15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Löydä oikea, kodikas takka puutarhaan

Puutarha -tulipesä, joka on valmistettu marmoriviinituoleista

 Kodikas sellainen Tulipalo puutarhaan tekee oleskelutilastasi lämpimän ja auttaa rentoutumaan. On olemassa monia erilaisia ​​muotoja ja tyyppejä, joten sinun ei varmasti ole vaikea löytää sinulle sopivaa. Tässä on viisi esimerkkiä tulipaloista, jotka taatusti lisäävät pizzazzia ulkona istuinalueellesi.

Mikä kodikas Tulipalo puutarhaan antaa lämpimän tunnelman?

Palo kuoppaan puutarhan standardi tyylikäs tulipalo

1. Klassinen ulkotakka

Tämä klassikko, mukava Tulipalo puutarhaan tulee nopeasti katseenvangitsijaksi seuraavassa puutarhajuhlissasi. Metalliverkko, joka ympäröi takkaa kaikilla neljällä puolella, tarjoaa paljon lämpöä ja valoa. Muotoilu on yksinkertainen ja moderni, ja siinä on aasialaista tunnelmaa. Kehon suorat linjat tasapainotetaan kaarevalla yläosalla ja jaloilla.

Palo kuoppaan puutarha takka savupiippu

2. Kodikas takka – takka savupiipulla

Jos olet huolissasi mahdollisesta savusta, tämä kodikas takka, jossa on savupiippu, on oikea vaihtoehto sinulle. Savua ja pakokaasuja voidaan hallita helposti savupiipun kautta. Irrotettava tuhkakuppi alaosassa helpottaa myös kertyneen tuhkan poistamista. Tämä tulipalo näyttää erityisen hyvältä ulkoalueella, jossa on säänkestävät terassikalusteet ja vastaava matto.

Tulipesä kuparista valmistetulle puutarhan tulipesälle

3. Kodikas takka – kuparinen palokulho

Tämä kodikas kuparista valmistettu takka on todellinen katseenvangitsija kaikilla ulkoalueilla. Se näyttää upealta, vaikka sitä ei käytetä. Kuparikulhoa pitävät takorautaiset koristeelliset jalat, jotka antavat takalle naisellisen ilmeen. Sopivan takorautaisten puutarhakalusteiden avulla kuparinen palokulho tulee ulkoalueen keskipisteeksi.

Tulipalo puutarhaan – käytännöllinen ja kaunis

Tulipesä kuparista valmistetulle puutarhan tulipesälle

4. Litteä marmorinen tulipesä viihtyisänä takana

Tämä Amazonista ostettava takka edustaa korkealaatuista muotoilua kohtuulliseen hintaan. Lisäruudukon avulla voit viettää illan grillattujen vaahtokarkkien tai kebab -vartaiden kanssa. Kivireuna on ihanteellinen kuumien juomien sijoittamiseen pitämään ne lämpiminä. Voit tehdä olosi mukavaksi nostamalla jalat ylös, kun niitä ei käytetä.

Takkapuutarha käytännöllinen tila puun säilyttämiseen

5. Kodikas Tulipalo puutarhaan käytännöllinen lokero puun säilyttämiseen

Tulipesän alla oleva koristeosasto on käytännöllinen lisä puun ja muiden tavaroiden säilyttämiseen. Tässä takassa on myös suojakansi, joka suojaa kontaminaatiolta silloin, kun se ei ole käytössä.

  Takka puutarhaan kuparimeren mukavuutta tuoretta

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta