15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Katosvuode ulkona – luo romanttinen ulkoalue

Katosvuode puurakenteisen valkoisen kankaan ulkopuolelle

Kesä on tauolla, rentoutua ja nauttia kauniista säästä. Ainakin sen pitäisi olla. Tästä syystä meillä on tänään 30 ideaa sitä varten Katosvuode ulkopuolelle koota inspiroimaan sinua. Ne myös tekevät kesästä unelman. Ne takaavat rauhan, varjon ja ajan ulkona.

Katosvuode ulkona: Kuinka nauttia romanttisesta kesästä

Ulkoinen pylvässänky Exteta-ZEN-Ludovica-Roberto-Palomba

Että Katosvuode ulkona on oltava paikoissa, joissa on kaunis ympäristö. Näitä ovat kauniit puutarhat, luonnonlampi tai uima -allas. Kaikki katosvuoteet ovat upeita, sekä valtavat vuoteet, jotka kelluvat veden päällä, että maalaismaisemmat, jotka muistuttavat viihtyisiä riippumattoja. Vielä suurempaa rentoutumista ja nautintoa varten aseta vastaavat sivupöydät, joille voit laittaa virkistävän limonadisi tai cocktailisi. Ota nyt aikaa katsoa seuraavat kuvat ja inspiroida.

Eksoottiset vuoteet katolla

katos-sänky-ulkona-bambu-rakentaminen-zew

Pylvässängyt ovat monenlaisia. Valitsetko modernin vai perinteisemmän mallin, riippuu ennen kaikkea ulkoalueesi muusta suunnittelusta. Romanttiset verhot, jotka tarjoavat miellyttävän sävyn, näyttävät upeilta kaikessa tyylissä. Verhojen lisäksi, jotka voidaan tarvittaessa kiinnittää palkkeihin, on myös vaihtoehtoja, joissa käytetään eräänlaista kaihtinta. Hyvä esimerkki tästä on yllä oleva malli. Kaihtimet voidaan laskea niin pitkälle kuin haluat, joten voit piilottaa ne kokonaan tai vain osittain auringolta.

Moderni harmaa

katos-vuode-ulkopuolella-PÄIVÄPEDI-Jose-A-Gandia-Blasco

Sinulla on myös laaja valikoima kokoja. Se, mikä sopii sinulle parhaiten, riippuu tarpeistasi, mutta myös siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä. Vaikka eräänlainen leposohva sopii paremmin yhdelle henkilölle pienellä terassilla, suuremmilla alueilla voidaan myös varustaa vuoteet, jotka tarjoavat tilaa kahdelle tai useammalle henkilölle ja mahtuvat siten koko perheelle.

Käytä pituutta kangasta yksityisyydensuojana ja aurinkosuojana

katosvuode-ulkopuolella-puu-rakennus-kangas-aiheita

Voit myös rakentaa ihanasti itsellesi pylvässängyn käyttämällä pergolaa. Varusta tämä yksinkertaisesti laatikolla patjalle. Pergolan tangot on sitten yksinkertaisesti koristeltu verhoilla tai muilla kankailla. Esimerkiksi, kuten tässä on esitetty, kankaan pituudet voidaan pujottaa palkkien läpi ja ripustaa löysästi alas aurinkosuojan luomiseksi. Sivuilla olevat kankaat sopivat myös yksityisyyden suojaksi. Myöhään iltapäivällä, kun aurinko laskee, ne suojaavat myös auringolta kesällä.

Moderni muotoilu kuution muodossa

puutarhakalusteet moderni-viihtyisä pylvässänky yksityisyysnäytön kangas

Kuten kaikki muutkin puutarhakalusteet, puun valinta riippuu ensisijaisesti budjetistasi. Ne, jotka haluavat investoida enemmän ja haluavat nauttia ulkovuoteestaan ​​monta vuotta, voivat käyttää säänkestäviä puulajeja, kuten tiikkiä tai ruosteenkestäviä metalleja tai muovia, kuten rottinkia. Näillä materiaaleilla on kaikki yhteinen: ne on hoidettava hyvin ja säilytettävä talvella pinnan suojaamiseksi.

Pylvässänky, jossa on viihtyisät tekstiilit

pylvässänky rottinki rungon sivupöydällä valkoinen aurinkopurje

Voit myös varustaa sängyn joissakin sohvatyynyissä, jos ne eivät jo sisälly hintaan. Tällä tavalla voit luoda täydellisen sovituksen ulkona olevan pylvässängyn ja muiden tietynväristen puutarhakalusteiden välille. Joten valitse mikä tahansa väriteema ja luo harmoninen sisustus ulkoalueelle. Tämä koskee mitä tahansa terassityyliä.

Eksoottinen pylvässänky bamburungolla

ulkoalue-kalusteet kesäkalusteet-bambu pylvässänky

Olipa perinteinen, moderni tai eksoottinen, välimerellinen, teollinen tai rantatyyli, aurinkosuojallinen ulkovuode on ehdottomasti loistava lisä, jos haluat todella rentoutua omassa puutarhassa. Jos verhot ja pylvässänky voidaan yleensä vetää kokonaan, sitä voidaan käyttää jopa romanttisiin iltoihin ulkona. Ainoa tärkeä asia on, että suojaudut hyttysiltä. Muuten yö on kaikkea muuta kuin rentouttava.

Tyynyt ja verhot lisäävät turvallisuutta

rentoudu huonekaluilla-ulkoverhoiltu sänky-pylvässohvatyynyillä

Tyynyt ja peitot eivät ainoastaan ​​tee upeaa ulkonäköä, vaan myös rentouttavat entisestään. Tällä tavalla luomasi turvallisuus on juuri sitä, mitä tarvitset, eikö niin? Aseta myös sänky niin, että saat hyvän näkymän. Tämä voi olla puutarhan suosikkikulman suuntaan tai uima -altaan suuntaan. Ehkä olet yksi onnekkaista, josta on näköala merelle tai järvelle? Sitten sinun pitäisi tietysti ottaa kaikki irti tästä. Ja rauhalliset lukutunnit muuttuvat vieläkin miellyttävämmiksi. Käytännöllinen asia pylvässängyissä on, että ne voidaan avata kaikkiin suuntiin. Jos sijainti haluttuun suuntaan on melko epäkäytännöllinen, saat silti halutun näkymän verhojen vetämisen jälkeen.

Ylelliset terassikalusteet pyöreässä muodossa

Pyöreä sänky katos verho-romanttinen ulkona puutarha lounge kalusteet

Ulkona pylvässänky, joka on valmistettu säänkestävästä polyratanista

rottinki-lepotuoli 2 hengelle runko-katosvuode säädettävä selkänoja

rantakalusteet lounge patio huonekalut ulkokatos sängyn verhot

teak -puutarhakalusteiden suunnitteluideoita katosvuode ulkona

romanttiset puutarhakalusteet katosvuoteet ulkokäyttöön

kulmasohva aurinkosuojakankaan ulkopuolelle purjehdus sivupöytä tiikkikalusteet

puutarhakalusteet terassi oleskelutilojen kalusteet valkoiset pylvässängytyynyt

Punottu puutarhakalusteiden katosvuode aurinkosuojaa varten

Katosvuode säädettävä selkänoja Lounge -ryhmän tunne

Parvisänky rentoutumiskalusteet ulkoterassi katosvuode valkoinen kangas

katosvuode rottinkikehys ulkolounge -huonekalut rentoutumiseen

rottinkinen katosvuode-ulkotyynyille huonekaluideoita oleskelutilaan

Sohva ylelliset lounge -huonekalut design -katosvuode valkoiset verhot

romanttisia puutarhakalusteideoita kesäkalusteisiin pylvässänkyihin

romanttinen pylvässänky moderni kestävä puurunko

Aasian puutarha puutarha lampi roikkuu sänky eksoottinen puutarha

sänky katolla, joka kesä tunne ranta lounge puutarhakalusteet

eksoottisia pylvässängyn runko -rantakalusteideoita

ulkosohva yksityisyysnäytöllä sivupöytä huonekaluryhmä

ulkotiloissa katosvuode teak puutarhakalusteet

lounge-huonekalut kesäinen tunne ulkona oleva juliste puurunko

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Ylelliset huvilat Oceanique Vietnamin kaakkoisrannikolla