15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Poreallas – vesihieronta hoitona

Whirlpool-jahtikannen sisäänrakennettu amme

Kuka tahansa ohi Poreallas kuullut, unelmoi sellaisen hankkimisesta. Hieno hetki – miellyttävä vesivirtaus kehosi hieronnan aikana! Lihaksesi rentoutuvat, tuoksujen ja kuuman veden sekoitus johdattaa sinut hienoimpiin nokosiin.

Poreallas ja sen kehitys

Suorakulmainen puinen kylpyamme vesihieronnalla merinäköalalla

Vesihieronta rentoutumistekniikkana on peräisin antiikista. Uskotaan, että muinaiset kreikkalaiset käyttivät vesihierontaa parantamaan yleistä terveyttä ja parantamaan erilaisia ​​sairauksia. Kuitenkin vain Ellada -muinaisen Kreikan yhteisön yläkerroksen annettiin tuntea sen parantavat vaikutukset. Väärä tai totuus vastaa lausuntoa “Halleluja”, jolla arvostettu ja viisas tiedemies Archimedes tuli tunnetuksi!!!

Vesihieronnoista tuli perinne Rooman valtakunnassa. Kaikki tietävät Hollywood -elokuvien suosion, jossa on ylelliset roomalaiset kylpylät ja keskustelut etualalla.

Seuraava askel vesihierontatekniikan kehittämisessä tulee teollisen vallankumouksen päättyessä, kun dominikaaninen munkki Sebastian Kneipp julkaisi kirjansa “Meine Wasserheilung”. Sitä käyttivät eri luonnontieteilijät ja tiedemiehet 1700- ja 1800 -luvuilla, ja se nousi vesihieronnan historian keskipisteeseen “porealtaiden” veljien kanssa. Amerikassa kolme vuotta sodan (toisen maailmansodan) päättymisen jälkeen porealtaat asensivat vedenalaisen pumpun omassa tehtaassaan olevaan kylpyammeeseen, jotta reumaa sairastanut Kenet -poreallas voitaisiin hoitaa. Ensimmäinen Poreallas kylpyamme vesihieronta Yhdysvalloissa tulee markkinoille kylmän sodan aikana (1955) ja siitä tulee nousu. Loput tarinasta on jo tiedossa.

Millaisia ​​vesihierontoja on olemassa??

Poreallas moderni futuristinen

Vesihierontaa tunnetaan kolme tyyppiä:

Kylpyamme vedenalaisella virralla – poreamme

Manuaalinen vedenalainen hieronta

Vedenalainen painehieronta

Vedenalainen kylpyamme hierontaan tai tunnetaan porealtaana tai porealtaana. Se ei kuitenkaan ole kirjaimellisesti oikein, koska vedenalainen virta -amme ei ole vain poreallasyrityksen valmistama. Menettelyn avulla keho pääsee erityiseen kylpyammeeseen, jossa on kehon ääriviivat. Vedessä on korkea lämpötila, jonka jokainen asettaa itselleen. Periaate on: väkivaltaiset, lämpimän veden virtaukset nousevat täydellä teholla kaikista suunnista, mikä porealtaan mallista riippuen määrittää muodon, suunnan ja voimakkuuden etukäteen. Rentoutunut henkilö hallitsee itseään ja käyttää kaikkia näitä etuja. Entä ilmakuplat? Useimpien porealtaiden vesivirtaus sisältää tietyn prosenttiosuuden hapesta, joka tarjoaa poikkeuksellisen rentouttavan kuplan. Uusimmat mallit tarjoavat mahdollisuuden määrittää virtausprosentti itse, jotta jokainen voi kokeilla ilmakuplia ja löytää tasapaino niiden välillä.

Manuaalinen vedenalainen hieronta

Kylpyamme luonnonkivi akryyli

Manuaalinen vedenalainen hieronta – mikä ilo! Kuvittele makaavasi mukavalla vedenalaisella sängyllä ja fysioterapeutti rentouttavan kehon kaikki lihakset asiantuntevien käsiensä ansiosta. Voisit nukahtaa heti … Eikä kukaan ottaisi sitä pois, koska useimmat tämän toimenpiteen suorittaneista nauttivat tästä ajasta kevyenä univaiheena – se on todella rentouttavaa! Ja älä unohda – tuoksuvia yrttejä! Kun makaat vedessä, voit nauttia aromaattisten yrttien, ruusun terälehtien ja muiden kukkien rentouttavista vaikutuksista. Valitsemastasi hoidosta riippuen vesi sisältää esimerkiksi maitoliuosta tai ruusuvettä. Siellä on myös manuaalinen vedenalainen hieronta, niin sanottu kuntoutushieronta. Jos olet äskettäin murtanut luun, vetänyt lihaksen tai venyttänyt jännettä, kuka tahansa lääkäri antaa sinulle nämä Terapiahieronta suositella ja määrätä. Tulet hämmästymään, kuinka se auttaa!

Ylelliset kylpyhuonekalusteet

Kylpyamme marmori sisäikkuna näkymä

Vedenalainen painevesihieronta tai maailmanlaajuisesti tunnettu nimellä “Sharko -suihku”. Se on todellinen ranskalainen keksintö, etkä koskaan usko mihin sitä käytettiin … Neuvostoliiton (nykyinen Venäjä) salainen palvelu käytti tätä menetelmää kaatamalla vettä kiusattujen paljaiden selien päälle niin, että heistä tuli herkempiä sähkölle. … kiitos Jumalalle Ne ajat ovat ohi ja lääketiede löysi tämän tekniikan todelliset hyödyt. Haalealla suihkulla, jonka lämpötila on 35-37 celsiusastetta ja paineensuihku 1,5-3 Pa, on uskomattoman rentouttava vaikutus hermostoomme. Vesisuihku on voimakas, joten terapeutti seisoo vähintään 3 – 3,5 metrin päässä potilaasta. Veden lämpötila nousee vähitellen ja saavuttaa arvon 15-20 astetta. Muutamaa päivää myöhemmin iholle voi ilmestyä lieviä sinisiä tahroja, joten auringon ottamista ei suositella. Vaikka tämä menettely on erittäin suosittu Itämeren lähellä asuvien naisten keskuudessa, kaikki eurooppalaiset eivät joutuisi siihen. Jos olet liian herkkä, tätä toimenpidettä ei suositella! Useimmat eurooppalaiset miesurheilijat pitävät sitä parempana, koska se vähentää stressiä.

Sisäporeallas ikkunalla

Whirlpool -kylpyamme keraaminen selkänoja

Tilava ja neliömäinen kylpyamme

Whirlpool -suihkutulostus luonnonpuusta suuri

Moderni poreamme selkänojalla

Kylpyamme sisälasin hieronta selkänoja

Sisäänrakennettu kylpyamme luontotalossa

Kylpyamme sisäänrakennettu luonnonpuu neliönmetsänäkymä

Lukeminen ja vesihieronta

Kylpyammeen seinälasi akryyli

Sisäuima -amme luonnonpuusta

Klassinen luonnonpuusta valmistettu sisäamme

Vedenalainen painevesihieronta

Kylpyammeen teräsvesivirta

Spa poreallas hieronta

Kylpyammeen tuoksukokemus hieroo kynttilänvaloa

Klassinen vedenalainen hieronta

Kylpyamme pyöreä vesihieronta pyöreä

Klassinen marmorinen kylpyamme

Klassinen marmorinen pyöreä kylpyamme

LED ja vesihieronta

Whirlpool -hieronta, soikea taulu

Poreallas kuistilla

Kylpyamme terassi sisäänrakennettu luonnonpuuta

Sisäänrakennettu luonnonpuinen kylpyamme

Ulkona ympärille rakennettu kylpyamme

Jahdin poreallas

Kylpyamme ulkona hieronnan ympärillä

Saarikokemus porealtaassa 

Vesihieronta -amme ulkona

                             Vesihieronta terassinäkymällä

Kylpyamme vaahto merinäköalalla uima -altaan terassilla

Ulkona kylpyamme verannalla

Kylpyamme luonnonpuusta vesihieronta

Previous Post
Optimistinen ajattelu on tärkeä tekijä paremman unen saavuttamisessa
Next Post
Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet