15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Muoti syksy talvi 2021/22: näiden trendien pitäisi olla kaikkien muodin ystävien tiedossa!

Kesä menee ja syksy tulee. Ainoa lohdutus siitä, että lämpötilat laskevat hitaasti mutta varmasti? Kaikki uudet syksyn 2021/22 trendit odottavat meitä! Vaikka jotkut rakastavat ilmavia mekkojaan ja shortsejaan, toiset odottavat pääsevänsä mukaviin puseroihin, takkeihin ja neulottuihin mekkoihin. Kylmänä vuodenaikana käytämme yksinkertaisesti enemmän vaatteita, jotka kutsuvat sinut kerrostumaan, joten asujen yhdistäminen on paljon hauskempaa. Kun vietimme viime syksyn pääasiassa pyjamat ja housut, syksyn talven 2021/22 muoti on vilkkaampaa ja jännittävämpää kuin koskaan! Kodikkaista neulotuista asuista kirkkaisiin väreihin ja ylellisiin paljetteihin ulkonäköön – tulevan kauden muotitrendeissä on taatusti jotain jokaiseen makuun. Seuraavassa kerromme sinulle, mitä sinun pitäisi tehdä tilaa vaatekaapillesi ja mitä avainosia voit odottaa!

Muoti syksy talvi 2021/22: kirkkaat värit tuovat sinulle hyvän mielen

Villatakki -asuideoiden trendit syksy talvi 2021 22

Siirtyminen kesästä syksyyn tarkoittaa pääsääntöisesti kirkkaiden värien ja pastellisävyjen vaihtamista mustaan, harmaaseen, viininpunaiseen ja muihin tummempiin ja miellyttäviin vivahteisiin. No, ei tänä vuonna, koska kirkkaat ja kylläiset värit hallitsevat syksyn talven 2021/22 muotia. Vaikka alaston ja neutraali ovat aina varmoja, haluamme vain saada kaikkien huomion tulevalla kaudella. Koska lukitus uhkaa jälleen Covid-19-pandemian vuoksi, voisimme kaikki käyttää valoa jokapäiväisessä elämässämme ja asuissamme, eikö? Ajattele sinappinkeltaista, purppuraa ja vihreää. Otamme myös neonpunaisen, oranssin ja vihreän mukanamme kylmempään aikaan. Paras tapa hioa tätä trendiä? Kun kokeilet odottamattomia yhdistelmiä, voit luoda erittäin värikkään ja kausiluonteisen ilmeen.

Leikatut mekot ovat trendikkäitä

Leikatut mekot yhdistävät muodin Syksy Talvi 2021 22

Erittäin tyylikäs, leikkisä ja tyylikäs olematta liian tunkeileva: Leikatut mekot olivat jo todellinen hitti kesällä ja onneksi pysyvät ensi kaudella. Kuten nimestä voi päätellä, aukot ovat tarkoituksella sijoitettuja syvennyksiä, jotka mahdollistavat selkeän näkymän paljaalle iholle. Mallit, joissa on aukot olkapäässä, vatsassa tai selässä, ovat erityisen suosittuja. Olipa kyseessä midi- tai minipituus, maximekot tai neulotut mekot syksyyn 2021: leikkaus tarjoaa aina erityisen käänteen ja näyttää todella hyvältä. Makusi mukaan voit valita sekä herkkiä pastellisävyjä että tummempia vivahteita. Olipa toimisto, tyylikäs illallinen tai mekko häävieraalle: trendikkäät kappaleet toimivat aina. Leikatut mekot ovat itsessään todellisia katseenvangitsijoita, joten sinun tulee pitää loput ulkoasusta hieman hienovaraisemmin.

Kukkakuviot ovat yksi suosituimmista syksy-talvi 2021/22 trendeistä

Muoti syksy talvi 2021 22 yhdistää kukkakuvioita

Me kaikki tiedämme, että kukat ja kesä kulkevat käsi kädessä ja tuskin ovat uraauurtavia. Mutta kylmällä kaudella? Me sanomme kyllä! Syksyn talven 2021/22 muoti on kirkas, värikäs ja vilkas. Romanttiset ja leikkisät kukkakuviot ovat välttämätön osa vaatekaappejamme ja takaavat hyvän mielen myös kylmällä vuodenaikalla! Muotisuunnittelijat, kuten Prada ja Gucci, rakastavat yksinkertaisesti kukkakuvioita ja ovat tulkineet ne kokonaan uudelleen. Tämän vuoden talvikukinta näyttää paljon hienovaraisemmalta ja on jatkoa mökin ydintrendille, joka oli jo erittäin suosittu viime vuonna. Pehmeät pastellisävyt ja koristeltu leikkisillä yksityiskohdilla, kuten pitsillä ja röyhelöillä, kukkakuvioiset mekot huokuvat ainutlaatuista eleganssia.

Muoti syksy talvi 2021/22: paljettimekot

Kimaltelevien mekkojen asustrendit syksyllä talvi 2021

Naisina toivomme, että ensi kaudella tulee jälleen tarpeeksi tilaisuuksia tulla todella tyylikkäiksi. Viimeistään uudenvuodenaattona asumme voivat loistaa hieman. No, syksyn talven 2021/22 trendit tarjoavat taatusti heille sopivat vaatteet! Paljeteilla varustetut mekot ja hameet ovat tänä vuonna must have -listalla ja nähtävissä kaikkialla catwalkeilla. Kimalteleva ulkonäkö hopealla, kullalla ja värikkäillä metallisävyillä muodostaa Georgio Armani -malliston – eikä vain tyylikkäiden juhlamekkojen muodossa. Myös bleisereissämme, takkeissamme ja housuissamme on säteilevä kosketus ja ne takaavat siten lumoavat asut jokapäiväisessä elämässä. Tällainen paljeteinen ilme ei olisi sinulle? Koristele sitten korvasi ja ranteesi kiiltävillä ja tyylikkäillä helmikoruilla.

Tyylikkäät housupuvut naisille

Naisten housutrendit muoti syksy talvi 2021 22

Oikeasti, kuka olisi uskonut, että haluaisimme palata normaaliin arkeen ja “työvaatteisiimme”? Housupuvun houkuttelevuus ja vetovoima on aivan liian voimakas, ja virkapuvut ovat ehdottomasti yksi hienoimmista trendeistä syksy-talvi 2021/22. Max Mara, Gucci, Prada, Giada – tuskin on muotimerkkiä, joka ei näyttäisi pukuja catwalkilla. Todistettu klassikko on kuitenkin tarkistettu uudelle kaudelle. Ilmakehä? Rento, rento ja löysä leikkaus. Klassisten bleisereiden sijaan siirrymme nyt malleihin, joissa on ylimitoitettu ulkonäkö tai jopa pidemmät takit. Housut voidaan myös leikata hieman leveämmäksi tänä vuonna ja niissä on hieno heijastus. Mitä tulee väreihin, kaikki on mahdollista. Jos haluat hienovaraisemman ja harmonisemman ilmeen, olisit hyvissä käsissä housupuvut mykistetyillä ja neutraaleilla sävyillä. Jos haluat tehdä asustasi lopullisen katseenvangitsijan, luota korkeakontrastisiin yhdistelmiin ja kirkkaiden värien vaatteisiin.

Neulotut mekot syksyllä 2021

Neulotut mekot syksyllä 2021 trendivärit talvi

Mitä me kaikki opimme vuodesta 2020? Ihmiset, kun heille annetaan mahdollisuus, valitsevat mukavuuden – joka kerta. Kääriminen ja lämpimät neuleet ovat yksinkertaisesti osa kylmää vuodenaikaa. Ja miksi ei? Hyvät ja tyylikkäät neuleet ovat vakuuttavia monella tasolla ja niistä tulee todellinen muotinäytös. Erityisesti syksyllä 2021 neulotut mekot ovat erittäin suosittuja ja ovat saamassa turvallisen paikan vaatekaappiimme. Bottega Venetasta Chloèen Valentinoon – neuleet ovat jälleen muodissa ja epäilemättä yksi mukavimmista ja samalla kauneimmista syksyn talven 2021/22 trendeistä. Olipa kodikas kokonaisvaltainen ulkoasu, viileä säiliön yläosa tai hienostunut neulottu mekko – jokaiseen makuun ja tyyliin löytyy oikea neule.

Talviurheilumuoti syksy 2021

Trendit syksy talvi 2021 22 Untuvatakit yhdistävät naisia

Luuletko, että talvi ja hiihtolomat kuuluvat yhteen? Sitten meillä on hyviä uutisia! Käytämmekö vain talviurheilumuotia laskettelurinteillä? Ei edes lähelle! Trendikäs après-ski-trendi on välttämätön osa syksyn talven 2021/22 muotia! Ulkonäkö on kaikkien muotisuunnittelijoiden uusi pakkomielle, ja Miu Miun paksut hiihtopuvut ja Chanelin mukavat alushousut saavuttavat vaatekaapit. Ajattele lämpimiä neulottuja villapaitoja, parkoja, vuorattuja saappaita ja puseroita – syksyn talven 2021/22 trendit tuovat muotimaailmaan paljon tyylikkyyttä, mukavuutta ja suojaa.

XXL untuvatakit

Ylisuuret untuvatakit yhdistyvät muoti syksy talvi 2021 22

Pehmeän lämmin, paksusti vuorattu ja erittäin viileä – mikään ei toimi ilman untuvatakkeja kylmänä vuodenaikana! Puffer-takit olivat jo erittäin suosittuja viime vuonna ja ovat edelleen yksi syksyn-talven 2021/22 tärkeimmistä trendeistä. Ja se on tietysti hyvä asia, koska mikään muu takki ei pidä meitä niin lämpiminä ja voidaan muotoilla niin monella tavalla. Vahvat ja kirkkaat värit, kuten vaaleanpunainen Marnille tai tummanpunainen Dolce ja Gabbana, eivät ole klassisia mustia takkeja, joita olet käyttänyt aiemmin. Tällä kaudella untuvatakista tulee todellinen muotinäytös ja se voi olla yhtä kokoa suurempi.

Väljät farkut

Löysät farkut yhdistävät muodin syksy talvi 2021 22

Epäilemättä farkut ovat yleisimmin käytetty vaate. Laihoilla farkkuilla on aina erityinen paikka sydämessämme, mutta löysät tyylit ovat tapa edetä syksy-talvi 2021/22. Leveät, rennot, mukavat ja silti erittäin tyylikkäät – väljät farkut ovat vakiinnuttaneet asemansa tulevalle kaudelle ja ovat siksi jokaisen vaatekaapin pakollisia. Leveä ja leveä leikkaus takaa enemmän liikkumisvapautta ja on erityisen vakuuttava mukavuudestaan. Termi “löysä istuvuus” viittaa itse asiassa kaikkiin farkumalleihin, jotka sopivat löysästi lonkan ja pakaran ympärille. Joten valitsetko rento äiti -farkut vai tyylikkäämpiä suorat farkut, on henkilökohtainen tyyli ja maku. Ja paras asia? Mallista riippuen löysät housut luovat naisellisia kaaria ja ohuet jalat, ja ne voidaan muotoilla vaivattomasti kaikkiin tilanteisiin.

Minimekot ja hameet ovat palanneet

Trendit syksy talvi 2021 22 minipuvut yhdistyvät

Odotatko myös, että pääsisit vähitellen uudelleen ulos ja voisit piileskellä? Muotisuunnittelijat ovat osoittaneet meille jälleen, että voimme näyttää hieman enemmän ihoa silloin tällöin, jopa kylmällä vuodenaikalla. Kirkkaissa väreissä olevat mini -mekot ja -hameet saivat kirjaimellisesti Versacen, Tom Fordin ja Saint Laurentin kokoelmat loistamaan. Micro mini on palannut ja helmat ovat todella, todella lyhyitä tänä vuonna. Joten jos haluat pysyä trendissä, anna midi -mekkoillesi ja hameillesi pieni tauko ja laita jalat parrasvaloihin!

Statement sukkahousut

Painetut sukkahousut trendi muoti syksy talvi 2021 22

Ja paras tapa todella esitellä uusi Mini? Tietenkin vastaavien sukkahousujen kanssa! Kuten jo mainittiin, jotain voi tulla muodissa syksyn talveksi 2021/22 – myös sukkahousujen suhteen! Kieltämättä – katseenvangitsevilla printteillä ja vaaleilla väreillä varustetut mallit vaativat hieman enemmän rohkeutta kuin tavalliset mustat ja beige -sukkahousut. Sinisestä keltaiseen leikkisiin pilkkuihin – kaikki on siellä! Mutta ole varovainen muotoillessasi! Koska sukkahousut ovat riittävän havaittavia, muun asun tulisi olla hienovaraisempi ja värikoordinoitu.

Preppy -tyylinen muotitrendi syksy talvi 2021/22

Preppy -tyylinen muotitrendi naisten trendit syksy talvi 2021 22

Oletko koskaan kuullut Preppy Stylestä? Jos ei, on aika muuttaa se! Sana “preppy” tulee englannista ja tarkoittaa “valmistavaa koulua” – eräänlaista yksityistä koulua. Saksassa tyyli voidaan rinnastaa “preppy” ja “chic”. Jokainen, joka on nähnyt “Gossip Girl”: n tai Netflix -sarjan “Elite”, tietää mitä muoti sillä tarkoittaa. Pikeepaidat, kodikkaat puserot paitojen päällä, laskostetut hameet ja timanttikuviot – kaikki tämä muodostaa preppy -tyylin. Yliopisto-ilme on kuitenkin tulkittu kokonaan uudelleen syksy-talvi 2021/22 -muotiin ja näyttää paljon nykyaikaisemmalta, leikkisämmältä ja viileämmältä. Laadukkaat ja laadukkaat materiaalit ovat ratkaisevan tärkeitä onnistuneelle asulle. Johto, villa, tweed ja kashmir ovat klassikoita ja sopivat ihanteellisesti kylmään vuodenaikaan. Karkeat taistelukengät tai nauhoitetut saappaat, joissa on alustapohja, ovat ihanteellisia hajottaakseen tiukan koululaisen ulkoasun.

Muoti syksy talvi 2021/22: kaunein näyttää yhdellä silmäyksellä

Talviasut naisten kuvat muoti syksy talvi 2021 22

Vihreä on yksi syksyn talven 2021 suosituimmista ja kauneimmista trendiväreistä

Trendit syksy talvi 2021 22 trendivärit talvinaiset

XXL -untuvatakit eivät myöskään saisi puuttua vaatekaapista tänäkään vuonna

Trendit syksy talvi 2021 22 Ylisuuret untuvatakit

Syksyn talven 2021/22 muoti on värikäs ja saa sinut aina hyvälle tuulelle

Trendivärit talvimuodin trendit syksy talvi 2021 22

Emme yksinkertaisesti voi välttää kylläisiä värejä tällä kaudella

Yhdistä trendikkäät värit syksyn talven 2021 midi -mekkoihin

Neulotut mekot syksyllä 2021 lämpimän ja muodikkaan ilmeen saamiseksi

Neulotut mekot syksyllä 2021 talviasut

Statement sukkahousut ovat trendikkäitä ja antavat asuillesi jotain tiettyä

Ilmoitus sukkahousut trendi muoti syksy talvi 2021 22

Paljetti mekot ovat erittäin suosittuja

Juhlamekot asujen kuvien trendit syksy talvi 2021 22

Upeasti mukava ja erittäin tyylikäs: neulotut mekot syksyyn 2021 ovat ehdottomia

Muodin trendit naisten neulotut mekot syksyllä 2021

Micro mini juhlii myös suurta paluuta 

Muoti syksy talvi 2021 22 trendivärit naiset

Talviurheilumuoti on tulkittu uudelleen ja näyttää viileämmältä kuin koskaan

Takkien trendit 2021 muoti syksy talvi 2021 22

Yhdistä kuohuviiniset paljettimekot karkeisiin saappaisiin ainutlaatuisen taukoa varten

20 -luvun muotipuvut trendit syksy talvi 2021 22

Derby Style -muoti näyttää tänä vuonna paljon aikuisemmalta ja tyylikkäämmältä

Muoti Syksy Talvi 2021 22 Preppy -tyylinen muotitrendi Naiset

Loose fit -farkut ovat kaikkien fashionistien uusi rakas

Trendit syksy talvi 2021 22 Löysät farkut

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana