemakoristeita puutarhoissa pohjoisessa, kun taas toiset pitävät lämpimämmästä ilmastosta. Valitse herkempiä mehikasveja, jos asut pakkasettomalla alueella tai käytät niitä talvella sisäkasveina.

Mihin mehikasveja istutetaan

Istutus-mehevä-välittäjä-ruukut-lajit

 Puutarhan ystävät haluavat hoitaa mehikasveja, koska ne näyttävät hyviltä ja ovat joustavia. Sisustajat pitävät niistä muodon, kuvioiden ja värien vuoksi. Mehikasvit ovat suosittuja myös puutarhanhoidon aloittelijoiden keskuudessa, koska ne vaativat vähän huoltoa ja näyttävät hyviltä vähäisestä huomiosta huolimatta.

Vastaavat kukkaruukut

Mehikasvien istuttaminen ulkona rannalla

the Helposti hoidettavat mehikasvit tuntevat olonsa kotoisaksi yksinkertaisissa, matalissa kulhoissa ja kattiloissa. Ainoa vaatimus on, että reiät sisältävät reikiä, joiden läpi ylimääräinen vesi voi valua kasvien juurista. Tällaisessa astiassa on parasta yhdistää erilaisia ​​tyyppejä keskenään. Tämä antaa sinulle upean värien sekoituksen.

Mehikasvien hoito puutarhassa

Mehikasvit-etelä-keraaminen-sarake-ideat-hoito

Mehikasvien hoito voi ratkaista monia puutarhan ongelmia. Käytä matalakasvuisia lajeja, kuten Kaukasuksen ja Aasian sedumia, peittämään maa paikoissa, joissa on suora auringonvalo. Jotkut sedum -lajit selviävät jopa pienellä varjolla.

Erityiset puutarhat

Mehikasvit-puutarha-mielenkiintoinen-sisustus-hoito-vinkit-terassi

Helppohoitoisten mehikasvien pienempiä näytteitä voidaan käyttää seppeleiden tekemiseen, ja ne sopivat erinomaisesti pystysuoraan puutarhaan ja puutarhan katolle.

Koriste -esineet puutarhaasi

Mehikasvit-sisustus-kimppu-ideoita-seinä-puutarha

Vähän erikoinen idea

Mehikasvit-koristelu-ideat-pullo-koti

Matkustaminen kaupungissa

Mehikasvit-on-the-go-ideoita-värikkäitä-kukkaisia-katu-kasveja

Tee vanhasta uutta

Mehikasveja-hulluja ideoita-talon sisustus-erityistä

Tee se itse!

Mehikasvit-hoito-laji-runko-kuva-terassi

Mehikasvit-hoito-puutarha-rehevä-kukkainen

Mehikasvit hoitavat erilaisia ​​vinkkejä

Mehikasvit-hoito-puutarha-perinteinen-talo-kivi-potti

Meheviä vinkkejä maaperän istuttamiseen

Mehikasvit koti tyypit kaktukset kirkas

Previous Post
Vesipyöräily – innovatiivinen idea Schiller Sportilta
Next Post
Pyyhelahja: Pyyhekakun ohjeet ja lisää inspiraatiota!