15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Optimaalinen huonekasvien hoito ja valaistus yhdessä – Viride -kukkaruukumallisto

optimaalinen huonekasvien hoito mini puutarhan kevyt kastelu

On tieteellisesti todistettu, että vihreät kasvit voivat parantaa sisäilmaa merkittävästi. Ne ovat erottamaton osa huoneistojemme sisustusta. Mikä on osa huonekasvien optimaalista hoitoa? Heidän hyvinvointinsa riippuu ennen kaikkea valosta. Barcelonan designstudio Goula / Figuera esitteli äskettäin projektinsa “Viride” – latinaksi “vihreä”. Se yhdistää optimaalisen laitoksenhallinnan ja suunnittelun yhteen. Tuloksena on kukkaruukku, joka huolehtii kasvista parhaalla mahdollisella tavalla ja tuo sen parrasvaloihin.

optimaalinen hoito huonekasveille

Viride -kokoelman tuotteet täyttävät kolme tehtävää samanaikaisesti: Ne toimivat eräänlaisena esteettisenä kasvisäiliönä, antavat kasveille tarpeeksi valoa ja toimivat samalla koristevalaisimina. Kukkaruukkuja on kolmea kokoa erilaisille kasveille.

optimaaliset huonekasvit huolehtivat kastelupöydän suunnittelusta

Litteä kukkaruukku takaa optimaalisen huonekasvien hoidon lajeille, jotka tarvitsevat enemmän kosteutta ja valoa. Se pyörii hyvin hitaasti keskiakselinsa ympäri niin, että kaikki lehdet ovat tasaisesti valaistut ja simuloi tällä tavalla auringon luonnollista kulkua. Lisäksi riittävästi kosteutta luovutetaan höyryn muodossa. Kun laitos saa tarpeeksi, järjestelmä sammuu automaattisesti.

optimaalinen huonekasvien hoito led -valo

Toinen kukkaruukku on ihanteellinen kasvien ripustamiseen. Riippuvat lehdet on valaistu optimaalisesti kolmella valolla kolmella tasolla: ylhäältä, keskeltä ja alhaalta. Käytetyt LED -lamput ovat suuria ja lähettävät paljon valoa. Viride -kukkaruukku toimii myös erinomaisesti poikkeuksellisena pöytävalaisimena.

optimaalinen huonekasvien hoitolamppu

Toinen astia on suunniteltu vain juurtumattomille, niin sanotuille ilmakasveille, ja se näyttää enemmän koristejalustalta, joka on valmistettu mustasta teräksestä. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen ja asettaa kasvi silmien korkeudelle. Tällä tavalla kasvi esitetään entistä houkuttelevammin ja herättää varmasti suurta ihailua.

optimaalinen huonekasvien hoito valo valaistus led -lampun suunnittelu

“Viride” -kokoelman interaktiiviset kukkaruukut sopivat erityisesti kasveille, jotka tarvitsevat vähän substraattia, ja niille, jotka kasvavat hitaasti tai eivät kasva kovin suuriksi.

optimaalinen huonekasvien hoito valo valaisin

optimaalinen huonekasvit hoito suunnittelu esine juurtumaton kasvi

optimaalinen huonekasvien hoito juurtumaton kasvilampputelineen muotoilu

optimaaliset huonekasvit hoito juurtumaton ilmakasvien jalusta

* projekti Goula / Figuera Studio

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Ylelliset huvilat Oceanique Vietnamin kaakkoisrannikolla